Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

ml, 07.10.2010 20:05:10, IP: ***.***.165.56, #108407
cos psal ty když to v buse rortočíš tak sa baby přidajů a je veselo při domácí slivovičce.rád lozím po čertových skalách,psals nejsů ve francové lhotě ale v lidečku.jojo sám jak kůl v plotě ožralý rozvedený sám a co přítelkyně kolik už vydělala a hlavně čím?v krámě byla jak vychrtlá anorexička,čuměla do ubohého notebooku,ani se na zákazníka neotočila.co ten tvůj šéf s ktrerým volal jc,prý je s**čka!!!!Jsi sám shafanem cigárem a chlastem.
||||||||||||||, 07.10.2010 20:35:33, IP: ***.***.54.254, #108410
ml, 7.10.2010 19:55
Ono prý ty buňky po tom chlastu odcházejí

To je přesné. Konečně jsi na to přišel. O tom to tu poslední dobu je. Ten nejčastější přispěvatel na této diskuzi, přišel za dobu své první ligy o tolik, že tam prostě již nic nezbylo. Zapoměl jsi jen na to, že obnova není možná. Ono se to potom vše sečte, je z toho neuvěřitelné lhaní, nadávky, sliz, neumění běžných počtů (ikdyž v tomto případě je to spíše tajení), pravděpodobné podvody, narcismus a jiné.
ml, 07.10.2010 20:39:15, IP: ***.***.216.18, #108412
:-))Jsi opravdu nemocný(ná).
Styl psaní hlava,ani pata-ovšem,jako obvykle i na Doktorce za mě po všech diskuzích,že?

Přeji všem hodně zdaru,Pepů,Věrám,Evám i JC a blbněte tu do zblbnutí:-))

Podívejte,kolik máte příspěvků:-)
A o čem?
O ničem:-))
Ze mě dělá se opilec-fajn........:-)))
Nemám čas tu psát od božího rána,to si uvědomte.Vstávám v 7.00 a na 8.00 jdu do zaměstnání,ve kterém nemám čas psát tady a ani nikde jinde,chapišó??
Neéé,sám si odpovím...nechapišó........

Navyše dlouho psát nebudu(nevím kdy),jedu na "černošky" obhlédnout obchodní situace.

Áno,ráno bude(vím dopředu)napsáno,ať si JC vezmu sebou.
Jo,ale jeho podnik je s mým od sebe profesně na miliony mil vzdálen.....

S hafanem a cigárem nejsem sám.Mám super ženu a 3 děti.

Tak svoloč-to zase bude na mě elaborát.Hej??
Tak šup,šup-proti mě:-)))

Jste ubožáci....už jen tím,že se tu od rána hádáte o ničem....
ml, 07.10.2010 20:57:52, IP: ***.***.165.57, #108416
co že tě nevozí šofér ,jsi přece ředitel na dvou židlích.jo jsi rozvedený pro chlastání,protože jsi hrával v kapele.Mo jsi pil chodil ráno domů,magda se rozvedla udělala dobre!!Nemáš děti nemáš nic aj tá přítelkyně už je v čudu vydělávat.máš vlčáka no aspon toho,nepij nekuř nelži,nemáš ani práci kterou máš rád,truhlařinu-stolařinu.Proč-protože nemáš na založení vlastní firmy a vyplácení dělníků.jo ten nevlastní strejda srč tě zaměstnal,děkuj bohu ,že máš práci.Nezapomen,že jsi někomu moc ublížil tak ti to vrací zahumeníííííííííííí,brálovááááááá aj dubečky.......vlek čertovy skály zaběhaj si uklidníš se,jc radí ještě kefír a poskakovat před zrcadlem...
))))))), 07.10.2010 20:58:43, IP: ***.***.54.254, #108417
JCskutečný,, 7.10.2010 17:37
mám fofr ale namou Zdeničku dášenku Ivu,sledující mi nesahejjte vy hovna u cest,Svoloči.My jsme si krásně povídali já mám cit lásku k dobrám lidam vám nic. koště a šup zametat

My vímě, že máš napilno. Nás ani nic jiného nenapadlo.

