Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

A, 14.07.2010 7:15:26, IP: ***.***.217.2, #96099
co ta zahrada?Květiny?To je taky h**no u cesty?Nemáte krásnou, jemnou duši, jako já!Jenda z Liberce, a tak to je, bude.
vendys, 14.07.2010 7:18:16, IP: ***.***.114.236, #96100
To máme dnes krásný den.Viď Jendo?Snídej vtipnou kašičku a hned ti bude líp.Pročpak tak zhurta?
pa, 14.07.2010 7:20:07, IP: ***.***.114.236, #96101
Náš š**ínek,si dal kefírek a následky vrhnul na nás:-)))
Cidrychu, 14.07.2010 7:41:11, IP: ***.***.20.27, #96102
Když už chceš hrát na city, mělo by to být napsáno alespoň správně česky. Vyzní to víc než komicky, když je psychologické vyznání napsáno...kdysi jsme byl v nemocnici...stékali zrazující slzy, kterí se mu kutáleli....a já v tu chvíly....a já si tu chvíly....máš tohle slohové cvičení opět za pět! Nepouštěj se do filozofování, když na to nemáš. Ke slovu zeměkouly, chvíly, debyl, nimy..atd.jsi přidal "kterí":-)) čím dál lépe,ještě pár týdnů a vytvoříš nový jazyk:-))
Filozofující debyl, kterí každou volnou chvíly psal fejetony a obohatil tím všechny lidi na zeměkouly a soucítil s nimy:-)))) Úžasný kultivovaný projev naší podnikatelské elity "Jana Cidrycha"!!!!!!!!!!!!!
chá, 14.07.2010 7:47:00, IP: ***.***.165.35, #96103
opravdu úžasná diskuse k alkoholismu,tak smutnému tématu.Vážně se člověk s chutí zasměje-:).Jestli talíř plítký hluboký pomůže jedu je koupit.
JCskutečný, 14.07.2010 8:15:36, IP: ***.***.129.91, #96104
Tvé obludné uvažování je hrozné. Jsi studená jak psí čumák. Zde se řeší lidská tragedie,osud mladého chlapce ,muže a ty -slohové cvičení. Určitě jsi sama a panna ,nejsi člověk chápající a nedokážeš se vžít do té tragedie ,pochopit ten konec krátkého života Debile a s nimi píšete vy y ale já jsem nad věcí .Řeknu příklad .Co by jste radši brali .Češtinářku ,která hulí a chlašče anebo citového nekuržáaka nepiče Jendu? Co je důležitější pochopit smysl života a žít zdravě ,anebo hulit ,chlastat a moralizovat a opravovat diktáty? VyleZ z ulity ,když mne jmenuješ .Jsi trapná anonymka ,která jenom předhazuje tu svou vysokou školu ,kterou udělala díky rodičům z KSČ. Já mám školu života a ta je nade vše ROZUMÍŠ? ČESKY? KAPIŠTO ?
JC, 14.07.2010 8:25:55, IP: ***.***.129.91, #96107
A potrefená duše se ozvala a vidíš já nejmenoval a vy jste si ty hovínka u cesty už rozebrali sami. Sami jste se k niím zařadili ,vnitřně cítíte ,že smrdíte .Na svoloči na doktorce je prázdno .Je to Vaše diskuze Vámi založená SVOLOČ tam jste doma. ps.Slušným přeji krásný den plný pohody a lásky .Trpělivosti ,pracovitost ,vděčnost. Bane ty jsi anonymní h**no u cesty a já jsem hrdina ,že dávám v plen své dobré jméno takové svoloči jako jsi třeba ty . Jsou anonymní příspěvky ale slušné a na úrovni. Ty jsi obyčejný buran slušně řečeno ,nemáš chování opust tuto plodnou diskuzi a nech prostor skutečným zájemcům .Miliony nás nejsou jsou nás dle statistik tak 2% ,kteří nekouříme přes 25 let. 29 a 14
Cidrychu, 14.07.2010 8:35:42, IP: ***.***.20.27, #96109
jak jsi hloupý:-))) Nemám obludné uvažování:-) Zde se neřeší lidská tragédie, mluv za sebe, tady to řešíš akorát ty, jen jsem napsala, že když si chceš hrát na mentorujícího filozofa, mělo by to být napsáno alespoň na úrovni. Jen pro tvou informaci: sama nejsem, panna jsem a dosmrti budu:-)))jsem letní dítě, s lidskou tragédií přicházím do styku častěji, než kdokoli jiný, debyle a nimy je tvůj výplod, nejsem češtinářka, nekouřím a piju vyjímečně, nepředhazuji svou vysokou školu a rodiče nikdy nebyli v KSČ, protože by to bylo proti jejich přesvědčení. I dedukci máš za pět:-)
JCskutečný, 14.07.2010 9:34:53, IP: ***.***.129.91, #96116
