Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 22.02.2011 13:53:36, IP: ***.***.241.90, #127660
burane jsi si špinit na tu svou diskuzi
JC, 22.02.2011 13:54:34, IP: ***.***.241.90, #127661
potřeboval by si pořádnou práci, ony by tě ty skop*činy přešly
Jana, 22.02.2011 14:09:57, IP: ***.***.217.2, #127662
Možná i pár facek by ho probralo.Hajzl, šmejdí, slídí, kam by tak mohl kápnout jedu, ublížit!Špína z něj kape, a zůstávají mu jen velký slova, on a kamarády!!!rodinu!!netuší, co to je.
JC, 22.02.2011 14:39:53, IP: ***.***.129.91, #127668
Jano ty masko mnoha tváří ,ty strašidlo ještě žiješ? Ještě jsi se neuchlastala a neuhulila?
JC, 22.02.2011 15:14:16, IP: ***.***.79.36, #127669
ale ty už ses uchlastal a uhulil, až si z toho zblbnul, běž něco dělat, šup šup
Olda, 22.02.2011 16:06:27, IP: ***.***.21.114, #127684
JC (IP: **.**6.129.91) 18.5.2010 15:53
Jste neskutečná svoloč .Ani jeden váš příspěvek není zde o kuřáctví a alkoholu vše se točí okolo mé maličkosti .Můžete se přetrhnout jak se snažíte mne pomluvit a urazit. Jenže vy nuly jste zapoměli ,že nekouřím 28 let a nechlastám 13 let .

...a neuběhl ani rok a lhář tady mele 30+30 :-))))
JC, 22.02.2011 16:16:12, IP: ***.***.129.91, #127688
Ano Oldo hrozně ten život utíká .Já píši pravdivě ,že nekouřím 30 cátý rok a neopiji alkohol dohromady taky 30 cátý rok. Jsi moula a neumíš počítat. Co zde hledáš ty duševní trosko ,když údajně nepiješ a nekouříš? Co tě vede mezi ty zde postižené, Tvá láska k bližnímu svému? Anebo zde se snažíš být král mezi slepými. Mluv ty budižkničemu .Hovoř jak ti zobák narost nemusíš dělat kličky ty obejdo
kattyka, 22.02.2011 17:49:48, IP: ***.***.41.2, #127694
Dobrý večer:)co to tady je? chtěla jsem se podělit a pokecat o problému alkoholu ale to tady asi nejde,že?
JC, 22.02.2011 17:55:52, IP: ***.***.79.36, #127696
zde je to pouze pro egocentrika JC
JC, 22.02.2011 17:58:53, IP: ***.***.129.91, #127697
přišla mi kámoška. Tak hochu co s tebou .Píšeš o kriplech a o své velké rodině co učíš děti sprostě nadávat .Zkrátka ty Oldo jak řekla Markéta píšeš i za druhé a jedna věc je taková co se mi nelíbí. Jak o sobě prohlašuješ ,že jsi ÚSPĚŠNÝ . V čem ? V sexu nebo práci anebo zde .Oldo ty se uděláš zde .načteš nějaké titulky knížek jak Čuk a Gek ,Timur a jeho parta .Ty jsi mne špatně chlapče pochopil .Já se ti snažil naznačit ,že jsou lidé z vesnic ,lidé kteří znají svět jinak než ty knihomole .Oni znají a píší ten život . Přečti si Bílá velryba anebo Stěnka Razin,Stepní hřebci,Tichý Don, Burlaci na Volze ,Brusky a další romány .O těch velkých ruských duších a kolchozech a práci .Hochu ty nevíš co je to skutečný život. Ty a pár usmrkanců se zde baví a nedokáží pochopit ty problémy co mají lidé s alkoholem a kouřením a další .Ty jsi nikdy nedopadl špatně ,jsi miláček rodiny a asi i jedináček .Děti s oslavy (nedávej jim chlast) zde at napíší těm zde alkoholikům jak si jich váží a jak se jim snaží pomoci .At napíší jak ve škole ,kolik jedniček a zda poznámky. Trochu ty šedivé myši zde potěš. hlavně jim řekni ,že jsi mne nazval kriple a také prones řeč o své úspěšnosti . Já vím já vím .To že jsi veleúspěšný jak nezapomeneš se připomenout o svém úspěchu v zaměstnání a práci a u žen a u ve společnosti ,jak jsi hýčkán , zkrátka jaký že jsi to junák. Slušný (to už jsme si všimli v titulku) K základnímu chování člověka patří slušnost. zatímco já se lidem co dělají slovesné chyby nesměji (mají jiné kvality) znám třeba takové co neznají i a Y ale dají dohromady po slepu auto ,nebo jsou vynikající svářeči,pracanti .Ne ty nemáš šanci toto pochopit. Jsi zahleděný do sebe ,svých dětí a příbuzenstva. Určitě není žádný z nich z pracující třidy ,všechno vysokoškoláci a věční studenti. Olda píše .pro kripl Olda .re ve . Nectíš šediny ty moulo ,nemáš chování. Má rodina má srandu jen z Tebe .Tebe se píše s velkým nebo malým . Znám lidi skoro lidi co hodně pomáhají -do hrobu jako ostatně ty. Tak se skvěle bavte a když nerozumíš co je to alkoholismus,drogy,kouření ,tak nedělej chytrého ,nemáš na to ,zkrátka neznáš to a ani z knížek se to nedozvíš. oprav chyby příjemnou zábavu ty veleúspěšný mám z TEBE akorát p**el hnupe dej si tam háček.
