Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

MUDr. Karel P., 14.04.2008 7:08:08, IP: ***.***.96.53, #44192
Dobrý den Halino,
již nějajý čas si pročítám diskuze na těchto stránkách a nestačím se divit co se zde neděje. Halino myslím si, že by ste měla co nejdřívě vyhledat odbornou psychologickou pomoc, protože pravděpodobně trpíte vážnou psychickou poruchou (pravděpodobně se bude jednat o nějakou formu poruchy osobnosti). Původně jsem nechtěl vůbec zasahovat do jakékoliv diskuze, ale bohužel při pročítání včerejších příspěvků, jste mě opravdu "naštvala" tímto příspěvkem nebo spíše jeho částí: "nejsem vůbec kočičí, jsem prostě citlivej člověk a nesnáším, když se ubližuje slabým a bezmocným......". Toto totiž dokazuje zlo, které se usídlilo ve Vaší duši. a pravděpodobně i poruchu osobnosti.. Důvod toho proč si to myslím je ten, že ještě donedávna jste se tu "otírala", myslím o ty nejslabší a nejcitlivější lidi v naší společnosti a to o lidi s psychickými poruchami jako jsou deprese, panická porucha apod., tak nechápu to co jste tu napsala (pokud mi to vysvětlíte budu jedině rád), protože jinak není možné aby jste si za tímto tvrzením stála. ("nejsem vůbec kočičí, jsem prostě citlivej člověk a nesnáším, když se ubližuje slabým a bezmocným......". ). Tak na Vás apeluji, vyhledejte co nejdříve psychologickou pomoc.
Halina, 14.04.2008 7:30:47, IP: ***.***.9.57, #44193
Podívej Ivčo...je vidět že kočky moc neznáš, tohle se o kočkách říká, ale naše se vyloženě fixují na člověka , když odcházím, sedne si ke dveřím a pláče, když přijdu tak se raduje a škrabe škrabátko....během dne přijde a lehne si na mě a léčí mně, má léčivou energii, je čistá a intuitivní .......přesně pozná, kdo ji mám rád a kdo míň, ale ta kočka krávy Sarah je na krávě Sarah bohužel závislá , takže se lísá i k takový krávě jako je ona........a jestli nejsi slepá Ivčo, tak si jistě vzpomeneš jak tady kráva Sarah psala, že tu kočku nesnáší a že se jí štítí,,,,,,samozřejmě do ní kope, jak tu včera ožralá přiznala....je to hnusná svině a já si jí přes kamaráda zjistím, tohle už je moc ...........a to si svině ještě plánuje dítě s milencem.....hnus .......bléé....:-)

A ty zalez bláznivá prolhaná panikářko Karle.........proto se posmívám panikářkách, protože tu pořád lžou a píší za jiné....
Jana, 14.04.2008 8:17:26, IP: ***.***.217.5, #44196
že net je anonymyní......dyt to říkám, jsi naivka .....hihi.......udivíš !!:-):-)

