Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
xy, 14.10.2010 19:43:47, IP: ***.***.79.54, #109482neříkal sem? už dorazil pod parou, a jede, jazyk se mu plete "Jo ten svůj na mozek " ani neví čí je
xy, 14.10.2010 19:45:58, IP: ***.***.79.54, #109483opět začíná patentovat, tak kolik si jich lupnul dneska?
xy, 14.10.2010 19:48:41, IP: ***.***.79.54, #109484zkontroluje všechny diskuze, jestli je někde odezva na jeho jméno, a začne střílet 29 od boku
xy, 14.10.2010 20:50:25, IP: ***.***.79.54, #109489záhada hliněného hrnku Jan Coperfield odhalena, neumí napočítat do pěti
xy, 14.10.2010 21:00:00, IP: ***.***.79.54, #109490"Nekouřil jsem od roku 1983 do dnešní doby a bude tak pořád .Nepotřeboval jsem masírování ,champixy a ani kopečky kam se bláhově šplháte .Z basy mi zústali akorát obroušené zuby .bezmocí skřípání . To vy nuly nikdy nepochopíte . Už mě laskavě nepište nejste kvalitní lidi jenom urážíte schopné ."
Dodal bych, všeho schopné!
Karel, 14.10.2010 21:32:20, IP: ***.***.54.254, #109492Ty jsi fakt již nalitej.
Já jsem nikdy neměl cigáro v hubě. (na rozdíl od někoho).
I alkohol piji jako každý normální člověk. A již vůbec ne jako ty, abych skončil v léčebně.
Kdybych nebyl na diskuzi k alkoholismu, tak ti tu napíši, že i ten dobytek ví, kdy má dost, ale tys to chlemtal do umdlení, až tě za naše prachy z toho museli dostat v léčebně.
Ty, jak šmejdíš po diskuzích, tak v tom máš takovej zmatek, že nevíš komu jsi již vynadal, komu ne.
A přesně za ta oslovení jsem si chtěl s tebou promluvit. Osobně si vysvětlit, jak můžeš, bez toho, žes někoho viděl a ani ho neznáš používat taková slova.
Ty jsi takový srab, že raději i soutěž vypustíš. Mohls přivést diplomek. Srabe.
Jestli jsi si všiml, tak já nepoužil jediného sprostého slova.
Věř však jedno, stejně se jednou sejdeme a srovnáme to vše, co jsi zde před čtvrt rokem na mě a mého bratra dokázal uvést.
Víš, jak jsi ubohý. Jsem na této diskuzi po skoro třech měsících a ty mě hned přisoudíš zakládání nějaké diskuze.
Já ti řeknu pravdu, ty si vůbec nepamatuješ jména (čísla to je jasné), takže když se objeví nové jméno, tak ho smeteš a zahrneš za všechny poslední problémy.
Jdi se léčit člověče, špatně dopadneš.
A ještě jednou. Žádná nula, já nikdy nekouřil a piji , jako člověk, nikdy jsem nebyl na dně, jako někdo. To o tobě se říci nedá , že ?
Poznamenanej budeš již navždy, ať si budeš připočítávat čisté roky, jak chceš. Minulost jen tak nevymažeš. A nakonec, také nějakou sprostotu, ve tvém stylu.."debyle"
Pepa, 15.10.2010 5:22:10, IP: ***.***.217.2, #109499Karle, nestojí Ti ten vůl za zlobení.Já taky žádnou Svoloč, diskuzi, nezakládal, mele to tu pořád, co chceš po psychopatovi?Kéž by mu po držce pomohla, nepomůže.
zase, 15.10.2010 6:28:10, IP: ***.***.127.235, #109500o ničem,pro nadávající založte si svou diskusi!Kde si budete nadávat vzájemně,tady to nechte lidem,kteří si chtějí psát!O věcech týkajících se alkoholu,léčby,abstinování,následků ,vrací se opakovaného pití-také i jiných závislostí.Velmi děkuji.
Pěkný den.zd
xy, 15.10.2010 6:28:15, IP: ***.***.241.90, #109501alkohol mu zcela zatemnil mysl
zase, 15.10.2010 6:37:28, IP: ***.***.217.2, #109502zd, piš jmenovitě, napomínej, i soukromně!Hlavně jenouš tady slintá, kokrhá špíny, nadává.Zd, není to tak?Piš sám sobě, blbe, abys ses zamyslel, nežádám, nemožné pro tebe.
JC, 15.10.2010 7:19:25, IP: ***.***.129.91, #109503Neschovávej se pořád za bratra.Ty jsi nikdy nekouřil a nechlastal ,tak co zde tedy hledáš? Ty nikdy nemůžeš znát závislosti ,tak jsi zde akorát aby jsi kalil vodu? Co děláš na serveru ALKOHOLISMUS když jsi nikdy neměl problém s alkoholem,nikdy jsi nekouřil,ta jsi vlastně ohromný člověk. No a ted si představ lidi ,kteří jsou na tom dně ,lidi kteří se hrabou z toho dna a lidi kteří se už vyhrabali. To ty znát nemůžeš a tudíž nemáš co psát k tématu a otázka tedy zní .Co zde pohledáváš. Ty nemáš diskuze o vzorných lidech jako jsi sám? Šmejdíš po diskuzích ,pomlouváš a co kdyby jsi si do toho svého rypáku vzal někoho jiného. Já nemám co takovým vzorným a příkladným lidem ,nekuřáku,nep*či co říci. Proč mne oslovuješ ty a napadáš. Co tě vede k tomu aby jsi mne oslovil,když nevíš co je pití a kouření. Oosbně mě polib p**el a nejmenuj mne ,nemám zájem a budeš moci rozdávat rady po 10 000 příspěvcích ,budeš si muset najít zase někoho komu budeš vykládat jak nekouříš a piješ málo. NEMÁŠ CO ŘÍCI K TÉMATU ALKOHOLISMUS -NEMÁŠ PROBLÉMY S ALKOHOLEM A KOUŘENÍM,NEMÁŠ CO RADIT ,ODCHOD. Ještě vzrorný pane Karle .V léčebně byli slavné sobnosti a lékaři,umělci,spisovatelé ,kniha" Démon a alkohol " a další . Více lidí má problémy a veliké a neřekl bych že jsou to špatní lidé ,naopak . Nikdy tomu problému nemůžeš rozumět ,pochopit ho. Lituji a je to zde pro Tebe a bratra ztráta času. Tam si zajdi do nekuřácké hospody na limonádu a tam rozdávek rozumy.
