Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
J Cidrych, 29.06.2011 15:54:20, IP: ***.***.129.91, #138147Tak zde je jasně vidět co jste za blby.Větu JAN CIDRYCH JE JEDINNÝ Z TÉ SVOLOČE ZDE NORMÁLNÍ A DOKÁZAL SI PORADIT SÁM ,JINAK JSTE UBOŽÁCI A ODPAD. Tak tuto větu velmi pravdivě vystihl a napsal nějaký přispěvovatel. Co se týká zde Vás.Tak slušní odešli.Zůstali potrhlá Jana na podpoře ,trouba Olda ,který sice nepije a nekouří (aspon tvrdí) ale zase má vybrakovaný mozek ,jiná úchylka (špiní mou matku ,která se nemůže bránit) Tak a ted co s Vámi. Jste na diskuzi o alkoholu a kouření.Ani jeden z Vás za celou tu dobu neřekl nic k tomuto tématu.Jste obyčejné tupé stádo .Olda nemá žádné poznatky ,zkušenosti se závislostí (mimo zde na moji osobu) Třeba je na psychiatrii a krátí si čas. Jana ta je jasná ,ta je zde od rána do večera a ještě v noci .Šmejdí i jinde a internet je její jediná zábava. Doma má určitě bordel ,nemá čas. Ty Oldo máš ověřené ? Ne já to nepsal ,proč bych psal něco tak samozřejmého ? To někdo napsal a i IP je jiné než mám já. Někdo to zkrátka trefil do černého.
J Cidrych, 29.06.2011 15:54:20, IP: ***.***.129.91, #138146Tak zde je jasně vidět co jste za blby.Větu JAN CIDRYCH JE JEDINNÝ Z TÉ SVOLOČE ZDE NORMÁLNÍ A DOKÁZAL SI PORADIT SÁM ,JINAK JSTE UBOŽÁCI A ODPAD. Tak tuto větu velmi pravdivě vystihl a napsal nějaký přispěvovatel. Co se týká zde Vás.Tak slušní odešli.Zůstali potrhlá Jana na podpoře ,trouba Olda ,který sice nepije a nekouří (aspon tvrdí) ale zase má vybrakovaný mozek ,jiná úchylka (špiní mou matku ,která se nemůže bránit) Tak a ted co s Vámi. Jste na diskuzi o alkoholu a kouření.Ani jeden z Vás za celou tu dobu neřekl nic k tomuto tématu.Jste obyčejné tupé stádo .Olda nemá žádné poznatky ,zkušenosti se závislostí (mimo zde na moji osobu) Třeba je na psychiatrii a krátí si čas. Jana ta je jasná ,ta je zde od rána do večera a ještě v noci .Šmejdí i jinde a internet je její jediná zábava. Doma má určitě bordel ,nemá čas. Ty Oldo máš ověřené ? Ne já to nepsal ,proč bych psal něco tak samozřejmého ? To někdo napsal a i IP je jiné než mám já. Někdo to zkrátka trefil do černého.
J Cidrych, 29.06.2011 15:54:28, IP: ***.***.129.91, #138148Tak zde je jasně vidět co jste za blby.Větu JAN CIDRYCH JE JEDINNÝ Z TÉ SVOLOČE ZDE NORMÁLNÍ A DOKÁZAL SI PORADIT SÁM ,JINAK JSTE UBOŽÁCI A ODPAD. Tak tuto větu velmi pravdivě vystihl a napsal nějaký přispěvovatel. Co se týká zde Vás.Tak slušní odešli.Zůstali potrhlá Jana na podpoře ,trouba Olda ,který sice nepije a nekouří (aspon tvrdí) ale zase má vybrakovaný mozek ,jiná úchylka (špiní mou matku ,která se nemůže bránit) Tak a ted co s Vámi. Jste na diskuzi o alkoholu a kouření.Ani jeden z Vás za celou tu dobu neřekl nic k tomuto tématu.Jste obyčejné tupé stádo .Olda nemá žádné poznatky ,zkušenosti se závislostí (mimo zde na moji osobu) Třeba je na psychiatrii a krátí si čas. Jana ta je jasná ,ta je zde od rána do večera a ještě v noci .Šmejdí i jinde a internet je její jediná zábava. Doma má určitě bordel ,nemá čas. Ty Oldo máš ověřené ? Ne já to nepsal ,proč bych psal něco tak samozřejmého ? To někdo napsal a i IP je jiné než mám já. Někdo to zkrátka trefil do černého.
