Diskuse - DEPRESE I. - nová diskuze
Halina, 22.01.2009 7:49:00, IP: ***.***.207.94, #70522Jo přesně a ti moderátoři jsou zděšení, co tam Jack a spol. předvedli.......založili si za mě nicky ....a psali jako já....klidně bych věřila že jsi to ty Jacku.........v životě jsi o nemoci nepsal....jen vulgárně prudíš.......a otravuješ ......lidi radši tam nechoďte nebo tam bude tehle d**il psát za vás .....je to blázen.......
Jack, 22.01.2009 9:47:03, IP: ***.***.153.29, #70529Halino,patrně mluvíš celou dobu o sobě,píšeš za jiné i jinde,nejen tady...na našem zdraví psát za jiného nejde,toho sis jistě už mohla všimnout,tak neprud babo žárlivá...já se za tebe nevydával ani jednou,nemám za potřebí kopírovat nějakou babu bláznivou,která nemá všech pět pohromadě...koukej slézt z toho vyvýšeného postoje a drbat nám všem hlavy,nejhorší člověk na forech jsi ty,jen ty,podívej se,kam až to každé forum s tebou dotáhne,jen na sprosté příspěvky,ale děvenko,takový jako jsi ty,budou mít na diskuzích útrum,to si piš,ještě několikrát vyjedeš na někoho a někoho urazíš a pujdeš před soud,to si piš a nedoplatíš se....za tu tvou nevymáchanou hubu...alespon od tebe bude pokoj,protože ty se z toho zase zhroutíš a zkončíš v Bohnicích...hihi,co zaseješ,to sklidíš s vysokýma úrokama,takže si dej bacha kočko,nebo špatně dopadneš,měla by ses už sama učit v komunikaci s lidmi na internetu....v té milé,příjemné,moudré a ne jen každému nadávat a urážet ho...a nebo pokračuj a špatně zkončíš!Hihi
Jack-už je to tady!Hurá!, 22.01.2009 10:25:00, IP: ***.***.178.177, #70530Verdikt soudu: Urážky do internetových diskusí nepatří! (21.1.2009)
Přinejmenším formou dopisu se musí omluvit blogger Michal Matoušek svému čtenáři Martinovi Ondrejátovi za vlnu urážek, kterou spustila Ondrejátova čtenářská reakce. Rozhodl o tom pražský soud.
Proč? Matoušek v srpnu 2008 napsal zamyšlení Z magických střípků šachu, tolerance i lásky v duchu respektu s city homosexuálů. Pointa autorova liberálního přístupu vyzněla například v pasáži: „…Co bych udělal já, kdyby si náš Ondráš přivedl domů přítele? Asi bych hlavně myslel na to, že cesta ke vnoučatům se dost zkomplikovala. Ale jinak se snad moje pojetí víc blíží holandskému: hlavně když jsou oba šťastní…“
Do diskuse pod textem se pak zapojil Ondreját s komentářem: „Když si potomek, dejme tomu syn, přivede domů přítele, feťačku, kriminálnici nebo echtovní cikánku, tak máte zaděláno na problémy do konce života. Avšak riziku s homosexuálním potomkem lze předejít pořízením si alespoň dvou potomků (jeden bude nejspíš normální a snese vnoučata). Adaptované cikánky, Asiatky nebo Afričanky mohou rodit vnoučata stejně jako Evropanky, tudíž rodič může být v klidu.“
To se ale autorovi blogu příliš nezamlouvalo a vyprovokovalo ho to k neadekvátní reakci. A v reakci na Ondrejáta nazval je „puncovaným blbcem“ nebo „rasistickým rypákem“.
K zastavení sporu nepomohl ani zásah administrátora blogů, který citovaný komentář z diskuze smazal. Pozdě. Napadený diskutér se bránil u soudu a domohl se aspoň omluvy. S požadavkem o odškodnění neuspěl.
Soud totiž rozhodl, že Matoušek překročil ve své kritice meze. Na druhou stranu ho nenutí omluvit se za označení Ondrejáta rasistou. Zřejmě ani soudci se nelíbily věty o echtovní cikánce. Navíc ani nemusí žalobci hradit náklady na řízení.
Slovo do pranice pro některé diskutující čtenářky: ruku na srdce, nemyslíte, že i vy ty meze občas překračujete?
Halina, 22.01.2009 16:20:31, IP: ***.***.207.94, #70533Kecáš d**ile Jacku .....já mám nějaký blog někde??přemýšlíš vůbec.??....ty víš kdo tu ted sedí a kdo píše??....u nás na kompu se střídaji 4 lidé , jak dokážeš kdo tu seděl ??
Vidíš ..hovado d**ilní vylízaný blbý!!
A nauč se psát d**ile, píše se skončíš.............kdo ti píše, hádej demente???Helena, Markéta , Saša nebo Martina??Víš h**no
ctadlfbqg ekin, 12.02.2009 14:11:10, IP: ***.***.157.14, #71798sjqxazcg jwsbgout lmvsq cbuptl odew iolyrdxe nrfekxu
ctadlfbqg ekin, 12.02.2009 14:12:19, IP: ***.***.60.201, #71799sjqxazcg jwsbgout lmvsq cbuptl odew iolyrdxe nrfekxu
renata, 13.02.2009 13:22:43, IP: ***.***.163.251, #71918halina je nireda,nyreda,vimenevime,nedira.Jeji jmeno je Marketa a bydli v Praze ve Stodulkach.Je tezce nemocna a proto ublizuje vsem lidem.On ji nekdo brzy najde a da ji pres hubu.Na xchatu je pod profilem nireda.Tak tam uvidite co je to za hnus.Na xchatu je znama a vsichni se od ni distancuji.Je to blazen zenska.Na doktorce.cz taky urazi kdekoho.Kdo by nahodou vedel jeji adresu at to sem napise.Chysta se na ni hodne lidi ,kterym hrozne ublizila.
