Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 12.07.2011 6:46:36, IP: ***.***.129.91, #139224
Ale moji milánkové .Nebudu zde psát o dohodě s majitelem serveru alkohol.cz .Normálně chlapsky jsme se dohodli ,že si nebudeme nazájem škodit. Ale nic o vyhazu. Klikněte si na mé jméno a tam objevíte pozitivní článek od alkohol .cz vic víc nic mín.Jste takové drbavé báby. A propos já sem nepíši a stejně mne desetkrát za den jmenujete a napadáte. Tam se ptala paní Eva k problému a nikdo z Vás jste se nesnažil ji pomoci .Jenom opět praštěná Jana slídí po nettu a pomlouvá. Slušným hezký den .Zde si pište a nelezte na mnou založenou diskuzi Spříznivkyně .Paka tam nepotřebuji ale normálně myslící lidi ANO.
JC, 12.07.2011 6:46:37, IP: ***.***.129.91, #139225
Ale moji milánkové .Nebudu zde psát o dohodě s majitelem serveru alkohol.cz .Normálně chlapsky jsme se dohodli ,že si nebudeme nazájem škodit. Ale nic o vyhazu. Klikněte si na mé jméno a tam objevíte pozitivní článek od alkohol .cz vic víc nic mín.Jste takové drbavé báby. A propos já sem nepíši a stejně mne desetkrát za den jmenujete a napadáte. Tam se ptala paní Eva k problému a nikdo z Vás jste se nesnažil ji pomoci .Jenom opět praštěná Jana slídí po nettu a pomlouvá. Slušným hezký den .Zde si pište a nelezte na mnou založenou diskuzi Spříznivkyně .Paka tam nepotřebuji ale normálně myslící lidi ANO.
xy-xao, 12.07.2011 7:15:18, IP: ***.***.241.90, #139227
známé lži, nakopali tě pořádně, smazali všechny příspěvky
s panem doktorem se domlouváš pravidelně co půl roku, vlezeš mu tam a bliješ své kidy, on ti řekne ať mu tam nelezeš, protože jsi na hlavu padlý (do vany) a ty tvé výblitky vymaže
jc kdy přestaneš lhát a překrucovat pravdu? jsi duševní trpaslík
JC, 12.07.2011 8:05:09, IP: ***.***.129.91, #139229
Ještě ty odejíti a Jana a začnou psát kvalitní lidé jako je Eva,Dáša,Iva,Ivetka,Zdenička ,Martin,Dalibor a spousty jiných ty xy mao pao na hlavu
JC, 12.07.2011 8:05:17, IP: ***.***.129.91, #139230
Ještě ty odejíti a Jana a začnou psát kvalitní lidé jako je Eva,Dáša,Iva,Ivetka,Zdenička ,Martin,Dalibor a spousty jiných ty xy mao pao na hlavu
JC, 12.07.2011 8:05:23, IP: ***.***.129.91, #139231
xy-xao, 12.07.2011 8:19:24, IP: ***.***.241.90, #139233
jc tu není tvoje diskuze, ty smyšlené osoby ti přece píší na tvou nově založenou diskuzi
JC, 12.07.2011 8:52:46, IP: ***.***.129.91, #139238
Je to svobodná diskuze a nepatří ani tobě. Co se týká mé maličkosti,otázka zní.Proč mne zde pořád jmenujete? Jste opravdu takový burani ,že Vám nedochází ,že jste mi akorát k smíchu? Já si problém vyřešil a když někdo slušný (jako třeba paníEva )má dotaz ,rád odpovím.Vy zde ale nic k tématu neříkáte ,žádné rady ,nic .Pár pubertáků se zde předhání ,kdo mi více nadává. Jste opravdu jen ta svoloč a těmi slušnými nemáte naprosto nic společného. Smyšlený není nikdo ani ta paní Eva jak psala Jana ,že jsem si ji´vymyslel. Jste obyčejní pubertáci co nemají co dělat ,tak prudí a zneužívají tuto diskuzi.Slušným hezký den a na neshledanou.
xy-xao, 12.07.2011 8:56:16, IP: ***.***.241.90, #139239
jc ty máš obrovský problém, jen si ho nemůžeš pro svou nemoc připustit
:-), 12.07.2011 9:50:05, IP: ***.***.114.236, #139241
JC (IP: **.**6.129.91) 12.7.2011 08:05
Ještě ty odejíti a Jana a začnou psát kvalitní lidé jako je Eva,Dáša,Iva,Ivetka,Zdenička ,Martin,Dalibor a spousty jiných ty xy mao pao na hlavu.

