Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
kopřiva, 29.10.2011 20:38:52, IP: ***.***.233.22, #153286Slušná k slušným...sprostá k sprostým:-))to si nazývej jak chceš..klidně rozdvojená osobnost\:-))ty nemáš osobnost:-))ty jsi jen sprosté oplzlé hovado:-)))a piš ať si užiješ ještě do večerky:-)))kontrolka ti utře p rde l a máš do rána vystaráno:-)))
kopřivo, 29.10.2011 20:39:43, IP: ***.***.165.45, #153287vy jste rváčská tofina to by vám šlo brát podpory čid chlastat a druhé mlátit možná ti pomůže i tá smdm tá také ráda rýoe no vnuka přebalila sebe umyla može tady spílat
kopřivo, 29.10.2011 20:47:30, IP: ***.***.2.254, #153289Ty 4ubohá zhrzená sama jendžižinu má nic víc a jazyčisko až na bradisko
kopřiva, 29.10.2011 20:48:26, IP: ***.***.233.22, #153290Jo jo máš pravdu jako vždy:-)))tři děti mám...a co máš ty??:)))nic nic nic..nula:-)))
kopřiva, 29.10.2011 21:07:49, IP: ***.***.233.22, #153291:-)))hovado louská pekárnu..aby zase mohl na mne něco vytáhnout:-)))no vytahuj vytahuj dokud můžeš:-))chromajzlo:-)))
Olda pro Sledující, 29.10.2011 23:45:37, IP: ***.***.21.114, #153297Nikdo tě nikdy nežádal, abys tady něco kontrolovala. Radši si zkontroluj, jestli ti nerostou někde špeky...
Ty nechápeš, proč tě vidí lidi ( i já) jako alkoholičku? Vždyť plácáš jeden nesmysl za druhým. Bylo to i v minulosti, psala jsi strašně zmateně, teď to graduje. Takže se nediv.
Do policajta mám moc daleko, mé zaměstnání je volné, pracuji na sebe a zaměstnávám lidi. Ale to tvůj mozek nejspíš nepobere.
Sledujiko, co se týká mojí ségry: napsala mail, slušně se zeptala a dostala slušnou odpověď. Pro člověka, který rozjel takhle úspěšné podnikání - krabičková dieta (to aby se ti to konečně rozsvítilo), musí být nepříjemné, že mu tady z toho někdo dělá bordel. Doufám, že po JC bude na řadě ten "5".
Jinak co se týká toho, že nijak nereaguji na "5", vysvětluji normálním, že ho jednoduše už nečtu. I když tam někde vidím svůj nick, už ho nečtu.
Teď sem lezu, jen abych viděl, kam až je schopná jedna vlezlá holka myšlenkově zajít.
Docela se těším, až prokoukne a zjistí, že tady celou dobu nadávala normální ženě.
Oldo, 30.10.2011 6:31:04, IP: ***.***.24.17, #153300dalo se s tebou normálně pokecat i na jiných diskusích.Vysvětli nám co je zlého na tom že kopřiva tady sama osobně píše mám čid,můžu chodit do práce jak chci dělat si co chci,dávají jí PID,nech mi ho vemou tak co mám výhru mám s čeho žít!
Co je na tom zlého když jí napíší že ji pozvou k zdravotní prohlídce a pak k posudkové komisi,přeci co si obhájí to bude mít.Ty schvaluješ ty nadávky to je pod úroven brát do huby lidi na vozíčkách jako mrzáky?Tá smdm též napsala u mne jsi mrzák,vyměn si plínu,sledující káře prát záclony mýt podlahu proč ona píše mám tu vnuka prosím proč se mu nevěnuje né je sama má houno,,vysmívají se s nemocí sami jsou co co mají v rodinách"Stydět se může jak psala musí se bránit my máme též právo se bránit nikdo není u nich ko.kot vagína a podobně.Víš proč je smázlá kopživa duas xy-xao včera na pekárně,protoře tvé ip se objejuje i jako Dalibor a právě duas a máš i jiné nicky nebo jen čísla jiné nicky!!!!!
Jo prohlídka se týká pouze kopřivy duasoovi se dost nasmáli pije má si dát piluli je bez práce a pak je jí dobrý,jsou falešné zlé.ANO bezsebevědomí,chlapi jich týrali chlastali,kopřivě pil otec tak to má v sobě jsou ponížené tak se šplhají nahoru používají k tomu zlost nadávky ovšem se ponižují tady a na jiných fórem mnohem víc.