Ukázka věty od Haliny,která tu školí v češtině:o)))))Prostě Dement HALINA CO NEUMÍ NAPSAT KLOUDNOU VĚTU :o)))))
Ivča, 14.04.2008 8:51:26, IP: ***.***.124.180, #44199
No,jo,ale ta kočka to dělá,protože sama chce,kdyby jsi to od ní chtěla ty a jí se nechtělo,tak to prostě neudělá.Pes poslechne,ale kočka musí chtít sama,je to osobnost a je tvým pánem:-))
,,,,,,,,, 14.04.2008 9:23:33, IP: ***.***.1.78, #44201
Halino , ty tvrdíš , že ten příspěvek nepsal , mudr Karel P. , a taky tvrdíš , že si holky najdeš !!!Tak se můžeš přece přesvědčit , že to nikdo z diskuzí není ale opravdu je to lékař.....pochopila jsi to???
MUDr. Karel P., 14.04.2008 14:50:35, IP: ***.***.66.135, #44232
Dobrý den Halino, pokud nevěříte, že jsem lékař, tak nevěřte. Mimochodem jsem zvyklý na takovéto situace u svých nemocných pacientů. Pokud se i přesto rozhodnete vyhledat psychiatrickou pomoc u některého z mých kolegů ve Vašem bydlišti, tak Vám držím palce, protože to opravdu potřebujete a Vy sama uvidíte jak se Vám uleví, až se zbavíte té zloby. S pozdravem Karel P.
Halina, 14.04.2008 16:57:56, IP: ***.***.9.57, #44246
Polib si prdlá panikářko alias Karel.....když schvaluješ zrůdu jako je Sarah , tak si skoč k odborníkovi sám(a)........to není normální.........kopat do bezmocného zvířete, který má její dcera ráda......fuj .....hnus...:-)
Sarah, 14.04.2008 17:08:01, IP: ***.***.166.206, #44247
Tyfus!!!
Jana, 14.04.2008 19:29:57, IP: ***.***.217.5, #44262
Halčo,už jsi si dala hadr na hlavu?:o)))Měla by jsi se malinko zamyslet.Podepisuji se pod svým jménem,nechám se urážet a Ty blbá hysterko tu vykřikuješ,že jsem Karel.Bože,nikoho tak blbého jsem ještě nepotkala.proč si nezjistíš u admina,jestli to tak je,nebo u nějaké chudinky subíčka,oni Ti to přece zjistí .Prostě pitomá Halina tu jen ječí.Škoda,že opravdu někdo tu Tvou kočku nenakopne,aby Tě trefil šlak:o))))Měly by jsme všechny klid.Jana
Halina, 14.04.2008 20:05:22, IP: ***.***.9.57, #44266
Kde píšu, že jsi Karel ty d**ilko ......by jsi ?Hrabe ti zase z nedostatku léků.....nikde o tobě nepíšu ......Ježíš, ty jsi další magor z pomocný, to vidí každej, že Karel píše správně, na rozdíl od tebe, ty bys nic takovýho nevyplodila cvoku ..........proč pořád píšeš "by jsi ", demente.........fakt bahno plný dementů a ožralek ........:-)
***, 14.04.2008 20:07:28, IP: ***.***.27.127, #44267
Super Jano!!! Správně řečeno, ať si to ten blázen uječenej pořádně vyžere!!!
Jana, 14.04.2008 20:10:43, IP: ***.***.217.5, #44268
Polib si prdlá panikářko alias Karel a co je tohle Ty hysterko.Přece jen by jsi měla jít na tu psychiatrii.Nebo Tě někdo jednou zamorduje a tu Tvou kočku taky:o))))Musíš lidem hrozně lézt na nervy.Je s podivem,že ještě nejsi v Bohnicích.Já prášky mám,ale Tobě chybí Ty hloupá Halino!!!!!
Jana, 14.04.2008 20:10:45, IP: ***.***.217.5, #44269
Polib si prdlá panikářko alias Karel a co je tohle Ty hysterko.Přece jen by jsi měla jít na tu psychiatrii.Nebo Tě někdo jednou zamorduje a tu Tvou kočku taky:o))))Musíš lidem hrozně lézt na nervy.Je s podivem,že ještě nejsi v Bohnicích.Já prášky mám,ale Tobě chybí Ty hloupá Halino!!!!!
Halina, 14.04.2008 20:18:54, IP: ***.***.9.57, #44272
Máš tu povzbuzení demente Jano, co ses doteď nenaučila psát a pořád píšeš "aby jsme".......to se nevidí , takovej magor jako ty a ještě se najde větší magor , kterej ti přizvukuje.........hele to mě neudivuje, že bys taky kopala do koček, tady je samá taková pakáž , jako MUDr Iva například, která má léčit lidi a přitom se tu paktuje s nejhorší pakáží ........určitě to bude lidi zajímat, až někde nastoupí ..........a pojišťovnu také......co tu MUDr předvádí , napsala toho o sobě dost..........to se nevidí .......:-)
Halinka, 14.04.2008 20:22:15, IP: ***.***.9.57, #44273
A kde vidíš svoje jméno ty cvoku??Víš, kolik tu už prudilo panikářek, sekla ses , co ??hihihi.......Všechno se točí okolo tebe jo??Všichni píšou o tobě ??Přidej si léky a neztrapňuj se ještě víc ......hihi
        Předchozí   1 .. 155156157158159160161 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.