Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > Multifokální brýle - zkušenosti

Diskuse - Multifokální brýle - zkušenosti

Proč Karlík neumí, 07.09.2016 0:24:27, IP: ***.***.16.82, #202014
přesto že se pořád vzdělává vyrobit průžné nastavitelné brýle dle ptřeb zákazníka??? To je fakt s podivem!!!
Je to zde forum o zkušenostech s MF brýlemi, 07.09.2016 0:29:31, IP: ***.***.16.82, #202015
proto by zde měli někteří Karlíci pouze naslouchat tedy kdyby to byli profesionálové
Problém MF brýlí vyřešen, 08.09.2016 7:14:55, IP: ***.***.16.82, #202029
IT optiky nabízí brýle u kterých je možné PD i výškovou centraci případně sklon nastavit.
To co tu doporučuje Karlík, 11.09.2016 16:26:49, IP: ***.***.16.82, #202068
Díky jemu přestává být nějakou značkou které by bylo možné doporučit, možná je dobrá ale spojení s názory Karlíka nevím nevím?
Anonym, 13.09.2016 0:53:40, IP: ***.***.85.238, #202083
Prosim o radu, jak poznam kvalitni bryle? Vidim na ne dobre, ale nevim jestli jsou kvalitni, jde o nalez.
Anonym, 13.09.2016 0:54:00, IP: ***.***.85.238, #202084
Prosim o radu, jak poznam kvalitni bryle? Vidim na ne dobre, ale nevim jestli jsou kvalitni, jde o nalez.
Anonym, 13.09.2016 1:05:21, IP: ***.***.85.238, #202085
Drahý Anonyme, 13.09.2016 12:59:40, IP: ***.***.159.192, #202096
Nalezenému koni moc na zuby nekoukejte. Spíše doufejte, že Vám ten nález nepřinese potěchu v nějakém nádherném dermatologickém problému. Karlík
Karel, 13.09.2016 15:50:00, IP: ***.***.192.60, #202097
Ahoj. Vnímání MF brýlí je velmi individuální a je to dáno tím, že nevidíme očima ale mozkem. Očima se jen díváme. Před nákupem brýlí je třeba jasně vědět, nač je potřebuji. Já měl problém při řízení, kdy na dálku (ven z auta) vidím dostatečně, ale údaje z přístrojové desky v autě nepřečtu. Těšil jsem se, že budu mít jedny brýle na všechno. Nebudu. V autě dobré, zvykl jsem si na ně během cesty z optiky domů (60 km). Ale po několika pokusech jsem pochopil, že na čtení jsou nevhodné a na počítač nepoužitelné. Na displeji zaostřím na oblast širokou 6 cm a když potřebuji vnímat grafický soubor nebo pracovat na rozšířené ploše (2 monitory), s MF brýlemi to nejde. I tak jsem spokojen. Řízení auta je vyřešeno a k PC beru původní čtecí. Podle mě a 90% uživatelů jsou MF dobré na denní nošení a příležitostné čtení (text na zboží v obchodě apod., ale na soustředěné čtení nebo PC je třeba mít "speciálky". PS. Za MF jsem dal 8000 českých.
Karel, 13.09.2016 15:54:08, IP: ***.***.192.60, #202099
Ahoj. Vnímání MF brýlí je velmi individuální a je to dáno tím, že nevidíme očima ale mozkem. Očima se jen díváme. Před nákupem brýlí je třeba jasně vědět, nač je potřebuji. Já měl problém při řízení, kdy na dálku (ven z auta) vidím dostatečně, ale údaje z přístrojové desky v autě nepřečtu. Těšil jsem se, že budu mít jedny brýle na všechno. Nebudu. V autě dobré, zvykl jsem si na ně během cesty z optiky domů (60 km). Ale po několika pokusech jsem pochopil, že na čtení jsou nevhodné a na počítač nepoužitelné. Na displeji zaostřím na oblast širokou 6 cm a když potřebuji vnímat grafický soubor nebo pracovat na rozšířené ploše (2 monitory), s MF brýlemi to nejde. I tak jsem spokojen. Řízení auta je vyřešeno a k PC beru původní čtecí. Podle mě a 90% uživatelů jsou MF dobré na denní nošení a příležitostné čtení (text na zboží v obchodě apod., ale na soustředěné čtení nebo PC je třeba mít "speciálky". PS. Za MF jsem dal 8000 českých.