Zrovna jsi zaplavil prokazatelně jiné diskuze svými slinty. ty vejtaho a lháři.
ml, 07.10.2010 21:18:41, IP: ***.***.165.57, #108420
proč se rouháš děti nemáš,proč nadáváš ,já u Tebe nejsem svoloč stojím si od té doby za svým.Co jsme Tě poznali,podle fotky kterou jsi měl v modrém nicku!Ten muž pil,říkalo se mu Matec,doopatrovala ho sestra i pohřeb mu zařídila.Na otázku,proč ho máš jsi nám odpověděl,jen tak se srandy s prče.Jinak jsi hodně prozradil dělal jsi si kuchyň,kolik jsi ušetřil.To máš pravdu ,jsi vyučen stolář-truhlář.Máš v Popově kámoše,bodejd né chodil jsi tam do školy,pak s dětmi do školy!Spolužečku jsi měl Magdu,ano je to bývalá sousedka a pak TVá manželka.Jste rozvedeni,děti jste neměli.Ona žije v Anglii,Ty ve Francové Lhotě,v přítelčiném domě.Ona totiž,Martina je mladší odletěla do USA,vydělat peníze.Toto říkala nám ona sama.Martine nezahuzuj se,nelži.Umíš psát i slušně,i když to vypadá farizejství!jsi agresivní,hrals v kapele tá se rozpadla,máš klávesy hráváš sám. Tvá známá
Jestli,Ti něco říká internetový klíč,tak nelži.
jinak Šimonek hezky prospívá,stačí se kouknout na facebook,vidím jeho pokojík i jak ho táta Stanislav(Tvůj nevlastní brácha drží v náručí).Jestli jsi u nich byl,dáš mi za pravdu,že má pokojík do zelena i kanýrky,kolem postýlky.kadeřnice
???, 07.10.2010 21:41:12, IP: ***.***.114.236, #108423
a jejej,tady padla kosa na kámen,co?Už mi leccos dochází,konečně!
ml, 07.10.2010 21:52:27, IP: ***.***.216.18, #108425
e: NEMOCNÉ SVOLOČI PROLHANÉ ml, 7.10.2010 20:57
co že tě nevozí šofér ,jsi přece ředitel na dvou židlích.jo jsi rozvedený pro chlastání,protože jsi hrával v kapele.Mo jsi pil chodil ráno domů,magda se rozvedla udělala dobre!!Nemáš děti nemáš nic aj tá přítelkyně už je v čudu vydělávat.máš vlčáka no aspon toho,nepij nekuř nelži,nemáš ani práci kterou máš rád,truhlařinu-stolařinu.Proč-protože nemáš na založení vlastní firmy a vyplácení dělníků.jo ten nevlastní strejda srč tě zaměstnal,děkuj bohu ,že máš práci.Nezapomen,že jsi někomu moc ublížil tak ti to vrací zahumeníííííííííííí,brálovááááááá aj dubečky.......vlek čertovy skály zaběhaj si uklidníš se,jc radí ještě kefír a poskakovat před zrcadlem...

Odpovím rád na tuto zběsilou otázku.Nejsem již asi půl roku ředitelem.Ředitele už (již)4 poboček dělají jiní lidé.Takže,ředitelem "nejsem".Stačí?

Nestačí:-)))
Žádnou Magdu neznám(píši po ixstééé)
Kefír se u nás dává do okurkového salátu s kapkou octu.
Co se týká práce se dřevem,tak coby strojař,mám ke dřevu vztah,ale ne čas.
Je to hodně let,co jsem palubkama obložil chodby v domě:-))))
To tento tupý server,kde mě nasměroval pan JC ani neexistoval:-))
Reklamu si tu nedělám,nemám proč,páč by jste padly na p**el...viď Jendo...
Nemusím mít reklamu na těchto chlastserverech:-))))))))))

Až tu zazní požadavek,třeba na koupi auta,jsem ochoten slušně odpovědět na dotazy třeba tohoto druhu...

