Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Kartářky

Dana Dana, 04.05.2016 16:35:20, IP: ***.***.11.39, #200007
Já jsem s Petrem u výkladu řešila taky partnerství. Můžu říci ze mi pomohl zachránit vztah. Skvěle popsal i potenciál přítele a taky dokáže věci výborně vysvětlit. Za mě tedy Petra také doporučuji.
Tom, 06.05.2016 7:01:41, IP: ***.***.152.88, #200021
Dobrý den, na internetu jsem si našel kartářku paní Dinušovou.Vlila mě optimismus do žil. Má zkušenosti a dobré rady. A to jsem nevěřícně si u ni objednal karty po telefonu(728950127),protože jsem nemohl dojít osobně. A to je škoda, jen ten její hlas má kouzlo:-).Spadla ze mě úzkost po výkladu. Nevím, jestli to bylo tím, že výklad byl vcelku pozitivní a nebo je to šikovná čaroďejka:-) .Každopádně vím, kam se příšťe obrátit:-)
liduška, 12.05.2016 19:21:41, IP: ***.***.213.206, #200143
paní Chvílová z Uh.Hradiště.její výklad je mimořádný. mockrát za vše,spokojenost.. této kouzelné ženě s velkým srdíčkem..
Věra, 17.05.2016 8:52:31, IP: ***.***.99.199, #200189
Mě také nejvíc vyhovoval pan Petr K z Brna a ačkoli je dražší a ma hodně lidi tak opravdu umí a má ten dar co ostatní nemají. Jak zde ctu Petr je asi nejlepší. Čtu zfe i o tom jak je nějaká kartarka milá apod ale to nepomůže se zdravotními a partnerskými problémy, protože k tomu potřebuje člověk znalosti a právě ten dar co má Petr K. Připadá mi ze si některé kartarky píšou samy reklamy na sebe.
ludmila, 23.05.2016 9:57:28, IP: ***.***.227.94, #200274
Prosim nezna nekdo kartarku ze Sumperka nebo okoli
Jája, 24.05.2016 21:25:22, IP: ***.***.65.252, #200305
Nezná někdo telefon na kartářku ze Šumperka? Jmenovala se Hrušková nebo tak nějak? nebo na nějakou jinou? Děkuji ........spěchá to
Anonym, 30.05.2016 19:09:43, IP: ***.***.116.163, #200414
dobrý den, nezna někdo kontakt a adresu na kartařku z Moravské Třebové....děkuji
Jana, 31.05.2016 23:33:50, IP: ***.***.20.65, #200449
Prosím nemáte někdo kontakt na kartářku Janu z Karlštejna ! Jaké jsou Vaše reference na paní kartářku Janu ? Děkuji za odpověď;-) Jana
Janette, 09.06.2016 16:46:38, IP: ***.***.162.50, #200555
Dobrý den nezná prosím někdo nějakou opravdu dobrou kartářku z Lovosic, Litoměřic a blízkého okolí? Budu moc ráda, když mi někdo poradí.
Marlenka medová, 16.06.2016 17:26:05, IP: ***.***.213.186, #200691
Stejně jako mnoho lidí zde i já chci doporučit pana Petr K z Brna.Je sice dražší,ale ne tak moc, platila jsem mnohem více u některých rádoby kartářek a bohužel to bylo jen divadýlko a mnoho společných keců, asi z podobných knih a časopisů. Petr K je ale úplně jiný, Měla jsem množnost být u něj na 2 hodiny výkladu a pak si na mě ještě udělal čas a je to opravdový učitel odborník ma ezoteriku, čínskou filosofii, medicínu a věštec. Má skutečný dar a dokáže člověka hodně posunout, dokáže věci výborně vysvětlit v souvislostech. Mnoho věcí ale neřekne ačkoli ví. Takové lidi u nás člověk nepotká a je vidět že měl opravdu výborné učitele, vzdělání. Nedá se to popsat, to se musí zažít. Škoda, že už nedělá přednášky. Byla jsem u něj několikrát a vždy je to obrovské množství fasninujících informací, témat, souvislostí a poznání, nabije mě to energií a taky velká inspirace. Musím říci, že se nyní dívám na karty a ezoteriku úplně jinak a jsem díky Petrovi schopná i rozeznat, která kartářka si na to jen hraje a která má opravdový dar a něco umí.Takže za sebe Petra K určitě doporučuji, je to nejlepší odborník u nás, dle mého názoru. Snad budete mít štěstí a dostanete se k němu, protože lidí má stále hodně.
