Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

brum,brum, 25.06.2010 7:23:01, IP: ***.***.114.236, #94161
Cha,cha,na Revitalii ho mažou,na Doktorce taky,tam se spláchnul sám.Tady taky vyhulí,nebojte.
Jenom, 25.06.2010 7:32:50, IP: ***.***.20.27, #94162
i**ot může o sobě napsat tohle "v den svátku už nepojedu na cestu nebot spousta telefonických blahopřání a pořád jsem s autem stál s děkoval. Teprve ted jsem se přesvědčil co mne má lidí rádo a ze všech končin světa"
Takhle krásně psát o sobě jako o oblíbeném člověku, to opravdu umí málokdo, respektive nikdo.
Bav mě ještě:-))
JC, 25.06.2010 7:57:49, IP: ***.***.129.91, #94164
Sledující zde nejsou normální slušní lidé ,jsou deformováni pitím a závidí pohodu druhému. Všimni si jak čekají jako hyeny co napíšeme .Tak pro představu.Pár svoločů /sami se tak na diskuzi doktorka tak zavedli a pojmenovali/ sedí u počítače rypáky přilepené na obrazovku a čekají ,čekají hodinu ,dvě ,celý den co napíšeme aby to mohli otočit .Takové zrůdy nosí svět .Oni zde nejsou vděčni za příspěvek ,který by jim pomohl ze zbavit nekuřáctví a chlastu ,to oni dávno ví ,že na to nemají jsou to nuly . To jenom my dva si tak hezky ,lidsky povídáme a přeji Ti hezký den .
JC, 25.06.2010 8:00:33, IP: ***.***.129.91, #94167
To jsem psal "sledující " tak to nečti nestrkej ten svůj křivý rypák do věcí co ti nejsou určeny ,to nemáš chování anonyme "jenom svoloč" ? Já se bavím vy nuly Kdo nekouří 28 let ? Vy ? ne já
Správně, 25.06.2010 8:06:33, IP: ***.***.20.27, #94168
Cidrychu, konečně jsi na to přišel. Jsme stále ožralí, máme prokouřené plíce, flákáme se a ty, střízlivý s čistými plícemi na nás musíš dělat. Ještě že naši republiku držíš nad vodou, kde bychom bez tebe byli?:-))
Posloucháš jak hodiny.Napíšu ti "bav mě" a ty to uděláš:-) Tak honem jdi něco dělat, makej, makej, ať se můžeme víc flákat, chlastat a kouřit. Vydělávej na nás, šup, šup a žádný vykecávání na netu.
sledující...., 25.06.2010 8:12:08, IP: ***.***.60.236, #94169
Ano, napsal jste to výstižně, závidí hlavně Vám a trápí je nevědomost, zda jsme dva....jak hloupé, kdyby to tu mohl admin potvrdit. Mě by zajímalo, co dělají a jestli vůbec pracují, když my tu nepíšeme, tak je třeba i dlouho ticho a jak jeden z nás napíše, tak to je absurdních hlášek, věta po větě. Jsem ráda, že si s Vámi můžu povídat a jinak mě stejně občas ostatní rozesmívají, to máme společné ne ? Je to zpestření pracovního dne, že ?
Cidro, 25.06.2010 8:15:09, IP: ***.***.72.18, #94170
kdy už konečně pochopíš, že jediný nenormální aa sprostý jsi tu ty. Máš rozdvojenou osobnost. To, co jsi napsal s tím autem v den svátku, to je teda perla. To nemáš ani pitomý hands free, ty posranej milionáři ? Ale ty vlastně ani nevíš, co to je.
Jinak jen blb se chválí přáními k svátku. A ten blb jsi ty. Nikdo ti tady nic nemůže závidět, tobě tedy rozhodně ne !
sledující...., 25.06.2010 8:20:18, IP: ***.***.60.236, #94171
Pane Cidrych, všiml jste si, že Vám nadávají sprostě na doktorce, že jste tam včera psal, přitom tam psát nemůžete ? Co se dá, tak na Vás hodí.
Tak obrátím list, co dobrého jste si dal s přítelkyní k večeři ?
Milá, 25.06.2010 8:32:02, IP: ***.***.20.27, #94174
sledující. Kdy už si konečně zapamatuješ, že tady pracuje akorát Cidrych, na něm stojí chod celé ČR. My néééé, to po nás přece nemůžeš chtít. Taky bychom to asi nezvládli, kdy taky že jo, když jsme pořád nalitý a musíme si vysejpat ty popelníky. Já už to do práce pak nezvládnu. Chvíli chlastám, pak zvracím, do toho si zapálím a pak je mi ještě hůř, no a tak to jde pořád dokola.
