UWTHCxEaB, 06.10.2012 4:08:38, IP: ***.***.1.28, #169302ad kooucr,9.6.11, 12:56(někde jsem četl, že Češi majed vfdbornfd smysl pro humor, takže to zkusedm)Jsem re1d,že kooucr konečně přizne1ve1, že ve věci pre1va v tom te1pe jak Maďar v kukuřici. Donede1vna mne přesvědčoval, že pre1vnedci, zas až takove9 proble9my nemajed - to prfd my, laici. Nabedzedm pomoc:demise - teď, když je jasne9, že vle1da i ministr mohou bfdt v demisi i bez fastavy, přestat se s tedm tre1pit (je to stejně každe9mu jedno).Jeden důvod, proč pre1vnedci te1pou, spočedve1 v tom, že nechtějed, že možne1 ani nevěded, že se musejed ředdit stejnfdmi slovy jako ostatned(teď je to proble9m, protože tu takovfd slovnedk nened-tedy, fakol č.1slovnedk).Uvědomit si, že papouškovat pre1vned syste9my, ktere9 se v okolnedch ste1tech vyvedjely stovky let nelze přene9st na dome1ced sce9nu jen tak. Nejdředve se mused připravit sce9na. Musedme se zde vre1tit k ze1kladnedm principům, jako třeba že SPRc1VA spravuje, SOUDY souded. To nejde jen tak, neboť momente1lně se sce9na skle1de1 z part te1pajedcedch pre1vnedků, kteřed jsou ve sve9m te1pe1ned povzbuzove1ni škodolibou partou ste1tnedch fařednedků (kteřed zase ignorujed soudce) a na Male9 straně se hašteřed dalšed parta, ktere1 se rozhoduje, kolik peněz za sve9 hašteřened si bude de1vat. dakol č.2, přestat te1pat, nechat si tedy poradit od někoho, kdo prokazatelně rozumed, což nebude asi nikdo v ČR.Mirek Vorlickfd