J Cidrych, 29.06.2011 15:54:34, IP: ***.***.129.91, #138149Tak zde je jasně vidět co jste za blby.Větu JAN CIDRYCH JE JEDINNÝ Z TÉ SVOLOČE ZDE NORMÁLNÍ A DOKÁZAL SI PORADIT SÁM ,JINAK JSTE UBOŽÁCI A ODPAD. Tak tuto větu velmi pravdivě vystihl a napsal nějaký přispěvovatel. Co se týká zde Vás.Tak slušní odešli.Zůstali potrhlá Jana na podpoře ,trouba Olda ,který sice nepije a nekouří (aspon tvrdí) ale zase má vybrakovaný mozek ,jiná úchylka (špiní mou matku ,která se nemůže bránit) Tak a ted co s Vámi. Jste na diskuzi o alkoholu a kouření.Ani jeden z Vás za celou tu dobu neřekl nic k tomuto tématu.Jste obyčejné tupé stádo .Olda nemá žádné poznatky ,zkušenosti se závislostí (mimo zde na moji osobu) Třeba je na psychiatrii a krátí si čas. Jana ta je jasná ,ta je zde od rána do večera a ještě v noci .Šmejdí i jinde a internet je její jediná zábava. Doma má určitě bordel ,nemá čas. Ty Oldo máš ověřené ? Ne já to nepsal ,proč bych psal něco tak samozřejmého ? To někdo napsal a i IP je jiné než mám já. Někdo to zkrátka trefil do černého.
J Cidrych, 29.06.2011 15:54:40, IP: ***.***.129.91, #138150Tak zde je jasně vidět co jste za blby.Větu JAN CIDRYCH JE JEDINNÝ Z TÉ SVOLOČE ZDE NORMÁLNÍ A DOKÁZAL SI PORADIT SÁM ,JINAK JSTE UBOŽÁCI A ODPAD. Tak tuto větu velmi pravdivě vystihl a napsal nějaký přispěvovatel. Co se týká zde Vás.Tak slušní odešli.Zůstali potrhlá Jana na podpoře ,trouba Olda ,který sice nepije a nekouří (aspon tvrdí) ale zase má vybrakovaný mozek ,jiná úchylka (špiní mou matku ,která se nemůže bránit) Tak a ted co s Vámi. Jste na diskuzi o alkoholu a kouření.Ani jeden z Vás za celou tu dobu neřekl nic k tomuto tématu.Jste obyčejné tupé stádo .Olda nemá žádné poznatky ,zkušenosti se závislostí (mimo zde na moji osobu) Třeba je na psychiatrii a krátí si čas. Jana ta je jasná ,ta je zde od rána do večera a ještě v noci .Šmejdí i jinde a internet je její jediná zábava. Doma má určitě bordel ,nemá čas. Ty Oldo máš ověřené ? Ne já to nepsal ,proč bych psal něco tak samozřejmého ? To někdo napsal a i IP je jiné než mám já. Někdo to zkrátka trefil do černého.
J Cidrych, 29.06.2011 15:54:45, IP: ***.***.129.91, #138151Tak zde je jasně vidět co jste za blby.Větu JAN CIDRYCH JE JEDINNÝ Z TÉ SVOLOČE ZDE NORMÁLNÍ A DOKÁZAL SI PORADIT SÁM ,JINAK JSTE UBOŽÁCI A ODPAD. Tak tuto větu velmi pravdivě vystihl a napsal nějaký přispěvovatel. Co se týká zde Vás.Tak slušní odešli.Zůstali potrhlá Jana na podpoře ,trouba Olda ,který sice nepije a nekouří (aspon tvrdí) ale zase má vybrakovaný mozek ,jiná úchylka (špiní mou matku ,která se nemůže bránit) Tak a ted co s Vámi. Jste na diskuzi o alkoholu a kouření.Ani jeden z Vás za celou tu dobu neřekl nic k tomuto tématu.Jste obyčejné tupé stádo .Olda nemá žádné poznatky ,zkušenosti se závislostí (mimo zde na moji osobu) Třeba je na psychiatrii a krátí si čas. Jana ta je jasná ,ta je zde od rána do večera a ještě v noci .Šmejdí i jinde a internet je její jediná zábava. Doma má určitě bordel ,nemá čas. Ty Oldo máš ověřené ? Ne já to nepsal ,proč bych psal něco tak samozřejmého ? To někdo napsal a i IP je jiné než mám já. Někdo to zkrátka trefil do černého.