Halina, 13.02.2009 14:12:00, IP: ***.***.207.94, #71922Jakmile tu dáš moje příjmení je jasné, že se mi hrabeš v kompu a nesu ho na kriminálku...takže si pořádně rozmysli , jestli to uděláš...protože za to jsou pálky jak prase.....ml to odnese také, pze ten dokonce píše z policejního kompu ...takže miláčkové brzděte .....koledujete si o šílenej průser a to si nedělám srandu :):)
A na xchatu normálně diskutuju.......a to vás právě hrozně žere .....hihi.....tam je totiž moderátor a ten by vás hnal svinským krokem ...tak nežárlete zoufalci, jste směšní chudáčci....:)
Běžte na xchat řádit..to ste podělaní strachy z admina, co??
Tak si tu klidně sprostě nadávejte dál.....užijte si to !!Chudáčči malí agresivní.....tady ste diskuzi zničili a na chat se bojíte ....prčááá:):)
moniky111@seznam.cz, 22.07.2009 19:01:04, IP: ***.***.252.166, #78467precetla jsem si tvuj clanek a plne s nim souhlasim.Ja ,jinak zenska plna energie a smrncu se bojim a stranim lidi.Presne jak jsi to napsala,v metru se drzim tyce a bojm se na nekoho jen pohlednout.Jakmile to udelam,mam hrozny pocit uzkosti,zacnu se potit,mam naval,takze scervenam,ale hrozne moc,tak radeji koukam celou cestu z okna.Uvolnim se vzdy az doma u sveho pritele,kteremu jsem dnes o svych potizich rekla.Nevi,jak mi ma pomoci a ja ho chapu.Take s mymi depresemi bojuju uz cca od svych 20let.Vzdy to slo nejak ukocirovat,ale je to cim dal tim tezsi s tim bojovat.Mam pocit,ze jsem v bubline,ze ktere se nemuzu bez pomoci dostat a tak moc bych chtela.Monika
kačka, 25.07.2009 11:49:31, IP: ***.***.42.141, #78527Ahojky Moni, nějak jsem se dostala na tuto diskuzi, moc tomu nerozumím, jak si tady nadávají atd. Já spíš hledám lidi, kteří opravdu diskutijí a hledají pomoc, spřízěnou duši, která prožívá to, co já...ˇU zkosti mám též, skoro tři roky, kdysi jsem brala AD na úzkost, dostala jsem se z toho a vysadila je...nyní jsme v tom znovu, strach z nemocí a ze smrti...děs..znovu beru AD, teprve 10.den a je mi strašně, musím k tomu neurol, rána přímo nesnáším, brní mě ruce, klepu se..snad to zabere a bude zase dobře, budu se zase smát a milovat život!!!chce to vydržet a navštívit odborníka..sama se z toho nedostanu..lidi pište své poznatky a pocity, ráda se podělím a věřím, že v tom nejsem sama!!!papa
usedcarauction, 17.09.2009 23:23:43, IP: ***.***.82.81, #80306I don’t usually reply to posts but I will in this case. :)
JITKA, 06.11.2009 13:19:02, IP: ***.***.184.89, #82218Dobrý den všem lidičkám na této diskuzi.Jsem tu proto,že prosím o radu.Napíšu stručně náš příběh.Mám přítele,je mu 41 let a už 8 let se bez úspěchu léčí na úzkost a depresy.Když to všechno začalo,vyhledali jsme pomoc u psych.ten mu nasadil efektin,který tak po měsíci zabral,po dalších třech měsících to přítel úplně vysadil,že je mu už dobře a od té doby bral efektin dál,ale už nezabíral jako poprvé a tak se v té nemoci prodíral léta,chvilku bylo dobře a potom zase na nic.Změnili jsme léky na citalec+lexaurin jen v nejnut.případech,ale po měsíci a půl se to nezlepšovalo,tak mu psych.doporučil brát zase ten efektin,že aspon někdy trochu pomohl.Přítel s tím souhlasil,už ta bolest trvala moc dlouho,tak se k tomu efektinu vrátil,že aspon nekdy pomůže.Poradí nám někdo,co zkusit za lék?Moc Vám děkuji a budu čekat na odpovědi.Přeju všem brzské uzdravení.
marus, 06.11.2009 15:17:16, IP: ***.***.115.38, #82226relaxacni kazety mi pomohly ze vseho nejvice jsou i lecebne od miroslava moravce pozitivni mysleni nebo sebevedomi nebo i andelske i cakrove jinak jsem mela problemy se spanim jednoznacne mirtazapin beru jen obcas bojim se abych si na neho nezvykla mejte se hezky
to snad neni pravda, 24.11.2009 20:24:57, IP: ***.***.92.161, #82894blazniva nireda otravuje kam se clovek podiva,aspon ze na xchatu je uz od ni pokoj..s tim blaznem si nic nezacinejte,je to marny boj...
to snad neni pravda, 24.11.2009 20:26:33, IP: ***.***.92.161, #82895blazniva nireda otravuje kam se clovek podiva,aspon ze na xchatu je uz od ni pokoj..s tim blaznem si nic nezacinejte,je to marny boj...