Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Věra, 18.05.2010 19:18:00, IP: ***.***.217.2, #91186
Kdopak za něj prodává ten brak?Fronty zákazníků, on se věnuje nám, podnikatel.Kecá, lže.Čiší z něj samota, smutek, vzteká se, možná je už děda, ani o tom neví,přitom byl tak hodný taťka-neuvěřitelné.Má naučenou odrhovačku o své vyjímečnosti, mele ji furt dokola, je mu fuk, že je trapný, směšný, každý ho prohlédne.Má hroší kůži, štěnice.
pepa, 18.05.2010 20:07:01, IP: ***.***.217.2, #91188
A bude nonstop radit, nadávat.A prý se vrátí na doktorku, dělat pořádek, už tam nasvinil až až.A nemůže tam, je vidět, jak blbne, je naprosto vedle.
Fanda, 18.05.2010 21:18:10, IP: ***.***.114.236, #91191
Zítra,jen se probere,hned bude láteřit a spílat svoloči.To budou hned tři příspěvky za sebou.Nešťastná povaha.Bude se žrát do konce života nějakýma nesmyslama a lidma,co mu o to nestojí.Dej si pohov Jendo,nech brouka žít.Dej si kefír a mysli aspoň chvíli pozitivně:-)
JCskutečný, 18.05.2010 21:20:23, IP: ***.***.129.91, #91193
Jste opravdu svoloč a na doktorce jste se sami tak pojmenovali a víte proč ? Protože to tak vnitřně cítíte .Vy moc dobře víte jak se pojmenovat ,tak šup ma svou svoloč ,tam jste doma .Za chvíly uvidíte novinky ,pořád něco připravuji. Tam si najděte na internetu ocenění nejlepších firem v republice .najdeet mne tam také a hezké spaní s paní. chacha .
pipi, 19.05.2010 5:48:44, IP: ***.***.165.53, #91203
Věro,pepo,Fando jakou radu k tak závažnému tématu,jste přidali?Vy,asi nerozumíte,že alkoholismus je metla života,rodiny,vůbec celé společnosti.Vy zde nadáváte JC,který si problém s pitím,kouřením vyřešil.Je to od Vás závist,že to máte doma v rodině ,nebo sami s tím bojujete?Poraďte,třeba mě já ,nepiji,nekouřím.Ale problé, má muž,který pije.Dnes ,když zavoláte třeba polici,je to postavené na hlavu,jo vykáží,dotyčného ale 1500kč,na den 10dní 15000kč.Vrátí se domů,ten stený člověk,zavoláte lékaře,může Vám pomoci dá ho na léčení,podepíše reverz je doma.Rovod,co pomůže když,nemáte na vyplacení,nechají Vás bydlet spolu.
Rozvod v dnešní době stojí velmi peněz.Táhne se roky.
Uvažujte hlavou poraďte alkoholikům.Nadávky jedné osobě,nepomůže.To platí všem.♥♥♥zd.
JCskutečný, 19.05.2010 6:07:00, IP: ***.***.217.2, #91204
Pipinko, jsi krásná, vzácná žena.Poradím Ti rád, mám rád lidi.Poslala jsi už nějaké peníze na záplavy?
pipi, 19.05.2010 6:15:25, IP: ***.***.165.53, #91205
jo dle možnosti.víš kdo jsem dz.
Jan Cidrych, 19.05.2010 6:46:40, IP: ***.***.129.91, #91206
Zdeničko sluníčko. Máš 100% pravdu. Musím Ti říci ,že někdo používá můj JC a píše za moji osobu. Máš pravdu .Píši tvrdě protože problém alkohol a další drogy ztrpčuje život hodně lidem ,kvalitním lidem ,kteří doplácí na nemoc jedince. kdyby všichni zde investovali do rad místo napadání mé osoby bylo by lépe. oni drží basu jenom proti mé osobě .A co je tak popuzuje? Závist ,ubohost. Proč nepřehlíží mé příspěvky ,proč sami zde nehovoří o závislosti ,své zkušenosti.Píší ,že mají rádi lidi .Zde těmto lidem ale nepomůže nadávání na moji osobu od rána do večera.A jsou to ti samý lidé. Ubožáci ,kteří nenapíší .Nekouřím a nepiji tolik a tolik let ,podařilo se mi to tak a tak a pomoci tak druhým. To začnou popisovat jaký jsem a jak mne nemají rádi ,jako kdyby mne to zajímalo. Ted čtu v zatopených oblastech kradou a drancují lidé .No co je to za svoloč. A to jste i vy zde .Pomlouváte ,špiníte ale neporadíte. Píšete za mne a používáte moji zkratku jména ,přitom je nicka ,kde se dá zjistit z kterého počítače,včera někdo psal asi sedum příspěvků za moji osobu Jan Cidrych. Ubožáci vyhrožují a ano to je ten Český národ. Pilný jako včeličky ale svině. Někteří. Zdeničko každý den se za Tebe modlím a říkám si jednou vše skončí. Ano vybojoval jsem si své a musel jsem sám .