Diskuse - Multifokální brýle - zkušenosti
Proč Karlík uráží optiky, 26.09.2015 11:49:31, IP: ***.***.17.107, #196310Ať tu kdokoliv cokoliv řekne tak on to překroutí na urážku optiků.
Ne všicni optici jsou Karlíci, 26.09.2015 11:53:06, IP: ***.***.17.107, #196311Když neporadil karlík co je to báze, došel jsem se zeptat a popovídal si s příjemnou paní optičkou. Když zjistila o co gou a že chci vyrábět brýle a objednávat si na to nějaké součástky v sadách po deseti jinak se to neprodává prostě mi je dala a mám přý kdykoliv přijít na konzultaci.
Karlík umí CTRL+V, 26.09.2015 12:29:29, IP: ***.***.38.114, #196317Ten zbaběle anonymní arogant "Karlík" zde už velmi dlouho nenapsal vůbec nic nového - jenom opakuje pořád to samé dokola už stovky stran (CTRL+C a CTRL+V) a když se to někomu nelíbí, tak ho (vždycky on jako první) hrubě uráží. Pokaždé - i když s ním má kdokoli zpočátku snahu diskutovat slušně to skončí dříve či později hrubým urážením z JEHO strany jen proto, že si člověk dovolí třeba položit OTÁZKU, která nekoresponduje s jeho reklamou. Přesně tohle dělají ti pověstní "šmejdi" na předváděcích akcích pro seniory - vůbec bych se nedivil, kdyby to byl jeden z nich a jsem dokonce přesvědčen že JE jedním z nich (ještě nedávno nabeton prodával "výhodně" hrnce za 90 tisíc), proto tu vystupuje anonymně. Ani já nepopírám po faktické stránce část z toho, co píše (asi byl na nějakém reklamním školení), ale ukrutně mi leze na nervy jak se tu ten h.a.j.z.l. neustále prosazuje na úkor všech ostatních, co by tu chtěli normálně diskutovat o svých REÁLNÝCH zkušenostech. Je to obyčejné spamování vedené velmi agresivním způsobem a to sem prostě NEPATŘÍ. On NENÍ slušný člověk a proto necítím potřebu S NÍM slušně komunikovat. Kdyby sem chtěl napsat nějakou INFORMACI, tak mu v tom nikdo nebrání, ale psát sem neustále dokola na stovkách stran jednu a tutéž "informaci" opepřenou navíc neustálými osobními útoky na ty, kteří mají zkušenosti, které ty jeho "informace" nepotvrzují je prostě jednání zasluhující si hluboké pohrdání. On je navíc tak zbabělý, že by se nikdy neodvážil dát sem své jméno - určitě proto, že už je velice zprofanovaný a asi by se to jeho jméno našlo i na mnoha smlouvách o prodeji hrnců či vysavačů z předváděček pro seniory. Holt ČOI jim už šlápla na paty, tak to zkouší tady. Já osobně mám dobrou zkušenost jak s MF brýlemi z malé a dobře vybavené kamenné optiky, tak i trošku horší (ale stále ještě alespoň nouzově použitelnou) zkušenost z internetové optiky. Moji rodiče mají oba již mnoho let poměrně dobré zkušenosti s optikou, která je součástí jednoho velkého řetězce. Ano, všichni máme "konfekci", ale vyhovuje nám a stejně tak i 90% všech ostatních lidí (než jsem si koupil své první MF brýle za zlomek ceny, kterou se nám tu snaží vnucovat ten agresivní arogant, tak jsem těch optik prošel desítky a v každé jsem se podrobně vyptal). Kdežto ten ZBABĚLEC se nám tu snaží ANONYMNĚ a agresivně vnucovat, že "kdo nešije u Lipperta a zásadně na míru", tak je Harpagon a nezaslouží si nic jiného než chodit kanálama, natožpak dobře vidět. Takže až on skončí s těmi svými neustálými útoky, se kterými začal on (a já jsem je hodně DLOUHO neopětoval) a s neustálým kopírováním pořád stejných reklamních textů, pak skončím i já. Do té doby ne - i kdyby to mělo trvat třeba 20 let. David Ondrejkovič
