Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

endy, 15.10.2011 19:41:24, IP: ***.***.144.19, #150824
jkopřiva vykřičí má čid má výhru druhá přiběhne jsem sm..z pekárny kopřiva je toa to a přehlédne její nadávky smajla kopřiva jak psála sledující bláznivá yoskaa tá s.d. je -nusová nemá cit charakter je na bodě mrazu
dumlas, 15.10.2011 20:04:56, IP: ***.***.165.33, #150826
kde jééé kopřiva a notujíčkaaaaa
JC, 16.10.2011 6:50:10, IP: ***.***.129.91, #150831
Alkoholismus zcela vážně
Karlos,, 15.10.2011 18:41
mými přáteli jsou všichni který nemaj pindy jak ty.nesnáším farizeje,JC všem slušným sluúúúúúúúšně má práci s matkou věnuje se jí,prací neví kudy kam jen tak mu známku na zboží nikdo nedá.Nějaká otevřená huba mu nadává a přikvačí ancábl v čele s charakterem mínus,snaží tady tvrdit že lež nadávka je důúúúúúúúúúúvod na čid.

Jméno či přezdívka:JC

Nadpis:Moc dobrý postřeh

Text příspěvku: Ano je to přesně tak .Založil jsem diskuzi a očekával slušné lidi a ne sajrajt co Jano a spol.No ááááááááááno. VŠEM SLUŠNÝM SLÚÚÚÚÚÚÚÚÚŠNĚ.Zdravím tímto všechny slušné a svoloč at jde do kopru
Pan Martin, 16.10.2011 7:32:50, IP: ***.***.213.146, #150832
Ty něco říkej o slušnosti.Ty ani nevíš co slušnost je,když nadáváš slušnému člověku.Nejprve s tím moralizováním začni u sebe ty podnikateli slušný.Ty jsi rozpoutal tuhle válku mezi negramotem a slušným člověkem.Kdyby jsi se choval tak jak píšeš druhým do meilu,pak by tu byl klid.Ten tvůj porcelánový panáček je taky pěkná svoloč.
Pane Martine,, 16.10.2011 8:04:03, IP: ***.***.52.6, #150833
JC chce mír a psát slušně.Když nemáte nic k drogám tak co tu píšete.Píšete proto že se chcete hádat,hádalo se tuna pořád do doby než tu na hezkém povídání se Jana IP.217.2 přihlásí jako Kopřiva 217.2. Tak bylo jasné kdo je a očekávalo se co se vyvine nadále a začalo s její strany supění ,krupobití.Až se vědělo že je s pekárny 4.233.22 kopřiva.Sama do světa vyřvyla má čid výhru .Tak je jasné že když sama žije s našich dávek se do ní obuli.Tak sem přijáchal celý její ancábl v čele s já jsem s pekárny smdm a začala čista kopřivy s pekárny.Omyl to takového hnoje se začala plést tato žena ktrá mě prosí o rady pro své dítko.Omyl má -IQ,obhajuje špínu.kripl v čid a ostatním nadává.fujtajbls.jsi rypák který chce stále hádání to je poznat-----i toto přezvízko nadává JC je to IP.217.2
Pan Martin, 16.10.2011 8:14:24, IP: ***.***.213.146, #150834
Tebe jsem se neptal ty spíno špinavská.S tebou nemám co řešit ty jsi mi u análu.Nemáš nic k alkoholu a drogám tak táhni a n**er se do věcí po nichž ti je ho)v)no.
Ptám se JC proč tu vytahuje slušnost,když se zachoval jako čuně k paní Kopřive.On ví o čem píšu a moc dobře.
A ty co nesleduješ co máš.Tvůj blbý mozek nezaznamenal,že kopřiva už sem nepíše tak se odval zpátky do hnoje.I kdžy víme jak to je.Schválně čekám jak JC odepíše.
Pane Martine,, 16.10.2011 8:24:18, IP: ***.***.52.6, #150835
s tebou se já nebavím ,zastávám se pana JC!!tá celou noc píše i na doktorce ráno skončí na 30+30 tá smajla si to zaslouží nemá sebevědomí zakrněla,nech si udělá doma pořádek a vyřvává co má a nemá.baby mnoha tváří cnost ženy jim chybí takové -nusky.
Pan Martin, 16.10.2011 8:36:01, IP: ***.***.213.146, #150836
(IP: **.**5.52.6) Ty už drž tu svou prolhanou tlamu a nepiš furt z mobilu a napiš pod nickem co jsi tu psal před chvílí ty porcelánovej panáčku.Schováváš se za anonymitu mobilu ale nějak ti něco uteklo.Lžeš jak když tiskne.Kdyby jsi měl v hlavě to,čemu se říká mozek,stáhnul bys ocas a zamyslel se sám nad sebou ty nulo.Ta tvoje lež tě už stejně dostala.Uvidíme co budeš říkat,až ti přijde obsílka do Liberce.Proto si jistí lidé najímají soukrommá očka aby mohli změnit trestní oznámení na neznámého pachatele na trestní oznámení na Jana Cidrycha za to vše co tu píšeš o paní Kopřivě.To,že se tu hádáš s Janou a jinýma je mi jedno,neboť jsem placený za jiné věci.Víš proč jsem stále psal a reagoval?Abych měl co nejvíce materiálu to ti totiž nedošlo.Když někomu napíšeš do soukrommého meilu,že Jano děkuji ti atakdále.Nemám čas řešit takové věci.I to nám poslouží.Jsi podrazák.
