Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Pepa, 17.07.2010 11:06:52, IP: ***.***.217.2, #96632prý:malá týdenní recidiva! No nevím, nevím, jestli to značí, že malá!Týden v lihu-velká, převelká.
Jana, 17.07.2010 11:14:46, IP: ***.***.217.2, #96633Nepsal, že jede k moři?
Pepa, 17.07.2010 11:20:14, IP: ***.***.217.2, #96634ZD, nemáš svých starostí doma dost, když si dovolíš hodnotit moji osobu, jestli piju, nebo ne?Nedivím se Tvému starému, že chlastá, a chyba bude v Tobě!Nenapadlo Tě to někdy?Jsi tak citlivá jako jenda.On i Ty bude oba z té čtvrté cenové kurvy, i to je urážky, pto ty děvky tam, Vy jste duševní prostituti.
Sledující..., 17.07.2010 11:23:01, IP: ***.***.217.2, #96635Ty se jistě neobávej, nehovoř....podezřele slušně napsáno, jistě to posíláš někomu jako důkaz, že jsi humální.Kripl jsi, zůstaneš.Jak už někdo psal, nejsi člověk, jen nepotřebná věc.
JC, 17.07.2010 11:34:52, IP: ***.***.129.91, #96636Pepo ty ubožáku se nemůžeš vůbec rovnat ke Zdeničce. Ta má doma ožrana ,jako jsi ty býval. Ona ho má pořád. Vychovává ještě k tomu děti. Má chytré a hodné děti. Bojuje o rodinu má právě takového opilce jako jsi, anebo býval. Zde je to diskuze o alkoholismus a nemluv o sobě vynech se kurvo nebo jak se tituluješ. Ty duševní prostitute připomenu Ti jaký jsi býval doma dříve ty .To samé má Zdenička doma .Tak si vzpomen Jak jsi o sobě psal 18.6.2010 14:21 PEPA píše JO ,taky si to pamatuji , alkohoická rána , těžká , hlava , okna, žaludek , smutek , nenávist a já dodám připosraný Pepo a Tvá manželka Ti utírala posraný zadek .Vzpomen si píšeš žaludek poblijone a tvá manželka po tobě uklízela jako ted po tom svém Zdenička .Tak si laskavě připomen co jsi sám 18.6.v 14:21 psal .NENÁVIST k sobě? Já se ti nedivím ta ostuda a smutek ,ted jsi koukám veselý máš krátkou pamět .Ta NENÁVIST TI ZBYLA .Proč jsi chlastal ty? Zeptáme se tvé manželky co říkáš. Jak tě posraného a poblitého upravovala a vyvářela. Zdenička se musí ještě starat o děti a domácnost ,tak to je . Měl by jsi se ji ty svoloč omluvit ale na to ty nemáš . Zdeničko ahoj jedu
JCskutečný, 17.07.2010 11:37:09, IP: ***.***.129.91, #96637A přesto jsem to pití sám zarazil a řekl dost .Kdo to dokázal ?
...., 17.07.2010 11:43:34, IP: ***.***.54.254, #96639pane .
Vím, že to děláte schválně, ale ještě jednou.
Netočte se stále na tom kuřák, alkoholik.
Já již mnohokrát tady napsal, že moje tělo ještě tato svinstva nepoznalo.
Já prostě nemám rád
ad1) lhaní
ad2) sprostoty a nenávist
ad3) neumožnění lidem sdělit své názory a pocity
A když to tu zahlcujete :
svými národními úspěchy - no dobrá, když myslíte, že tento stát vytrhne nějaký porcelánový zvonek nebo náprstek, že pomůže, když prodáte něco co vyrobil někdo jiný budiž, žijte si ve svém megalomanství a sebeuspokojení
Vždyť vy ani lidem nedáváte práci. Tamhle všude uvádíte počet zaměstnanců 0 čti nula.
Druhý den píšete o svoji paní prodavačce. Tak, jak to je. To by měl , ale kontrolovat někdo jiný. Že ano ?? A asi víme i kdo.
Mě jen udivuje, že to vůbec uvedete takto černé na bílém.
Ale , když zde napíšete zas a zase, jako v 09:45 mě to funguje už dobrých 29 let s jednou krátkodobou recidivou týden.
A přitom, v rámci sblížení s přispěvateli na tomto foru, v rámci vlichocení se jim, jste na počátku vašeho vstupu sem na diskuzi, zde napsal :
13.4.2010 06:57
Za asi 25 let jsem měl dvě recidivy z toho ta před 12 lety 2 měsíce
tak z toho plyne jediné :
1) vůbec neumíte počítat (obchodník-podnikatel) nebo ta léta tak rychle ubíhají a život se nějak rychle krátí a tady bych poradil, stačilo by pevně určit rok počátku abstinence, přestat psát 29+,28-,26+
a to vůbec neuvádím to Vaše, co jste publikoval na jiných forech :
Porušil jsi, zpátky na start. Vy jste sice napsal zpátky jako "spátky", ale budiž, co můžeme chtít od indického prince
2) vědomě lžete - v počtu recidiv a jejich délce, že člověka nemůže napadnout nic jiného, že to ve skutečnosti toho bylo a je daleko víc, ne-li, že zrovna máte zapáleno a doléváte si koňáček a dobře se bavíte
Pardon beru zpět. Vždyť jste nám to již napsal -
JCskutečný, 11.5.2010 09:09
Alkohol jsem bral jako lék a hlavně jsem pochopil a zjistil jsem ,že ani pít neumím.