Karlík umí jen urážky a CTRL+V, 26.09.2015 12:33:47, IP: ***.***.38.114, #196318Ten zbaběle anonymní arogant "Karlík" zde už velmi dlouho nenapsal vůbec nic nového - jenom opakuje pořád to samé dokola už stovky stran (CTRL+C a CTRL+V) a když se to někomu nelíbí, tak ho (vždycky on jako první) hrubě uráží. Pokaždé - i když s ním má kdokoli zpočátku snahu diskutovat slušně to skončí dříve či později hrubým urážením z JEHO strany jen proto, že si člověk dovolí třeba položit OTÁZKU, která nekoresponduje s jeho reklamou. Přesně tohle dělají ti pověstní "šmejdi" na předváděcích akcích pro seniory - vůbec bych se nedivil, kdyby to byl jeden z nich a jsem dokonce přesvědčen že JE jedním z nich (ještě nedávno nabeton prodával "výhodně" hrnce za 90 tisíc), proto tu vystupuje anonymně. Ani já nepopírám po faktické stránce část z toho, co píše (asi byl na nějakém reklamním školení), ale ukrutně mi leze na nervy jak se tu ten h.a.j.z.l. neustále prosazuje na úkor všech ostatních, co by tu chtěli normálně diskutovat o svých REÁLNÝCH zkušenostech. Je to obyčejné spamování vedené velmi agresivním způsobem a to sem prostě NEPATŘÍ. On NENÍ slušný člověk a proto necítím potřebu S NÍM slušně komunikovat. Kdyby sem chtěl napsat nějakou INFORMACI, tak mu v tom nikdo nebrání, ale psát sem neustále dokola na stovkách stran jednu a tutéž "informaci" opepřenou navíc neustálými osobními útoky na ty, kteří mají zkušenosti, které ty jeho "informace" nepotvrzují je prostě jednání zasluhující si hluboké pohrdání. On je navíc tak zbabělý, že by se nikdy neodvážil dát sem své jméno - určitě proto, že už je velice zprofanovaný a asi by se to jeho jméno našlo i na mnoha smlouvách o prodeji hrnců či vysavačů z předváděček pro seniory. Holt ČOI jim už šlápla na paty, tak to zkouší tady. Já osobně mám dobrou zkušenost jak s MF brýlemi z malé a dobře vybavené kamenné optiky, tak i trošku horší (ale stále ještě alespoň nouzově použitelnou) zkušenost z internetové optiky. Moji rodiče mají oba již mnoho let poměrně dobré zkušenosti s optikou, která je součástí jednoho velkého řetězce. Ano, všichni máme "konfekci", ale vyhovuje nám a stejně tak i 90% všech ostatních lidí (než jsem si koupil své první MF brýle za zlomek ceny, kterou se nám tu snaží vnucovat ten agresivní arogant, tak jsem těch optik prošel desítky a v každé jsem se podrobně vyptal). Kdežto ten ZBABĚLEC se nám tu snaží ANONYMNĚ a agresivně vnucovat, že "kdo nešije u Lipperta a zásadně na míru", tak je Harpagon a nezaslouží si nic jiného než chodit kanálama, natožpak dobře vidět. Takže až on skončí s těmi svými neustálými útoky, se kterými začal on (a já jsem je hodně DLOUHO neopětoval) a s neustálým kopírováním pořád stejných reklamních textů, pak skončím i já. Do té doby ne - i kdyby to mělo trvat třeba 20 let. David Ondrejkovič
Kam směřuje cena brýlí, 26.09.2015 12:57:28, IP: ***.***.17.107, #196319Cena 3D tisku se dnes pohybuje okolo 25Kč za cm3 běžné brýle váží cca 23g alespoň moje včetně skel. Tak si to z toho spočítejte, že se budou tisknout brýle a to včetně skel je dnes už více než jasné první už se tisknou. Navíc tam není absolutně ničím limitován tvar skla tedy ful form nebo jak tady tomu říká ten co díky tapetování zaspává dobu Karlík
Příspěvek, 26.09.2015 13:06:45, IP: ***.***.80.252, #196320"Karlík umí jen urážky a CTRL+V, 26.9.2015 12:33:47, IP: ***.***.38.114, #196318" +++++ a jiné duchaplnosti sem vkládá David Ondrejkovič nebo jak se jmenuje tento přispívatel s IP: ***.***.181.248 a Demagog s IP: ***.***.16.82 nebo IP IP: ***.***.17.107. Tito kverulanti tu spřádají vlákno s urážkami, na kterém je pověšen i tento odpudivý apel Davida Ondrejkoviče: +++++ „Přestaň tapetovat a přestanu i já, 14.9.2015 14:14:46, IP: ***.