Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Cidro, 30.06.2010 11:37:28, IP: ***.***.72.18, #94687
Hovno jsi našetřil za cigarety. Nemáš ani na blbou dovolenou. Koukej šetřit ať už jsi tam a tady bude klid.
Tak Cidrychu, 30.06.2010 11:50:51, IP: ***.***.20.27, #94688
vezmeme to větu po větě:-)
To že někdo blízky umře je pro každého tragedie, ale nám naskakuje husí kůže, nemusíme být ani na sluníčku, stačí, že si přečteme tady tebe. Jistě to ale není proto, že bys nás hlídal a myslel na nás!
Nevím, kde jsi vzal zase tu svou dedukci, že někdo začal znova kouřit, že se potvrdila skutečnost:-)) Co to zase meleš. A férovost je úplně o ničem jiném, než o tom, jestli někdo přestane kouřit a nebo pít. Mimochodem v tvém výrazu "férový"mělo být měkké i:-))) Nepoužívej slova, kterým nerozumíš ano? Férovost je v něčem jiném!!! ty náš lingvisto.
Další- když jsi přestal kouřit před 28 lety a o ušetřených penězích ani nemluvíš, jak to, že musíš "střádat na dovolenou"???? Kde je máš ty prachy?
Kdo ti řekl, že někdo chce přestat kouřit a pít? to tady cpeš akorát ty a všem. Mluvíš za všechny a nevíš lautr nic:-))
A tvému rozdělení na slušné ženské a štětky se musím akorát tak zasmát. Tohle může napsat jen pokrytecký d**il. U tebe je každá, kdo ti přizvukuje slušná a ostatní jsou štětky? Ty hnuse, co si to vůbec dovoluješ, ty lidská zrůdo, ještě cekni o nějakém trestním oznámení a uvidíš co nastane k**téne!
vendys, 30.06.2010 12:02:53, IP: ***.***.30.18, #94689
Hovořili jsme před obchodem na sluníčku o svých tatíncích .Najednou na tom sluníčku nám naskočila husí kůže na rukách i nohách . A oba jsme shodně řekli ,že na nás myslí a hlídají nás.

Cidrych,tobě to sluníčko svítilo na hlavu,to jinak není možný.Takový krávoviny můžeš napsat jen ty.Ještě jsi zapomněl napsat,že ti naskočila husí kůže i na p**eli.Ty bys měl být hlídanej.Ale v blázinci.
Cidro, 30.06.2010 12:10:49, IP: ***.***.72.18, #94690
Cidrych, nechoď na to sluníčko, vidíš, co to s tebou dělá. Teď nevím, zda je sledující slušná, nebo štětka. Je přece nejlepší ze svoloče, né ?
!, 30.06.2010 12:21:40, IP: ***.***.30.18, #94691
enda17.3.2010 17:52