JCskutečný JCskutečný, 15.10.2010 7:31:06, IP: ***.***.129.91, #109507Ahoj Zdeničko máš naprostou pravdu .Já si počkám do 10 000 příspěvků a adie .Pak můžou různí Karlové nekuřáci a nep*či zde psát a radit,pak bude moci zde radit Pepa hrdina léčebny slavný z podia ,kuřačky Jany,Věry,Evy a další. Pak si budete moci radit a pomáhat jako doposud. Mimo toho mého kefírku pro rozběh,rady o zálibách,nenávštěvám putyk,nabídkou sportu a relaxace,nová přátelství ,úprava životosprávy, nic z toho Vás nebude obtěžovat. Ted jenom po kliku na doktorku ,mám ji na své adrese-nula příspěvků .Tolik jste chtěli abych tam nepsal ,že máte důležitá psaní a rozhovory mezi sebou a jako jste rozes*ali SPŘÍZNIVKYNI ,tak i na doktorce šlo vše do kopru. Vám nejde o solidní debatu ,Vám jde jenom o nadávání. Jste závistivé nuly ,někteří na podpoře,líní a nemáte co dělat ,tak se nabouráváte zde.Zdenička psala dobře -mluvte k tématu ,neoslovujete mne ,nemám zájem .
xy, 15.10.2010 7:35:02, IP: ***.***.241.90, #109509cidruchu, ty jsi na dně a máš problém s chlastem, že sem píšeš? Co zde pohledáváš.
Co tebe stále vede k tomu aby jsi mne oslovoval, aniž bych o to stál já? Šmejdíš po diskuzích, pomlouváš a co kdyby jsi si do toho svého rypáku vzal někoho jiného?
Já nemám co takovým vzorným a příkladným lidem jako si ty co říct, tak mně neoslovuj.
Osobně mě polib p**el a nejmenuj mne, nemám zájem. Budeš si muset najít zase někoho, komu budeš vykládat jak nekouříš a nepiješ.
Jsi dement, nemáš komu co radit.
V léčebně byli slavné osobnosti, ale 99,99% byli v léčebnách jen krypli jako Ty cidrichu. Více lidí má problémy a veliké a neřekl bych, že by si jim měl jako jediný vyvolený kecat do života, zvlášť, když máš v hlavě nasráno. Nikdy tomu problému nemůžeš rozumět, pochopit ho - viz předešlá věta - v hlavě nasráno a tudíž bordel, co máš v hlavě, je na všech diskuzích. Tak si zajdi za svým psychiatrem a pokecej s ním, nebo se z toho zblázníš.
Eva, 15.10.2010 8:05:21, IP: ***.***.170.155, #10951813.10.2010.11:11 sklenička při cigaretě a skleničce pohoštění a příjemném posezení. Eva Ti píše ,že jsi skvělá a ty ji opravuješ -nejsem skvělá jen jsem chtěla a vydržela,neříkám,že třeba nezačnu,NEVÍM A Evičko kdo to má vědět? Ty nevíš ,že se mi objevila na stránkách doktorka se záznamem "SPŘÍZNIVKYNĚ " a ty nevíš ,že mám spoustu tvých příspěvků vytištěno a čtu si je pro pobavení ? Silně so protiřečíš ,mohu Ti říci ,tak na tohle jsem pedant a vím co kdo napíše a není to tak dlouho co jsi zde psala jak je dobré se pobavit a popít .Ano ale proč za chvíly říkáš něco jiného? Když nejsi závislá tak se bav .Spousta lidí s mírou pít neumí a já také ne. Ty ano a to je pro Tebe dobře .Zde jsou ale právě ti co mají problémy s pitím svým ,manželky,maminky,přítele,bratra ,sestry ,dětí . Ty sem vůbec nepatříš ,nemáš problém ,nerozumíš ,neznáš . A zase mne oslovuješ .To po mě tak toužíš kočko?
Tak Cidrychu, co to zase píšeš za nesmysly?:-)))
Eva ti píše.... vždyť to psala sledující mně a já jí opravovala:-))) ty máš ve všem takový zmatek, že to není ani možné:-)))
Píšu, že nevím, jestli někdy nezačnu a ty mě píšeš...kdo to má vědět...:-)) Nemyslíš Cidrychu, že tobě do toho vůbec nic není??? Jestli začnu a nebo ne je čistě moje věc. A nikdy neříkej nikdy!!! Že se ti objevila na stránkách doktorka, to opravdu nevím:-)))), ale vím, že slovo "chvíly" se nenaučíš nikdy. Takže shrnuto-celé tohle co jsi napsal je jeden velký blud a nedává vůbec smysl:-))))
xy, 15.10.2010 8:10:30, IP: ***.***.241.90, #109520Jan Cidrych je jeden velký blud a nedává vůbec smysl