Žádná AA a masírování .Ano je to závažné téma ,velmi závažné a někteří ho využívají aby špinili druhého. Jak jednoduché hurá do Cidrycha hurá do něj .To také jedna psala na doktorce a požádal jsem o výmaz .Zde třeba od 1.1.2010 do 16.1.2010 nikdo nepsal .Jenom napíši já a hned sprosté nadávky. Ano o to Vám vy někteří ubožáci jde .Udělat se na druhém a pošpinit a co nejvíc a zlikvidovat .Sami jste svoloč a ubožáci. Zdeničko děkuji a hezký den.Už jsem psal s tím rozvodem ale problém kam jít. Máš to velmi těžké a píšeme si z Spříznivkyně ,kde nás také svoloč napadla hned ze začátku ,nejsou to kvalitní lidé a nezametou si před vlastním prahem .Slušným přeji hezký den .
JCskutečný, 19.05.2010 6:50:14, IP: ***.***.60.236, #91207
Dobré ráno všem slušným halvně pipi, díky, cos napsala a zajímalo by mě, jestlis poslala něco na ty záplavy jako já s přítelkyní už 25 tis. Zase jste mě tady včera špinili, přitom já si hezky zaběhal, teď ráno udělal 30 dřepů a hurá do obchodu za svýmy lidmi. Myslel jsem že požádám o zrušení blokace na doktorce a možná založím nové téma, těšte se.
pipi, 19.05.2010 7:06:43, IP: ***.***.165.53, #91208
poslala,ale opravdu né jako Vy.To bych ani s mého rozpočtu nemohla.Jinak muži,bylo lépe,tak se znovu rozjel.Zabíjí sám sebe,je mi to líto,ale nějak ten můj cit upadl.Komu není rady,tomu není pomoci.zd
!, 19.05.2010 7:09:37, IP: ***.***.45.57, #91209
Komu potřebuješ dokázat jak si šlechetnej? Lháři, si rád že máš co do huby a budeš se tady kasat že si poslal 25 tisíc.. ubožáku. Lidi který opravdu pomáhaj o tom mlčí ty nulo.
Pipina, 19.05.2010 7:14:52, IP: ***.***.217.2, #91210
Halvně abys přežil to kyselé mléko po ránu a dřepy!!O alkoholismu nic nevíš, pil jsi podle Tebe pár piv u Tv, nebyl jsi teda alkoholikNechápeš ten problém, radíš blbosti, jen silnou vůlí tuto nemoc nezastavíš.Tvé nápady jsou scestné, špatné, píšeš to jen proto, aby někdo uvěřil, jak jsi úžasný,A jestli jsi někdy něco poslal na záplavy, je to Tvá věc, a máš toho hodně splácet, ublížil jsi moc lidem..Ty své hříchy nikdy nevykoupíš,.
pipi, 19.05.2010 7:25:54, IP: ***.***.165.53, #91211
Pipino,nemáš pravdu.Až budeš mít,problémy se žaludkem,vřey,nebo slinivku.První co Ti lékař doporučí,jsou právě kysané výrobky,kefír,zákysy,kysaná smetana,ředěný jablečný ocet.Je to doporučené i žaludeční neurózy,trávení.Sice Ti,to nepřeji začít,ale v tomto má Jc pravdu.Přeji hezký den ,jedu si pro nové brýle zd.
Ave/a2, 19.05.2010 7:28:40, IP: ***.***.31.48, #91212
Pipi,
tady bývala slušná diskuze, kde se lidi vzájemně podporovali aspoň psychicky, dokud sem nepřišel JC. Nedovedu uvěřit pravdivosti tvého příspěvku. Pokud se ti zdá, že je na JC něco k obdivování tak na tom budeš s psychikou (minimálně momentálně) hodně zle.
Pokud je pravda, že řešíš alkoholický problém muže, pak máš možnost se rozvést,opustit ho.
Státní orgány nikomu nepomohou, dokud se něco nestane a pak už může být pozdě.:-( Bohužel tak to je.
Můžeš vyhledat pomoc aspoň pro sebe - psychologa nebo AL-ANON, kteří ti pomohou snáz přijímat utrpení po boku alkohoholika nebo tě dovedou k přesvědčení, že rozchod je tvou novou nadějí.

Tolik k tématu alkoholismus, které tu samovolně zaniklo, momentálně by se hodil spíš název: JC 13-28

Pipi, co se dá závidět takovému člověku, to mi teda pověz? Já taky nepiju a nekouřím, zato přítel ano. Tak mi řekni, co mám závidět JC-mu?

Ave/a2, 19.05.2010 7:33:24, IP: ***.***.31.48, #91213
JC, a to prosím Tě udělej, nech se odblokovat na doktorce, možná se ti to podaří, uvěří že ses poučil a došlo k Tvé nápravě. Však tě tam dlouhio nenechají, i kdyby tě tam pustili.

Předchozí   1 .. 103104105106107108109 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.