JC, 22.02.2011 17:59:00, IP: ***.***.129.91, #127698
přišla mi kámoška. Tak hochu co s tebou .Píšeš o kriplech a o své velké rodině co učíš děti sprostě nadávat .Zkrátka ty Oldo jak řekla Markéta píšeš i za druhé a jedna věc je taková co se mi nelíbí. Jak o sobě prohlašuješ ,že jsi ÚSPĚŠNÝ . V čem ? V sexu nebo práci anebo zde .Oldo ty se uděláš zde .načteš nějaké titulky knížek jak Čuk a Gek ,Timur a jeho parta .Ty jsi mne špatně chlapče pochopil .Já se ti snažil naznačit ,že jsou lidé z vesnic ,lidé kteří znají svět jinak než ty knihomole .Oni znají a píší ten život . Přečti si Bílá velryba anebo Stěnka Razin,Stepní hřebci,Tichý Don, Burlaci na Volze ,Brusky a další romány .O těch velkých ruských duších a kolchozech a práci .Hochu ty nevíš co je to skutečný život. Ty a pár usmrkanců se zde baví a nedokáží pochopit ty problémy co mají lidé s alkoholem a kouřením a další .Ty jsi nikdy nedopadl špatně ,jsi miláček rodiny a asi i jedináček .Děti s oslavy (nedávej jim chlast) zde at napíší těm zde alkoholikům jak si jich váží a jak se jim snaží pomoci .At napíší jak ve škole ,kolik jedniček a zda poznámky. Trochu ty šedivé myši zde potěš. hlavně jim řekni ,že jsi mne nazval kriple a také prones řeč o své úspěšnosti . Já vím já vím .To že jsi veleúspěšný jak nezapomeneš se připomenout o svém úspěchu v zaměstnání a práci a u žen a u ve společnosti ,jak jsi hýčkán , zkrátka jaký že jsi to junák. Slušný (to už jsme si všimli v titulku) K základnímu chování člověka patří slušnost. zatímco já se lidem co dělají slovesné chyby nesměji (mají jiné kvality) znám třeba takové co neznají i a Y ale dají dohromady po slepu auto ,nebo jsou vynikající svářeči,pracanti .Ne ty nemáš šanci toto pochopit. Jsi zahleděný do sebe ,svých dětí a příbuzenstva. Určitě není žádný z nich z pracující třidy ,všechno vysokoškoláci a věční studenti. Olda píše .pro kripl Olda .re ve . Nectíš šediny ty moulo ,nemáš chování. Má rodina má srandu jen z Tebe .Tebe se píše s velkým nebo malým . Znám lidi skoro lidi co hodně pomáhají -do hrobu jako ostatně ty. Tak se skvěle bavte a když nerozumíš co je to alkoholismus,drogy,kouření ,tak nedělej chytrého ,nemáš na to ,zkrátka neznáš to a ani z knížek se to nedozvíš. oprav chyby příjemnou zábavu ty veleúspěšný mám z TEBE akorát p**el hnupe dej si tam háček.
JC, 22.02.2011 17:59:05, IP: ***.***.129.91, #127699
JC, 22.02.2011 18:18:48, IP: ***.***.79.36, #127700
prostý stepní blb
Jana, 22.02.2011 19:21:19, IP: ***.***.217.2, #127705
Humusák!Proč není na své diskuzi?
M., 22.02.2011 19:32:27, IP: ***.***.11.42, #127706
Tady,by se celkem dobře uživil cvokař,to je až neskutečné-co Vy jste za lidi.
        Předchozí   1 .. 705706707708709710711 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.