Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Věra, 17.10.2010 19:37:09, IP: ***.***.69.64, #110101
Pane Tomáši Hajdine,
v létě 2008 byly adminem mazány příspěvky JC tady na ordinaci. cz, podobně se zachovali adminové i na doktorce.cz, odvykanikourenicz a jiných serverech, kde řádil JC jako černá ruka. Zablokování přístupu JC na diskusi je opravdu jediné řešení, jinak tyto stránky opustí všichni ostatní....
xy-xao, 17.10.2010 19:43:24, IP: ***.***.79.54, #110103
Věruš ,tady volat po Tomášovi je marné. Zde nejde ani najít kontaktní osoby které to tu vydávají. Nebo sem jelito a nemůžu to najít. Kdo najde, nechť píše.
Věra, 17.10.2010 20:16:15, IP: ***.***.69.64, #110108
Já jsem si taky včera říkala.že na to asi nemám IQ, najít tady nějakého webmaistera, alespoň nejsem sama.
Jinak tamto jsem sem dala jen tak, jak všude JC tvrdí, že sám odešel. a opak je pravdou.
xy-xao, 17.10.2010 20:34:08, IP: ***.***.79.54, #110112
JC se nadá věřit ani slovo. Nejdříve píše 29+11. 29 bez chlastu a 11 bez cigaret.
Za čas píše 29+29 celkem. To si asi připsal že do 18 let nekouřil nebo co (29 + 11+18).
V roce 2008 psal jen 25 let. Čas mu utíká rychleji.
Tady by si lidi měli zvyknout, že soboty odpoledne a neděle není ve kvelbu, a tu je klid. Nebo mám ještě rozumnější radu, odejít na moderované servery a tento opustit. Podle mých zkušeností, všude se najde nějaký ten Cynik, někde menši, někde ... no větší už asi ne. A čím blbější tím líp, jde lehce odhalit.
xy-xao, 17.10.2010 20:54:58, IP: ***.***.79.54, #110117
Karle servery tohoto typu se zakládají kvůli příjmu z reklamy. Já ji mám zablokovanou, takže nevím, třeba mám pravdu. V tom případě je jim luft, co se tu děje.
Věra, 17.10.2010 20:57:59, IP: ***.***.69.64, #110118
Jo, jo, to jsem taky našla, ale víc nic.
Karel, 17.10.2010 21:07:30, IP: ***.***.54.254, #110119
Xy-xao, to je mě také jasné, proto jsem myslel jestli právě nějak přes reklamu, někdo přece....nevím.

Proč by tu bylo, to co je v upozornění dole

nebo

když informace mají jít k Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv, tak snad tam, když redakce tu nějak není k nalezení..
Věra, 17.10.2010 21:58:32, IP: ***.***.69.64, #110130
Pochybuji, že by se s tím zabýval SÚKL. Spíše bych napsala na ten majl té administrátorce tohoto webu.
xy-xao, 17.10.2010 22:02:35, IP: ***.***.79.54, #110131
Zatím můžou být rádi, že jim tu nikdo neporušuje zákon jinými způsoby diskuze. To už by měli navařeno.
((((((, 17.10.2010 22:15:13, IP: ***.***.54.254, #110135
Na druhou stranu, ono je toho hodně, co by měli odsledovat .
To není jen tato diskuze.

Příklad - nepřipomene Vám to něco ? :

