Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Cidro, 30.06.2010 8:30:12, IP: ***.***.72.18, #94662
Pěkně jsi se pojmenoval že jsi dobytek, trefné.
JC, 30.06.2010 8:34:50, IP: ***.***.129.91, #94663
Odpovídal jsem na slušný dotaz a ty mě troubo neoslovuj. Tolik jste chtěli abych nepsal na doktorku ,že vás ruším .Ted tam máte prostor a svoji svoloč a ticho.Proč se tam neradíte? Já vám řeknu proč ,protože vám jde jenom o hádky. Co je tobě do toho kam se dívám a co čtu . Ty Pepo jsi hodně jednoduchý Ta tvá slova onanuješ ,a další. Jsi troska a zde je vidět kam až ten chlast Vás vede. Máš vypitý mozek. Napiš mi meil a já ti ty svoloči přepošlu žádost na doktorku o výmaz,zrušení účtu. Jenže ty jsi taková svoloč ,že by jsi to zde tu žádost nepotvrdil. To vy nechcete ,to nepotřebujete aby bylo vidět pravdu .Když řeknu dobytek tak to na Vás sedí. Slušným přeji hezký den a vám vy šmudlové aspon rozum ,trochu rozumu.Pomodlím se za Vás .Sledující pomodlíme se za "svoloč" ? Jsi pro . Pepo kolik je ti roků? Bylo ti aspon 18 let? Rozum máš na prvnáka.
zdena, 30.06.2010 8:52:19, IP: ***.***.165.36, #94665
dobré ráno,to ani nedokáži pchopit.Jen nadávky,urážky.Žádné pěkné slovo,úcta jeden k druhému.Život běží jak voda,Vy asi nemáte rádi pěkné věci kolem sebe,radost s úspěchu v práci,rodině.Proč nepíšete své zkušenosti s pitím,kouřením,drogy.Co Vám vzali,co vám dali?Čím Vás posílila abstinence,nebo se s tím pořád vypořádáváte a jste tak na sebe zlí?Že nemůžete přestat?napište mi pravdu díky Vám.zd
Proč , 30.06.2010 8:58:17, IP: ***.***.20.27, #94666
pořád žebráš o nějaký mail někoho, myslíš, že ti ho někdo pošle kvůli takové hovadině? Zrovna tobě? Já ti sesmolím třeba žádost a kandidaturu na prezidenta pokud budeš chtít ty pako. Cidrychu, ne každý je blb jako ty:-))
Jen tak mimochodem, čemu asi tak odpovídá tvůj rozum, když píšeš....rozum máš na prvnáka...:-)))
Cidrychu, nech už těch nesmyslů, vždyť jsi za debílka u každého tady z přítomných. nebo si opravdu myslíš, že ty můžeš ještě přesvědčit o opaku?
Jak dlouho nekouříš a nepiješ, k**va, napíšeš to už?????
Je, 30.06.2010 9:41:14, IP: ***.***.217.2, #94668
to polorom, mrcasí se tu, roztahuje, jako kydby mu to patřilo.Nejsi tu vítaný, cidro, nejsi tu doma, zalez, obtěžuješ nás, slušnéééé.
JCskutečný, 30.06.2010 9:49:55, IP: ***.***.129.91, #94669
Ahoj Zdeni. Tak dnes 30.6.2010 07:33 jsem odpověděl na dotaz Martin a antabus.Máš pravdu pořád čekám ,že někdo zde z těch odpoví a nic. Pepa se vytahuje jak léčebna ale odpověd mu nedal a vlastně mimo mne nikdo. Oni sem nepíší kvůli pomoci druhým ale kvůli té své špíně. Tolik chtěli abych nepsal na doktorku ,že se chtějí radit a pomáhat si a výsledek? Přestěhovali se sem a svoji "svoloč" na doktorce a alkoholismus opuštěn.Také třeba na svoloči za celý den nic. Pravdu Ti milá Zdeničko nikdo nenapíše .Dodatečně Ti přeji k svátku vše nejlepší. Ty máš svou rodinu děti ,hodné a chytré děti a bud ráda ,že je tam láska a pohoda. Vzpomínám na naše začátka Spříznivkyni jak jsme si psali ale stejně hned svoloč se nabourala. Víš ten český národ nemá být na co hrdý ,Závist a ubohost zde je vidět. Já jsem v pohodě jak jinak .Mám čisté svědomí a tito zde nic. Vůbec si nemyslím ,že abstinují anebo nekouří .Je to vše jinak . Tobě přeji hezký den a děkuji že jsi to zde napsala. Ta svoloč je všude ,když čtu tisk tak hrozné.
Cidrychu, 30.06.2010 10:00:51, IP: ***.***.20.27, #94671
Každému je úplně u p**ele, co ty si myslíš, nebo nemyslíš:-))))
Ještě, že tu jsi, každému pomůžeš, poradíš, jsi prostě čistá duše:-)))
A my jsme chtěli, abys nepsal NIKAM!!!!!!! Nas*al ses zase sem a až tě zruší, budeš se cpát zase jinam. Jsi horší než mor!!!!!!
