Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
ciprichu, 26.10.2011 7:49:53, IP: ***.***.52.6, #152548ona psá i na jaké má pysky panebože tá celou noc na jehovistech no všude jeje
kopřiva, 26.10.2011 8:30:20, IP: ***.***.233.22, #152551Tak člověk otevře oči...mrkne se co jsi tu zase nablil:-)))...homoušku:-))neodnaučuji se kouřit...čubko:-))já už osm měsíců nekouřím..mrzáčku duševní:-))taky bys mělo přestat:-))jde ti to na mozek...i když ten chlast...to je horší....kde ty všude nevlezeš:-))i na jehovisty:--no fuj..tam bych nevlezla ani náhodou..a jestli někdo píše jaké má pysky:-)))pak jedině ty ty prase:-)))fuj...to jsem neviděla takového dobytčího tvora:-))jdu blejt velebnosti:-))
Normálním lidem přeji krásné ráno...tobě čubko....slabý baterky....co slovo...to lež:-))ty už ani sám sobě nemůžeš věřit ani pozdrav:-))hlavně...že se oháníš tím...jak je život krátký:-))atd...proč nenávidět:-))prosím tebe...ty jsi špína a nic míň:-)))páč víc jo:-)))
kopřiva, 26.10.2011 8:34:36, IP: ***.***.233.22, #152552:-))Tak jestli je podle tebe sledující slušná Jane...pak už nemám co dodat:-))))sám se bráníš nadáváš sprostě a druhý budeš označovat za neslušné??:-))já se taky bráním...pomluvám...pročpak asi musím???....
JC, 26.10.2011 8:45:09, IP: ***.***.129.91, #152554Já se neubráním soloči ,nemá cenu. Vy máte deformované myšlení ,jste zvrácení a sprostí. Jenda je slušný člověk ,dnes si jdu pro další ocenění mé práce. ás k tomu nepotřebuji .VŠEM SLUŠNÝM PŘEJI HEZKÝ DEN Zde to bude asi jen ZDENIČKA Ta jedinná netratila glanc slušnost.
kopřiva, 26.10.2011 8:52:42, IP: ***.***.233.22, #152556No vidíš...to samé tvrdím já:-))tomu hajzoli co mne tu pomlouvá se nevráním...to nemá cenu...protože to nemá mozek a jestli ano...už je z něj dávno...houby nasáklá..chlastem.Pak sledující...která mne neznala...věděla houno o co jde...a vzala si mne nehorázně do huby:-))...nikomu tady jinému jsem nikdy nenapsala křivé slovo...neprávem...píšeš....že jediný slušný jsi tu ty???....když přečteš scé příspěvky...pak slušnost z toho necítím...bráníš se...dobře..každý ale co se brání lžím...podotýkám každý...myslím...že jich je tu víc...kdo musí čelit lžím co se tu o nioch plácá...ujede se sprodsými slovy...ale to zvíře co tu obhajuješ...to je hovado...špína a ma..mrd.jak tu někdo s oblibou píše..největšího kalibru..pak kde je spravedlnost::...na čí straně:??...ty jsi tu dal své jméno a vše...tvá chyba...že ho tu používají...já ho však nikam nedala a přeci ta č**ka špinavá...ten hnis společnosti..přeci ho tu fláká jak kdyby se nechumelilo...čím to asi bude??...kdepak ho vzal...co myslíš????:-))))Vžij se i do druhých tu...brání se lžím...všem co tu nadáváš...všichni nesnesou lež...
kopřiva, 26.10.2011 8:53:57, IP: ***.***.233.22, #152557Omlovám se normálním za překlepy...už jsem jak te milovník stroje šoustacího:-)))
kopřivo, 26.10.2011 9:10:23, IP: ***.***.44.249, #152558co tu porád lozíš už jsi mnohokrát odcházela né ty neodtáhneš páč jsi tu od samého začátku ba všude máš ráda zlo hádky vše protože máš zkur.venej život zdraví jsi už v p**eli na co máš čid sledulka psala na hlavu jsi smajla tá bláznivá joska j
né kopřivo, 26.10.2011 9:13:49, IP: ***.***.44.249, #152559tys kur.vila i spříznivkyni jc a ml,alkoholismus ty s k**vila i hezké povídání o všem vlastně vše kde vlezeš tam jsi za zloducha uvědomuješ si to vobec
kopřivo, 26.10.2011 9:15:49, IP: ***.***.44.249, #152560jo máš tam zas chybu mameluku a už máš mrdací stroj doma fuj baboooo
cidrych,, 26.10.2011 9:18:51, IP: ***.***.229.152, #152563Kopřivo, prosím, nezaplétej se s ním víc, věř, že bahno odpadne samo.
