Petuna, 20.12.2010 8:21:43, IP: ***.***.213.14, #119587Hezký den,
již jsem zde psala ale vím, že je to dávněji tak si dovolím si shrnout.
Před asi 1,5 rokem jsem se začala léčit s depresí...měla jsem apoparox asi 3 měsíce ale cítila jsem se brzo dobře a přestala ho používat:dumbom: To bylo na podzim minulého roku. Cítila jsem se opravdu dobře, plná energie pak ho zapomínala brát až přestala úplně. Takto to vydrželo 3 měsíce.Ovšem v lednu tohoto roku opět přišly stavy naprosté nespavosti, třes, bušení srdce, atd. atd. Byl mi znovu nasazen apo parox..který předtím zabíral. Po třech měsících žádný účinek. Tak mi byl nasazen v květnu venlafaxin a na spaní miabene. Jediný rozdíl cítím v tom že spím a přes den se tolik netřesu ale mám stavy úzkosti..nebo nevím jak to říct, naprostý nezájem, únava cítím stále a jako by se to zhoršovalo. Mám hrozný strach o děti...slyším nemoci..myslím na to:grater:, mám problémy chodit v práci na oběd.., včera do obchodu..rychle jsem nakoupila několik dárků a utíkala pryč, nezájem o sebe, o knížky které jsem vždy milovala. Snažím se nenudím se, vzala jsem si i další práci, cvičím..ale mám stále masku na obličeji..že je vše ok přitom s připadám jako pod nějakým poklopem, nevím jak to říct,,,těším se celý den že půjdu spát a zaspím to.Nevím jak to změnit už nevím co dělat více...strašně mě unavuje ta nasazená tvář, když bych nejraději brečela ( ale ani to nejde) jsem jako nějaký robot.Na ni se netěším a snažím se moc se snažím, s dcerkou jsme dělali stromeček..dělám jak mě to baví jak se těším s ní, snažím se si vsugerovat nějaké těšení na něco a nejde to.....já už nevím opravdu co dělat. Ty léky prý jsou dobré..vím že nejsou samospasitelné ale proč poprvé to zabralo a ted nic ani další léky ne...já nevím jak víc se snažit.