Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 21.10.2010 17:22:27, IP: ***.***.129.91, #111030
PL -psychiatrická léčebno. Chtěli jste po mě abych nepsal na alkoholismus ,že Vám to zde kazím a že si chcete pomáhat .V pořádku při 10 000 příspěvků jsem zmizel .Založil spříznivkyni a hned spousta s JC a falešné příspěvky .Tak na co si to ještě hrajete ,na férovost ani náhodou a ty jsi jeden z nich co tolik stál zde o tu debatu.Jsi jeden z nich co přišel z serveru "doktorky " a jde ti o jediné zase dělat rozbroje .
Olda, 21.10.2010 19:11:10, IP: ***.***.21.114, #111045
JC, vypadni odtud. NIKDO tě tady nechce. Máš svoji diskusi a s těmi, kteří tě tam nějak napadají, si poraď po svém. Neber si do huby Evu s Věrkou, ty tam diskutovat nešly, až když sis je začal brát do své smradlavé držky, ozvaly se. I kdyby tady byl jeden příspěvek denně, je to lepší než ta žumpa co tu byla za tvé účasti. Za těch pár dní tady bylo více lidskosti a porozumění, než za ty měsíce s tebou.
Protože jsem dle tvého vzoru vlezl na "tvoji" diskusi, napíšu už pouze dvě věci: KIK (nebo Mik ???), když něčemu nerozumíš, nemotej se do toho.
A za druhé: JC, ty jsi z*rd. A to jsem byl za celou tu dobu tvých nehorázných lží a vulgarismů maximálně slušný...
Karel, 21.10.2010 20:04:48, IP: ***.***.54.254, #111052
Dobrý večer.
Přiznám se , že toto jsem nečekal.
Již ani nemluvím o slovu chlapa, to víme , že není od koho.
Ale odejít s takovými fanfarámi a návrat do týdne, to je k zastydění se. Již jen z principu bych čekal delší výdrž.
Ale asi se od takovéhoto člověka se nedá ani nic jiného čekat.
Prostě, držme se. Co nejvíce silných nervů.
|||||||, 21.10.2010 20:52:49, IP: ***.***.54.254, #111056
Pravdivá slova, od takovéhoto člověka se nedá ani nic jiného čekat.
A to myslím, že ještě něčeho se dočkáme.
Plně to vystihl admin z příbuzné diskuze :
Všichni cítíme, že styl vyjadřování a verbálních útoků pana Cidrycha není v souladu se slušnou komunikací mezi lidmi.
JC, 22.10.2010 3:46:37, IP: ***.***.129.91, #111072
Jste normální opravdu svoloč a napadáte mne i když jsem Vám zde uvolnil na svobodné diskusi místo.Jste opravdu ubožáci a nemáte šanci přestat kouřit i chlastat.Ne já ale vy nemáte charakter a Vaše nadávky z*rde,k**téne atakdále jsou od oslovení vaši vlastní diskuze svoloč trochu rozdíl. Vy jste napadali i Zdeničku a sledující proto jste opravdu jenom ubožáci a Vaše neschopnost přestat kouřit a chlastat je daná Vaší vlastní neschopností podívat se sami na sebe. Vaše slušná komunikace je "z*rde,k**téne " Ano tak se vyjadřujete a Vaše oblíbené"na každou svini se vaří voda" jenom podtrhuje Vaše špinavé chování. Výsledek Vašeho chování je právě odraz vaši neschopnosti se poprat s problém kouření a chlastání ,jste opravdu jenom NULY .Proto pořád kouříte a chlastáte -Vy jste ti neschopni ne já ,já si problém vyřešil sám.
JC, 22.10.2010 3:51:36, IP: ***.***.129.91, #111073
Ano hovna u cesty Olda a spol nechopné nuly podívat se sami na sebe .Kolik z Vás zde hulí a chlastá ,neschopné nuly ale na sprpsté nadávání ,to jste dobří jeden jak druhý. Vy špíny píšete všude a tp tvé oslovení "z*rd " ano takový jste zde všichni. Ubohé nuly .Proto pořád kouříte a chlastáte vy totiž nemáte tu férovost ani k sobě .Vaši lidskost jsem viděl když jste napdali Zdeničku a sledující ,která Vám to řekla jasně .Ž mě akorát špiníte .Ne ta hovna u cesty na Vás sedí.
Karel, 22.10.2010 6:51:30, IP: ***.***.54.254, #111084
Dobré ráno.
Ufff, co to bylo ???