Bláznům se nemá odporovat. Ať si klidně myslí, že ty jeho čtyři osoby, do kterých se zamiloval, je jen jedna.
JC, 26.10.2011 9:19:30, IP: ***.***.129.91, #152564Že by taková KOPŘIVA byla? Zde prý srdce na dlani
JC, 26.10.2011 9:27:39, IP: ***.***.44.249, #152567přečti si minulost jejích příspěvků jak dopadla sama psala mám čid můžu chodit do práce jak chci a kdy chi a ják nadá na teba všude kde vleze,vždyt na hezkém povídání se vysmývá i s tvé matky není to blbsama má čid a ty makáš na ni a nadává ti že jo
kopřiva, 26.10.2011 9:30:58, IP: ***.***.233.22, #152568Pro tebe ty čubkáči:-))))ty už zalez..ty lži ti nikdo nežere kryplíčku porcelánovej:)))já mám svědomí čistý...což ty ne debYle:-)))))....ty jsi takový úchyl...že lezeš všude kde se dá..honíš si to smradlavý...co ti roste mezi pravým a levým palcem u nohy a denně si tu píšeš odalší dávku....aby jsi měl nad čím masturbovat prasáku úchylnej..ani tu druhou polovičku nemáš k životu..protože s takovou špínou...prasetem a úchylem by ani žádný člověk nebyl..natož aby si děti pořizoval..kripl jsi ty...já mám čid ty vole na něco co ty ani nevíš co je:-)))alehlavu narozdíl o tebe ty prase úchylný mám v pořádku:-))))
kopřivo, 26.10.2011 9:41:16, IP: ***.***.152.255, #152571JC má kvel řadu vyznamení diplomů,ocenění své ochranné známky asi je nenašel v příkopě.Takové tituly někdo musí schválit nebo si myslíš že si je tisknou i sportovcí sami??????Jo sledující psala že máš čid na palicu a dávají ti plný vlastné tos psala sama že si jdeš pro pid nadáváš do chcípáků no pan jc nemá žádnej důchod on maká a přebírá ceny ty máš ho.vno jen držku plnou zléch nadávek nikdo tě nikamo netáhl sama jsi tu od začátku nejsem debyl krávko
kopřiva, 26.10.2011 9:47:49, IP: ***.***.233.22, #152573
Čteš po sobě ty sra čky??...já tu nepíšu nic o tom co má a nemá tak se n**er mezi dospělý:-))
kopřivo (IP: **.**5.152.255) 26.10.2011 09:41
JC má kvel řadu vyznamení diplomů,ocenění své ochranné známky asi je nenašel v příkopě.Takové tituly někdo musí schválit nebo si myslíš že si je tisknou i sportovcí sami??????Jo sledující psala že máš čid na palicu a dávají ti plný vlastné tos psala sama že si jdeš pro pid nadáváš do chcípáků no pan jc nemá žádnej důchod on maká a přebírá ceny ty máš ho.vno jen držku plnou zléch nadávek nikdo tě nikamo netáhl sama jsi tu od začátku nejsem debyl krávko
Tak naposledy ty debYle...debYl jsi a budeš:-))to bez debat...pro všechny...sledujka je husa co si bere do držky někoho koho nezná..to už tu píšu po třetí a taky naposledy...a ty??..ty jsi mam..rd co tu Janovi nadává ..pak mu leze do pr dele...pak zase nadává druhým..pak jemu...a to je dokola den co den...tak si už nezapomínej brát pilule...a hlavně na ně nechlastej...mozek to sra...čkovatí:-)))