:-o, 29.06.2011 15:55:25, IP: ***.***.114.236, #138152Cidrych píše: Naučím tě blbe počítat když už .Tak 12.5 2010 je 28 let,12.5.2011 29 let .Dnes 29.6.2010 je to TŘICÁTÝ ROK BEZ CIGARET TY MOULO VŠECH ŠMOULŮ.
Tak tomu Cidrych fakt nerozumím.Přečti si to ještě jednou po sobě.Ale,jinak vážně tě bavila ta matematika?Kde ses tak naučil bravurně počítat?:-)))))))))))))))))))
Tak to stačí.Ukloň se a běž zažádat o invalidní důchod na hlavu.
J Cidrych , 29.06.2011 16:05:13, IP: ***.***.129.91, #138156Pro blbé . 12.5.2010 je 28 let , 12.5.2011 je 29 let .29.6.2011 táhne třicátý rok .Co je Vám na tom divného? A to jsem si minule rok přidal. Ne Vy jste opravdu šmoulové
:-), 29.06.2011 16:08:18, IP: ***.***.114.236, #138158Já už nemůžu:-)))))))))))))))))))))))))))))
:-|, 29.06.2011 16:09:48, IP: ***.***.79.43, #138159tobě táhne na třicátý rok už nějaký čas dopředu
:-|, 29.06.2011 16:11:14, IP: ***.***.79.43, #138160a hlavně ten třicátý bez chlastu, to může napsat jen notorický lhář
:-o, 29.06.2011 16:16:38, IP: ***.***.114.236, #138162.Cidrych 12.5.2010 Vy chudáci 28 let nekouřím a nepiji přes 13 let.
A z 13 let,co nepije,je v roce 2011 rázem 30 let.
Cidrych,jak říkám,hlava mi to nebere.
Když lžeš,tak si to pamatuj.Jenže,ty na to nemáš.Už jsi toho tolik nažvanil,že si to nemůžeš pamatovat.Ale,díky tomu,že se podepisuješ,to nemůžeš zatlouct.Stačí se jen podívat zpět,na tvoje výtvory.Je to švanda,co jsi všechno zplodil.Jen tak dál:-))) Jsi ozdoba každé diskuze,ať vlezeš kamkoliv.
:-|, 29.06.2011 16:21:54, IP: ***.***.79.43, #138164jc je zábavný šašek
:-|, 29.06.2011 16:24:02, IP: ***.***.79.43, #138166jc ty jsi jediný kdo tu šmějdí po cizích domácnostech a vymýšlí si nesmysly
JC, 29.06.2011 16:28:05, IP: ***.***.129.91, #138167Máš naprostou pravdu .Když se podíváš na hodnocení porotců ,tak mám třetí ,druhé a první místo co se týče propagace regionu a naší republiky. Já si ty místa nedal ,dala mě ji komise viz .jména porotců. Jinak co máte Vy ,mimo té blbosti? Ano dohromady nepiji alkohol třicátý rok a stejně tak s kouřením.Trochu jsem u chlastu ubral nechlastám samozřejmě více let ,ale aby Vás z toho nebolela hlava. Je to perfektní co.Cigarety Vám zdražili ,chmelku také ,no ted Vám ještě mistr Kalousek přitáhne opratě .Tam se můžete prezentovat na E15 Jano ,tam se hodíš . ch a cha je to švanda co jste to za paka.