Oháníš se vysokou školou ale nemáš ani základy slušného chování. Oslovuje se PANE husy jsem s Tebou nepásl.a za druhé ,znám spousty lidí ,kteří jsou VYSOKO nad Tebou ale nepředhání se se svou školou. Zde se řeší přímá lidská tragedie a to jsi ty sama.Ani v jednom Tvých příspěvků není o kouření a alkoholu. Každého normálního napadne co zde hledáte? Tak já Vám to řeknu.Tato rádoby dáma má v povaze slídit a pronásledovat. Jsi nemocná a Tvá slova na doktorce ,že mne budeš pronásledovat až do konce své smrti jsou jak koukám pravdivá. Psala jsi Nekaž nám svoloč naši diskuzi /kam ostatně patříš/ nepiš na doktorku a hle .Slídilka mne našla zde a hned dává školení i a y . Ty chytrá porad jim zde něco o závislostech ty vysokoškolačko .Nevíš o tom nic, No to já vím .To je totiž to jak říkám když něčemu nerozumíš ,tak šoupej nohama a bud zticha. Nekouřila jsi -neznáš problém kouření,nepila jsi nikdy alkohol -nemůžeš rozumět tomu problému. Možná si něco přečteš ,tot ale vše. Takže přečti si nadpis .Je to o závislostech alkohol a kouření. Ty máš akorát jednu závislost a to jsem JÁ . JENDA. JSI HLOUPÁ A DĚLÁŠ ZE SEBE CHYTROU .Zde je určitě více lidí se školou ale víš to je právě ta inteligence ,že o ni nemluví. Ta vysoká je asi jedinná věc ,která se Ti podařila. Jinak trávit život pronásledováním je nemoc. Určitě já jako nekuřák a i nepič znám tuto problematiku na jedna .Důkaz je mé 29 let bez cigaret a 14 let bez alkoholu. Psala jsi ,že máte doma problém s alkoholem ,tak si ho vyřid ,když máš tu VYSOKOU ŠKOLU. Jak pokračuje rozvod a pití v rodině ? Napiš to sem at Ti poradíme .
JCskutečný, 14.07.2010 9:39:44, IP: ***.***.129.91, #96117
Vysokoškolačko starej Tvé ségry chlašče a co proto děláš ty?Nic a kdy bude rozvod jak jsi psala? Když jsi tak chytrá tak sestře porad .
Cidro, 14.07.2010 9:42:29, IP: ***.***.30.147, #96118
Ty jsi ale šmejd. Někdo se zde svěří a ty se hned vysmíváš.To je to tvoje čisté srdce ? A tato pisatelka se tady nikdy nechlubila VŠ. Za dedukování máš za 5 a za svou blbost za 1.
Cidrychu, 14.07.2010 9:51:26, IP: ***.***.20.27, #96120
Neoháněla jsem se nikdy vysokou školou, protože jsem jí nestudovala, nevíš pane dokonalý absolutně, komu odepisuješ, ale je to divné, víš přece všechno:-)
Nenapsala jsem, že jsem nekouřila, ale, že nekouřím a že piju vyjímečně:-))překrucuješ fakta a vkládáš lidem do úst co nikdy neřekli, jsi paranoidní schizofrenik, co si neví rady sám se sebou, tak kope kolem sebe:-)
Cidrychu, pokud tak dobře víš, co je skromnost, drž se toho prosím, zase si odporuješ:-)
Nikdy jsem nepsala, že máme doma problém s alkoholem, ani pití v rodině. Mám pocit, že ti stařecká demence nenávratně, ale rychlostí blesku likviduje mozkové buňky.-) Co jsem ještě napsala, pobav mě. Dlouho jsem se tak nenasmála:-)))
JCskutečný, 14.07.2010 10:03:52, IP: ***.***.129.91, #96121
Nová informace .Lidé ,kteří kouří a pijí zároven ,pocitují dvojnásobek slasti -a tudíž se obého o to hůř vzdávají. Spojitost dle autorů výzkumu je biologicky podmíněné. Téma alkohol a cigarety. Mozková mrtvice. Pití červeného vína sice chrání cévy ale jenom nekuřáky. Takže Ti co se dokázali zbavit obou neřestí jsou dle odborníků velmi dobří .Ze skromnosti se neuvádím a píši jenom 29 a 14.. A ty nádhero psala jsi ,že nekouříš a nepiješ .Ted už piješ -ale jenom trochu . vyjímečně .Dotaz a to je kolik? Flaša denně ? Hezký den přátelé a hurá k vodě.
Cidrychu, 14.07.2010 10:12:47, IP: ***.***.20.27, #96122
ty trdýlko, cokoliv tobě vysvětlovati je marné. Nekouřím a piju vyjímečně:-))) Ty to máš prostě tak zafixované, že ty jsi nej nej nej, samozřejmě ve vší skromnosti:-))) Mysli si co chceš, žvatlej si co chceš, sloužíž pouze k zasmání, ale bohužel to hraničí s pláčem:-)))
Hele, 14.07.2010 10:24:10, IP: ***.***.20.27, #96124
ty bys neměl Cidro, staří lidé by v tomhle vedru neměli vůbec vycházet.
        Předchozí   1 .. 254255256257258259260 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.