Když už ani chlastat Vám nešlo, tak proč sem vůbec píšete
nebo to Vaše věčné :
lepší něco dělat než sedět a pomlouvat u kompu .
Nebudu uvádět, že u toho, jak píšete "kompu" z nás sedíte nejvíce.
Pro mě je ten "komp" zdrojem příjmu.
Na jedné straně než přijdou sestavy z burzy a mám tu číst takové zho..va..di...losti od "podnikatele", tak se asi nesmím divit, že nám ta čísla klesají.
Na straně druhé, svou práci o vnějších podporách na odvykání ze závislostí, bych měl hodit do koše a spíše začít psát - lidská faleš, nenávist, zlost a bobtnající žluč.
a ještě jednu věc:
to vaše
kdo se snaží zastupovat naši krásnou republiku svou tvorbou ocenuji.
To bych taky až tak nedával do pléna
Jen si vzpomeňte, jak Vám neprošla ochranná známka, když jste zapoměl na tuto republiku a ani nechtěl mít na ochranné známce CZECH REPUBLIK navíc nemělo by tam být MADE INDIA ?.
...., 17.07.2010 11:57:12, IP: ***.***.54.254, #96641Zeptám se , pane, není to již doopravdy trochu moc ??? :
Zeptáme se tvé manželky co říkáš. Jak tě posraného a poblitého upravovala a vyvářela a utírala posraný zadek
Ani si neumím představit, když jste na tom dně byl Vy ? A navíc bez pomoci, v té době již rozvedený. Panebože, to musela být hrůza.
Já, jestli mám čich, alespoň trochu jako Vy, tak to snad cítím až sem.
viz. Vaše :
JCskutečný, 8.5.2010 07:45
Táhne vám z pusy smrad až ke mě.
---, 17.07.2010 12:22:59, IP: ***.***.114.236, #96645Cidrychu,běž žít a neonanuj u kompu.Furt vykládáš,co máš zájmů a kamarádů,chalupu,Věrušku...ale kdy a kde?
Kdykoliv jsem juknu,jsi tady.
Jana, 17.07.2010 14:51:27, IP: ***.***.217.2, #96652Asi je už u moře, jak psal!Obdivuji pár teček, jak dobře rozebírá tu jeho hetmatilku.Ten pro svou ubohost nevidí dál, než na ten počítač, smolí furt jedno a to samé, sem tam něco opíše od jiných,a s tou abstinencí už tolik nalhal, že není možné věřit, že abstinuje.Každý si pamatuje aspoň rok, kdy přestal pít, on ne.
Jo, správně, 17.07.2010 15:24:08, IP: ***.***.21.114, #96654nesmíme zapomenout na notoričku Věrušku. Má ráda vínečko. Asi jí teď utírá posranou p**el a uklízí zvratky. Potom jí umyje, učeše, když se nepoblije tak jí třeba i vyčistí zuby, aby nevypadala jak štětka ze 4.cenové skupiny. Vyhojí vajgly z přeplněných popelníků a schová flašky.
Nedokážu si představit, kde jinde by ty zkušenosti nabral. Přeci někde ty zkušenosti vzít musel?
Pepa, 17.07.2010 16:32:43, IP: ***.***.217.2, #96661já mu je neřekl,ty zkušenosti, po mně nikdo nic nemusel uklízet, to jen jenda fantazírujev domnění, že mně ublíží,nedaří se mu to.Taky si něco zažil, ne?
JCidrych, 17.07.2010 16:36:07, IP: ***.***.217.2, #96662Ten na dně nikdy nebyl, neví, co je to.Myslím si, že pije pořád, pak nalitý udává rady, a jak lemtá, tak k večeru už jeho nadávky jsou horší, chování pomatenější.Ten ale umí polést vše dohromady, vyblít hnusu.
vendys, 17.07.2010 16:58:09, IP: ***.***.114.236, #96665Trpajzlík umanutej.Ten a k moři?S kým a proč?Je jenom na chalupě,nebo na Kačáku.Má štěstí,že tam nejsem.Chci mu podržet.Ale nožičky:-)
Monika, 17.07.2010 17:00:52, IP: ***.***.217.2, #96666Tak ať se Zdenička stará o to, aby ten její přestal, a nenapadá jiné.Má málo starostí?Musí být taky trochu mimo, sere se do života jiných, chytrá jako ty, cídrichu.