Lumen asi opomíná hygienu, 13.09.2016 19:30:56, IP: ***.***.16.82, #202101
optických zařízení,ale stačí mu k tomu v lékárně zakoupit sprej na čištění optických zařízení v optice. Dobře se dal použít i na dezinfekce klimatizace. Lumen je ovšem schoný příravek v ceně 100-200 Kč nakoupit za desetitisíce a podstrkovat to lidem v optice na čištění brýlí po ml množstvích pozor! Podobně to dělá asi se skly a obrubami když jsou tak drahé!
Karle, 14.09.2016 0:07:07, IP: ***.***.79.248, #202104
možná, že podobnost našich příběhů je větší než na první pohled vypadá. Já mám velmi rád pizzu neapolitane. Chodím na ni do jedné pizzerie, kde ji dělá neapolitanec Antonio, který už jako malý kluk pomáhal svému tatínkovi v jejich pizzerii v Neapoli pizzi připravovat. Je to nejlepší pizza jakou jsem jedl a chodí na ni i Emanuele Ridi a spousta dalších Italů. Není to tak dlouho, co jsem udělal pitomost a dal jsem si pizzu v pizzerii, ke tvrdili, že je to pravá neapolská pizza a že ji dělá Ital z Neapole. Již dlouho jsem takovou hrůzu na talíři neviděl, ale v tom městečku to něco všem strašně chutná, i když to s pizzou nemá nic společného. A to může být i problém Váš a jak Vy uvádíte 90% těch co si pořídili své multifokální brýle a nejsou s nimi spokojeni. Z celkového množství očních optik v české kotlině jich ani 10% není vybaveno tak, aby Vám mohly nabídnout individuální multifokální skla. No a jsme zase u pizzi, na každém rohu je pizzerie, ale jak se dělá pizza a jak má kvalitní pizza vypadat a chutnat ví zase podle mého odhadu asi tak 10% těch, kteří ji prodávají. Karlík
Vyvarujte se, 14.09.2016 9:22:46, IP: ***.***.16.82, #202107
zhotovení brýlí optikem podle receptu od lékaře, je velmi pravděpodobné že jím vyrobené brýle nebudou pervfektní protože to je kusovka na koleně a bude se pokušet shodit vinu na recept. Požadujte po něm minimálně aby všechny parametry ověřil aa potvrdil spránost podpisem. Samozřejmě neplaťte nikdy zálohu!!!
Přesto že, 14.09.2016 20:32:05, IP: ***.***.16.82, #202113
jsem přesně věděl a popsal jak mnohokrát potvrdil Karlík tak kamená optika typu Karlík ani za 10 000Kč nedokázala dodat odpovídající a použitelný produkt :-(((
Demagogu, 15.09.2016 1:56:24, IP: ***.***.79.248, #202119
co tu zase lžeš a urážíš. Já nemohu za to, že sis koupil multifokální brýle v optice, kde toho o brýlích, natož multifokálních moc nevědí, no a dopadlo to tak jak jedině to dopadnout mohlo. Prostě byl to průšvih. O tom jak vše probíhalo jsi tu minulý rok v únoru psal. Pokud chceš, abych tu publikoval tvé příspěvky, kde ukazuješ na jaké machry si narazil a i to, že si za ty brýle zaplatil méně než uvádíš, není problém. Takhle tu nelžeš poprvé a tak já je jen překopíruji. Demagogu co si dovoluješ, srovnávat oční optiky, které vlastním s tím něčím, kde o multifokálních brýlích nic nevědí. Urážet, pomlouvat a psát blbosti, jako je tahle ubohost - "Problém MF brýlí vyřešen, 8.9.2016 7:14:55, IP: ***.***.16.82, #202029;IT optiky nabízí brýle u kterých je možné PD i výškovou centraci případně sklon nastavit.", to ti jde. Ale popravdě, na víc nemáš! Karlík
        Předchozí   1 .. 161162163164165166167 .. 188      Následující
Přidat příspěvek k tématu Multifokální brýle - zkušenosti
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.