Přišel v noci, ukryt tmou, zanadával, zabrečel a zase odešel ???

Ten alkohol je prostě svinstvo. Podívejte , co to udělá s člověkem po tolika letech, nebo po méně letech, když se nepřiznají recidivy.
A kde se tu vzalo to o svini a vařící vodě ? Rychle jsem prolétl naši diskuzi od slavného odchodu, ale to bychom se měli bránit, to není naše.
To jen někdo asi popletl diskuze, jejda.
))))))), 22.10.2010 6:57:12, IP: ***.***.54.254, #111086
Já Vám tedy řeknu.
Vy jste, ale zlobivý, dostanete asi přes zadeček. Vy jste byli ošklivý a ještě kouříte, zlobilové. Dejte mě kapesník, ať Vám to tady slzama nezamokřím. Jo a ještě, ta ošklivá slova , co píšete, že se nestydíte, já, já, já , já, já kdybych mohl, jak nemůžu, tak bych Vám naplácal ty Vaše zadečky, to by jste koukali. Jo a žádné žalování nebo uvidíte. Zlobivci jedni, mám já to s Vámi, ale trápení.
pro JC, 22.10.2010 7:01:42, IP: ***.***.165.52, #111087
co to vidím,co tě trápí že Ty po nocích nespíš,Píšeš s jedné diskuse na druhou,lidem kteří spěj.Jsi sá samota tíží,přifde sebelítost,výčitky tak další závislost na světě.
A to na PC..už je líp,u nás už svítá.
Věra, 22.10.2010 7:30:56, IP: ***.***.72.18, #111095
Dobré ráno všem. U nás už také svítá, no a hlavně, že je pátek, ráno jsem škrabala auto, achjo.
Pan podnikatel se nemůže divit, když mě napadá na vedlejší diskuzi, aniž bych tam psala, že si to jen nenechám líbit. No a pak má z toho Vánoce, že z toho ani nespí a musí nám sdělit další jeho bla bla bla už ráno ve 3 hodiny. Dle jeho slov, v tuto hodinu nespí jen policajti a kurvy. Pokud vím, policajt není .......
Karel, 22.10.2010 7:38:23, IP: ***.***.54.254, #111098
Ještě jednou, dobrý den.

Věrko, má toho prostě moc.
Popravdě, já si muset po ránu a tak brzy přivstat, abych si jen poplakal a zanadával, tak já, bych tam měl ještě horší výrazy, jestli bych raději ještě nespal.
Věrko a Karle, 22.10.2010 8:12:03, IP: ***.***.165.52, #111105
Dobré ráno ostatním.
vy ,to máte horší musíte s teploučka do mrazu.To JC nemusí,celý den,celou noc v kvelu.On podřimká,napíše něco tady,pak šup jinde,něco prodá.Podříme ,pozametá a nadává,jeho život je velmi smutný.Sám být je velmi zlé,nadává pak na celý svůj posraný život,nám všem.
???, 22.10.2010 8:15:02, IP: ***.***.241.90, #111107
máš stejný pravopis jak někdo kdo si říká Anonym jinde.
Pepa, 22.10.2010 12:47:48, IP: ***.***.217.2, #111165
Ten zmetek se ani nevyspí, jen aby mohl nadávat, špinit, vivit, ubožák.Ten má ale smutný život, přeji mu ho.Chce tak žít.
Pl, 22.10.2010 12:49:10, IP: ***.***.217.2, #111166
Mně se zdá, že ten jc se přímo rochní v tom, když mu někdo nadává, ten jeho rypák nastrčí všude, jen provokuje, ubližuje, rypákuje!
        Předchozí   1 .. 669670671672673674675 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.