Chlast??

Večer u telky 2 piva...to je moc??

:-)))Děte někam.

Slušným odpovím....až budu mít ovšem čas...
ml, 07.10.2010 22:11:22, IP: ***.***.216.18, #108428
A pro rýpaly:
Jeden ředitel je Němec.
Druhý černoch.
Třetí Rom(cikán)
Čtvrtý je Rus.

A věřte,nevěřte,cikán má nejlepší výsledky a obchody,následuje černoch......no,nácek upadááá.....

Holt,je to tak......Tak ahoj všem a dobrou noc.Pěkně jsme si povykládali:-))

Pro rýpala:Kde je zámumení??Rostou tam hřiby?
No,chudák p. Mliška.To je fakt takový chudák??
??????, 08.10.2010 6:31:47, IP: ***.***.114.236, #108434
Proč ta zuřivá obhajoba,velkého pana podnikatele?Co tu vůbec děláš,že se zahazuješ s povlem?Tady něco oprtavdu nesedí!!!
JCskutečný JCskutečný, 08.10.2010 6:43:05, IP: ***.***.129.91, #108435
Debilové a svoloč píše za mě .příspěvek 7.10.2010 17:37 a příspěvek 19:03 jsem nepsal já ale nějaký dobytek za mě. Opravdu zde používá někdo dost často moji JC .Jste opravdu jenom ta obyčejná česká hovna u cesty .Platí pro ty co používají můj JC a svoloč .
Chi,chi...., 08.10.2010 6:46:13, IP: ***.***.114.236, #108436
Čau Kefíre,tak už si se vyprázdnil?Asi ne,běž znovu!A vypláchni si cestou hubu!!!
ml, 08.10.2010 6:58:33, IP: ***.***.127.229, #108437
přečti si tak měsíc,zpět ,kde jsi psal že jsi povýšil.Už jsi ředitel dvou židlí!Máš melouny,medvědy,máš saunu,máš bazen,máš teplo na bio!Na to Ti je odepsáno,že tá existuje v Hostěníně,ty jako ředitel jestli jsi tam byl?Bylo to v televizi a byl tam i prnc anglický Charles.také náš hejtman zlínského kraje Stanislav Mišák...
Drž hubu,na jiné diskusi píšeš .jak se dřeš a máš s toho
PRD!!!Jsi psychicky nemocný už od základní školy,jsi rozvedený,jsi bezdětný,jsi nyní v přítelčiném domečku sám!!!V něj žila od 3let jen s matkou,ta před dvěma roky zemřela.Má dva bratry,jeden je s otcem v Kanadě-on on má,firmu po celém světě.Bohužel pro ni nepracuješ,ani není Tvá.Ty pracuješ jako ouřada v pobočce"Belit".Měls 35let ,mohl bys už psát rozumě,ale Ty budeš Jak JC v58letech mlet,lež a chválu.JoJo psychická nemoc je zlá..Nepij,nekuř,nelži,budeš mít čisté svědomí,včera dobrou noc jsi psal kolem 20hod.,a píšeš ještě 22hod. a to všude.nešťastný synku
jojo, 08.10.2010 7:11:47, IP: ***.***.127.229, #108438
tam kde,vaši postavili ty tam bydlel!Nyní tam bydlí máma,rodiče a Tvá rozvedená sestra Veronika se dvoumi dcerami,Bárou a Karolínou a mužem.JO vdala se a brzy po svatbě běhala za druhými,tak Staňa se sní rozvedl,pracoval s Tebou.Ale s firmy odešel jezdí Kamionem,bydlí se svou novou přítelkyní Janou naproti Tvého šéfa,na bytě.Má stříbrného PEOGota,on má taky své auto.
PL, 08.10.2010 7:12:51, IP: ***.***.217.2, #108439
Jakmile se jc stáhne, pžebírá jeho místo tady ml.Čím to?
        Předchozí   1 .. 612613614615616617618 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.