Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
brum,brum, 23.06.2010 16:39:05, IP: ***.***.30.18, #94034Tvůj koráb brázdí v moři pitomosti. :-))))))
jc, 23.06.2010 16:49:07, IP: ***.***.129.91, #94037Mám z vás srandu
Jana, 23.06.2010 18:14:51, IP: ***.***.217.2, #94044Velká slova, to je Tvoje.Moc čteš brak, červenou knihovnu.Jak směšné, trapné.Symfonici.Zkusila jsem napsat za Dášu, už byl na koni, zapomněl, že psal za ně sám, už je to zlé s Jendou, demence je tu.
___, 23.06.2010 19:31:32, IP: ***.***.217.2, #94046jendo, nažer se,pro samé psaní na komp , nemáš na nic čas.Chceš tu být do Sta let, ne?Nechceš to zkusit znovu na ministerstvo?Třeba netuší, jak umíš dedukovat!
K., 23.06.2010 23:17:02, IP: ***.***.21.114, #94068Sledující, moc se bavím, takže se ti to, co bylo napsáno nelíbilo, co? Ale to jsou slova Cidrycha. Očividně ho nesleduješ, protože bys věděla, že takhle, bez znalosti věcí, nás oslovuje zcela normálně. Ale ty to určitě zase neuznáš... jen jsi dostala trochu ochutnat jeho výpadům...děvče, mi normálně pracujeme a ten psycho nas pořád nazývá tak jak bylo uvedeno v příspěvku. Tak se nediv a dál si obdivuj toho hulváta. A předem píšu, on začal první. To jen pro pořádek. Ale jestli ho sleduješ rok, tak to víš. Pa.
PL, 24.06.2010 6:05:28, IP: ***.***.217.2, #94073K, když ta sledující má zvláštní dar-tak jako Jenda- dedukuje, vidí jen klady Jendy-žádné- a naše zápory.Jejich souhra je úžasná, náhoda to není!Normální by bylo, že by si mektali své kecy i své nádheře soukromně, ne, oni musí veřejnosti ukázat svou velikost.Chtělo by to Poštu pro Tebe!!Ať se celý národ pobaví.jedna záhadná, tajuplná, křehká, on hrdina, rádce,mužný-to je dojemné!---v dnešní době jsou i takový vypatlanci, otravují na diskuzích, ubližují, nezmění se, budou už takový pořád.
Ola, 24.06.2010 6:48:42, IP: ***.***.217.2, #94076Přesný.Jenže on je jeden, to je ta hrůza.Maskuje, mlží, je nenápadný.Zvrhlý.
K., 24.06.2010 7:13:19, IP: ***.***.21.114, #94077...oprava..."my normálně pracujeme"....už se mi klížily oči.
Všem hezký den, sledující anonymce a JC nic :))))
sledující...., 24.06.2010 7:26:13, IP: ***.***.60.236, #94078Dobré ráno, od včera jsem tu nebyla, mám k řešení také jiné věci a dnes mám moc práce. Ještě jednou pane Cidrych vše nej.....k Vašemu svátku, ať se Vám dneska daří.
Ale , 24.06.2010 7:39:08, IP: ***.***.20.27, #94079sledující, my jsme na tom stejně, taky pracujeme na PC, ale Cidrychovo teorie v našem případě je taková, že když můžeme být na počítači, tak se flákáme, jsme na podpoře a necháváme se živit. Tak jaký je vlastně mezi námi rozdíl. Píšem všichni, ale jen on a ty jste pracovně vytíženi:-)) Cidrychovi se nelíbí, že ho někdo hodnotí, když ho nezná a neví co prožil. A on to snad o ostatních ví, že je kritizuje, hodnotí a uráží?? Jak to, že on může to co mu vadí u ostatních? Je to zmetek, povahová zrůda a křivák. Vše jen ve svůj prospěch. Prý si váží nejvíce přání od tebe:-)) Zase podlézavé kecy, kecy, kecy, aby vypadal jako dobrák, samaritán a se srdcem na dlani, jak rád o sobě píše. Hnus je to, on sám, jeho povaha i vystupování. Tak to je!
