Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

jc, 25.09.2010 7:41:23, IP: ***.***.165.54, #106605
proboha testuješ medovinu,40%alkoholu,nedávno jsi psal alkoholika nastartuje k pití i různé kapky,třeba bylinné§!!!Co to že zdena nebere důchod,vždyt má ČID,PSALS JÍ MÁ JÍT CHRCHLAT!!mAKAT MÁ TO S KOUŘENÍ ,ŽIJE S NAŠICH DANÍ JAK SLEDULKA KDYŽ DÁ MUTU DO LÉČEBNY.

pÍše se nemám zdravotní potíže né zdravotnické!To jsou pomůcky,jsi ožralý už ve 3_4hodinou ranní,to do večera nebo začínáš?
Cha,cha, 25.09.2010 7:41:50, IP: ***.***.114.236, #106606
Jo,recidiva,je recidiva:-)))))
!!!, 25.09.2010 7:47:22, IP: ***.***.114.236, #106607

Lež
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Lež je typ klamu mající formu nepravdivého výroku, zpravidla s vědomým záměrem oklamat druhé za účelem získání nějaké výhody či vyhnutí se trestu.[1] Pojetí rozsahu pojmu lži se liší v různých kulturách i mezi jednotlivými lidmi - týž výrok může být označen i při správné interpretaci za lživý i pravdivý. Lži se zpravidla intuitivně rozlišují na "velké" a "malé" podle toho, jakou škodu způsobují.[2] Lhát znamená tvrdit něco, o čemž mluvčí nebo pisatel ví, že je nepravdivé, nebo o čem nemá rozumný důvod se domnívat, že je pravdivé, přičemž to vydává za pravdu buď sobě nebo jiným. Lhář(ka) je osoba, která lže, která lhala v minulosti nebo která má tendenci lhát opakovaně (notorický či patologický lhář).
JCskutečný, 25.09.2010 8:00:16, IP: ***.***.54.254, #106609
Lež je typ klamu mající formu nepravdivého výroku, zpravidla s vědomým záměrem oklamat druhé za účelem získání nějaké výhody...........................
Lhář(ka) je osoba, která lže, která lhala v minulosti nebo má tendenci lhát opakovaně ( čti patologický lhář).........chachachááááááá
JCskutečný, 25.09.2010 8:03:06, IP: ***.***.54.254, #106610
Lhář je osoba, která lže, lhala v minulosti a má tendenci lhát opakovaně a dále ........chachachááááááá....(29+29)..............chachachááááááá.........(13+28)..............chachachááááááá
jc, 25.09.2010 8:05:50, IP: ***.***.165.54, #106611
proč píšeš ,že kapičku si dáš že u Tebe se to nepočírtá?Druhým nadáváš že alkoholik nesmí že ho nastartují i kapky,když psala dáma že ji nastartovaly k pití právě kapky na vyplachování zubní protéz!
Proč nadáváš kamarádkám zdeně,že kouřila má astma ažije s tvých peněz daní!Proč nadáváš sledulce,že má hlídat mutu,bude v léčebně a živit ji budou z našich daní!!Odpověz mi slušně!!!!!!
JC, 25.09.2010 8:35:16, IP: ***.***.129.91, #106613
Nemocná prolhaná svoloči. Tak Zdenička a sledující jsou zde nejslušnější a také nejvíce napadáni svoločí. Vy všichni ostatní co píšete jste ksindl a svoloč.Jak |||,Eva,Věra,Jana a další přiblblíci. Vy ubožáci píši 29 let nekouřím a 29 let dohromady nepiji alkohol. Jste opravdu tak tupý? Nedělám si iluze blbečkové o vaši inteligenci a také vaše špinění mé osoby a obchodu. Co děláte vy? Já sponzoruji a dávám postiženým, dávám zboží nemocnicím ,školkám ,školám a normálním lidem.To jsem já a na druhé straně jste vy svoloč ,která akorát špiní. Od rána k**téni ožratí u cigarety smolíte ptákoviny .Jste normální ksindl a lepší nebudete. Takže NULY 29+29 LET BEZ CIGARET A CHLASTU. Přeji si at zdraží cigarety od 200kč a alkohol to samé .Peníze ušetřené dáme důchodcům a potřebným.V léčebnách a na spolcích AA bude zavedeno třikrát a dost.Nebudou za státní peníze dostávat léčbu ti co ji zneužívají. Já bych vás vystřihl hned. Ty píšeš získat výhodu .Svoloči zde u Vás je ta má abstinence a nekuřáctví nevýhoda protože sem píší akorát kuřáci Věra a další opilci Eva,Jana a další ožratí.Tak ted si běžte uklidit ten bordel co máte doma ,vrátit flašky prázdné od chlastu a začít na sobě pracovat. Chachachá .Já dobře vím a tak dále ,kdo jiný a můj čistý řidičský rejstřík dokazuje ,ano Jenda nepije a dodržuje předpisy .Vy zase dodržte ta svá předsevzetí a přestante kouřit a chlastat. Na kontrolu mé léčivky medoviny Ještědky mám odborníky a komise . Já jenom zadávám a navrhuji a tvořím. Hezký den přátelé děláte mi radost jak jste ranní ptáčata. Mazejte si vyčistit zuby smrdí vám z huby .
