Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Kartářky

Jitka, 07.10.2017 1:22:28, IP: ***.***.178.153, #211399
Souhlasím s tímto - Je videt ze pomluvy a spina mezi kartarkama jen kvete a to maji plnou hubu kecu o duchovnu. Vzdy, kdyz si nekdo chvali nekoho, kdo opravdu umi a dokaze lidem pomoci a je vyjimecny, jako Petr K, tak ho zacnou pomlouvat a vztekat se. Ja byla u pana Petra K na vykladu nekolikrat a vzdy dokazal vyborne poradit, je sice dost drahy, ale naprosto to chapu pri tom co umi a zna. Ma totiz hlubsi poznani ke kteremu se ty primitivni kartarky nikdy nedostanou a tak mohou jen zavidet. Cetla jsem od pana Petra i hodne jeho clanku a je videt, ze mel odmalicka ucitele Mistry z Asie a dosahl hlubsiho poznani. K tomu se ale vetsina lidi nedostane a omylem je, ze si kartarky mysli, ze kdyz si prectou par slatanin o ezoterice tak se mohou hned prohlasovat za kartarky aniz by neco pochopili , aniz by se nekde ucili a aniz by meli nejake vzdelani a zivotni pochopeni. Po revoluci se najednou vyrojila spousta podvodnic, samozvanych kartarek a samozvanych samanek, ktere nemaji s samanismem a ezoterikou nic spolecneho a to je tragedie, ze takovi lide chteji hned lidem kecat do zivota.
Marta Sklenářová, 07.10.2017 16:25:33, IP: ***.***.140.177, #211410
Jmenuji se Marta Sklenářová, nejsem anonym ani kartářka ani blízká jiné kartářce. S nejčistším svědomím a pěkně vytočená chci varovat všechny, kteří tady hledají odpověď na to, komu se svěřit, řešit...Mám více než špatnou zkušenost, s paní Frolovou z Blanska. Také známá jako Pavlínka. Zkušenost není osobní. Navštěvoval ji člen naší rodiny. Navěštila mj., věci okolo mé osoby, které se ani v jednom procentu nezakládaly na pravdě, a toto se dělo opakovaně. Způsobilo to nemalá traumata a úplně zbytečně. Vše jsem se dozvěděla zpětně. Nic nebyla pravda. A mohu to posoudit. Týkalo se to mě. Proto věřím, že i ostatní rozhořčení a poškození jsou v právu. Navíc tato osoba sděluje velmi důvěrné informace o úplně cizích lidech a já se takto dozvěděla, nechtíc, co jsem ani nechtěla o cizím člověku ze stejné obce, vědět..zprostředkovaně od člověka, kterému to řekla p. Frolová, důvěrné věci o někom, který ji to s důvěrou sdělil pro řešení problému. Lituji každého kdo jí dá důvěru, nechá se jí ovlivnit a nechá si ovlivnit v negativním smyslu, za nemalé peníze i svůj život. I kdybych pomohla jednomu člověku, má to smysl. Budoucnost určitě vidět lze. Tady ne. Možná snad někdy něco uhodne nevím, ale to se můžete zeptat paní v trafice nebo si hodit korunou a to vám všem v tomto případě doporučuji jako vhodnější řešení.
Romana, 08.10.2017 10:55:26, IP: ***.***.137.172, #211426
Kartářky světla a paní Helen Stanku je ta nejlepší v ČR.
Marie, 17.10.2017 13:10:43, IP: ***.***.168.134, #211724
Byla jsem na výkladu karet u paní Anežky na Kladně tak příjemnou paní jsem za ty roky nepoznala z výkladem jsem byla moc spokojená a mohu ji vám doporučit číslo na mobil je 731226696 děkuji paní Anežko
Anna Kolářová, 25.10.2017 20:17:02, IP: ***.***.20.193, #211976
Ahoj, byla jsem minulý rok u paní Kolářové. Byla moc hodná a působila věrohodně. Nicméně nic mi nevyšlo co mi předpověděla. Akorát jsem utratila 1000kč.
Katřina Klatovy, 26.10.2017 12:24:31, IP: ***.***.181.91, #211987
Dobrý den, já za sebe také pokládám za nejlepšího Petra K z Brna, kromě jiného je i skvělý výtvarník, dělá toho víc a asi právě proto dokáže lidi posunout. Chodila jsem kdysi na jeho přednášky o výzkumech mozku a telepatie apod. Výjimečný člověk a umí, škoda, že takových není víc
Buble, 26.10.2017 18:07:54, IP: ***.***.130.77, #211995
Prosím koho by jste doporučil na Ústeckoorlicku. Našla jsem paní z České Třebové paní Koppovou ,máte někdo Prosím osobní zkušenost . Děkuji
Anonym, 29.10.2017 12:48:21, IP: ***.***.92.104, #212052
Já chodím k paní Stroblove z Mikulova... Je fakt dobrá, jediná CO SE NA NIC NEPTÁ, jen zamícháte karty a ona mluví... Žádná psycholozka, která se Vas ptá no a s čím přicházíte, vztahy atd? Tuhle tu nezajímá, a vzhledem k tomu že to vychází věřím že ten dar má...
