Diskuse - Ženatý milenec 5
Halča , 09.04.2008 20:05:40, IP: ***.***.9.57, #43801Hele ty d**ilko Jano.........já jsem někde psala, že láska jsou jen orgasmy ??Nevšimla jsem si ty blbko.......pořádně čti ........ a příště nelži ...........hihi.....a nelez pořád za mnou , blázne
Jana, 09.04.2008 20:56:21, IP: ***.***.217.5, #43805Halino,co blbneš,já jsem byla při Tobě,a máš pravdu odepisovala jsem Maruš na panikářkách,ale Tobě jsem nikdy nepsala a jen jsem si tu četla.No a pokud by si četla normálně,tak by Ti došlo,že jsem byla s Tebou ne proti Tobě,ale co můžu čekat.Jsem prostě blbá a chtěla jsem Tě podpořit,protože nevěru nesnáším.Vidím,že holky asi mají pravdu a je mi líto,že jsem poprvé napsala tady na tu diskusi.Nikdy dřív jsem Ti nepsala a o orgasmech už vůbec ne,myslíš,že se Jana jmenuji jen já?Vůbec Ti nerozumím,měla jsem Tě za chytrou ženskou.prostě se měj a hlavně mě neurážej,také jsem to nedělala.Je mi líto,že jsem byla při Tobě.Měla jsem raději psát jako anonym?ne,nestydím se za své jméno a jestli Ti tu píše i jiná Jana tak s tím se budeš muset vyrovnat.Přeji hezký večer.Jana
Halina, 09.04.2008 21:10:06, IP: ***.***.9.57, #43807Ale nelži, ty anonymy dělají úplně stejné chyby jako ty ....lžeš .........nikdo nepíše stejně děsně jako Jana a pak hned jako anonym a protože ti nedochází, kde děláš chyby, tak je opakuješ i jako anonym ....hihi.......:-):-)...Jsi čitelná, nauč se psát nenápadně a pak dělej anonymy
Jana, 09.04.2008 21:19:49, IP: ***.***.217.5, #43809Jsi hloupá,nemám k tomu co dodat,jen to,že mě mrzí,že jsem si myslela,že jsi správná ženská.nepodcenuj mě,kdyby jsem Ti chtěla psát anonym,tak to udělám jinak.Máš pravdu,jsem děsná a hloupá,byla jsem při Tobě,moc mě to mrzí,ani mezi lidma,kteří společně nemají rádi nevěru prostě být přátelství na netu nemůže.přesvědčila jsi mě.Nechtěla jsem Tě za kámošku,jen jsem chtěla,aby jsi věděla,že jsem při Tobě,ovšem nikdo nepíše tak hrozně jako já!!nebudu Ti tedy tady vadit a bude Ti lépe,když nebudeš muset číst tu hrůzu co jsem psala.Tak hodně štěstí Halino a dávej pozor na to co komu napíšeš,stavíš se tu do bezúhonné a přitom lidem ubližuješ,tedy aspon mě,ale to nevadí,Tebe tyhle věci netrápí.Musíš mít moc fajn život,když si nebreš k srdci věci,které uděláš.Měj se fajn.
Halina, 09.04.2008 21:24:47, IP: ***.***.9.57, #43810Píšeš hrozné hrubky a stejné píše anonym na minulé stránce, takže .......říkám ti , nauč se psát, abys byla nenápadná a pak si hraj na anonyma...jsi lhářka a každý to vidí, navíc jsi hloupá, protože si myslíš, že to nikdo nepozná ......
Jana, 09.04.2008 21:30:10, IP: ***.***.217.5, #43811Děkuji za ponaučení,takhle mě ještě nikdo nevyškolil:o(((Jen mi je líto,že jsi zrovna Ty ten člověk o kterém jsem si myslela,že bude spřízněný.Omlouvám se všem za chyby.Snad jsem nikoho už neurazila.Jana
Halča, 09.04.2008 21:39:25, IP: ***.***.9.57, #43815Ty hrubky děláš i teď a pořád nevíš jaké ...hihi... asi budeš hloupější ............a udivuje mě moc, že když máš paniku, že se pouštíš jinde do hádek ......možná právě proto máš pak ty ataky .....stejně jako Marta a Siva a Anna....taky se tu hádaly a přitom berou léky na psychiku = paniku ......fakt mě to udivuje, říkáte si o problémy........