...xy...- za okny krásný den a ty od rána tady na netu žiješ svůj reálek celé hodiny s údajnými nulami, od kterých se ale nedokážeš odtrhnout a číháš tady na každé jejich slovo, větu, slabiku jak žíznivec na poušti nebo zoufalec na skleničku chlastu - to spíš. Kamarádka nic dokazovat nemusí, tušili jsme to dávno, ona to jen potrvdila. Říkali jsme si mockrát, že ty řádky musí psát někdo nalitý nebo nafetovaný. Z tvého psaní čiší nenávist, závist z každé věty, zloba z každého slova, pohrdání vším lidským a milým, pohrdání morálkou, úctou k ní, k základním pravidlům lidské slušnosti, jediná nesprostá slova bývala v tvých přáspěvcích prd...............- projev inteligenta ? tys mohla žít, mít lásky, cestování, práci, vzdělání a všechno jsi jen zahodila a promarnila, nic jsi nedotáhla do konce, ani studium, ani manželství, ani zaměstnání sis neudržela, nic, pustina, své hezké roky jsi strávila po léčebnách, na samotkách, v konfliktech s lidmi, kteří ti chtěli pomoci, prozvracela do kýblů a záchodů neschopná udělat z trosky ženu a jít do normálního života a za to se potřebuješ mstít ? Za svůj promrhaný život, za to, jak z nouze děláš ctnost a cesty vlakem na Mácháč a do Krkonoš za skvělý život s cestováním ? Dodnes jsi bez řidičáku, protože víš, že jak jsi na tom bys dřív nebo později někoho na silnici zabila ve své nezodpovědnosti a neúctě k životu, je znát, žes ten boj s alkoholem trvale neustála a vysmívala ses, opilec u kompu - ty ? ty, která odtud nemáš kam jít, max. na jiné forum, ty která tady jsi celý den s nulami, kterým bys neměla mít čest zavázat tkaničku u boty se vysmíváš a urážíš lidi se vzděláním, rodinami, nemocné, kteří něco dokázali ? K smíchu nebo k pláči - jsi stará moc osamělá žena, která se svým životem špatně naložila a druhou šanci nedostane a ví to - závidíš mladým, šťastným, dobrým - nic, z toho nemůžeš mít. Sem psaly desítky lidí a 90 procent jich odešlo - jen kvůli tobě a víš proč - nesnesli být s takovou zlou ubohou neštastnicí chrlící jed a zlobu na stejném foru - pohrdavě se odvrátili a ty hlupáku to okomentuješ leda tak svým otřepaným ..... přitom tyto lidi potřebuješ, abys mohla dýchat, co bys jinak chtěla žít ? od pondělí do pátku, abys vyšla s penězi na základní lidské potřeby ... když nepotřebuješ tady nikoho a máš tak bohatý reálek, proč sem pořád strkáš nos a tetelíš se zvědavostí, kdo z diskuze a kdy se chystá sejít a proč to vůbec máš potřebu komentovat ? Protože tady jsi doma, nic jiného nemáš a tady tě nikdo nemá rád. Chodíš sem prý vyslovovat názory na pisatelky, které nemůžeš ty psycholožko formulovat v cukrárně nad větrníky a tady jsi směšná - nikoho tvoje rozbory sestávající z hrubostí, nadávek, srážení a asi čtyř dokola omílaných vět nezajímají - jsi nudná a trapná a život máš takový jaký sis ho udělala - mělas se starat o děti a za společníky volit něco jiného než láhve tvrdého alkoholu
xy-xao, 17.10.2010 22:42:32, IP: ***.***.79.54, #110137
"formulovat v cukrárně nad větrníky" že by Markéta?
xy-xao, 17.10.2010 22:45:14, IP: ***.***.79.54, #110138
Se divím, že se ti dva ještě nepotkali.
Pepa, 18.10.2010 6:37:03, IP: ***.***.217.2, #110149
Nestraš, to by byl pár!
xy-xao, 18.10.2010 6:38:44, IP: ***.***.241.90, #110150
Pepo nestraším, třeba by se umlátili. (ne smíchy)
Olda, 18.10.2010 7:12:29, IP: ***.***.21.114, #110151
Podíval jsem se k Jeníkovi, jak se mu rozjíždí diskuse a nic. Jeden záhadný - podnapilý? - příspěvek v hluboké noci a veselé odpovědi na něj. Tak jsem se po ránu pobavil. Počítám, že proto ta diskuse byla založena.
Jen jestli nedráždím hada bosou nohou.
Přeji tady všem úspěšný týden na všech frontách.
        Předchozí   1 .. 660661662663664665666 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.