Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

sledujko, 19.10.2010 8:55:18, IP: ***.***.127.233, #110416
ani nenajdeš mláku jsi hnus
???, 19.10.2010 9:28:02, IP: ***.***.241.90, #110422
Když je tak hnusný a průbojný, že se nedal na politiku, mohl by začít na diskuzích Blesku, AHA!, iDnes a postupem času by zvládl registraci na i Novinky, tam píšou ti největší borci!
Postupně by se vypracoval i do parlamentu. Tam by si náramně rozumně třeba s parkanovou. Odnaučil by ji chlastat, za 29 let :-D
???, 19.10.2010 9:41:26, IP: ***.***.241.90, #110423
už v neděli tu psala úryvek z ordinace Věra:
"Pane Tomáši Hajdine,
v létě 2008 byly adminem mazány příspěvky JC tady na ordinaci. cz, podobně se zachovali adminové i na doktorce.cz, odvykanikourenicz a jiných serverech, kde řádil JC jako černá ruka. Zablokování přístupu JC na diskusi je opravdu jediné řešení, jinak tyto stránky opustí všichni ostatní...."
Ale náš machometán Al-JC nepochopil :-D
Eva, 19.10.2010 9:44:07, IP: ***.***.170.155, #110424
Sledující, já nevím, co si myslí Jana, ale já jsem přesvědčená, že jsi sama sebou. Nemusíš nic vysvětlovat, rozdíl je evidentní. Jiný styl psaní bez hrubek, jiná interpunkční znamínka, prostě jsi ženská "sledující" Cidrych se pozná okamžitě a stačí jedna věta. Takže tohle nekomentuj, jsou to nesmysly.
Jinak jsem se chtěla zeptat, jak dlouho tvá mami pije?
sledující...., 19.10.2010 9:59:37, IP: ***.***.60.236, #110426
Evi, tak Jana se vyjádří, třeba se jen domnívala. To jsem sama sebou a nikdy jsem nepsala za někoho. Anonymy, co mě oslovují, tak ignoruji.
Jinak moje máma začala pít už jako hodně mladá, takže cca tak 40 let, je to hrozné, ale je to tak, takže co má za nemoce, nikdo neví, když ji nikam nedostanu. Když ještě chodila ven aspoň, tak jsem jí roky říkala, ať si nějaké oblečení vybere, že jí ho zaplatím, peníze do ruky jsem jí nechtěla dát, vím, na co by to bylo. Ono stačí, že nejlevnější cigarety jsou dnes za 61,-Kč. No a když tedy chodila kolem tehdy stánkům s oblečením, tak si sama nic nevybrala, pže se jí nic nelíbilo, neví, že se jisté věci, co dříve, už nenosí, takže, aby to bylo vkusné, tak chci jít s ní, navíc teď už by to jinak nešlo. Neví, co se nosí, nedokáže si nic sama koupit, má svoji představu, kterou nikde nenajde.
Eva, 19.10.2010 10:13:26, IP: ***.***.170.155, #110428
To je strašně dlouhá doba. Nepíšeš nic o otci (jejím manželovi), jestli nechceš, samozřejmě nemusíš o tom psát, ale někde ten prapůvod vzniknout musel. Soudím, že pokud pije tak dlouho a v takové míře, jak jsi tady naznačila, že funguje akorát s pod alkoholem. kdo se stará o domácnost? I kdyby byla sama, nějaké udržování pořádku tam být musí? Co kdybys přivedla lékaře za ní? Je mi jasné, že domluva s ní bude obtížná, dokáže ještě logicky přemýšlet, domýšlet...?Samozřejmě pokud nechceš, nemusíš se rozepisovat, záleží na tobě.
Věra, 19.10.2010 10:21:02, IP: ***.***.72.18, #110430
Přeji krásný, i když zamračený den. Je to směšné, jak sem JC načuhuje, počítá příspěvky a píše pod jinými nicky. Třeba příspěvek v 19.10.2010 06:46, to fak nepozná ani tupec, že to psal on. Bože co je to za i**ota !
sledující...., 19.10.2010 10:26:46, IP: ***.***.60.236, #110431
Nj, nepíši nic o svém otci a víš proč ? Pže ani já ho neberu jako svého otce, prakticky ho neznám, rozvedl se s ní v mém ranném dětství hlavně kvůli jejímu pití. Domácnost není udržovaná, jak by asi měla být, já stihnu a udělám to základní, musím taky pracovat, takže jen to nejnutnější. No nechci se takto vyjádřit, ale kdybych přivedla lékaře za ni, tak mě "zabije", ona je na jednu stranu moc tvrdohlavá a když jsem jí zařizovala úřady apod., tak i když by z toho měla průšvih, neozvat se tam, tak mě spíše šíleně vynadala. Logicky přemýšlet už nedokáže, když je trochu "normální", tak se odsuzuje a stěžuje si na veškeré bolesti, ale nikdy si nedala říct,ani před xxx lety, kdy jsem byla ještě ve škole, natož