Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 04.05.2011 8:41:16, IP: ***.***.129.91, #133587
Natura založila 8.9.2008 tuto diskuzi.Připojil jsem se a psal pouze jak jsem přestal kouřit a pít. Psal jsem o zálibách ,životosprávě,o kultuře,sportu,koníčkách a další.prozradil jsem na sebe ,že jsem se rozvedl a další. Celý kus zpackaného života. Pod svým jménem ,srdce na dlani.Dostal jsem jenom nadávky a je ale pravda ,že sem psali i slušní.Ti brzy přestali psát nebot to zde obsadilo pár lidí .Ubožáci ,kteří mi i ted po 30 letech předhazují rozvod,rozchod s rodinou. Tak vážení a kdo to může asi psát? Jenom zákeřná svoloč ,která přiznané chyby druhého,který sebekriticky uznal své chyby. Zde je to ne o ALKOHOLISMUS A NEKUŘÁCTVÍ ale o nabourávání se do mé osoby. Končím a vy si pište a dělejte co chcete ,váš problém.Klidně se uchlastejte a ukuřte. Zastala se mne akorát Dáša,Iva,Ivetka,sledující a Zdenička a možná pár dalších.Pokud budou zde tito ubožáci ,tak se nic nezmění.Olda nepije a nekouří píše ,tak co zde hledá? Nemá nic k diskuzi ,nemůže rozumět problému.Blb předhazuje 30 let starý rozvod.Ubožáci jeden za druhým.Monika pije a kouří,Věra hulí a další .Moralizujete ale přitom jste obyčejné nuly.Ani jeden z Vás nepíše k tématu. Kdysi jsem psal o životosprávě,cvičení a jak dále ,když přestaneme kouřit a pít.Odezva? Slušní znají mou adresu a zasírat si život se svoločí mne už nebaví. ČAU .Mám nemocnou mamku 81 let a tak ji chci vrátit to co mi za život dala. Vy jste mi nedali nic ,jenom nadávky.Slušné jsem vždy oslovoval slušně a těm přeji v životě vše nejlepší .
Monika, 04.05.2011 8:44:47, IP: ***.***.241.90, #133589
Tak jestli to je pravda "Monika pije a kouří"
Tož zde je mé místo na psaní, ale co tu děláš ty abstinente nekuřáku?
JC napsals to,, 04.05.2011 10:01:13, IP: ***.***.89.9, #133596
slušně po pravdě.Minulost se vrátit nedá,ale jde žít v přítomnosti.Jít do předu,nevíme hodinu minutu konce života.Ano žij tak na co máš.
Ano psalo se tu slušně,člověk si někdy uleví od bolestí,které sebou nosí.uleví se mu,to pomáhá žít.
psali tu,svěřovali se ,vylívali si srce bylo zesměšňování,proto raději odešli.
Své trápení,řeší,vyřešili,nebo trpí dál,pijí ničí zabíjí sebe,ničí rodiny.Nakonec mají strach co bude s jejich dětí,až dorostou.
Neboj nejsi sám co ses rozvedl,stačí se kouknout něky na Poštu pro tebe,hledají se i sourozenci,kteří se nikdy neviděli.Víš o alkoholu,kouření své.
Jana, 04.05.2011 14:19:33, IP: ***.***.217.2, #133609
Chvilku lidumil, srdce na dlani, kdy zase uhodí, urazí?Sám napsal o sobě , že je ču. rák, bachař, syn ho chce zabít.......
Slova člověka!, 04.05.2011 14:28:54, IP: ***.***.105.3, #133611
Který ví moc dobře co mu alkohol dal a co vzal.
Dnes o alkoholu může mluvit otevře a důležité je,že to je moc dobře.On totiž jsi přiznal ,co jiní nedokáží ano jsem alkoholik.
Alkoholismus je velmi těžká nemoc.
Vždy stojí za to zkusit ,začít znovu žít.
Ono někdy i opakající léčba je pořád lepší,než skončit smrtí.
