Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Jéňa, 21.06.2011 6:36:52, IP: ***.***.241.90, #137248
umí své nesplněné sliby okecat
Cintale, 21.06.2011 7:59:39, IP: ***.***.241.90, #137260
tenkrát jsi tu doktorovi i nadával a posmíval se. Nedivím se, že tě tam nechce a pokaždé, už potřetí, tě vyhodí.
Cintale nikde tě nechtějí, už si to přiznej.
radka, 21.06.2011 9:05:24, IP: ***.***.205.6, #137266
navrat k piti
Olda, 21.06.2011 13:47:34, IP: ***.***.21.114, #137296
Opět se mýlíš, právě proto, že jsi vulgární dement, tak možná nějaký mail máš. Slušnému člověku nemusí Dr. Mlčoch psát maily, ať vypadne z jeho diskuse. Naopak ho tam přivítá. jako např. Libu.
Cintale, 21.06.2011 13:54:48, IP: ***.***.241.90, #137298
s tebou jednají všichni slušně, jen ty jsi zvyklý všem nadávat.
Doufám že tě tam i počtvrté vyrazí. Vůbec o tebe nikdo nestojí.

O komentáře pana Cidrycha ve fóru nestojím a budu je průběžně mazat. Pokud by zde pan Cidrych znovu psal, upozorněte mě, prosím v části "Kontakt". Děkuji.
JC, 21.06.2011 13:59:22, IP: ***.***.129.91, #137300
Oldo jsi opravdu hlupák. Líbu odsoudilo více lidí co něco o alkoholu ví ,když psala ,že má jako alkoholička i když (abstinující ) láhev rumu doma ,kdyby prý přišel řemeslník. Sám jsi psal ,že nekouříš a nepiješ alkohol ,tudíž o závislostech nic nevíš. Ty se snažíš být chytrý a jsi hloupý když se snažíš hovořit o něčem čemu nerozumíš. Takový náš BROUK PYTLÍK OLDÍK . Cha cha .Líba je dobrá akorát v tom ,že přestala chlastat na strá kolena po 55 letech ,jinak si celý život prochlastala. Ty Oldo poldo nehovoř o slušnosti .Jsi obyčejné pako co machruje a neví o čem se vlastně píše. Je to o závislosti ,kterou ty nemáš .Ty sice máš závislost ,ale na mne ty prdélko slepičí
Olda, 21.06.2011 14:40:49, IP: ***.***.21.114, #137304
Chápu, že jsi natvrdlý, ale asi po 20té tady píšu, že jsem odnaučený kuřák. Tudíž něco o závislosti vím. To, že ty jsi natvrdlý a máš rudo před očima, takže příspěvky nejsi schopen přečíst správně, za to já nemohu. Pár lidí Libu možná odsoudilo - jestli to nebyl jeden a ten samý, že? - ale má obrovskou podporu lidí. Je to taková spokojená paní, žádná remcající bába. Neprochlastala celý život, to ti opět nějak uniklo. Pila, až když děti byly dospělé, tak tady zase nelži. A děti se k ní vrátily a má i vnoučata. Ty ne. To o něčem vypovídá.
Jeníku, bezpindíku, ty jsi pr.del prasečí a máš závislost na mně, protože pořád o mně píšeš na S. a já tam už týden nenapsal ani slovo. Tak si dej odchod na S.