teď. Dneska má zase vypnuto, bojím se, že ji jednoho dne najdu mrtvou, včera tam měla jistého kamaráda, se kterým vypije nalačno tak 12 piv a pak je stále více K.O., má okna, ale to měla i v mém dětství, když mě mlátila, kopala, ponižovala apod. Jinak jsem psala, že sice sousedka je fajn, ale kromě jídla, ji podporuje akorát v pití. Sama (ve svém zájmu studuji medicínu), tak u ni vidím vyvíjející se ascites, i přes nízkou váhu má hodně velké břicho a tvrdé, i když skoro nejí, dále pavoučkovité névy, krev nikdo neví, což je základ, jsem bezradná, teď musím jít něco zařídit, dojít za ni, pak mám zase něco pracovního a když tak sem večer juknu.
Eva, 19.10.2010 10:43:41, IP: ***.***.170.155, #110432
No podle toho co píšeš, typické příznaky pokročilého alkoholismu. Je to strašný, s tímhle bohužel pokud ona sama nechce ty nic zřejmě neuděláš.Nejhorší je bezmoc v tom, když někomu chceš pomoct a on odmítá. Možná už jsi něco o tom psala, pak se omlouvám, ale opravdu nemám diskuze tak nastudované-z čeho žije? Nebo ji podporuješ finančně. Copak pro ni neexistuje dcera, pokud máš děti, tak vnoučata, nic co je jí nejbližší???Je mi jasný, že člověk takhle propitý má myšlení a hodnoty úplně někde jinde, ale snad tak zdegenerovaná není. Já tady večer nebudu, ale kludně napiš, odepíšu ti hned jak sem přijdu. není to o tom, tady sedět nepřetržitě, ale vědět o sobě.
sledující, 19.10.2010 13:41:47, IP: ***.***.165.57, #110451
všechny kritizuješ,opravuješ za chyby-přečti si po sobě,kolik chyb máš nasekaných.
Jinak pokud je to tak,jak píšeš proč ji nedáš léčit,to je též týrání .Je to trestné,Ty tak chytrá to nevíš,že jsou léčebny,lékaři,policajti.
sledující, 19.10.2010 13:49:30, IP: ***.***.165.57, #110453
ty a medicína cháááááááááááá
pavoučkovité névy,krev nikdo neví přeložit,tak jsi psávala druhým..medicíno
myslím , 19.10.2010 13:58:56, IP: ***.***.165.57, #110454
že chlastáš sledulko ty né matka!!!!!!!!!!!!!!!!
Karel, 19.10.2010 14:48:37, IP: ***.***.54.254, #110461
Ahoj.
To co tu píše sledující... , na to je skutečně těžké reagovat nebo radit.
Je to jen můj názor samozřejmě.
Já myslel, že máme s bráchou problém, ale proti tomuto, to byl čajíček.
Přeji ať se to alespoň lepší, když nic jiného , na úplné zlepšení to asi není, že ??
Za sebe jsem jen chtěl napsat. I přes hnusoty, které tu na mě a bratra, jeden odepsaný přispěvatel kydal, tak jsme snad za vodou. U nás to nebylo tak hrozné, jak píše sledující. Možná, že bych se měl zastydět, když při úletech jednou za dva tři týdny , jsem myslel na nejhorší a hledal pomoc.
Hodně pomohlo, že jsme mu svěřili, pod hmotnou odpovědností, auto. Jestli dobře sleduji, tak minimálně šestý měsíc ani slza, postup v práci...i jiné , dobré...tak snad bude již doopravdy dobře.
I přes to, že jsem tu schytal tolik špíny a ani nevím vlastně proč, jen za jiný názor, tak vím, že sem píše mnoho normálních a slušných lidí.
Škoda, že jeden nemocný to může tolik bortit.
Mějte se hezky a všem přeji zdraví a vůbec, mějte se dobře.
?, 19.10.2010 14:54:25, IP: ***.***.21.114, #110462
"myslím , 19.10.2010 13:58
že chlastáš sledulko ty né matka!!!!!!!!!!!!!!!!!"

...já taky myslím. Je tam taková zvláštní malá drobnost. Také si nemyslím, že tamten příspěvek psala Jana. Asi je tu někdo navíc. Ten chudák neví, co to jsou pavoučkovité névy, krevní obraz,....ale ví, co je trestné. Koho mi to připomíná?

Věra, 19.10.2010 14:54:53, IP: ***.***.72.18, #110463
Ahoj, dnes mám špatný den. Zemřela mi moje známá, pouze 54 let. Žila sama a našli jí až po čtyřech dnech. Samozřejmě alkohol, jak jinak. Asi nějak špatně spadla a nedovolala se pomoci. Je to hrozné, ale za tohle všechno může její manžel, který si na stará kolena udělal dítě s 25-ti letou slečnou. Ale ono na něho taky dojde, evidentně mladou ani dítě nezvládá a vypadá na 80 let.
Mějte se a čau.
        Předchozí   1 .. 665666667668669670671 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.