Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
špion, 17.07.2010 5:50:55, IP: ***.***.217.2, #96614Ano, on ho webmaster bude prosit!!aby nekazil diskuzy!Kdo tomu uvěří?Jen on sám!Proto včera tak řádil tady, sem ještě může.Zuří.Opět odjíždí, po kolikáté už?Ten z těch lží nevyleze, lže i sám sobě, pak je z toho ko.
Petr, 17.07.2010 6:13:49, IP: ***.***.217.2, #96615Cídra by měl mít na krámu ceduli-Pozor!Vedoucí je nadprůměrně pomatený, agresívní, kouše!
::::::::, 17.07.2010 6:30:23, IP: ***.***.217.2, #96616Třeba bysme ho měli též poprosit, odejde.
JCskutečný, 17.07.2010 6:47:32, IP: ***.***.129.91, #96618Přeji VŠEM SLUŠNÝM DOBRÝ DEN. Pro svoloč .Vy si myslíte ,že bych si dovolil uvádět nepravdu a lži(jako vy) ? MUDr.Zbynka Mlčocha si vážím co pro Vás nemocné dělá a nikdy bych si nedovolil napsat něco co se nezakládá na pravdě. To ,že je mezi Vámi svoloč jako brum -bzum v hlavě a Pepa a Pl a Jana to jsou primitivové s poškozením mozku a jako ukázka kam až ten chlast může člověka přivést .Žádosti o výmaz mám uloženy všechny v poště a všechny jsou na slušné úrovni. Já jsem uznal ,že to není pro mě abych si kazil svou skvělou a ceněnou firmu v celém světě, ubohou svoločí ,která si vytvořila na doktorce svou diskuzi s příznačným názvem "Svoloč" Ani jeden z Vás nepíše k tématu pro které byla tato diskuze vytvořena. Ani jeden neodepsal na žádosti o rady některých přispěvovatelů zde .Učinil jsem tak akorát já. Já se omlouvám těm slušným ,že jsem se nechal unést svoločí a vypitymi mozky a reagoval jako oni .Vše bylo akorát na adresu nemocných ubožáků a vlastně alkoholismus je psychické onemocnění ,takže je částečně omlouvá ,že za to nemohou. Zdeničko sledující hezký den. Mé všechny rady a žádosti o rady jdou zpětně dohledat. Mě vy ubožáci vynechte a pište si sobě to své brum bzum v hlavě 29+29
Karel, 17.07.2010 7:28:12, IP: ***.***.217.2, #96619Nešachuj s těma číslama.Nepamatuješ si, jak dlouho abstinuješ?Měl jsi odjet, ne?Co šmejdíš, otravuješ?Z kolika diskuzí už Tě vymazali?????????????I to máš v registru?Napiš!!
Jana, 17.07.2010 7:32:18, IP: ***.***.217.2, #96620Jo, na tobě je nejlépe vidět, kam tě dovedl chlast, my jsme proti tobě v naprosté pohodě, ty jsi někde úplně mimo, zlý, dementní stařec.Sice tvrdíš, že vypadáš jako mladík, ale duši máš prázdnou, bez citu,nikdy jsi nikomu pomoc nechtěl, jen využít trpícího člověka, to by ti šlo.
Pepa, 17.07.2010 7:33:37, IP: ***.***.217.2, #96621Nepřidávej pořád ty roky, za chvíly to bude 50 a 50.Recidiva se počítá.
souhlasím, 17.07.2010 7:49:31, IP: ***.***.165.54, #96622s Tebou Jc,jestli je to ten opravdý Pepa,který psával pravdu,tak se velmi změnil.Neba zase pije,vylívá si zlost na sebe zde.Proto,Ti nadává,že Ty stále abstinuješ.Nebo náš pravej Pepa už přestal psát a píše ,Pepa alkoholik.
Jinak krásný víkend.zd
JCskutečný, 17.07.2010 8:17:04, IP: ***.***.129.91, #96623Ahoj moje milá kamarádko. Jsi se mnou v dobách ,kdy zde převládají ubožáci bez chuti a se zápachem. Jak jsme psal o té mezinárodní další soutěži a přihlásím se nejde mi ano tak o ocenění mám jich dost ale o podporu ČESKÝCH KVALITNÍCH VÝROBKŮ . Co se týká debaty zde ,tak jsi si určitě všimla ,že pár pubošů zase zde píš ty své krávoviny .Co se týká Pepa a další ,nevěřím ani jednomu ,Pijí a hulí a ta neschpnost a závist jim aspon zde dovoluje špinit. Slušní lidé si o nich udělají úsudek sami. Ano Pepa vždycky psal ,že jde na odpolední a pozdrav ,správně bud je to jiný anebo chlašče. Jsou to zkrátka NULY . Všimla jsi si na doktorce jak si založili tu svou "Svoloč " a at jim tam nepíši a nekazím jim to. A dnes? Ticho po pěšině nalezli sem ,protože jsme tady já. Jsou jako hovada ,koušou a štípou nic víc nedokáží. Komára rozmázneš a hovado také ,nemají dlouhou životnost. Tobě a dalším slušným přeji hezký víkend .Odpoledne jedu na chalupu a tak svoloč bude prudit a pomlouvat jak má ve zvyku. I když jsme o svátcích zde čtyři dny nebyl ,stejně zasvinili zde diskuzi těma svýma přiblbýma vzkazama .Oište k tématu .Já den s29 let bez cigarety a přátelé to se mi to krásně dýchá a Vám také? To je ale Jendo hlouopá otázka jdeme si vyklepat popelník zase je plný. Jrásný den všem slušným a střízlivým
-, 17.07.2010 8:29:27, IP: ***.***.114.236, #96624Jseš z*rd.
