Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

jo, 18.05.2010 14:54:19, IP: ***.***.72.18, #91145
a pokud se někdo někdy podepíše, ty mu jen nadáváš a jeho jméno si bereš do huby i když nikde není a nadáváš mu dál. Tak asi proto se nikdo nepodepíše.
A ty mi nebudeš diktovat, zda se mám nebo nemám podepisovat. Ty teda NE.
JCskutečný, 18.05.2010 14:57:34, IP: ***.***.129.91, #91147
Ano ty jsi názorný příklad neupřímnosti ,hnusoty a nefér chování. Kdyby byli k sobě lidé upřimní nebylo by tolik podlosti ,falše .Může být názor a může být jiný ale dospělý člověk si stojí za svým názorem a jménem. Vím co svoloče krade ,ničí a škodí ,nemusíš mi říkat stačí zde co je to za šmejdy anonymní. Mám ocenění na internetu a to je pro mne důležité a od pořádných slušných lidí co něco znamenají ne zde od anonymních primitivů.
JCskutečný, 18.05.2010 15:03:13, IP: ***.***.129.91, #91148
Zkus po sobě číst .BEREŠ SI HO DO HUBY I KDYŽ NIKDE NENÍ .KDYŽ NIKDE NENÍ TAK SI HO PŘECI NEMOHU BRÁT DO HUBY A ANI O NĚM PSÁT PROOTŽE NIKDE NENÍ. Kolik je ti let? Jste opravdu ubožáci a ztráta času. Když 1.1.2010 nikdo nepsal a až 16.1.2010 se ptal Mart kde jste ,kde jste byli ? Proč jste nepsali?
Pro JC, 18.05.2010 15:07:50, IP: ***.***.30.18, #91149
Jsi totiž jednoduchej..
co jsi ty,když píšeš za někoho,nebo sám sobě???Drž hubu prolhanou,šmejd jsi ty.Šmejdíš po diskuzích,kde ti nedovolí psát (jsi totiž děsně oblíbenej)a štve tě,že tam nemůžeš mlátit tím svým drzým pantem.Veš,štěnice,mrzutej pavouk,co je celej den nasranej.Nevydrží jeden jediný den držet tlamu.
jo, 18.05.2010 15:09:21, IP: ***.***.72.18, #91150
ty hrozně rád vytrhuješ věty a slova z kontextu. V tom je další tvoje podlost. Kolik mi je do toho ti nic není, ale nerozumíš spoustě věcí zde napsaných. Mozek ti to nepustí a není to můj problém, ale tvůj.
Ave/a2, 18.05.2010 15:38:23, IP: ***.***.31.48, #91152
JC, co je podle tebe "upřímnost"?
To že tu všem píšeš, že jsme hovna u cesty, svoloč atd. ?
Nemohu říci: děkuji, vážím si tvé upřímnosti.

Ego si šimrej někde jinde, že jsi upřímný, proto všechny označuješ výše zmíněnými pojmy? Prostě narcis, nic víc a s takovou upřímností jdi jinam.

AA, věčně meleš o Libě a AA. Jak jsi se sám dostal ze závislosti, jak nikoho a nic nepotřebuješ, pomoz si a Bůh ti pomůže a další.
Teď k Tobě budu upřímná zase pro změnu já:
Potřebuješ, nutně potřebuješ denně prudit na diskuzi, momentálně zde, potřebuješ vypouštět do světa nahromaděnou zlobu na celý širý svět, jinak bys praskl.
Členové AA původně kvůli své abstinence, později pro přátelství vzniklá ze společné podpory, chodí jednou týdně na setkání. Popovídají si, podpoří se.
Všiml sis zmínky JEDNOU TÝDNĚ!!!
Ty musíš psát dokola den co den, celou prac. dobu svoje čísílka, elaboráty.
Asi máš problém v tom, že ti chybí myšlenka, napíšeš čísla, a dál už jsou pouhé nadávky a urážky.
Ztrapňuješ se opravováním Evy1, čímž znova všechny upozorňuješ na své chyby, seš k smíchu.

Jestli máš vyřešen problém alkoholu a cigaret, nemáš vyřešenu závislost na diskuzích, tak udělej jednu věc ... založ si svou diskuzi o porcelánu, diplomech, pochvalách.

Lidi Tě tak mají rádi, jistě s tebou budou diskutovat na tvých diskuzích.

