Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
My , 22.10.2011 20:34:27, IP: ***.***.213.146, #151640víme čide že tvoje máma je č**ka.To nám nemusíš stále dokola omýlat.
15.6.2010, 22.10.2011 22:25:00, IP: ***.***.89.1, #151645tá 217.2 nadává je to nemocná baba ani matkám nedá pokoj sama o sobě píše životopis a pak se obhajuje sprostýmí nádávkami a nenajde se slušný člověk mimo JC a uráží i jeho matku,tá baba jde přes mrtvoly jí se to sakramensky vrátí dá se říct že uř vrátilo nic se jí nevede polepši se tlamo neslušná jc nech na pokoji až budeš makat jako on budeš mít to co má on krám známky diplomy vyznámenání a úctu k matce jsi nula
:-], 22.10.2011 22:39:03, IP: ***.***.79.43, #151646jenom to hlavní nemá a proto je tak zlý a nenávistný
nemá žádné přátele a ani peníze, má jen jedno psychicky postižené stvoření se kterým ani nekomunikuje, proč asi? opovrhuje komunikací s dementem?
pepan,, 22.10.2011 22:43:59, IP: ***.***.89.1, #151647jsou to všici trosky nikdo mimo kopřivy nenapsal že má čid nevým na co se sere neměla to psát nebylo by nic nic by neřešili a sama na hezkém povídání se přihlásila automaticky Kopřiva 217.2 pokud je to Jana217.2 tak chtěla udělat bordel a mstít se kopřivě tak se schálně přihlásila Kopřiva myslým že je to stejně jen jedna baba která je na každých diskusích a jen vypisuje od hubnutí až po mrdací stroj a nyní už matkám nadává do čubek ukrajinci budou rozbíjet tlamy nó jen aby ji neměla nabitou spíš než si myslí asi ji nemá rádo okolí tak nervačí kde se dá a jc jako chlapa si vzala jako pomstu že jí zničili chlapi baba by se s ní nešpinila s takouvou br
pepan,, 22.10.2011 22:44:00, IP: ***.***.89.1, #151649jsou to všici trosky nikdo mimo kopřivy nenapsal že má čid nevým na co se sere neměla to psát nebylo by nic nic by neřešili a sama na hezkém povídání se přihlásila automaticky Kopřiva 217.2 pokud je to Jana217.2 tak chtěla udělat bordel a mstít se kopřivě tak se schálně přihlásila Kopřiva myslým že je to stejně jen jedna baba která je na každých diskusích a jen vypisuje od hubnutí až po mrdací stroj a nyní už matkám nadává do čubek ukrajinci budou rozbíjet tlamy nó jen aby ji neměla nabitou spíš než si myslí asi ji nemá rádo okolí tak nervačí kde se dá a jc jako chlapa si vzala jako pomstu že jí zničili chlapi baba by se s ní nešpinila s takouvou br
pepan,, 22.10.2011 22:44:00, IP: ***.***.165.49, #151648jsou to všici trosky nikdo mimo kopřivy nenapsal že má čid nevým na co se sere neměla to psát nebylo by nic nic by neřešili a sama na hezkém povídání se přihlásila automaticky Kopřiva 217.2 pokud je to Jana217.2 tak chtěla udělat bordel a mstít se kopřivě tak se schálně přihlásila Kopřiva myslým že je to stejně jen jedna baba která je na každých diskusích a jen vypisuje od hubnutí až po mrdací stroj a nyní už matkám nadává do čubek ukrajinci budou rozbíjet tlamy nó jen aby ji neměla nabitou spíš než si myslí asi ji nemá rádo okolí tak nervačí kde se dá a jc jako chlapa si vzala jako pomstu že jí zničili chlapi baba by se s ní nešpinila s takouvou br
hoho, 23.10.2011 0:10:08, IP: ***.***.213.146, #151650Kdepak ty špíno špinavá nadává Jana matceJC do čubek ?Ty už nevíš ze zoufalství na koho házet špínu ty tupá hlavo.A nebo když tu nadává někdo tvý mámě do čubek a ty píšeš o JC .To my sice víme,ale ty se svou tupou blbou hlavou denně víc a víc obnažuješ.Vyhledáváš spory tím.že šmíruješ na všech diskusích co existujou na netu.Objednáváš si i mrdací stroj jak jsi tu psal.Prasáku prasáckej.Copak,že lžeš na to už jsou tu lidí zvyklí,ale nadávat matce JC do čubek,že ti není hanba.To je vidět ta ubohost.Nevíš ani sám kdo jsi ,tak jak máš vědět kdo je Jana.kopřiva.yoss,Oldy,Pepa.Vole:D:D
Jana, 23.10.2011 7:52:27, IP: ***.***.217.2, #151652Je mimo, myslím si , že vědomě podsouvá lži, nadávky nám,speciál mně, závidí ID, touží ubližovat, je k smíchu.Divné je, že ho cídra schvaluje.U něj jaksi nadávky nevadí.
