Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 25.03.2011 6:30:36, IP: ***.***.129.91, #130433
Marto čas vše ukáže a třeba budeš jednou děkovat ,že to takhle dopadlo. Chlapů co mají a uznávají jiné hodnoty než chlast a získávání falešné sebedůvěry je hodně a jenom se po čase rozhlédnout po tom správném.
Jana, 27.03.2011 5:40:31, IP: ***.***.217.2, #130560
Je divné, že ho za vztah z léčebny nevyhodili.Má to krátkou budoucnost.Ale Marto, přejte mu štěstí, Vy si zasloužíte lepšího.
marta, 27.03.2011 8:36:33, IP: ***.***.110.191, #130563
Abych pravdu řekla,jen je to další důvod,že dělám dobře,že odcházím,ale nečekala jsem to....myslela jsem,že se jede nad svým životem zamyslet,přestat lhát,ale on utekl před problémy co doma zanechal a tam je jakoby na dovolené,nebo nevím co si mám o tom myslet,místo toho aby napravil chyby.....ale musím to hodit za hlavu a začít nový život -lepší....
JC, 27.03.2011 15:19:24, IP: ***.***.129.91, #130584
Marto jak říkala Jana ,přejte mu to .Máte čas nač spěchat do nového vztahu.
Jana, 27.03.2011 16:46:50, IP: ***.***.217.2, #130588
Až se bude on chtít vrátit, doufám, že už budete tak silná, nevezmete ho nazpět.Nejde tu o urážlivost, mstu, ale ublížil tolik, že nejde odpustit.
JC, 28.03.2011 6:02:02, IP: ***.***.129.91, #130618
Dobrý den .Máte ho pořád ráda a to Vaši situaci dělá těžší.Hezký den
J., 28.03.2011 9:38:38, IP: ***.***.33.3, #130627
Jano divím se,že coaxil má na vás takové účinky.Bude to spíš něčím jiným.Já beru coaxil asi rok,připadá mi,že nemá žádné účinky,hlavně,že by zabranoval pití.
Silvie, 30.03.2011 21:22:17, IP: ***.***.171.51, #130819
Zdravím všechny a prosím o radu.Můj otčím 64 let je alkoholik.Měl 3 mrtvice,infarkt,dokonce klinickou smrt.Momentálně je v nemocnici a nevím jak ho přimět k léčbě.Kdysi byl perfektní chlap,ale nyní ho lékař označil,že je dementní.Jeho rodina stále nechápe situaci a nevěří,že tolik pije.Jsou to katolíci,nic proti,ale zpověď v neděli v kostele to nevyřeší,že jim bůh odpustí hříchy,tedy i otčímovi za to pití.Mamka je na pokraji sil,kdo zažil život s alkoholikem to chápe.Tak snad mi tady někdo poradí jak začít,kam máme zajít,na koho se obrátit.Jsme z Karvinska.
Jana, 31.03.2011 5:55:28, IP: ***.***.217.2, #130835
Nejlépe Vám poradí lékař, co ho ošetřuje.Může sám léčení doporučit.
marto,, 31.03.2011 6:48:24, IP: ***.***.96.10, #130836
opravdu na řeči v léčebně nevěřte!On je tam mezi sobě rovnými,pod dozorem a léky.Ví,že za průšviih by nemohl domů,mít návštěvu.I Vy to vidíte očima v emocích.Vyčkejte návratu,podporujte ho,pokud se vážně k němu vrátit nechcete.Řešte to hned,ale nehledejte hned náhradu,mnohdy to bývá velké zklamaní-jen náhrada!!!!!!!!!!!!!
Přeji držet dobře rozum v pěsti,při řešení.
S alkoholikem,je to koloběh kolem dokola,zanechává psychické a fyzické následky.Změní se jeho chování.
Dunbiaman, 31.03.2011 18:19:33, IP: ***.***.151.223, #130883
Dobrý den nemáte někdo zkušenost s protialkoholní lečbou v Havličkově Brodě,mám tam přítelkyní,pila každý den,ale byli i dny kdy ne,hodně z toho co jsme prožili,si druhý den nepamatovala,ale přesto byla schopná o sebe pečovat,chodit do práce,atd.Nevím ani zda tam patří když ji v telefonu poslouchám vím že tam hodně trpí,a že tam jsou kolem ní případy které tam opravdu patří,nemá žádné abstinenční problémy,hodně si tam uvědomuje,je tam zatím na 6.týdnu a rozhoduje se zda má pokračovat na střednědobou léčbu,která trvá dalších 12.týdnů,poraďte mi jak se máme rozhodnout a jak tuto léčebnu hodnotíte a zda jste tam taky byli.Díky moc..
!!!!!, 01.04.2011 5:26:54, IP: ***.***.217.2, #130922
Léčebnu v Havl.Brodě znám, jen ať tam přítelkyně vydrží, není to tam vůbec hrozné, čím dřív se tam dostala, tím lépe.Určitě nějaký problém s alkoholem měla, jinak by se tam nedostala.Proč tam trpí?
JOnas, 02.04.2011 18:46:59, IP: ***.***.38.44, #131073
Ahoj Jano, tuto diskuzi jsem nasel zcela nahodou...A par prispevku z pocatku jeji existence bylo dobrych. Avsak po te co se do besedy namontoval pan JC se svymi nechutnymi a do sebe zahledenymi prispevky, je z toho uz jen sprosty prujem. Ale znam jednoho jemu podobneho....Predstav si atmosferu ve ktere zije posadka namorni lodi na mori. Prilis mnoho situaci a podnetu si spolecne sednout k flasce. A kapitan- vyleceny alkoholik. A dle vypraveni jeho vrstevniku, dokud chlastal byl to celkem normalni chlap se vsemi projevy, ktere patri do kategorie tech progresivnich. A po opetovnem leceni se z toho (snad) dostal, ale za cenu, ze se stal svini(!). A zase se vsemi temi projevy, jake jsou patrne u JC. A tak me napada, jestli stav v jakem jsou dnes, tzn."nepijici" ale "taci zvlastni", jim dava silu ci pocit blaha byt "lepsi" nez ti ostatni, a nebo tim ze v sobe neco zmenili/zlomili- at uz vuli ci pod bicem-,je dnes ukazuje takove jaci zrejme byli uz odjakziva....
Kája, 02.04.2011 23:02:30, IP: ***.***.79.36, #131092
JOnas (IP: **.**.38.44)
přesně o tom to je, notorik přestane chlastat a už si myslí, že je něj inteligent jak brno
jenže to nebyl ani předtím, než začal chlastat
u jc je to evidentní, ta jeho schopnost, spíš neschopnost se učit novým věcem "ďťň"
jc je trubec od narození a chlast mu život nezlepšil i když s ním přestal
je, 03.04.2011 7:04:12, IP: ***.***.6.4, #131095
to tak s alkoholikem hrůza někdy dobré, přeléčený alkoholik hrůza někdy nepoužitelný vadí mu smích pití zábava druhých,pořád musí mít v sobě záporu nesmím,s toho je agresivní všici jsou norci utrácí za radost se života.
Tato verze je pro normální lidi,né nemoc-alkoholismus,abstinující alkoholik.
        Předchozí   1 .. 712713714715716717718 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.