***.181.248, #195889; "Karlíku" - byl jsi to ty, kdo mi tu jako první bez vyzvání začal tykat, stejně jako každému, kdo hned a bez keců neskočil na tvoje reklamní žvásty. Jsi to ty, kdo tu uráží každého, kdo vyjádří jakoukoli pochybnost nebo prezentuje odlišnou zkušenost. Jsi sprostý psychopat a sociopat, kterého sexuálně vzrušuje to, když může anonymně urážet druhé. Při reálném kontaktu tváří v tvář by ses ale pos*al strachy, tak si to takhle užíváš - preparuješ z kontextu, urážíš VŠECHNY, povyšuješ se nad každého. Arogance z tebe přímo stříká, ale v tvé bezpečné anonymní realitě z tebe spíš samým vzrušením stříká něco jiného. Tvoje místo je ve vlákně týkající se psychiatrických diagnóz. Tak tam táhni a nevotravuj tady, kde jen bráníš normálním lidem ve výměně jejich zkušeností. Dokud zde nepřestaneš neustále (i několikrát na jedné straně) opakovat ten samý text pořád dokola (jmenuje se to "tapetování" a je to zásadní prohřešek proti jakýmkoli pravidlům internetových diskusí), tak já nepřestanu ve své snaze o potírání tvých snah a budu tě nazývat pravými jmény, kterých máš dost a dost! Máš možnost diskutovat věcně - tedy NETAPETOVAT. V takovém případě zkousnu i pár tvých reklamních kydů, když už to tady nikdo nemoderuje.“ ++++ Co k tomu dodat. ... Karlík
Karlík je duchaprázdný, 26.09.2015 13:13:51, IP: ***.***.38.114, #196321Ten zbaběle anonymní arogant "Karlík" zde už velmi dlouho nenapsal vůbec nic nového - jenom opakuje pořád to samé dokola už stovky stran (CTRL+C a CTRL+V) a když se to někomu nelíbí, tak ho (vždycky on jako první) hrubě uráží. Pokaždé - i když s ním má kdokoli zpočátku snahu diskutovat slušně to skončí dříve či později hrubým urážením z JEHO strany jen proto, že si člověk dovolí třeba položit OTÁZKU, která nekoresponduje s jeho reklamou. Přesně tohle dělají ti pověstní "šmejdi" na předváděcích akcích pro seniory - vůbec bych se nedivil, kdyby to byl jeden z nich a jsem dokonce přesvědčen že JE jedním z nich (ještě nedávno nabeton prodával "výhodně" hrnce za 90 tisíc), proto tu vystupuje anonymně. Ani já nepopírám po faktické stránce část z toho, co píše (asi byl na nějakém reklamním školení), ale ukrutně mi leze na nervy jak se tu ten h.a.j.z.l. neustále prosazuje na úkor všech ostatních, co by tu chtěli normálně diskutovat o svých REÁLNÝCH zkušenostech. Je to obyčejné spamování vedené velmi agresivním způsobem a to sem prostě NEPATŘÍ. On NENÍ slušný člověk a proto necítím potřebu S NÍM slušně komunikovat. Kdyby sem chtěl napsat nějakou INFORMACI, tak mu v tom nikdo nebrání, ale psát sem neustále dokola na stovkách stran jednu a tutéž "informaci" opepřenou navíc neustálými osobními útoky na ty, kteří mají zkušenosti, které ty jeho "informace" nepotvrzují je prostě jednání zasluhující si hluboké pohrdání. On je navíc tak zbabělý, že by se nikdy neodvážil dát sem své jméno - určitě proto, že už je velice zprofanovaný a asi by se to jeho jméno našlo i na mnoha smlouvách o prodeji hrnců či vysavačů z předváděček pro seniory. Holt ČOI jim už šlápla na paty, tak to zkouší tady. Já osobně mám dobrou zkušenost jak s MF brýlemi z malé a dobře vybavené kamenné optiky, tak i trošku horší (ale stále ještě alespoň nouzově použitelnou) zkušenost z internetové optiky. Moji rodiče mají oba již mnoho let poměrně dobré zkušenosti s optikou, která je součástí jednoho velkého řetězce. Ano, všichni máme "konfekci", ale vyhovuje nám a stejně tak i 90% všech ostatních lidí (než jsem si koupil své první MF brýle za zlomek ceny, kterou se nám tu snaží vnucovat ten agresivní arogant, tak jsem těch optik prošel desítky a v každé jsem se podrobně vyptal). Kdežto ten ZBABĚLEC se nám tu snaží ANONYMNĚ a agresivně vnucovat, že "kdo nešije u Lipperta a zásadně na míru", tak je Harpagon a nezaslouží si nic jiného než chodit kanálama, natožpak dobře vidět. Takže až on skončí s těmi svými neustálými útoky, se kterými začal on (a já jsem je hodně DLOUHO neopětoval) a s neustálým kopírováním pořád stejných reklamních textů, pak skončím i já. Do té doby ne - i kdyby to mělo trvat třeba 20 let. David Ondrejkovič