bodlinka, 16.10.2011 8:44:43, IP: ***.***.147.233, #150838
Tak já jsem smdm z pekárny tak jak ty fantome. měníš si nicky i IP. Napsat můžu, že jsem svatý Gabriel, uvěříš???, Jsem bodlinka. A napsat můžu , že jsem Muž na radnici zvaný Major Zeman deb.ílku.:)))))
ty ty ty!, 16.10.2011 8:46:41, IP: ***.***.60.255, #150839
martine když budeš cokoliv,máš pravdu nemáš sebevědomí zakrnělas umíš se bavit co ti je vlastní,když je to o hnoji jde ti to dobře,jo čekej pozvánku tam u vás na pardubicku Jc maká nebere čid!!ty tady umíš si vylévat zlost,doma bys asi dostala po té tlamě -tvá slova.
Pan Martin, 16.10.2011 8:49:39, IP: ***.***.213.146, #150840
Poslouchej ty chameleone.Celé dny a noci šmejdíš po všech diskusích co kdy kde existují.Tvoje ip je zaznamenáno snad všude.Unuděný trouba.Ale zašel jsi dost daleko se špiněním a hlavně s tím,že ty jediný jsi znal pravé jméno paní Kopřivy.Proto jsi ho tu i použil.Ale zapoměl jsi,že Jana a Kopřiva z pekárny jsou dvě osoby.Už to tu píšu naposledy a nebudu se opakovat.Pěkně jsi se sám prozradil,a už je na paní Kopřivě,zda tu žalobu pozmění a přidá k neznámému pachateli iniciály.Psala mi,že se před vámi ospravedlňovat nebude,že to je jak házet perly sviním.Já ji doporučil sem nepsat a nereagovat.A veškeré pomluvy co jsi tu napsal i s noshledem jsou připravené.Nepomůže ti ani ochranná známka.
ty ty ty!, 16.10.2011 8:53:20, IP: ***.***.60.255, #150841
nejsem tak naivní příjít a napsat nikdy jsem tu nepsala jsem kopřiva s pekárny ,zradit kdo ti co napsal celou noc na doktorce hledáš pomoc ,odejdi z domu tak jsi to psala kdysi ona neodejde raděj bude tady fnukat nemá na to udělat pořádek doma natož pomoc jemu jsi zlá proto neštastná doma nemáš sebevědomí všude to vypisuješ sama o sobě raděj se zaměř na svůj problém nenávidíš JC protože je chlap a ty chlapi nenávidíš ublížili ti a poznamenali na dlouho proto píšeš že jsi při něm zakrněla tak odejdi
Pan Martin, 16.10.2011 8:54:32, IP: ***.***.213.146, #150842
Pani Kopřiva taky maká ty durak.A jak jsem psal porcelánový panáčku jsi v análu.Nezáviď ji čid.Ona ti taky nezávidí.Ty ty ty!Klidně piš na lampárnu ono ji to nevadí.Ty už jsi se prozradil hned na začátku,ale potřebovali jsme toho víc.A díky tvému egu jsme je dostali.
Pan martin, 16.10.2011 9:00:20, IP: ***.***.213.146, #150843
Jen piš ono koukám toho bude víc.Lžeš a lžeš.Pokud vím paní Kopřiva je vdaná šťastně,nepije pivo chodí pracovat a ten čid co ji tak závidíš má na nemoc a ne na tvou blbost.A když už tu píšeš tak piš pravdu,že jsi ji tak dlouho na pekárně obtěžoval,že sem nakonec přišla a když se dozvěděla,že tu hážeš její iniciále jen tak jako by se nechumelilo a nejala si mne.Nebudu to už s tebou řešit tady na téhle diskusi a děkuji ti za materiál co jsi nám poskytl.A můžeš se tu třeba pokadit JC.
ty ty ty!, 16.10.2011 9:08:18, IP: ***.***.60.255, #150845
nech jich je deset osum já se bavím o jedné jediné a to té co má čid.do hnoje zatáhla celý ancábl jen o té co má jazyk až po bradu vyvalený ostatní mě nezajímaj aprop´é ty jsi zmapována píšeš i na erotické diskuse no je vidět chybí ti chlap,kterému bys stála za slovo ventiluj se doma nech žít druhé.tady dalibor dáša zdena iva ivetka ml nepíší olda se nastěžoval prosil o pomoc když ho to chytlo.bylo dobře je dobře že se schválně založilo hezké povídání o všem ten kdo tam psal psal hezky a najednou Jana 217.2 tam píše JC o jeho matce a přesně v tento moment se rozjelo matení Jana 217.2 Kopřiva 217.2 sledovaly jiné věci martine máme je na háku neboj už i tá co ji tu zatáhla se stala v očích druhých falešná kam vítr tam plášt
        Předchozí   1 .. 874875876877878879880 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.