Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

***, 25.12.2010 14:55:59, IP: ***.***.79.36, #120227
JC já psal pouze o tvé samotě, je strašná, že? Přátelkýni nemám, mně stačí manželka, ani nevím co to přátelkyně je, to bude asi to tvé gumové nafukovací stvoření.
Inu máš to komplikované, měl by sis defragmentovat ten nepořádek v hlavě a třeba konečně vysvětlit co je imeil.
Nevím co máš společného s bezdomovci a je mi to jedno, hlavně když to víš ty. Zdravá výživa ti taky nic neříká. Nedivím se, že jsi taková obézní trpasličí koule. Ale polovina z toho co píšeš, jsou jen tvé představy. Ani pohádkové postavy ti opravdu nepomohou.
Dáša, 25.12.2010 20:54:32, IP: ***.***.60.158, #120242
JC dobrý večer, přeji hezké Vánoce, hodně zdraví a spokojenosti do roku 2011.
Jana, 26.12.2010 5:38:03, IP: ***.***.217.2, #120261
A co ty, jsi taky"neoblíběný" všude.A bezdomovci nemají počítače, nebo jo?Dáša se ti najednou ozvala, nenápadná, jako 5m hovínko, ještě Iva, Ivetka, kam skočíš na počítač se sám sebe pozdravit???????
***, 26.12.2010 11:48:59, IP: ***.***.79.36, #120269
Bezdomovci fasují PC na obecním ouřadě, stejně jako JC.
Dáša, 26.12.2010 16:49:27, IP: ***.***.60.158, #120277
Neozvala jsem se náhodou, chci popřát JC k Vánocům. Vůbec nejsem nenápadná, žiju svůj spokojený život s dvouletou abstinencí. Jen nemám sílu psát na diskuzi, kde vévodí ubožáci, kteří nepíší k tématu, jen napadají a snaží se vysmívat a ponižovat JC. Psaní bludů sem je uspokojuje. Neumí napsat souvislou kladnou větu, jen samé blbiny. Jako kdyby je nikdo v životě už nebral a prezentovali se zde. To mě opravdu nebaví ani číst.
Takže JC, ještě jednou hodně zdraví do roku 2011.
***, 26.12.2010 16:57:00, IP: ***.***.79.36, #120278
nás ten blbec taky nebavil čís všude kam vlezl se svými kecy mimo mísu
JCskutečný JCskutečný, 26.12.2010 18:31:31, IP: ***.***.129.91, #120279
Ahoj .Věděl jsem moje přítelkyně ,že jsi v pořádku celou tu dobu a ani nevíš co bych býval dal za to aby jsi ty psala místo těch k**ténů zde. Řeknu Ti máš pravdu ,zde SVOLOČ nejhorší .Ale nebudeme si kazit náladu. Tobě milá Dášenko také přeji hodně zdraví a výdrž .Ta abstinence a nekuřáctví nemá chybu. Je to ta nejskvělejší věc co jsme po sebe mohli udělat ahoj.
JCskutečný JCskutečný, 26.12.2010 18:31:39, IP: ***.***.129.91, #120280
Ahoj .Věděl jsem moje přítelkyně ,že jsi v pořádku celou tu dobu a ani nevíš co bych býval dal za to aby jsi ty psala místo těch k**ténů zde. Řeknu Ti máš pravdu ,zde SVOLOČ nejhorší .Ale nebudeme si kazit náladu. Tobě milá Dášenko také přeji hodně zdraví a výdrž .Ta abstinence a nekuřáctví nemá chybu. Je to ta nejskvělejší věc co jsme po sebe mohli udělat ahoj.
JCskutečný JCskutečný, 26.12.2010 18:31:49, IP: ***.***.129.91, #120281
Dáša, 26.12.2010 21:02:27, IP: ***.***.60.158, #120289
Ano, JC, je to to nejlepší, co jsme mohli a co jsme dokázali pro sebe a svoje okolí udělat. Mám dobrou práci, spokojené manželství, děti mají spokojenou maminku a vnoučata spokojenou a rozmazlující babičku. Ne že by nebyly starosti, ty jsou vždy, ale snadněji se řeší s jasnou myslí, že?
Jen je škoda, že když tady někdo hledá pomoc, nedostane se mu jí, jako jsem ještě z dob plodné diskuze čerpala já spolu s dalšími iniciativami. Moc velká škoda.
JC pěkný poslední týden v roce 2010, už nebudu psát, mám celý den vyplněný a nejsem zvědavá na výplody chorých mozků, které čekají na příležitost, aby mohly ubližovat.
Olda, 26.12.2010 21:31:09, IP: ***.***.21.114, #120290
Ahoj, tak čekám, až mi drazí uvolní mojí oblíbenou koupelnu a tak tady brouzdám. Zatrnulo mi, když jsem tady našel příspěvek mojí sestry z léta. Vím z doslechu, že tenkrát pomoc našla, i když ne tady. Dovolil jsem si zkopírovat:

Pouze pro Sledující: ženy se kterými se život nemazlil a nadělil jim do cesty alkoholika jsou chuďěry. Je to začarovaný kruh a někdy se nedá přetnout. Mamka ovdověla ve 40-ti letech. Po nějaké době si našla prima přítele. ALE, přišel o práci a začal pít. Skončil na 1 litru rumu denně + x-piv. Po sedmi letech jí začal mlátit. Mamka měla to štěstí, že měla kam odejít. Volaly jsme policii, šla k lékaři na vyšetření. Žalobu stáhla s podmínkou, že ho už nikdy neuvidí a neuslyší. Někdy volal, když byl na šrot, ale stačilo položit telefon a dal pokoj. Nyní žije devátým rokem s naprosým abstinentem. Chlastal první ligu do 30 let. Nelžu: 20 - 30 piv nebyl problém. Ze dne na den toho nechal. Na své 30-té narozeniny.
32 let nepije. Mamka si ho neuvěřitelně váží a my také. Nikdo z naší rodiny nekouří. Ale bohužel, historie se opakuje. Sestra měla fajn muže. Ale začala být pracovně úspěšnější než on a malér je na světě. Asi dva roky nazpátek do toho spadnul také. Týden s ním budu na dovolené, těším se na moje neteřinky, ale už teď mám stažený žaludek z těch scén a ponižování. Ale na jedné diskusi jsem dostala pár dobrých rad, tak je použiji.
Proč to píšu... jestliže jsi měla špatnou zkušenost s alkoholismem, myslím, že se nemůžu divit, že vzhlížíš k abstinentovi. O těch urážkách si udělěj obrázek sama. To nechám na Tobě.
Měj se fajn.

Olda:
...jsem rád, že problém se švárou už je vyřešený, má tolik práce, že na chlast ani nevzdychne.
Hodně mi to připomnělo Zdenu, také jsme radili, ať odejde, že je to jen na ní. A vida, jak má člověk krátkou paměť. Tenkrát, když mamky první přítel chlastal rum, taky se bála odejít, bála se o sousedy, o jeho maminku, že jí nechá zmrznout. Až když jí zmlátil a v té době jsme se vrátli s druhým švárou ze stáže, konečně odešla.
Je lehký soudit, kor když do toho člověk nevidí. A to si myslím, že ještě polovinu věcí před námi holky zatajily.
...omluva za dlouhý a asi dost zmatený příspěvek. Ahoj Olda.

JCskutečný JCskutečný, 27.12.2010 6:05:38, IP: ***.***.129.91, #120298
Nedá mi musím doznít .Ano Dášenko bývala ta naše debata na úrovni a nikdo se nesmál,když jsem jmenoval kefírek po ránu. Jsem rád ,že Ti naše debata pomohla aspon z části. Ale kdyby jsi nebyla bojovnice a nechtěla jsi sama ,tak nic platno .Víš sama ,že záleží na každém ,jak moc chce. Říká se ,že i jeden zachráněný je výhra a ty jsi si tu výhru vyhrála. Přeji Ti v životě vše nejlepší. Honza
zlá pravda Oldo, 27.12.2010 6:48:14, IP: ***.***.127.233, #120299
lehce se řekne odejdi,neumí nechce to řešit ,jak říká Jana:Ale realita a okolnosti jsou ,jsou druhá věc.
dík
Jana, 27.12.2010 7:05:46, IP: ***.***.217.2, #120302
Někomu!!!pomůže pochvala od jendy!A hned je život krásný.
Olda, 27.12.2010 7:12:32, IP: ***.***.21.114, #120303
Jano, to doufám nebylo na mě:-)). Přeji Ti hezký den..
        Předchozí   1 .. 688689690691692693694 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.