JC, 18.05.2010 15:44:09, IP: ***.***.129.91, #91153
Polib mi p**el
Brr, 18.05.2010 15:50:42, IP: ***.***.30.18, #91154
Děkujeme!To je tvůj neanonymní argument.
JC, 18.05.2010 15:53:05, IP: ***.***.129.91, #91155
Jste neskutečná svoloč .Ani jeden váš příspěvek není zde o kuřáctví a alkoholu vše se točí okolo mé maličkosti .Můžete se přetrhnout jak se snažíte mne pomluvit a urazit. Jenže vy nuly jste zapoměli ,že nekouřím 28 let a nechlastám 13 let .Vy mě připadáte jako kdyby jste byli ožralý ,předháníte se kdo více a píšete elaboráty se snažíte kdo více .Rádoby hlubokomyslné větičky popisujete moji uměleckou éru. Vše je už zdokumentováno vy chudáci .Vy už více nevymyslíte .Tam si radši doma uklidte bordel a utřete prach. Takové nedomrlé elaboráty jsem dlouho neviděl .k smíchu. Tam mluvte k TÉMATU a pomáhejte si jak přestat kouřit a chlastat ,připadá mi jako kdyby tady bylo celé AA
Cidro, 18.05.2010 15:56:47, IP: ***.***.72.18, #91156
že lidé tě mají rádi, to je jen tvé zbožné přání. Ve skutečnosti se s nikým nesneseš, proto vypouštíš svou žluč tady a na všechny okolo sebe pliveš. Proto tě všichni nesnáší a z mnoha diskuzí tě vyšoupli a zablokovali ti přístup. Ptám se proč ? Za tvojí upřímnost a lásku k lidem ? Ty lžeš o tom, že jsi nechal diskuzi zrušit LŹEŠ ! Tak jako lžeš o tvé pomoci na záplavy. Tys poslal peníze na konto povodeň už včera, nebo dnes ráno. Ve skutečnosti bylo oficiálně zveřejněno č.ú. az po 10 hod dopoledne a ty ses chvástal už v 8 hod. Zase LŽEŠ !!!!!
Ave/a2, 18.05.2010 15:59:56, IP: ***.***.31.48, #91158
JC, copak Ty nevidíš, že mluvíme o alkoholické závislosti?
Zajímá nás, zda si uvědomuješ, že tvá závislost na alkoholu a cigaretách se přesmýkla v závislost na diskuzích, uvolňování nahromaděného napětí nadáváním v nich.

Vždyť to k zamyšlení skutečně je. Není až tak výjimečné, že se závislost na jednu látku přesmýkne v závislost na látku jinou, popř. člověk začne být závislý na nějaké činnosti, která povětšinou spíš škodí, nejen závislému samotnému ale v tomto případě i jiným lidem.
JCskutečný, 18.05.2010 16:04:52, IP: ***.***.60.236, #91159
Evo1 nauč se psát a proč sem stále lezeš ? Zase chlastáš nebo hulíš ? Tak o tom mluv.
Proč chcete znát číslo účtu na který nic nepošlete vy zhulený paka ? Jsou různé účety a těch oblastí je více, dneska budu posílat na jinou oblast, ale už 15 tis. , to mi nepřekazí ani dovolenou s mojí přítelkyní, my nato máme ! Vy ani netušíte, jak si mě v obchodě váží a co zákazníků mi chodí, mám něco zvláštního v sobě, co nikdo skoro nemá, lidi ze mě cítí lásku a pochopení, toho si vážím. Vy jste tu neslušný, co mi píšete, že já ? Já jsem někdo a něco jsem dokázal a co vy ? Nic, že jen lézt za mnou na veškeré diskuze, kde jsem, jste závislí mojí osobou, asi vás přitahuje má dokonalost a slušnost. Jdete si někdo večer zacvičit nebo na procházku ? Těžko, to sedíte u kompů a pijete u toho, já si půjdu dneska zaběhat a pak si dám doma nějaké kliky. Jo život je krásný ,ale musíte umět rozdávat lásku a pomáhat druhým. Vážím si každého slušného člověka a prosím pište k tématu alkohol.
JCskutečný, 18.05.2010 16:08:41, IP: ***.***.129.91, #91160
Ano už je to tak .Vlastním svinstvem se ničíte ,svoji špatnou povahou psaním za druhé .To o těch záplavách a kontu jsem nepsal já. Požádejte o pošlet mi svůj imeil ,když tolik toužíte po skutečné pravdě o vy nevěřííc .Já Vám rád žádost o výmaz pošlu. Na Doktorce je napsáno .registace zrušena. Přihlásil jsem se jako podnikatel a všude byla má webová stránka .To mi nabídli na doktorce ,že se zviditelním .Jenže ,když začali psát taková svoloč jako někteří jste zažádal jsem o vyřazení z evidence. Žádost jsem řádně podal písemně MUDr Klaudysové a webmaistr Julínek.Tu žádost mám u sebe v upožené poště a též otisklé. Takže zájemci o pravdu hlaste se a nepomlouvejte ,nesluší se to. Mám zde zase plný krám lidí co mne mají rádi a já je jdu rád obsluhovat ,jsou to totiž pořádní lidé ne pomlouvačné nuly čau
Brr, 18.05.2010 16:10:33, IP: ***.***.30.18, #91161
A co vymyslíš ty?Už taky nic.Vše už o tobě víme,tisíckrát omílné věty od r.2008,na všech možných diskuzích.Ještě jsi nám nesdělil jen to,jestli máš ve 4 ráno,pravidelnou stolici.
JC, 18.05.2010 16:13:57, IP: ***.***.60.236, #91162
Mám sice problém s pravopisem, ale ne s charakterem, já sám přestal pít a kouřit, nato nezapomeňte !
Věruš, o moji přítelkyni se neotírej, to je slušná a hezká žena, máme mnoho společnýho. Sama poslala něco ze svého konta na povodně. Soucítíme s těmi lidmi, jsou upřímní a ne svoloč.
        Předchozí   1 .. 101102103104105106107 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.