tomas,,,, 19.07.2012 11:21:34, IP: ***.***.83.201, #165763ahoj lidi,,,je mi 25 let a stala se mi spatna prihoda pred 3 roky od te doby sem mel deprese s pocitem zabit se atd,,,dostal sem zoloft,prstal sem smazit a takovy veci spatny,,,jen sem s travou neskoncil,ale zas sem zacal sportovat,ten sport je dost dulezita vec na mozek at se deje co se deje,,uzdravil sem se ,ze sem mel radsot zas z zivotu,,,ale hulil sem dal a v pohode,,,ale zas po 2 letech ,samozrejme vsechny leky sem vysadil,i ten sport,,,od te dobry mam ruzne fobie,z uzavrenych prostor,velkych mest,,atd,,,a ted je to 14 dni co se mi to vratilo,jelikoz sem citlivej clovek a miluju zvirata,,,jdu kolem vody vidim jak se topi moucha tak ji zachranim,,,atd,,,ale provazi me smrt zvirat cely zivot,uz od malicka vyrustam se psi s kocky,,,atd,,,takze resim tyhle veci a vzdycky me sejme kdyz neco slysim o zviratech,llllidi sou strasny svine,,a tak se mi to vratio,,,od te doby se umim i takzvane vyschyzovat ,,,vspomenu si ten stav a hned me zacne zvysovat tep a chveni uzskost,,,fuj,,,hnus,,,tak mam ted linuxin a jeste prave AMISULPRIT ,ale bojim se ho brat,,,a uplnek jak na me pusobi!!!! hruzaaaaaa,,,,koncim z hulenim a chlastem a uvidime,,,vsem drzim palce,,,,,cau
ivejka, 18.06.2013 11:48:08, IP: ***.***.252.118, #178283co se přihodilo mi s Amisulpridem : dlouhodobě beru Apocital, měla jsem bohužel nyní horší období, tak mi lékař napsal k tomu ještě Amisulprid. Brala jsem ho týden, účinek léku mě až překvapil, rychlý nástup, byla jsem jak omráčena, mám otupělé smysly, neudržím myšlenku...ale je mi dobře. Ovšem nežádoucí účinky stojí za to. Začalo se mi tvořit mateřské mléko, bolí mě strašně prsa, dostala jsem menstruaci, i přesto že mám mirenu a běžně nemenstruuju, přibrala jsem za týden 1,5 kg což byl pro mě vždy problém přibrat, bylo mi nevolno od žaludku, dokonce jsem si dělala těhotenský test...prostě síla:). Včera jsem léky po týdnu vysadila, doktor mi tak řekl že až mi bude lépe mám vysadit, nyní jsem jak zhulená, nebo opilá...mám třes a cítím takovou nervozitu a úzkost, větší než jsem měla před tím. Musela jsem to tady napsat, samotnou mě ta tvorba mléka šokovala tak kdyby to někoho potkalo tak ať ví že je to fakt možné :)