pravda
Příspěvek smazán administrátorem.
Reagovat
jenda17.3.2010 17:52

pravda
Reagovat
jenda17.3.2010 17:52

pravda

Doufám,že to tady taky takhle dopadne s Cidrychem,jako na Odvykání kouření.
Co ty na to sledující a zd.?Zase chudáček,všichni mu ubližují,ale on za nic nemůže.Zmetek.
JC, 30.06.2010 12:31:38, IP: ***.***.129.91, #94695
Tak píši a na začátek ty vaše slátaniny nečtu .Mě zajímají slušní lidé co mají potíže s alkoholem a kouřením. nějaké bláznivé příspěvky Evy a dalších mne nezajímají. Svoloči stěhujete se na doktorku zde jenom ti slušní jako je Zdenička,Sledující ,Já ,sledující ,já ,Zdenička a tak dále. Jsme přínos zde pro tuto diskuzi a víte proč? Protože jsem slušní chytří ,nekouříme ,nepijeme .Vy naopak -hulváti ,ubožáci,pijani,huliči a závistivci .Takže máte na to deset minut aby jste dopsali poslední přitroublé ,rádoby chytré věty. Bohužel jste nuly a lidé co se nedokáží slušně bavit. Vím ,že kouříte ,vím že chlastáte a vím také ,že přestat nedokážete.Zde od rána blivno,zvedá se mi z vás žaludek ,když si ty vaše ubohé ksichty představím za kompem. Sedíte sprosté držky dokořán ,hulíte jednu za druhou a někteří i chlaščou. Takové nic ,závistivé a ubohé. Já se vám divím kde vůbec berete tu odvahu mne oslovovat,jmenovat mne. Když se píše jméno tak paní,pane .To už učili ve škole tak nehovořte o slušnosti. Nemáte chování a ještě k tomu jste drzí jak opice . Takže hodinky máte. Všem slušným hezký den.
JC, 30.06.2010 12:31:52, IP: ***.***.129.91, #94696
Tak píši a na začátek ty vaše slátaniny nečtu .Mě zajímají slušní lidé co mají potíže s alkoholem a kouřením. nějaké bláznivé příspěvky Evy a dalších mne nezajímají. Svoloči stěhujete se na doktorku zde jenom ti slušní jako je Zdenička,Sledující ,Já ,sledující ,já ,Zdenička a tak dále. Jsme přínos zde pro tuto diskuzi a víte proč? Protože jsem slušní chytří ,nekouříme ,nepijeme .Vy naopak -hulváti ,ubožáci,pijani,huliči a závistivci .Takže máte na to deset minut aby jste dopsali poslední přitroublé ,rádoby chytré věty. Bohužel jste nuly a lidé co se nedokáží slušně bavit. Vím ,že kouříte ,vím že chlastáte a vím také ,že přestat nedokážete.Zde od rána blivno,zvedá se mi z vás žaludek ,když si ty vaše ubohé ksichty představím za kompem. Sedíte sprosté držky dokořán ,hulíte jednu za druhou a někteří i chlaščou. Takové nic ,závistivé a ubohé. Já se vám divím kde vůbec berete tu odvahu mne oslovovat,jmenovat mne. Když se píše jméno tak paní,pane .To už učili ve škole tak nehovořte o slušnosti. Nemáte chování a ještě k tomu jste drzí jak opice . Takže hodinky máte. Všem slušným hezký den.
JC, 30.06.2010 12:31:57, IP: ***.***.129.91, #94697
JC, 30.06.2010 12:37:47, IP: ***.***.129.91, #94699
Zde je diskuze o nekuřáctví a abstinenci. Na začátek nekouřím 29 rok a vy? Jak VY vážení spoluobčané ,jak vy si vedete. Vyklepte si plný popelník a řekněte si .Ode dneška nekouřím .Pak mi napište jak se Vám podřilo zvládnout první hodiny,dny,měsíce ,roky,destetiletí,dvacetiletí atd .PŘESNĚ JAKO MÉ MALIČKOSTI . AHOJ
Když, 30.06.2010 12:45:03, IP: ***.***.20.27, #94700
jsme s tebou zvládli 3 roky, tak musí jít vše jako na drátku. Nic náročnějšího neexistuje!
A kdybychom měli psát, jak jsme zvládli desetiletí, natož dvacetiletí, ty už to číst nebudeš.......
JC, 30.06.2010 12:57:46, IP: ***.***.129.91, #94702
Ted mi volal obchodní partner z Prahy ,tak Vás na chvíly opustím ahoj a přemýšlejte pokud možno HLAVOU. Opičáci
JC, 30.06.2010 13:02:44, IP: ***.***.129.91, #94703
Opět špatně ,nedáváš pozor,kdyby jsi pořádně četl ,a tak jsem si zde usmyslel žít do sta let ,tak si to upravte .Někteří budete už prdět do hlíny a čilý Jenda jako kamzík vysokohorský zde bude na Ještědu ,Ještědském pohoří. Vy nevíte co vím já. Vím o lidech jak se mi pošklebovali a dnes se dívají jak rostou fialky odspoda. Něco vyřešila rakovina,něco autonehody,sebevraždy. Je mi jich nesmírně líto ale kod chce kam ,pomožme mu tam.
Ty trdlo, 30.06.2010 13:05:41, IP: ***.***.20.27, #94704
zase jsi namol, myslíš, že diskuze s názvem "alkoholismus zcela vážně" je diskuze o nekuřáctví? Už nevíš co meleš, Nechlastej tolik a vysyp si ten popelník plný vajglů, blbe!
Přemýšlet, 30.06.2010 13:09:00, IP: ***.***.20.27, #94705
hlavou bys měl ty negramote. To tvoje "chvíly" bije do očí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JC, 30.06.2010 13:09:16, IP: ***.***.129.91, #94706
Oprava .KDO
        Předchozí   1 .. 205206207208209210211 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.