Diskuse - biopotraviny
Přeskočit na nejnovější příspěvek
bio :-), 22.03.2011 11:29:58, IP: ***.***.126.39, #130222Dobrý den,
prosím o vyplnění dotazníku na téma biopotraviny. Dotazník je pro potřeby mé diplomové práce a je zcela anonymní. Zabere 10-15 minut.
rela.mendelu.cz/vyzkum/?vyzkum=6085
Díky moc a přeji hezký den, Markéta
xWamPTSqVxwUAeHrDDa, 08.05.2012 5:27:04, IP: ***.***.232.12, #162042Dobri moj prijatelju, ne mogu da ti opišem koiklo si me obradovao svojim javljanjem sa ovako lepim vestima. Predpostavljam kako si se osećao kada si se vratio nebu, jer sam imala priliku da i ja posle duže pauze osetim lepote letenja. Ne može se to rečima opisati, ali kao što sam kažeš kao da se čovek ponovo rodi.Jedva čekam tvoje nove priče.Pozdrav i plavo nebo
vuerbWRToKEa, 08.05.2012 9:41:32, IP: ***.***.77.244, #162114a1Me has pillado! Bueno, casi ). Vengo de framocif3n biosanitaria y trabajo en el sector sanitario, con un pie en la empresa y otro en la investigacif3n me1s o menos aplicada. Durante un tiempo me moved en el e1mbito de la medicina basada en la evidencia y algunos tics me han quedado. Y como bien dices, la eleccif3n es libre, y en mi caso, antes de nada, decided informarme por mi cuenta y sacar mis propias conclusiones. En mi trabajo lo hacemos a diario.Confieso, a riesgo de parecer un troll (de gama alta, eso si), que no hice la dieta esa. Me la tunee9, y la suavice9 incorporando frutas y verduras desde el primer deda. A los dos meses, alcanzado el objetivo de peso, incorpore9 hidratos de carbono de forma moderada y no todos los dedas. Y ased estoy, y probablemente por mucho tiempo, con la certeza de que mi salud no se este1 resintiendo.Buscare9 las referencias que citas, dado que el saber solo ocupa tiempo y espacio en el disco duro, y agradezco sinceramente el cruce de ideas. Saludos y vida sana.
DKsbESaoeUT, 10.05.2012 3:04:51, IP: ***.***.160.9, #162355I like the helpful info you prdvioe in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I'm quite sure Ie2€™ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!
GeHHPqBZPKBGcw, 26.07.2012 12:17:00, IP: ***.***.179.114, #166356Extremely helpful atrcile, please write more.
uSwTebPmuvFgOrRCOtu, 28.07.2012 6:17:42, IP: ***.***.77.135, #166592Wow, this is in every respect what I ndeeed to know.
Renča, 29.09.2014 7:36:04, IP: ***.***.120.5, #188859Ptriko, mají v nabidce i bio-maso. Nekupovala jsi náhodou někdy to kuřecí? jaké bylo?
Patrika, 02.03.2015 11:20:06, IP: ***.***.181.165, #191423Podusila jsem ho jenom na zelenine, abych zachovala chut, a byla jsem nadšená. Od té doby jsem ve Slunecnici v Brně, kde jsem maso koupila byla víckrát, oblíbila jsem si ho.
Karlík, 02.03.2015 19:00:26, IP: ***.***.18.123, #191432Bio kuře je paráda, není to Babišův trestanec, který dozraje na jateční váhu za 35 dnů, je to kuře, které nádherně oplácaný atlet se šťavnatým masíčkem, kdo máte to štěstí, že si pěstujete kuřata sami a dáváte jim vše co potřebují, včetně pohybu, tak to bio kuře máte taky, je to kuře, který je chováno tak jak ho chovaly naše babičky, doporučuji
Kamila, 08.01.2016 16:18:43, IP: ***.***.226.236, #198243S bio potravinama teprve začínám, poohlížím se po džusech a tak.. k masu jsem se ještě nedostala. :)
Anonym, 08.01.2016 17:54:08, IP: ***.***.242.248, #198244?
Kristy, 09.01.2016 15:02:06, IP: ***.***.167.130, #198258Kamilo, však ono není potřeba mít v jídelníčku všechno bio. :)
anonym, 09.01.2016 17:49:06, IP: ***.***.50.189, #198264Biopotravinám již nedůvěřuji...
Kamila, 10.01.2016 13:23:22, IP: ***.***.213.25, #198275Však právě, třeba si kupuji džusy a nebo omáčky na těstoviny italské a postupně se dobracuji k dalším věcem. :)
Kamilo, 10.01.2016 23:21:31, IP: ***.***.56.250, #198281Základem většiny past je sugo, to si můžeš připravit sama z rajčat a nebo sterilovaných kvalitních rajčat, cibule, česnek, bazalka, do nněkterých jde salsiča ... ta nejjednodušší je pasta aglio, olio, peperoncino. Není problém udělat rychle a z produktů které znáš perfektní pastu, nevyhazuj peníze za hotové omáčky, uvidíš,že ty si uděláš lepší a pokud si koupíš kvalitní pastu (těstoviny) a dobrou grannu paranu nebo parmiciano, uvidíš, že to bude taková paráda, jakou z plechovky hotové omáčky nikdy neuděláš i když je italská