Jirinka, 24.06.2010 8:58:08, IP: ***.***.224.169, #94082Nejsem žádný odborník. V jednu tíživou životní dobu - po rozchodu s partnerem - jsem do toho také na čas spadla. Alkohol mi pomáhal ztišit úzkost, ale vždy jen na chvíli. Naštěstí jsem se rychle vzpamatovala /po asi půl roce/ a začala si řešit úzkost. Nejprve jsem si začala psát deník, ve kterém jsem popisovala můj stav - i třeba co k sobě i okolí cítím - se všemi nadávkami a špínou. Emocionálně jsem to vylívala na papír. Značila jsem si, kolik jsem vypila, kolik jsem vykouřila cigaret, kolikrát jsem se usmála, udělala si radost..no všechno. Bylo to o mně v nadhledu. Zásadní popis mého stavu. Zjistila jsem, že je za prvé potřeba si problém přiznat a chtít jej změnit doopravdy. Pak jsem prosila v duchu o pomoc a všechny pomocné signály jsem se pak snažila vnímat. Vybrala jsem si svobodně změnu k lepšímu, vymanit se z otroctví. Také jsem zároveň skončila s kouřením. Modlila jsem se, aby byla ode mne odebrána ta CHUŤ na cigaretu a mé prosby byly vyslyšeny, můj úmysl byl čistý-nechtěla jsem být otrokem negativní závislosti. Uvědomovala jsem si stále víc a víc, že všechny mé problémy pramenily z pocitů viny!! kdysi už v minulosti a tento zvyk se obviňovat za neúspěchy mé či dětí či za cokoliv mi zůstal dřepět v mysli a nedal mi svobodně žít. V tomto životě je možné a jednoduché se obviňovat za cokoliv. Ano, dnes už vím, že pocity viny jsou ty, které brání člověku mít se rád a tím mít rád i druhé . Dnes už jsem moudřejší. Snažím se ke všemu přistupovat s láskou, ale i moudrostí. A naučila jsem se vše více zvažovat a říkat "něco na tom je", ano mám nějaký problém a chci ho řešit pro dobro nejen svoje, ale i pro druhé. A také okolí potřebuje můj příklad, že to vyřešit lze.Drž se, budu na tebe myslet. Možná ti tento můj v kostce popsaný příběh, který se stal pře 10 lety, pomůže. Přeji ti, abys byla/byl šťastná/šťastný , svobodný a nezávislý. Všechno má svůj proces, a tak nechtěj vše hned, ale zkoušej to znovu a znovu, buď trpělivý, vytrvalý, nenič, co jsi už zvládl.Každý má svou cestu i svůj "kříž". Možná můžeš začít tím, že si uklidíš ve věcech a pomaloučku i v sobě :) S láskou a moudrostí Jiřinka, 50 let.
Jirinka, 24.06.2010 9:10:25, IP: ***.***.224.169, #94084Právě Váš vstup mne inspiroval k tomu, abych se svěřila se svým příběhem. Do této odpovědní "buňky" se mi ale nevešel, tak jestli máte zájem, přečtěte si jej v diskusi. Přeji příjemný den.
sledující...., 24.06.2010 9:20:35, IP: ***.***.60.236, #94085Milá paní Jiřinko, napsala jste krásný příspěvek, je vidět, že je ve Vás velká síla a moudrost. Jen jste asi reagovala na někoho z minulosti, ale to nevadí, pomůže to třeba jiným. Mějte se krásně a držte se.
sledující...., 24.06.2010 9:23:39, IP: ***.***.60.236, #94086Ještě dodatek, paní Jiřinko, Váš příspěvek je opravdu povzbuzující a myslím si ,že změnit se chceme vyšichni, jen to na hlas často nikdo neříká. Já Vám osobně děkuji.
Leo, 24.06.2010 9:25:54, IP: ***.***.72.18, #94087Paní sledující, neodpověděla jste mi na dotaz, to není slušné. Jak se dá zjistit ta IP adresa ? Děkuji.