Rozvod v dnešní době je moc drahá záležitost,pokud se obá manželé nedomluví.Tahají se o každou věc,jak děti na písku.Pokud to nejde,je lepší jít od sebe,je to lepší pro oba a též pro jejich děti,pokud jsou.
Zajímavé zůstali,jsme tady jen sami dvá.PROČ???????
Olda, 04.05.2011 14:43:40, IP: ***.***.21.114, #133612
JC, kdybych tě neznal, jaká jsi svi.ně, možná bych si říkal, že jsi nepochopený. Tahle, i jiné diskuse jely, než ses tady objevil ty - král hulvátů, jájínek, sobec, samolibec, lhář. Lidi se vyděsili a zdrhli na diskuse, kam ty nesmíš. A proč jsem tady, jsem napsal včera, tak hledej šmudlo.
Ty tady lidem píšeš, že celé dny chlastají, kouří, fetují, napracují, plné popelníky u kompu, ženy že jsou ku.rvy. Že píšeš lži ti nevadí? Ale když já poukážu na tvé chyby, tak to se ti najednou nelíbí? A co sis myslel, že lidi si nechají dělat na hlavu od takového hlupáka? Vysmahni na tu Slizounkyni a tady neotravuj.
JC, 04.05.2011 14:48:13, IP: ***.***.129.91, #133614
Oldo a spol jste opravdu naštěstí jen ta H O V N A u cesty . k.urva jsi ty sám
JC, 04.05.2011 14:57:20, IP: ***.***.129.91, #133617
Čti dobře mám problém vyřešen ,ale ty ne .Ty budeš pořád stejný pitomeček jako dosud .Tobě nic nepomůže .Šmudlo proč bych tě hledal ? Já se dívám pod nohy abych do h o v n a nešlápl.
JC, 04.05.2011 14:58:51, IP: ***.***.129.91, #133618
Nezastávám se čti .Čti kdo napadá a mne vynech
Olda, 04.05.2011 15:05:04, IP: ***.***.21.114, #133619
Ty hlupáku nemáš problém vůbec vyřešený. Každý den si to sem musíš napsat, abys do toho znovu nespadl. Jak to, že prodáváš alkohol?
Id.iote, o mé sestře jsi napsal naprosto bez důvodně, že je ku.rva. Už víš, proč jsem tady? A taky proto, že mě vždycky, ty jedna kreaturo, rozesměješ. A v neposlední řadě, že o Liberci vyjde DVD a ty si tam také zahraješ:-))
JC, 04.05.2011 15:09:39, IP: ***.***.129.91, #133622
i negativní reklama je reklama
Olda, 04.05.2011 15:17:10, IP: ***.***.21.114, #133624
Nedostal si mrtvici?

Co to znamená :"Takový blb jako ty se rodí jen jeden z milionů ta DVD .Určitě to bude mít majitele."

Mám dvě sestry, také vysokoškolsky vzdělané.

Olda, 04.05.2011 15:20:57, IP: ***.***.21.114, #133626
Pivo a víno je také lék?
JC, 04.05.2011 15:47:01, IP: ***.***.129.91, #133630
Oldo kdysi jsem sloužil a tak pro mne nebude problém si na DVD přečíst Tvé ctěné jméno. Máš dobrého advokáta? To víš potřebuji penízky na zboží cha cha ODS či ČSSD obě dvě strany jsou zde u občanů profláklé .Hoši je to špatné jak ztratíte podporu lidí. ted o tom píší v Libereckém dni o vedení a mráz po zádech mi běhá.
Monika, 04.05.2011 15:51:21, IP: ***.***.79.36, #133632
Ten machometán JC si stále myslí, že když se zapletl s politikou on, tak musí i zbytek světa. Ale zbytek světa není tak hloupý jako on, co vyl s vlky z ODS společně. Před rokem tu řval aby lidi volili VV. Teď už ho to snad přešlo, žebráka jednoho.
        Předchozí   1 .. 736737738739740741742 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.