Více se o Davidu Ondrejkoviči, 26.09.2015 13:16:14, IP: ***.***.80.252, #196322dozvíte na straně 172 této diskuse v příspěvcích - " Další duchaplnosti Davida Ondrejkoviče, 26.9.2015 11:16:34" a "Lže a nebo nelže David Ondrejkovič, 26.9.2015 11:36:37". Karlík
Tak se jdu pustit do výroby brýlí, 26.09.2015 14:46:10, IP: ***.***.17.107, #196324Už mám všechno po kupě tak teď udělat formičku a můžu začít, jak pokročil Karlík
Brýle z tržnice, 26.09.2015 14:51:20, IP: ***.***.80.252, #196325Náš drahý Demagog s IP: ***.***.16.82 nebo IP IP: ***.***.17.107, tady doporučuje to něco z tržnide, drogerii, super-hyper, co sice jako brýle vypadá, ale s brýlemi, zdravotní pomůckou první kategorie to nemá nic společného. Bylo by od Zákazníka poctivé, aby v souvislosti s produktem, který propaguje uvedl i to, co vzhledem k tomu, že je to něco, co s korekční pomůckou nemá nic společného, je povinen uvést distributor toho něčeho, v tomto případě Catherine s.r.o., která to něco dováží a označuje jako „Korekční brýle“, aby v zápětí uvedla: „ ... Tyto brýle nejsou určeny ke korekci vady zraku a nenahrazují tudíž korekční čočky předepsané lékařem. Brýle nejsou určeny k celodennímu nošení …“. Takže si kupujete „brýle“, ale zároveň toto něco co jste si koupili není určeno ke korekci vady zraku. Karlík
Karlík je psychopat, 26.09.2015 15:07:20, IP: ***.***.38.114, #196328Více o "Karlíkovi" se dozvíte zde: Máme zde mezi sebou někoho, kdo má se spoluprací a s respektováním citů a práv ostatních velký problém. Takovíto lidé namísto spolupráce uplatňují kontrolu a moc. Namísto lásky je v nich vědomí přednostního nároku na to, co chtějí. Bývají povzneseně nad věcí. Své štěstí realizují téměř výhradně na úkor ostatních. Činí tak bez lítosti a bez svědomí. Výzkum psychopatie určil tento problém jako neurobiologický, hovoří o abnormálním uspořádání mozku. Některá centra mozku nejsou propojena, některé části nejsou aktivní. Existuje široká škála psychopatů, ale některé věci mají společné všichni. Podle těch je poznáte.
Fakta:
- Psychopatie není nemoc v pravém slova smyslu, je to spíše typ parazitní strategie.
- Nedá se léčit, lze jen mírnit její destruktivní dopad na okolí.
- Psychopatie není ovlivňována prostředím.
- Zážitky z dětství nemohou způsobit psychopatii.
- Pokud psychopata rozeznáte, od profesionálů dostanete tuto radu: UTEČTE!
- Psychopati považují váš charakter, city a vaše osobní hodnoty za ILUZI.
Více o Karlíkovi, 26.09.2015 15:15:10, IP: ***.***.38.114, #196331Psychopati jsou většinou velmi arogantní a „drzí“. Nicméně, když jsou v procesu okouzlování potencionální oběti, říkají samé správné věci a přesvědčí vás, že jsou dobrosrdečné duše; ne vždy jsou úspěšní, ale dost často. Pravda je však taková, že psychopati nejsou altruističtí a ve skutečnosti jim nezáleží na přátelství nebo poutech. Guggenbuhl-Craig uvádí, že mají velký talent při navozování zdání, že jsou mnohem pokornější než běžný člověk avšak opak je pravdou. Někteří z nich jsou též schopni předstírat starost o nižší třídy a tvrdit, že jsou na straně slabších, chudých a tak dále. Psychopat může například tvrdit (jestliže pochází z nižší socio-ekonomické třídy), že silně nemá v lásce mocné, bohaté lidi, ale ve stejnou dobu bude vnitřně toužit a závidět jim to co oni mají. Je jako narcisista, který touží prezentovat falešnou představu o sobě skrz svůj majetek. Mezi jeho majetek patří lidské bytosti: přítelkyně, manželky a děti. Někteří psychopati mohou mít velmi v oblibě zvířata (na rozdíl od běžného pohledu), přesto ve vztahu k sobě je nadále vidí jako věci.