Normální člověk napíše chlap pije je řidič byl chycen nadýchal zbytkový alkohol,jenže pití má rád.tak co večer pil ráno jel dá se avízo počká se na něj,hle nadýchá už podruhé je bez řidičáku jde k lopatě,druhý má práci.Tak to bude i s kopřivou,bude vyhrožovat rozbitím držek od ukrajinci ty dřou na ni žije s jejich aa našich daní.Kdyby aspon těm ukrajincům a vietnamcům a jiným platili poctivě.Naši lidé vyjíždějí za prací do ciziny,kdyby s nimi tam jednali tak jak u nás s nimi.Byli by tu zpšt hned.Jinak že to smázli včera to nevadí je to u nás uložené,co se týká 5 budem mít stále i kdyby při směnách nás tu bylo xxxxxxlidí
Kontrolorka, 30.10.2011 6:59:24, IP: ***.***.60.236, #153301Už se to vážně číst nedá, tak to přeskakuji.
Oldo, ukaž mi, kde jsem psala v poslední době zmateně a nesmysly. Nesmysly a nadávky tu píše Kopřiva.
Věro, ubrala jsi mi věk, je pár let přes 30. Přeji vám všem uhádanou neděli, ale beze mě, mám svůj život a svého přítele, se kterým nebudu sedět za PC dneska.
Jana, 30.10.2011 7:03:51, IP: ***.***.217.2, #153302Pomohlo by Ti moc, kdyby ses přestal Kopřivy všímat, neřešit jí.Ať má čid, výhry, práci, no a?????Uleví se Ti!Pozoruj přírodu, trochu se raduj ze života, umíš se usmát?
Jano, 30.10.2011 7:21:28, IP: ***.***.24.17, #153303tebe se to netýká -jedině že bys byla kopřiva což jsi.Žíj a nech žít!!
Kontrolorko, 30.10.2011 7:24:37, IP: ***.***.24.17, #153304kde jsi večer jela ,jak ses bavila?Škoda že se JC neozval.
kopřiva, 30.10.2011 8:03:09, IP: ***.***.233.22, #153305Ahoj Oldo a Jani:-))znáte to pořekadlo o perlách a svi ních?:_)))tak to asi změníme...oni se tu utlučou sami....vždy říkám...přestanu reagovat...když už se neozývám...začne tohle zvíře vytahovat další a další pomluvy.Už mi to je jedno...já opravdu nemám na světě jen blba...co je ležák a tímto si zuahání nudu:-))
Mám plno přátel...velkou rodinu a plno lásky:-)))takže ty hnido přeju ti...ať se uzdravíš...a konenčě začneš rozdávat lidem lásku a ne hnisající nenávist.
K té slepé nemám co dodat:-)))Perly.....sv iním
kopřiva, 30.10.2011 8:09:08, IP: ***.***.233.22, #153306Oldo a Jani..ještě jedno..ono to totiž chodí stále blít na pekárnu víte...nedá si to pokoj...denně ho mažou a on je z toho totálně na nervy:-)))píše tam děsný ohavnosti a lži..a nemá svoje myšlení:-))krade mi mé slovní obraty:-))ani svoje nadávky si neumí vymyslet:-))všechno krade:-))ono to snad nikdy nezkape???.....
kopřiva, 30.10.2011 8:30:04, IP: ***.***.233.22, #153310:-)))))))jojo...jeď do lázní:-)))vezmisi příslušníka:-)))bože ty to v tý palici nemáš ani trochu v pořádku plicajte:-))hlele prde:-))mám v rodině policajty i vojáky:-)))to co ty tu vypouštíš do terénu:-))))tonepobere ani školák:-)))prostě nemáš své myšlení:-))co přečteš...to hodíš bezmyšlenkovitě na net:-)))už jsem ti psala na pekárně kam chodíš opruzovat:-))nikdy jsem se tě nebála a bát nebudu:-)))žaloba je podána na tebe ne na mne:-)))to by mi řekli když řešíme tvů případ:-))a ono kde nic...tu nic:-))jdi už do pr yč:-))pěkně si tu užívej neděli a nepukni u toho....chystej se do lázní:-))jedeš určitě do Jánských že:-)))))))))))))))))))))
Olda, 30.10.2011 8:34:18, IP: ***.***.21.114, #153311Ahoj Kopí, Jani...nějak si nemohu zvyknout na nový čas:-)).
Toho "5" tady neřeším, i když mi asi něco píše. Vím, že si vymyšlí, chce šokovat, ale nečtu ho, tak ať si klidně poslouží.
Jestli to je ten moula, co napadal Martina, tak má výdrž, a NIC s ním nepohne. Jedině ho musí admin bloknout.
Adresu na admina snad všichni už máte. Anebo ho tady nechat samotného se Sledujkou. Se ukopou navzájem.
Chválím Sledujku, že nám přestala nařizovat a vzala svého psa na procházku. Ten by se u PC opravdu nudil. Ale na druhou stranu: přát lidem uhádanou neděli? To se nedělá...no, ono se to děvěnce vrátí. Je to ještě tele...
Vám přeji krásnou prodlouženou neděli a večer se sem mrknu, jestli už "5" zemřela nudou.
Ahoj.