Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JC, 24.09.2010 8:11:01, IP: ***.***.129.91, #106413A ty krávo jsi VYZITKA BLBOSTI. čti bude v tisku 2.místo v národní soutěži a postupuji do mezinárodní soutěže. Evo kdo umí tak umí a dá se tvořit i za ne dobrých podmínek.Někdo má peníze a bude pořád blbý jako třeba Eva .
JCskutečný, 24.09.2010 8:15:01, IP: ***.***.129.91, #106414Ta ocenění jsem dostal od profíků a předních design jak z Česka,Německa,Polska . Spravedlivá porota.Také mé zboží putuje do celé EVROPY . Jinak ta ocenění najdeš na internetu .Ty by jsi udělala nejlíp kdyby jsi se soustředila na svoji povahu na špatnou povahu.
Věra, 24.09.2010 8:15:44, IP: ***.***.93.81, #106415Jak tady může být někdo upřimný, když ty hned za upřímnost vrážíš kudlu do zad. Co jsem tu nebyla, hned 3x zmiňuješ, jak Věra hulí a chlastá. To se nestydíš, ty h**zle ? Jsi permanentně nalitej, jinak to není možný.
Eva, 24.09.2010 8:42:05, IP: ***.***.170.155, #106420Opravila jsem se i**ote a ještě jsem se k tomu zasmála, ale ty k**téne jsi schopen akorát poukazovat na překlepy a hrubky nepoznáš:-))))
Chudáčku, nikdo o tobě neví, nikdo tě nezná, jsi nic, tak musíš pořád a každého upozorňovat kde by se o tobě dozvěděl:-)))) Tebe číst nikde nechci, stačí že tě čtu tady!!!!!
Kdy si opravíš ten strašněj vzhled kvelbu????? Fakt to vypadá jak prašivej bazar:-))) A ta přeplácaná výloha:-))) Bože, vetešnictví!
Věra, 24.09.2010 9:06:35, IP: ***.***.93.81, #106428Evo, ten kvelb je tak hnusnej a zavšiveně zaprdlej a hnusně přeplácanej, jako sám pan majitel podnikatel. Fuj, hnus.
A Cidro, nevnucuj se, nikdo o tobě nikde číst nechce !
||||||||||||, 24.09.2010 10:06:43, IP: ***.***.54.254, #106443Nechtěl jsem to tu psát tak natvrdo, ale na mě to tam taky neudělalo obzvlášť dobrý dojem.
Co chcete, je to jen nájem.
A ta ocenění kýčů mezi kámoši z poza hor, není nutno přeceňovat. tam je důležité zakončení. Posedět, pokecat, pochlastat.
JCskutečný, 24.09.2010 10:19:57, IP: ***.***.129.91, #106448Ty jsi ||| obyčejná svoloč nic víc .Takový zasran co špiní.Co jsi dokázal ty šmejde a co šmejdíš já jsem tu pro slušné lidi a ne pro svoloč.Zpoza hor jde ted do mezinárodní soutěže ty přiblblíku
JCskutečný, 24.09.2010 10:24:07, IP: ***.***.129.91, #106450Nemocná svoloči a ty děvky zde co mne pomlouvají ,Věro kuřačko a ubožačko .Nekouřím 29 let a vím jedno jistě ,že ty vráno nikdy nedokážeš přestat kouřit ,nemáš na to a to je ten VELKÝ ROZDÍL MEZI NÁMI. NULA VĚRA ,NULA EVA A NULA |||||||| vy jste se koneně našli .Do obchodu mi radši nechodtě ,kvalitní zboží mám jenom pro slušné zákazníky a ne pro svoloč.
Eva, 24.09.2010 10:39:49, IP: ***.***.170.155, #106454Ty hovado sprostý, máš ty v hlavě vůbec něco jinýho, než číslovku 29, slovo nula....? Co to pořád meleš o přestání s kouřením???? Kdo ti řekl, že někdo chce přestávat kouřit??? A i člověk, který vykouří třeba 100 cigaret denně, má větší kvality a cenu, než ty se svým nekouřením, které nikoho vůbec nezajímá. Máš docela povrchní hodnocení, nic jiného taky neumíš, než hodnotit podle toho, kdo kouří a kdo ne, tak co se od tebe dá taky čekat:-))) Ty si tady meleš pořád svou, ale vůbec netušíš komu co vyhovuje. Kvákáš tady, jak kdyby si někoho živil, někomu ty cigára platil, na někoho doplácel, přitom máš sám zaplivaný kvelb se spoustou braku, navíc v nevzhledném zatuchlém krámu, kde sedí "rádoby podnikatel", který není schopen napsat jedno slovo bez chyby. Opravdu reprezentace:-))))
Víš co?? Kup si zdravotní obuv, zabandážuj si křečáky (máš to vedle kvelbu) a jdi na nějakou dlouhou zdravotní procházku, třeba ti maličko zajiskří v hlavě, dnes má být naposledy hezky, pak už to nestihneš!