Příspěvek, 26.09.2015 15:17:06, IP: ***.***.80.252, #196332"Karlík je psychopat, 26.9.2015 15:07:20, IP: ***.***.38.114, #196328" +++++ a jiné duchaplnosti sem vkládá David Ondrejkovič nebo jak se jmenuje tento přispívatel s IP: ***.***.181.248 a Demagog s IP: ***.***.16.82 nebo IP IP: ***.***.17.107. Tito kverulanti tu spřádají vlákno s urážkami, na kterém je pověšen i tento odpudivý apel Davida Ondrejkoviče: +++++ „Přestaň tapetovat a přestanu i já, 14.9.2015 14:14:46, IP: ***.***.181.248, #195889; "Karlíku" - byl jsi to ty, kdo mi tu jako první bez vyzvání začal tykat, stejně jako každému, kdo hned a bez keců neskočil na tvoje reklamní žvásty. Jsi to ty, kdo tu uráží každého, kdo vyjádří jakoukoli pochybnost nebo prezentuje odlišnou zkušenost. Jsi sprostý psychopat a sociopat, kterého sexuálně vzrušuje to, když může anonymně urážet druhé. Při reálném kontaktu tváří v tvář by ses ale pos*al strachy, tak si to takhle užíváš - preparuješ z kontextu, urážíš VŠECHNY, povyšuješ se nad každého. Arogance z tebe přímo stříká, ale v tvé bezpečné anonymní realitě z tebe spíš samým vzrušením stříká něco jiného. Tvoje místo je ve vlákně týkající se psychiatrických diagnóz. Tak tam táhni a nevotravuj tady, kde jen bráníš normálním lidem ve výměně jejich zkušeností. Dokud zde nepřestaneš neustále (i několikrát na jedné straně) opakovat ten samý text pořád dokola (jmenuje se to "tapetování" a je to zásadní prohřešek proti jakýmkoli pravidlům internetových diskusí), tak já nepřestanu ve své snaze o potírání tvých snah a budu tě nazývat pravými jmény, kterých máš dost a dost! Máš možnost diskutovat věcně - tedy NETAPETOVAT. V takovém případě zkousnu i pár tvých reklamních kydů, když už to tady nikdo nemoderuje.“ ++++ Co k tomu dodat. ... Karlík
Více o Karlíkovi, 26.09.2015 15:17:35, IP: ***.***.38.114, #196333Psychopat je uvnitř naplněn nenasytností a k okolnímu světu přistupuje skrz moc, přestože jak jsem již řekl, navenek může tvrdit, že je na straně těch v bezpráví nebo utiskovaných. Znal jsem jednoho, který měl v oblibě opakovat fráze jako „utiskování mých bratrů musí skončit“, ale ve skutečnosti nevěřil ničemu co řekl. Vlastně byl rasista. Psychopat také může sám sebe často označit za revolucionáře.
Na druhou stranu, psychopat sám sebe často prezentuje jako sklíčeného antihrdinu (jeho „vlastní nehorší druh nepřítele“) a někteří se rádi vidí jako osamělí vlci. Psychopat může dokonce tvrdit, že je citlivý a hlubokomyslný, ale přesto uvnitř není nic víc než nicota a chamtivost. Zdali si psychopat je či není vědom svého chování je často probírané téma. Osobně si myslím, že psychopati většinou velmi dobře vědí co činí, ačkoli někteří tvrdí, že psychopati „se rodí, nejsou vytvořeni.“
Více o Karlíkovi, 26.09.2015 15:20:11, IP: ***.***.38.114, #196334psychopati často tvrdí, že se spokojí s druhým nejlepším (sami sobě jsou si nejhorším nepřítelem) a hned potom si myslí že zasluhují více. Toto se může projevovat způsobem, kterým usilují o moc – buď prostřednictvím peněz (to jest hmotné statky), manipulací a/nebo zacházením s lidmi jako s věcmi. Podobným chováním se psychopat snaží „pomstít“ společnosti a světu. Touto činností stráví celý svůj život, bez ohledu na to, zda jsou bohatí nebo chudí, nebo ať už je jejich sociální postavení jakékoliv, i když studie prokázaly, že často pocházejí z chudého nebo nižšího socio-ekonomického pozadí a/nebo sociálního postavení. (V jedné ze studií Dr. Donalda Blacka většina z mužů byli „převážně bílí, dělníci, nižší střední třída a ženatí a většina měla nedokončené středoškolské vzdělání.“