Jarka, 16.06.2016 21:34:59, IP: ***.***.140.2, #200692
Marlenko, naprostý souhlas, i já mám s panem Petrem K podobné zkušenosti, je super.
Adélka, 01.07.2016 15:00:40, IP: ***.***.66.104, #200988
já mám s panem Petrem také pozitivní zkušenosti, nechci opakovat, co psali jiní, proto použiji komentář, který se mi líbil nejvíce - Já jsem četla na Petra K samé pozitivní reference, ale všimla jsem si také jak se kartářky pomlouvají a píší si sami na sebe pochvaly a samochvály a tak to asi bude i s halinou. Nejspíše jedna a ta samá osoba, duševně nemocná, co si hraje na kartářku a pomlouvá ostatní. Já mám s Petrem velmi dobré zkušenosti. dle mě je pan Petr K z Brna nejlepším numerologem v oboru, ale u něho to není o numerologii a kartách, karty i numerologie mu skvěle funguje, ale dělá to úplně jinak, on prostě "ví" a umí člověka hodně posunout, je to o tom že přemýšlí hodně jinak a nadčasově a ve srovnání s ním, byly kartářky, u kterých jsem byla, jen primitivní babky. Takových jako je Petr je málo, nevím kde bere informace, ale když jsme si povídali chvilinku po výkladu, tak jsem nestíhala, je toho tolik co mi během té chvíle řekl a o čem jsem pak mohla přemýšlet. Je vidět, že měl učitele z Asie a býval učitel nebo Mistr, to nevím, ale tak nějak by podle mě měl vypadat skutečný učitel východní filosofie a Mistr.Já sama jsem vystudovala psychologii, přesto vím, že existuje nějaký dar a schopnosti a jsem velmi opatrná na to, zda půjdu k nějaké, co se prohlašuje za kartářku a pak neumí ani správně mluvit a mele páté přes deváté. Málokdy ale člověk narazí na někoho tak dobrého jako je Petr K, takže za sebe také doporučuji. Také bych chtěla varovat před těmi, co vaše problémy neřeší a jen čumí do karet a hrají si na spasitelky a ředitelky planety, takových je skutečně hodně,, ale jmenovat je zde nebudu, to jsou spíše případy pro psychiatra, co předváděj. .Nic ve zlém, to je ode mne spíše diagnoza, podle toho jak jsem je zažila. Je pravda, že Petr si hodně vybírá, koho vezme, mojí kamarádku nevzal vůbec. Člověk se nezavděčí všem, takže se mohou vyskytnout i falešné pomluvy lidí, kteří jsou naštvaní, že se k němu nedostali, nebo je prostě vyhodil, ale naprosto chápu, že si takový člověk vybírá lidi a respektuji to, protože ti nejlepší mají svá pravidla, o kterých třeba nevíme. Podstatné je to, že Petr K umí, je skromný a dokáže pomoci a má dar, co většina nemá. Všem přeji úspěšný rok a štěstí při hledání Vašich cest.
Niki, 02.07.2016 6:55:07, IP: ***.***.226.1, #200993
Dobry den, sháním číslo na paní Hruškovou-Majerovou z Kralup...kdysi jsem i ni byla na vykladu z karet,ale bohužel jsem ztratila kontakt. Moc děkuji
Niki, 02.07.2016 6:55:20, IP: ***.***.226.1, #200994
Dobry den, sháním číslo na paní Hruškovou-Majerovou z Kralup...kdysi jsem i ni byla na vykladu z karet,ale bohužel jsem ztratila kontakt. Moc děkuji
Niki, 02.07.2016 6:55:25, IP: ***.***.226.1, #200995
        Předchozí   1 .. 188189190191192193194 .. 225      Následující
Přidat příspěvek k tématu Kartářky
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.