JC, 25.09.2010 8:35:26, IP: ***.***.129.91, #106614
Nemocná prolhaná svoloči. Tak Zdenička a sledující jsou zde nejslušnější a také nejvíce napadáni svoločí. Vy všichni ostatní co píšete jste ksindl a svoloč.Jak |||,Eva,Věra,Jana a další přiblblíci. Vy ubožáci píši 29 let nekouřím a 29 let dohromady nepiji alkohol. Jste opravdu tak tupý? Nedělám si iluze blbečkové o vaši inteligenci a také vaše špinění mé osoby a obchodu. Co děláte vy? Já sponzoruji a dávám postiženým, dávám zboží nemocnicím ,školkám ,školám a normálním lidem.To jsem já a na druhé straně jste vy svoloč ,která akorát špiní. Od rána k**téni ožratí u cigarety smolíte ptákoviny .Jste normální ksindl a lepší nebudete. Takže NULY 29+29 LET BEZ CIGARET A CHLASTU. Přeji si at zdraží cigarety od 200kč a alkohol to samé .Peníze ušetřené dáme důchodcům a potřebným.V léčebnách a na spolcích AA bude zavedeno třikrát a dost.Nebudou za státní peníze dostávat léčbu ti co ji zneužívají. Já bych vás vystřihl hned. Ty píšeš získat výhodu .Svoloči zde u Vás je ta má abstinence a nekuřáctví nevýhoda protože sem píší akorát kuřáci Věra a další opilci Eva,Jana a další ožratí.Tak ted si běžte uklidit ten bordel co máte doma ,vrátit flašky prázdné od chlastu a začít na sobě pracovat. Chachachá .Já dobře vím a tak dále ,kdo jiný a můj čistý řidičský rejstřík dokazuje ,ano Jenda nepije a dodržuje předpisy .Vy zase dodržte ta svá předsevzetí a přestante kouřit a chlastat. Na kontrolu mé léčivky medoviny Ještědky mám odborníky a komise . Já jenom zadávám a navrhuji a tvořím. Hezký den přátelé děláte mi radost jak jste ranní ptáčata. Mazejte si vyčistit zuby smrdí vám z huby .
JC, 25.09.2010 8:35:29, IP: ***.***.129.91, #106615
jc, 25.09.2010 8:44:24, IP: ***.***.165.54, #106616
psals že zdena má chrchlat kouřila žive s našich peněz,sledulka má hlídat mutu bude v léčebně žít s našich peněz. psals že nekouříš 12let ,začínáš 13 dnes máš už stejně jak pití ty nepiješ od 29let???????
Olda, 25.09.2010 10:45:25, IP: ***.***.21.114, #106622
JC, zkus něco nového, meleš pořád dokola a už to přestává bavit.
sledující...., 25.09.2010 11:08:20, IP: ***.***.60.236, #106624
Zdravím, někdy si nejsem jista, zda ten příspěvek píšete Vy nebo Vás někdo napodobuje. Viz ta otázka jak máti ? Raději no comment. Já hodnotím, co čtu tady. Jestli k Vám chodí rádi zákazníci, tak to je fajn.
sludující...., 25.09.2010 11:09:40, IP: ***.***.60.236, #106625
Vykřičníkový, já to psala Věře, ne p.Cidrychovi.
pro sludujici, 25.09.2010 11:14:17, IP: ***.***.77.28, #106626
Ty kravo nebeska, co si to vubec v Vere dovolujes ? Jsi skutecne jednoducha osoba, chuda duchem, jako Cidra. Ty se radsi starej o svou ozralou mamu, at nechlasta.
Pro Sledující, 25.09.2010 11:16:59, IP: ***.***.21.114, #106627
Samozřejmě, že to píše on. On alkoholiky nesnáší, tak těžko si oblíbí tvoji matku. Normálně tě taky nesnáší, ale protože mu lezeš do zadku, tak tě vynáší, jak jsi skvělá. Napiš mu něco, co mu nevoní a uvidíš jak otočí. Najednou budeš ožralá d**ka.
        Předchozí   1 .. 567568569570571572573 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.