Jana, 09.04.2008 21:49:53, IP: ***.***.217.5, #43819Halino,čteš vůbec co píšu?Máš pocit,že se s Tebou hádám?OPRAVDU???? To mě mrzí,po 100 píšu,že jsem byla při Tobě,ale Ty potřebuješ,aby jsem ještě nedělala chyby.No bohužel,jsem hrozně hloupá a tak si s Tebou psát nemůžu.Končím,měj se hezky,nebudu na Tvé urážky reagovat jsem na to podle Tebe moc hloupá.Snad Ti napíše někdo chytřejší,že také nemá rád nevěru,já prostě nejsem dost dobrá.Jana
Wendy, 09.04.2008 21:58:01, IP: ***.***.89.241, #43823Milá Halino,o té lásce pod nickem ww jsem to psala já.Není to proti nikomu namířeno,nikoho tím nenapadám,nesoudím a je v tom možná i trochu nadsázky.Víceméně tím vyjadřuji vztah k lásce jako k citu samotnému.Prosím,přestaň napadat Janu,která to skutečně nepsala.Patrně jsem také hloupá,jelikož nechápu,proč tě tato formulace tolik naštvala?!
Za další,nemám pocit,že by Jana měla ve svém psaném projevu hrubky a pokud jsou tam nějaké překlepy,tak ty občas dělá nevědomky každý,i Ty!
Nech tedy Janu na pokoji,prosím a klidně se pusť do mě.Všimla jsem si,že se velice ráda do lidí obouváš a to dokonce i do lidí,co s tebou souhlasí v tom,že nevěra je špatná.
Jinak všem přeju příjemný večer! Wendy
Halinka, 09.04.2008 22:00:31, IP: ***.***.9.57, #43824Halino,co blbneš,já jsem byla při Tobě,a máš pravdu odepisovala jsem Maruš na panikářkách,ale Tobě jsem nikdy nepsala a jen jsem si tu četla......
.Láska není jen sex a orgasmy,i když to k ní patří...Láska je nejhlubší a nejčistčí cit na světě.Láska neočekává velké činy,láska prostě je!
Halina, 09.04.2008 22:04:36, IP: ***.***.9.57, #43831Jana a Wendy je jedna osoba a úplný d**il, hihi:
Jana :
Halino,co blbneš,já jsem byla při Tobě,a máš pravdu odepisovala jsem Maruš na panikářkách,ale Tobě jsem nikdy nepsala a jen jsem si tu četla......
Wendy:
Milá Halino,o té lásce pod nickem ww jsem to psala já
Za další,nemám pocit,že by Jana měla ve svém psaném projevu hrubky a pokud jsou tam nějaké překlepy,tak ty občas dělá nevědomky každý,i Ty!
Jana, 09.04.2008 22:09:03, IP: ***.***.217.5, #43832Wendy prosím nereaguj a nech to být.Je to jedno,Halina tu nikoho nechce,pokud si budeš chtít napsat se mnou,tak na té Panice,opravdu jsem si tam psala.Jinak Ti děkuji za snahu,že jsi se mě zastala.Ahoj Jana
Sarah, 09.04.2008 22:12:01, IP: ***.***.166.206, #43837Jo, nechte Halinu, si tady vystačí, něci nakopčí a sama si na to zareaguje:))))) bože dobrej, ta je hotová!!
Halina, 09.04.2008 22:12:02, IP: ***.***.9.57, #43838Tak já se zeptám admina holky....ten mi jistě potvrdí, že tu prudí jedna d**ilka, co neumí ani napsat dobře větu ......hihi........du na to ....:-)
Jana, 09.04.2008 22:15:30, IP: ***.***.217.5, #43839Zeptej se,budu jen ráda a možná,že pak uvidíme,jestli se dokážeš omluvit,ráda si tu počkám na výsledek.