...., 17.07.2010 8:31:56, IP: ***.***.54.254, #96625JCskutečný 16.7.2010 22:32
klik na seznamu slovo Porcelán jsem na 8 pořadí z 1 024 257 firem
pane , jste již na 7 místě. Možná jste špatně počítal (možná jste počítal i kolonku s reklamou) nebo nějaká porcelánka , přes noc. se strachy položila.
člověče, vraťte se z výšin na zem.
hledat se v seznamu firem ???
řekněme si, jak je to s těmi tituly.
III. místo na "REGIONÁLNÍ" "VÝSTAVĚ"
čti na místní ne soutěži
v podkategorii "SUVENÝRY" (na tom určitě postavíme národní průmysl, to nás uživí, jsetli nějaký unuděný turista si v Liberci koupí porcelánový náprstek s modrým nebo zeleným Libercem)
jak tu již někde bylo napsáno : i ty pitomé "KORÁLKY" z Jablonce byly lepší.
A o prvním místě, o tom si nechme zdát, na mince ani nedohléfneme.
Ikdyž Vás malinko chápu. Je to prostě euforie, dostat ceničku (sice jako na pionýrském táboře, ale).
V regionu toho není tolik, někdo na výstavu nic nedodá a já jsem hned na stupních vítězů.
Můj známý zrovna nedávno vyhrál a pane podržte se I.místo - víte co to je být první ?? ne, nevíte, pardon.
Tak tedy první místo na regionální výstavě králíků za belgického obra albína.
Ale, že by byl tak postižen a hned hledal na internetu své postavení v seznamu králikáren , tak o tom nevím,
A ještě Vás chci potěšit. Když na seznamu kliknete na J.n ci...ch, tak jste tam jednak první, ale i druhej a třetí a ............osmiliontýdvoustý. No nádhera
brum,brum, 17.07.2010 8:32:51, IP: ***.***.114.236, #96626Bože,celej Cidrych.Asi jsi Jendo zase pospíchal,nedá se to číst.Je to na palici,jako ty.
Re: pro ty jednoduché souhlasím, 17.7.2010 07:49
s Tebou Jc,jestli je to ten opravdý Pepa,který psával pravdu,tak se velmi změnil.Neba zase pije,vylívá si zlost na sebe zde.Proto,Ti nadává,že Ty stále abstinuješ.Nebo náš pravej Pepa už přestal psát a píše ,Pepa alkoholik.
Jinak krásný víkend.zd
JCskutečný, 17.07.2010 9:45:58, IP: ***.***.129.91, #96629Je to s Vámi legrace .Jsou soutěže mezinárodní euroregion Neisse-Nisa-Nysa Euroregio Nisa je sdružením měst a dalších s východním Saskem a vojvodstvím Wroclav. Euroregion Nisa sdružuje právě tyto státy .Třeba to 3.místo které jsme obdržel bylo vybráno 100 přihlášených a z toho do užšího výběru 28 z celé České republiky .Nebudu uvádět všechny a ty mou radost se zaslouženého umístění nezkazíš. Další byli 1.Polsko ,2.Jan Cidrych .To jenom pro informaci ,že když se nechlastá ,tak se dají dělat hezké věci .Tak se vyplnuje volný čas. Vy ho vyplnujete snahou snížit úspěch druhého. Když vám to nestačí tak tedy k tématu .Nekouřím 29 let a ač silný kuřák přestal jsme sám. Dále Pepa objevil Ameriku . ŽIVOT SE DOBŘE ŽIJE I BEZ ALKOHOLU.NEVĚŘIL BYCH TOMU FUNGUJE TO . Pepo u mě to funguje už dobrých 29 let s jednou krátkodobou recidivou týden. Pepo připadá mi že kropíš anebo jsi opravdu tak jednoduchý ( čti blbý ) Co se týká firem .Kdo ke mě přijde nakupovat tak mě našli klik Porcelán a jsou u mě .Hezký den a už nepijte alkohol ,voda je lepší. Položte cigarety a radši se věnujte nějakým koníčkům . O těch soutěžích si můžete přečíst více i překlad v Německu ,Polsku atd. Co se týká úspěchu v chovu králíků -blahopřeji a každému kdo se snaží zastupovat naši krásnou republiku svou tvorbou ocenuji. Hezký den . Pořád je to lepší něco dělat než sedět a pomlouvat u kompu .V tom zase máte první místa VY
Pepa, 17.07.2010 9:59:16, IP: ***.***.165.54, #96630jo nevím zda piji,nebo nesjem to já.Nebo jsem Pepouš alkoholik,jeníku jeníku když hrabe tak dobře.dz jc jcskutečný iva daša ml,emele jeho kámoš pomatený ve fekále pro blbé h**nocus nela bela zdenička nulička kvído mído pořáti jenoušek indický princ v krámě s hrncemi.
JC, 17.07.2010 10:09:16, IP: ***.***.129.91, #96631Nebudem zde hovořit o úspěších na mezinárodních výstavách ,kde jsem obdržel ocenění .Můžeme zde hovořit o tom ,že čas věnovaný dříve pití a kouření jde vyplnit úplně jinak . Povznésti svého ducha . Zajisté si ale cením vlastního pro sebe ocenění,že 29 let nekouřím a nepiji alkohol. Této ceny životní si vážím nejvíce. Máte každý možnost se zapojit ,místo nadávek zde . Obávám se ,že vám to nedovolí ten Váš malý rozhled .