Přečti si to po sobě a zamysli se(promiň,nemáš čím),žádný kvalitní lidé jsem za tebou nepřijdou.Víš proč?Protože se ti vyhnou velkým obloukem.S psychopatem si chce psát málokdo.
Už jenom pořád to tvoje "Vy",naznačuje kde je zakopaný pes.Jsi nevzdělaný hovado,který by rádo rozdávalo rady a myslí si že sežralo Šalamounovo h*ovno.Nejvíc tě rozzuří,když o tvé rady nikdo nestojí a ty se neustále vnucuješ a vnucuješ.Nikde na žádný diskuzi tě nechtějí a tvé "rady"mažou.Takhle je to dokola někollik let.Kdybys byl v pohodě,jak píšeš,tohle bys nedělal.Ano,máš problém,jak píše xy-xao.A zřejmě se ve svém kvelbu neskutečně nudíš.Prospěla by ti dovolená,ale ty si jí zřejmě nemůžeš dovolit.No,jsi přece tak úspěšný!
xy-xao, 12.07.2011 10:16:26, IP: ***.***.241.90, #139243
jc píše "Pár pubertáků se zde předhání, kdo mi více nadává"

jc asi se ti to v hlavičce pomotalo, jestli jsi si ještě nevšiml, nadáváš tu pouze ty, žádný tvůj příspěvek se bez "svoloče" neobejde
Eva, 12.07.2011 10:33:19, IP: ***.***.162.65, #139244
Dobrý den. Tak jsem vám chtěla všem poděkovat,jak jste reagovali na mou prosbu o pomoc.Místo toho jsem se dozvěděla,kdo je svoloč,kdo h**zl a kdo drbavá bába. Opravdu tu vedede diskuse na téma Alkoholismus zcela vážně. Neznám vás osobně nikoho,nejsem zaujatá,ale kromě JC NIKDO nereagoval na mojí prosbu.Pravda,jeho radu jste smetli ze stolu,ani já nejsem pro Červeňák,ale alespoň zareagoval k tématu. Mán dojem,že jsem se ocitla na besídce zvláštní školy. Mějte se.
Jana, 12.07.2011 10:40:09, IP: ***.***.217.2, #139245
Tak Ti přeji Evo , plno úspěchů s radama jc, daleko nedojdeš?Musíte na Spříznivkyni, zde asi není vhodné místo pro Tebe a pro toho hnupa už vůbec ne.
JC, 12.07.2011 10:55:02, IP: ***.***.129.91, #139247
Vážená paní Evo.Jelikož mne minulosti dosti lidí ublížilo ,řekl jsem si "na hrubý pytel hrubá záplata" Mimo to slov svoloč používám právě na ty zde ,kteří NIKDY nikomu neporadili a ani neměli snahu.Naopak ,věřte mi (tečou mi slzy) cítím s Vámi a vážím si Vaši pomoci své sestře.Vím jak vše prožíváte ,jak se radujete s každého úspěchu a jak by jste byla ráda ,kdyby Vaše sestra našla klid,hodného partnera. Lidí jako jste Vy si vážím a nebudu kazit náš rozhovor s nekvalitními chudáky na těle i na duši. Vám a Vaši sestře přeji mír v duši.
xy-xao, 12.07.2011 10:56:52, IP: ***.***.241.90, #139248
Evo třikrát ti bylo zděleno, kam se máš se svými problémy obrátit, a že tu není vhodná diskuze k jakémukoliv řešení, tak se nečerti.
Buď ráda, že už dál poradit nechceš, třeba by si měla jiný názor než on, a už by ti přál rakovinu a nějaké řezání.
        Předchozí   1 .. 787788789790791792793 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.