Cidro, 25.06.2010 8:50:48, IP: ***.***.72.18, #94175
Sledující, říkala jsi, že na Doktorku nechodíš, zase lžeš. Šmíruješ tam jako Cidra. A z druhého počítače tam psát může. To jsi tak hloupá ? Spíš jsi Cidrych. Ten je taky tak blbej. A jak říkám, rozdvojená osobnost. Jděte se léčit, oba !
Hele, 25.06.2010 8:53:23, IP: ***.***.20.27, #94177
sledující, já nevím, jak Cidra, ale my chodíme na véču zcela běžně a nemusí být důvod, jako je svátek, narozky a pod....., je to samozřejmost, stejně jako dovolená. To jen trdlo Cidrychů z toho dělá zásluhu a musí to vytrubovat do světa:-)
Copak ty už jsi přestal Jendo "střádat" na dovču? Že lezeš po restauracích? Tak příště nikam a šup, šup makat ať na nás někdo vydělává:-)) Chvíli po záplavách a ty do restaurace, mně by to jídlo ani
nechutnalo:-) Pro tebe abys tomu rozumněl...chvíly....jo a hlavně nejezdi dnes autem, páč co kdyby ti někdo volal a blahopřál opožděně k svátku, musel bys ještě zastavovat:-)
jako, 25.06.2010 9:45:58, IP: ***.***.30.18, #94183
...a co jako...
JC, 25.06.2010 10:31:17, IP: ***.***.129.91, #94186
Milá sledující .Když mne nabízela "doktorka" abych přihlásil svou firmu na server "Doktorka " že mě udělají reklamu a navzájem. Na žádost Dáši,Zdeničky ,Ivy,Ivetky a jiných jsem založil "Spříznivkyni" jenže tam jako zde svoloč obecná. Zrušil jsem tedy účet ,požádal Dr Klaudysovou za zrušení účtu .Účet mi byl zrušen ale doktorka se mým jménem tam je pořád .Jinak samozřejmě ,že tam nepíši a tak naplnuji jejich přání aby se tam mohli radit pomáhat si. Také mne prosil Shane ,at Líbě nechám tuto diskuzi. Shane bud její lékař,terapeut anebo z AA. Všechna přání jsem splnil a vaše vlezlé příspěvky svědčí o tom ,že vám vůbec nejde o nějakou diskuzi a problém alkohol a kuřáctví ale vandrování a napadání. sledování příspěvků .26.1.2010 1 příspěvek .Další až 21.2.2010 1příspěvek,7.3.2010 1 příspěvek,10.3.2010 1 příspěvek. Takže vůbec vám zde nejde o nějaké porady ale normální svoloč z doktorky přelezla sem .Jste ubožáci kteří kouří a chlaščou a ví moc dobře ,že jsou to nuly ,tak aspon prudí. Musím se smát va ubožáci vždyt se podívejet na frekvenci příspěvků a dnes se vy svoloč můžete přetrhnout .Sledující tak to je skutečná pravda.Zpětně se dají dohledat žádosti té svoloči zde at na doktorku nepíši a nekazím jim tam ty veledůležité příspěvky. Takže tam ani nejsem a svoloč mne tam probírá a pomlouvá. Tak názorně je vidět o co jim ve skutečnosti jde .Ne o nějakou abstinenci či nekuřáctví ,kdepak a co můžeme chtít "milá sledující od této svoloče? Nic dobrého vždyt oni se i tak na doktorce pojmenovali a říkají si tak .Mají tam vlastní poloopuštěnou diskuzi "SVOLOČ"
jako, 25.06.2010 10:57:57, IP: ***.***.30.18, #94189
...a co jako...
JCskutečný, 25.06.2010 10:59:41, IP: ***.***.129.91, #94190
Skutečnost .Všichni kdo jsou slušní, jsou slušní .Svoloč se sama nazývá akorát opravdu jen svoloč. Na slušný příspěvek jsem vždy odpověděl slušně a proto přeci diskuze jsou. Jestli mne ale někdo napadne a urazí jsem ze školy, ty po mě kamenem já po tobě skálou. Nejsem příznivec svoloče co uráží a nadává .Na hrubý pytel,hrubá záplata .Slušným překrásný den ,svoloči nic .
        Předchozí   1 .. 186187188189190191192 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.