Cidro, 30.06.2010 10:23:51, IP: ***.***.72.18, #94672
Co ty si vůbec o sobě myslíš ? Jsi blb, to snad ani není možný.
fuj, 30.06.2010 10:23:59, IP: ***.***.30.18, #94673
Je horší,než veš.Tu postříkáte nějakým sprejem,ale tohle hovado leze z diskuze na diskuzi a nedá pokoj.Buzerant nemá co dělat,tak nasírá.
sledující...., 30.06.2010 10:33:13, IP: ***.***.60.236, #94674
Pane Cidrych, jistý souhlas, pomodlíme se za ty vulgární přispěvovatele, já to nechápu, jak někdo, údajně pracující v kanceláří, může mít takovou mluvu a chodit stále sem a navíc vyhrožovat. Nebojte, vždy budu stát při Vás, a to z vlastního rozhodnutí.

Anonyme v 8:15, já jsem pouze opakovala ten deník, který tu jistý člověk psal, nic více a nic méně, Navíc, jsem nic nečetla, takže jsem se zmiňovala pouze o někom, kdo to tady propaguje, i kdyby to byla pravda, tak nevím a mám jiné věci na starost, panu Cidrychovi přeji, ať se mu daří v obchodě, i kdyby byla jen krátká krize. Nicméně Tvé výrazy na moji osobu .....no comment.

Cidro, 30.06.2010 10:37:51, IP: ***.***.72.18, #94675
Sledující, mé výrazy ? Protože píšeš jako kráva !
Jak, 30.06.2010 11:18:42, IP: ***.***.20.27, #94680
údajně pracující v kanceláři? Co nám oba podsouváte nějaké své vymyšlené teorie, ať už se to týká práce, kouření, pití alkoholu. Jste se oba zbláznili, nebo co? Tobě, ani jemu není nic do toho, kdo odkud píše. O jakém vyhrožování to mluvíš sledujíc?. Hlavně podání trestního oznámení tady rozpoutal Cidrych, on je ten kdo neustále někomu vyhrožuje. A co se týká mluvy? Čti vše, nejen co se ti hodí. Nezlob se sledující, ale připadáš mi někdy jak postižená Cidrychem, když tě čtu. To je neskutečný!!!
A jestli chce Cidrych opravdu rozpoutat válku, má jí mít. Ten křivák si vyvrací všechno, co napíše a ty mu jen bezmezně přikyvuješ. Piš si s ním obdivující e-maily a tady bude klid. Šlo to bez vás před tím, než jsem ten d**il přišel a půjde to dále. Dokud tady bude žvatlat ty hovadiny o tom, jaký má čistý život, svědomí a srdce na dlani, nebude to stát za nic. Vem si ho za ruku a táhněte oba. Tady o Cidrycha nikdo nestojí, každý z něj má akorát srandu:-))))), ale jeho charakter je na takové nízké úrovni, že se musí stále někomu s něčím vnucovat. Jsem ráda, že nemám takové lidi kolem sebe, myslím, že by společensky nepřežili ani minutu!
brum,brum, 30.06.2010 11:23:54, IP: ***.***.30.18, #94683
Sledu=cidrych.Dva v jednom.
JC, 30.06.2010 11:26:51, IP: ***.***.129.91, #94684
Milá Sledující ,Zdeničko. Včera byla u mne nakupovat jedna paní a říkala ,že ji umřel tatínek. Hovořili jsme před obchodem na sluníčku o svých tatíncích .Najednou na tom sluníčku nám naskočila husí kůže na rukách i nohách . A oba jsme shodně řekli ,že na nás myslí a hlídají nás. Jsem ateista ale mockrát jsou věci nad nebem a zemí ,které ani odborníci nedokáží vysvětlit. Řeknu Vám jedno. Na odvykání kouření jsem kdysi psal a také na mě sprosté nadávky. Já jsem jim tehdy říkal -AŽ ZAČNETE ZNOVU KOUŘIT ,VZPOMENETE SI NA MĚ . Tato skutečnost se potvrdila .Ti co mi nejvíce nadávali dnes zase kouří dál .Jak říkám, jenom ti férový mají šanci přestat pít a kouřit .Ti co mají něco na víc. Nekouřím přes 28 let a ušetřil jsem si zdraví ,nemluvím o penězích. Tito zde neporadí druhým ,protože nemají co. Chtějí přestat pít ,kouřit ale nedokáží to ,tak aspon sprostě nadávají a pomlouvají ,je to svoloč . Vy jste slušné ženské a ty některé rádoby dámy na Vás nemají. Jsou to štětky ,Hezký den a zase jenom těm slušným. To ,že pracuje v kanceláři neznamená ,že to není svoloč. Svoloč může být každý . Dojde anebo už na Vás některé došlo.
JC, 30.06.2010 11:31:14, IP: ***.***.129.91, #94685
Jak anonymní svoloč a ty křiváčko oslovuje se pane ty šmejde a nemluv o charakteru ,když žádný nemáš. V anonymitě pomlouváš a špiníš jsi obyčejná lůza a také tak píšeš jak říkám hovna u cesty
        Předchozí   1 .. 204205206207208209210 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.