kopřiva, 23.10.2011 8:53:32, IP: ***.***.233.22, #151658Asi tak ty debYle:-))nechtěla jsem sem už psát,,,ale tvoje debYlní hlava mi podsunula ti napsat.Mám čid..nevím proč bych to nemohla napsat..mám čid kryplíčku...mám práci debÝlku..a ty se p**er:-))je mi u p rdelky jestli někam napíšeš nebo ne...na takový anonymní srá če máme svoje úskoky:-))to se neboj.Pokud jsi opravdu ten kdo se tu jeví pak jsi blb podlejzáckej.Pokud ne divím se,že jsi odsud nebyl vykázán stejně jak ostatní.Tulhe diskusi jsi Natuře zničil ty a nikdo jiný.Stačí projít historii..a všude jen tvý nadávky a sprostoty:-))to co ty dokážeš napsat..za to by se styděl i náš soused Demeter...to je jinej formát...ani nesaháš tomu cikánovi po paty ty sprosťáku...píšu sem jen proto...že ty jsi obyčejný dick nic jiného o tobě nelze napsat a tvoje máma je pěkná bitch když to dokážeš ty napsat ženě pak já také:-))prosím tě už napiš to udání ty gestapácký prasáku a přestaň tu jen mlet tou svou chlebárnou.Kéž bych tě mohla potkat a podívat se ti do těch tvých bulev..pak by jsi ležel na jipce pěkně dlouho.A piš zase svoje prasácký lži...ono je to opravdu počteníčko:-)))))Jano...ty se taky nedej.Vidíš podsouvá mi i to že jsi se podepsala kopřiva ze msty mě...no nevím proč by jsi se mi měla mstít..když jsem o tobě ještě nedávno ani nevěděla:-))prostě je nebezpečně nemocnej...chce to Chocholouška...
kopřivo,, 23.10.2011 9:13:35, IP: ***.***.96.22, #151659není dávno co sui nadávala smajlo jak psala sledující bláznivá joska
OnoIP. 79.34 napsalo čubko na to mu bylo odpovězeno vem si ty dvě čubky a běž je vyvenčit! nikdo jiný viz.minulost dáváš si kurevs.ký pozor abys nesmajlovala nebo ????tím si na všech diskusích známá minulost ještě nestihla zmáznout tvýj styl slov vyjadřování a pak kdo rozumí a pracuje u sítí dokáže jiné věci najít chybí ti vysoká technická počítačová škola
:-], 23.10.2011 9:45:26, IP: ***.***.79.43, #151660vlastně proč se tak stará o jednu osobu, co kde napíše? přece je to všem šumafuk, ať každý píše co chce
to už musí být pořádně na hlavu, když šmíruje, co z toho má?
nikdo mu o to nestojí, jenom zničil další diskuzi
když už sme o tom ničení, chování má stejné jako jc, ten jich taky pár zničil
chápe někdo jaký význam má to jeho psaní na této diskuzi?
Jana, 23.10.2011 10:08:54, IP: ***.***.217.2, #151662ONO si to hraje na "čestného, spravedlivého..", jako!Jen závidí, každému , vše.
IP.79.34, 23.10.2011 10:15:43, IP: ***.***.148.16, #151664stou čubkou jsi to začal Ty.Jinak chtělo se vědět kdo tá Jana 217.2 je Kopřiva 217.2 kopřiva 4:233.22 kdo kazí a nadává všude JC.Když někdo napsal svůj problém,byl jí k smíchu psala neumí si poradit sama se sebou né tak chlapovi.Ano tak jsme to tu prošli zjistili že píše o sobě a zároven si sama odpovídá.Když psala marie svůj příběh jak pila byla v posměch,když psala zdena byla spojená hnusácky až s jc v posteli.Proč nenechá lidi psát a druhé poradit povzbudit.proto se svchválně založila diskuse hezké povídání o všem a Kopřiva tam hned psala o závodech Jc s matkou Proč?Proč nenapsala něco hezkého ale hubě měla jc,který tam psal pouze hezký příspěvek kopretince co vaří.máme to zdatované tak jak ona je zaměřená na jc ,tak už víme kdo je a ty jsi začal s čubkou -jestli matka jc je č**ka tak je to jasné zloduchu
:-], 23.10.2011 10:21:42, IP: ***.***.79.43, #151666tak o co ti jde?
:-], 23.10.2011 10:27:49, IP: ***.***.79.43, #151667tak o co ti jde? nikdo nechce vědět kdo je jana nebo kopřiva
na kažení diskuzí jsi tu ty, jdi si ty své bláboly psát na cidrovu spříznivkyni a tuto diskuzi nechej (i s jc) lidem kteří tuto diskuzi potřebují
nikomu nezakážeš co si kdo píše, jenom o tom můžeš dokola mlít, to je asi tak všechno, co s tím můžeš udělat