Diskuse - Agomelatin / Valdoxan /
Amx, 21.07.2022 14:31:33, IP: ***.***.127.72, #239460Nemohu si tento lek vynachvalit. Po 3 mesicich citim znacny posun k lepsimu, mozek ani nechce uvazovat o utrpenich, ktere jsem zazil, mam dobrou naladu, prirozene se smeju situacim, ktere by mne pred tim ani neprisly srandovni.
Navic lek trosku pusobi i jako prasek na spani ( samozrejme s lehcim ucinkem).
Nez se roky trapit a mit kazdy den nad sebou temny mrak, sahnete po tech lecich a vubec si nevsimejte reakci okoli. Jde tu o Vas a ne co si mysli ostatni, to je mimochodem take jedno z positiv Valdoxanu / Agomelatinu, vubec se nezabyvate okolim, ale jen sam sebou.
Jedine minus je, že jsem tento lek nebral uz roky drive.
Lenka Morávková, 18.08.2022 11:22:15, IP: ***.***.201.137, #239556Valdoxan beru asi týden na noc, přešla jsem z 2/3 trittica, momentálně se necítím vůbec dobře...připisuji to hlavně tropickým vedrům, které špatně snáším....bolí mě hlava, obličej mám jako v ohni, nevím co mám od rána dělat, bezúčelně pobíhám sem a tam, pocity prázdna, špatná nálada, všechno smrdí...nevím co se sebou...na noc musím vzít ještě zolpidem 10mg abych spala aspoň 7hod., snažím se vzít léky nejpozději ve 22, nyní jsem vzhůru od 7, což je dobré, na tritticu jsem spala celé dopoledne, ale musela jsem přidávat půlku stilnoxu na noc, jinak bych neusnula.. k tomu beru ještě Lyricu na bolesti a úzkost a ráno Asentru.....čekám až Valdoxan zabere, abych mohla vysadit hypnotika.
Lenka Morávková, 18.08.2022 11:25:32, IP: ***.***.201.137, #239557Valdoxan beru asi týden na noc, přešla jsem z 2/3 trittica, momentálně se necítím vůbec dobře...připisuji to hlavně tropickým vedrům, které špatně snáším....bolí mě hlava, obličej mám jako v ohni, nevím co mám od rána dělat, bezúčelně pobíhám sem a tam, pocity prázdna, špatná nálada, všechno smrdí...nevím co se sebou...na noc musím vzít ještě zolpidem 10mg abych spala aspoň 7hod., snažím se vzít léky nejpozději ve 22, nyní jsem vzhůru od 7, což je dobré, na tritticu jsem spala celé dopoledne, ale musela jsem přidávat půlku stilnoxu na noc, jinak bych neusnula.. k tomu beru ještě Lyricu na bolesti a úzkost a ráno Asentru.....čekám až Valdoxan zabere, abych mohla vysadit hypnotika.
Lenka Morávková, 18.08.2022 11:26:31, IP: ***.***.201.137, #239558Valdoxan beru asi týden na noc, přešla jsem z 2/3 trittica, momentálně se necítím vůbec dobře...připisuji to hlavně tropickým vedrům, které špatně snáším....bolí mě hlava, obličej mám jako v ohni, nevím co mám od rána dělat, bezúčelně pobíhám sem a tam, pocity prázdna, špatná nálada, všechno smrdí...nevím co se sebou...na noc musím vzít ještě zolpidem 10mg abych spala aspoň 7hod., snažím se vzít léky nejpozději ve 22, nyní jsem vzhůru od 7, což je dobré, na tritticu jsem spala celé dopoledne, ale musela jsem přidávat půlku stilnoxu na noc, jinak bych neusnula.. k tomu beru ještě Lyricu na bolesti a úzkost a ráno Asentru.....čekám až Valdoxan zabere, abych mohla vysadit hypnotika.
Lenka Morávková, 18.08.2022 11:27:17, IP: ***.***.201.137, #239559Valdoxan beru asi týden na noc, přešla jsem z 2/3 trittica, momentálně se necítím vůbec dobře...připisuji to hlavně tropickým vedrům, které špatně snáším....bolí mě hlava, obličej mám jako v ohni, nevím co mám od rána dělat, bezúčelně pobíhám sem a tam, pocity prázdna, špatná nálada, všechno smrdí...nevím co se sebou...na noc musím vzít ještě zolpidem 10mg abych spala aspoň 7hod., snažím se vzít léky nejpozději ve 22, nyní jsem vzhůru od 7, což je dobré, na tritticu jsem spala celé dopoledne, ale musela jsem přidávat půlku stilnoxu na noc, jinak bych neusnula.. k tomu beru ještě Lyricu na bolesti a úzkost a ráno Asentru.....čekám až Valdoxan zabere, abych mohla vysadit hypnotika.