JCskutečný, 24.09.2010 10:56:48, IP: ***.***.129.91, #106456Potrhlá Evo ,Věro . Vy nány zde je o o abstinenci ,alkohlu a kouření. Jste ožraté a prohulené obyčejné vrány co zde opruzují od rána do večera .,Takové dvě tetky jo a ještě potrhlá pička Jana a kuřička . Tuším ale jednu důležitou věc ,že KOUŘENÍ A CHLASTÁNÍ ŠKODÍ ZDRAVÍ . A tím jste vy tři ušmudlané buchty vyhlášené. svojí zlobou a nenávistí .nepíši v srdci vy totiž žádné nemáte . Zaplivaná jsi akorát ty potrhlá Evko. Pro mne je hezky každý den .Jenže to je pro Tebe příliš složité.
JCskutečný, 24.09.2010 11:02:07, IP: ***.***.129.91, #106457Potrhlá Evo to vedle je zubárna na ty tvé falešné zuby. Jsi posraná alkoholička a kuřačka a neschopná se sebou něco dělat .Taková závislá nula a i na diskuzi zde .Aspon si přečíst o Jeníkovi ,který nekouří 29+29 let krásného čistého života a to ty chudáku nedokážeš. Píšeš o hodnocení a tebe ty nulo ? Co chceš na sobě hodnotit vždyt nic nemáš.
Eva, 24.09.2010 11:04:20, IP: ***.***.170.155, #106458O kouření to zde není, o alkoholu a abstinenci ano, tak proč nám tady vnucuješ nějaký pofidérní článek o tobě a jiné hovadiny??????
Eva, 24.09.2010 11:53:09, IP: ***.***.170.155, #106461Ty už nevíš, co bys žvanil za hovadiny co????:-))))))
K tvému nasrání: zuby mám své a dokonce mi ani jeden nechybí, myslím, že ze stomatologického hlediska celkem v pořádku:-))))))
Z 99% nepiju a nekouřím, tak mi poraď co mám více se sebou dělat???:-)))))Myslíš, že to jde třeba na 150%?? Moresy z komunismu??? Závist??? Co to je Cidrychu???:-)))
Kdybych 29 let nekouřila, přestala bych v 7 letech:-)))) To jsem bohužel nezvládla, omlouvám se, že jsem podstatně mladší než-li ty:-)))) a o Jeníkovi jsem přečetla dost pohádek sama i svým dětem. Vždy se smály, jak byl hloupý. Nevěděla jsem, že to tak může být i v realitě:-))))
ano, 24.09.2010 12:13:37, IP: ***.***.114.236, #106463Cidrychu,jdeš pomalu,ale jistě do kopru.Žádná chvála na kvalitního člověka,výsměch,potupa,pohrdání.
Ty,kdybys mohl,napíšeš to svoje 29+29 metrovým písmem.Jenže bohužel ti to tu nikdo nežere.Když někdo během pár dní opravuje svoji abstinenci z 13 na 29,tak to působí velmi,ale velmi nepravděpodobně,že tomu by uvěřil jen blázen.A to,kromě tebe,tu nikdo takový není.Snad jen ten trotl,který se tě jednou zastane,jednou ti nadává a pak plive po všech.Házíš po všech blátem,ale nejvíc ho ulpělo na tobě.Vychvaluješ se,jako malé dítě,vztekáš se jako malé dítě,chováš se jako blb.To máš pak těžký s nějakým poučováním,co kdo má dělat,když jsi takový zmetek.Opakuji.Kam jsi kdy vlezl,všude jsi vzbudil odpor svým chováním.Na každé diskuzi,kde jsi se objevil,se ti dostalo nepochopení.Ale ty nic,ty nikdy za nic nemůžeš.To oni,všichni jsou svoloč.Ty jsi v tom vždycky nevinně. Ptám se PROČ?Asi proto,že jsi nesnesitelný,samolibý,ješitný,pyšný,zlý,že by s tebou nevydržel ani svatej.
Pořád se oháníš slušnýma lidma,ale máš možnost za nima jít na jinou diskuzi.Proč to neuděláš,když tady jsou pro tebe samý k**téni a i**oti?A proč jsou vždycky tam,kde jsi ty?Je plno diskuzí o alkoholismu i kouření a všude tam jsou na sebe lidi slušný,svěřují se ,diskutují.Když ti nedochází ani taková obyčejná věc,tak se mi chce říct,je mi líto.Ale není,protože ty bys mlčet,ty jsi jen otravný starý,zlý dědek,kterýmu se nepovedlo co chtěl,tak se tu donekonečna vychloubá svým nekouřením a abstinencí,jako by to byla ta nejdůležitější věc na světě.Docílil jen to,že mu nikdo nevěří a všichni se mu posmívají a nadávají.Tak jen tak dál,podivná zábava.
Věra, 24.09.2010 12:23:31, IP: ***.***.89.82, #106465Já se taky divím, jak takový hovado může chodit po světě a jak může se sebou vůbec žít. Že se ze sebe nepoblije.
A Cidro, ty tvrdíš, že tvá Věrka a maminka jsou děvky ? No, normální dámy by s tebou nevydržely.