Ještě mi vysvětli to čtvrtstoletí :-)). 30let - zajímavé...
JC, 21.06.2011 14:55:44, IP: ***.***.129.91, #137306
Oldíku pindíku ,těch několik vět Líbě bylo od jiných a dost hustých to ty jsi ještě slušný cha cha .Jinak hochu chlapče nějak mi uniklo ,že ty jsi někdy bafal. Co se týká Líby není to pravda pila celý žiot a za to ji tam lidé také na doktorce napadali,sama se přiznala a já ji také o tom nic neříkal,mě vadila jen ta flaška pro údržbáře. Jinak ano dávám medovinku jako ochutnávku ,je to zkrátka kšeft propagační.Jinak jsem naši medovinku prodáal na MS karate a měla obrovský úspěch i lékařů záchranářů. Mám slabší oči ale zavřu je a vidím Oldíka pindíka jak smolí na kompu ptákoviny. Trochu mi uniká kde je Tvá chytrost čtvtstoletí je 25 bylo a bude ale když je třicet ,tak čtvrtstoletí je blíž než pů století to snad jsi schopen pochopit. Jdu na své a Tebe přímo Tebe budu sledovat při práci jak kážeš pravdu o tom svém nekuřáctví -fajčení za bukem .Ještě k té pravdě :Líba sama Ti potvrdí ,že si propila život ,ale podle mne není taktní ji to připomínat. Shane její ošetřující lékař kdysi byl pohnán k vyšetřování ,nechtěj dooadnout jako on. Já se Líby tenkrát zastával jako jeden z mála ,když ji na doktorce sprostě nadávali ,ale to ona nepřizná .Určitě to najdeš na serveru doktorka ,kdyby jsi chtěl. Hezký den brachu jdu na své
Olda, 21.06.2011 15:16:02, IP: ***.***.21.114, #137311
Když někdo nekouří čtvrt století, není to 30let, ale 25 let. Tak ze sebe nedělej ještě většího troubu. Anebo bys mohl začít psát, dle své logiky, že nekouříš 50 let - půl století, protože 30 let je blíž k půlstoletí než ke století:-) Zkrátka ten svůj trapas už nezamluvíš:-)))
Takže Jeníku-bezpindíku, falška pro údržbáře vadí, ale rozdávat chlast nevadí. Co je to za logiku? Kolik máš v sobě medoviny?
Na MS jsi prodal hov.no, nikdo o ten zničený med nestál. Nežvaň blbosti. Zase si vymýšlíš.
Cintal, 21.06.2011 15:16:47, IP: ***.***.79.53, #137312
může všechno, ostatní musí poslouchat cintalu
kdyby jen obklopen chlastem, on ho ještě prodává a rozšiřuje řady závisláků, to je ryzí charakter
ani se ještě nenaučil psát na klávesnici, o pravopisu není třeba mluvit, je to závislácké jelito prolhané
škoda, 21.06.2011 15:29:09, IP: ***.***.79.53, #137315
že nám cintal nenapíše proč mu všechny příspěvky na alkoholik.cz vymazali
asi pro to, že cintal lže, a jen tak kamkoliv psát nemůže, jak tu stále tvrdí
hned ho mažou, ale proč, když je takový světový formát a hvězda?
:-|, 21.06.2011 15:40:50, IP: ***.***.79.53, #137317
Oldo všimni si, že když se tu ztrapní, tak má najednou plno práce.
To sedí v koutě a ožužlává si nehty.
JC, 21.06.2011 15:50:30, IP: ***.***.129.91, #137318
Stěnka Razin volal žebroto na příd a já volám svoloči kde jste všichni?
:-|, 21.06.2011 16:07:24, IP: ***.***.79.53, #137321
na co? na "přid" ?

musím se smát

Cintale ale nikdo tam Libu nemaže ani po ní nikdo nechce aby tam přestala psát. Jak to? Určitě je lepší člověk než ty.
JC, 21.06.2011 16:19:21, IP: ***.***.129.91, #137325
Co je to lepší člověk? Tak třeba vy zde anonymní svoloč ,která umí akorát drbat druhého.Co jste to za ksindl ,kde pracujete a někteří zde i v pracovní době u firmy píšete.Nebo prdlá Jana ta je tu od rána do večera a ani nejí a nespí ,píše i v noci ,tak je nemocná .Ne vy zde jste anonymní obyčejná svoloč. Proč nenapíšete jako já kde bydlíte?Aby sousedi nevěděli co vedel nich bydlí za svoloč? Oni to stejně ví a ajá také NULY
        Předchozí   1 .. 757758759760761762763 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.