Dana Mikulov, 10.11.2017 18:32:53, IP: ***.***.97.104, #212311
paní Stroblová nemá žádný dar, leda tak velké kecy. Byla jsem u ní a plácala úplné nesmysly o mém vztahu, že brzo potkám manžela a že změním práci apod. Přitom mám manžela už 30 let a práci rozhodně měnit nehodlám. Mám vlastní firmu. Kdyby se ta hloupá alespoň zeptala, mohla jsem si ušetřit čas a peníze. a jako anonym si tu na sebe píše nějakou pochvalu.. Přikláním se k těm mnoha lidem, kteří zde tvrdí e asi nejlepší je opravdu Petr K z Brna, to je velmi vzdělaný a moudrý dar a karty mu vycházejí a hlavně má skutečná dar, posunout lidi. Řešila jsem s ním i talent mých dětí. Toho bych doporučila. Také musím napsat, že jsem velmi zklamaná, z těch kartářek, navštívila jsem jich pár a byl to děs, opravdový dar má jen pár z nich, spočítat se to dá na prstech jedné ruky.
Milena2, 10.11.2017 21:08:52, IP: ***.***.98.243, #212314
Podělím se o mojí návštěvu u kartářky Harapan z Prahy. Dostala jsem na ní kontakt od kamarádky která u ní byla a chválila si jí. Na termín její jsem čekala asi 2 měsíce Návštěva proběhla tento týden v uterý. Trpím depresema z rozvodu a navštěvuji pravidelně lekaře. musím konstatovat, že by si mohla otevřít praxi i jako terapeut protože jsem po hodinovém výkladu odcházela v dobré náladě a hlavně jsem se konečně po letech odhodlala k tomu, co nejsem schopná udělat asi 2 roky. Je to opravdu příjemný a velmi klidný člověk, který umí pomoc. Neřekla jsem jí nic a řekla mi hned čím procházím a jak to mám řešit. Tak za mě určitě doporučuju. Pozn. Byla to druhá kartářka v mém životě kterou jsem navštívila...
Jana, 18.11.2017 17:25:02, IP: ***.***.33.225, #212544
výklad po telefonu, paní Lenka 777682528,platí se až po výkladu.Hodně štěstí.
Jajina, 19.11.2017 16:50:54, IP: ***.***.68.29, #212576
Dobrý den, máte zkušenost s paní Hanou Kultovou z Písku. Vykládá ještě? Pokud ano, prosím o zaslání kontaktu.
Milena, 21.11.2017 10:34:03, IP: ***.***.168.134, #212622
Byla jsem opět na návštěvě u paní Kartářky Anežky na Kladně z výkladem jsem byla moc spokojená a mohu vám ji doporučit je to lepší osobně než volat do televize její číslo je 731226696 je fakt skvělá Milena
Renata, 23.11.2017 11:27:21, IP: ***.***.240.14, #212734
Hodně lidí si zde chválí a doporučují Petra K z Brna, a já se k nim musím přidat, protože ten pán je opravdu dle mne nejlepší v oboru. Navštívila jsem už řadu kartářek, spousta z nich oblbovala andělama, některé si hrály na terapeutky a spíše to byly pacientky, některé si hrály na čarodějnice. Prostě hrůza a děs, mám pocit, že si na sebe ty recenze a pochvaly píší sami. Byla jsem i u paní Kludské. paní Kludská a pan Petr K byli nejlepší, oba úplně jiný přístup, ale podobný výsledek, oba dokázali určit a pomoci. Pan Petr navíc dokázal spoustu věcí vysvětlit a nasměrovat dál než od jednoho problému a je vidět, že měl učitele z Asie, kromě karet a numerologie ovládá i orientální diagnostiku a byla jsem překvapená jak velký má přehled o různých metodách léčby apod. Telefon se něj dávat nebudu, ale našla jsem ho na facebooku jako Petr K numerologie. Za sebe také tedy toho pána dopoiručuji.
Anonym, 23.11.2017 22:46:04, IP: ***.***.76.165, #212751
Takže... Úplně nejlepší bude když pan Petr ukáže co umí a jestli není je dobrý psycholog a obkecavac naučených poucek, které vymyslel stejně někdo jinej a jen jestli nemá jen velké charizma když má tolik ženských příznivcu... které notabene píšou všude ty samy slova a. . . . . . věty.. Takže. Napíšu jako důkaz jaký je můj život den předtím než k němu půjdu a nejmenovaný důkazní zdroj a věřte, že můj život není vůbec obyčejný a jsem zvedáva jak pan Petr umí vestit či neumí... Protože u mě to bude mít velmi těžké a dokázala to pouze jedna osoba. A uvidíme kdejaký tedy pravda.. Ráda se nechám překvapit :)
        Předchozí   1 .. 201202203204205206207 .. 225      Následující
Přidat příspěvek k tématu Kartářky
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.