Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 16.09.2010 6:38:27, IP: ***.***.129.91, #104795
Je to tu o ničem ,pár půbošů ,pár kuřáků a pičů a pár sráčů .Když jsem říkal ,že to půjde ke kopru jako doktorka a podobné debaty nikdo jste nevěřil.Zde a podobné servery jsou jenom na výdělek pro pár lidí. Nabídka šidítek a další masírování. Kdo pochopil ,že musí SÁM má vyhráno. 29+29 let pohody a klidu,bez kouření a chlastu. Hezký den všem slušným.
JC, 16.09.2010 6:48:53, IP: ***.***.165.52, #104797
jsi nemocný,ten tvůj Martin vypisoval na alkoholismus že kvůli mlácení nevlastního otce skončil na půllitrech rumu.Kouří moc obyčejné cigára,pije lahváč ve slevě.Je rozvedený jak TY,kvůli chlastu!!!Jeho přítelkyně je v USA vydělat peníze,on má h**no,je zaměstnání které mu s milosti dal nevlastní strejda!!Vyučen stolář-truhlář!Měl modrý nick,tam foto zemřelého muže prý se srandy,s prče!Tomuto Martinovi,jsi vždy psal a píšeš.....
jeníku, 16.09.2010 7:42:36, IP: ***.***.165.52, #104801
Martin dělá u nás papíráka,jinak poskok pro vše.Na doutník nemá,ten má jak Ty lakomost v sobě!Shání a kupuje jen ve slevě!Jinak má vychování hnus,dokouří a vajgl hodí na zem,pivo neumí nalít do sklenice aby nemusel umývat pije přímo s flaše.nadává hnusně do pič.,kure... je nemocen od dětství....
Věra, 16.09.2010 8:40:59, IP: ***.***.72.18, #104803
Tak včera jsem tu celý den nebyla a někdo se snažil mě napodobit.. Byla jsem na služební cestě v zahraničí a koukám, tady nic nového, opět samé blitky.
Jeníku, jestli si myslíš, že žiješ spokojený život, musím tě vyvést z omylu. Spokojený a šťastný život vypadá úplně jinak, než ten tvůj, víš. Někdo si může občas dát sklenku s přáteli, k tomu třeba doutníčka, a věř tomu, že vždy bude normálnější a šťastnější, než jsi ty se svými 29+35.
JCskutečný, 16.09.2010 9:17:35, IP: ***.***.54.254, #104807
Věro, ty jedna. To bylo minulý týden. Dnes je to 30+37
JCskutečný, 16.09.2010 11:16:55, IP: ***.***.129.91, #104853
No moje Věruška je v Dubaji a ty jsi byla v Polsku anebo v Německu na tržnici. Jsi naivní já mám spokojený a vyrovnaný život ale ty s tím kouřením si asi uklidnuješ nervy vid .Holka děláš to špatně kouření a pití to je jenom ukázka nevyrovnanosti .Uklidnuješ se cigaretkou? Představ si že já jakožto vyrovnaný člověk nepotřebuji šidítka . Už tě vidím jak se ti klepou ruce ,když si zapaluješ -honem honem . Chacha a ty kuřačko mi budeš zde hovořit o spokojenosti .A ty žluté záclony kuřáků ,rakoviny atd to je ten tvůj SPOKOJENÝ ŽIVOT?
Eva, 16.09.2010 11:31:18, IP: ***.***.170.155, #104864
Cidrychu, myslím, že je úplně jedno, kde byla Věrka na služební cestě. To jen ty si honem musíš vymyslet nějakou ptákovinu, abys měl navrch:-)))) Tady šlo přece o to, že nemohla být na netu, když byla na služebce mimo:-))Ale ty jsi ihned zapojil své omezené myšlení dítěte z MŠ a zase jsi zabodoval:-))) Tohle dělají velice zakomplexovaní lidé. My vyženem barák o patro, a když vy o patro, my o dvě:-))))))))) Přesně tvůj styl. Snad si nemyslíš, že tomuhle někdo věří, ale ty prostě nemyslíš, musíš jen něco kváknout, abys vypadal lepší.......Tohle přeci dospělí lidé nedělají, to je úroveň dítěte v 5-6 letech:-))) ale tam je to roztomilé, u tebe k pláči. Jsi magor a je mi tě líto, raději se moc neprojevuj, ať nejsi opravdu všem pro smích a písemně už raději vůbec ne. Takže ti zbývá jediné, někam se schovat před civilizací, páč ty do ní nikdy nemůžeš zapadnout se svou naivitou a hloupostí:-)))
Eva, 16.09.2010 11:34:00, IP: ***.***.170.155, #104866
Jo a kdybys měl tak spokojený a vyrovnaný život, nebudeš nás tady stále o tom přesvědčovat:-))) Už právě proto, že jsi spokojený a vyrovnaný bys neměl potřebu o tom psát. Jsi zakomplexovaný, nešťastný a neustále musíš ostatní přesvědčovat o opaku.To je přesně tvá reakce na vše:-)))
Věra, 16.09.2010 11:46:46, IP: ***.***.72.18, #104877
Jeníku, bohužel, já byla služebně jen na Slovensku. V Emirátech jsem byla na dovolené loni. Proč jsi nejel s Věrkou ? A ve kterém Emirátu je na té dovolené ? Těch Emirátů je tam 7. A vůbec nejhorší a nejpřísnější režim má Sharja. Tam rovnou sekají ruce, nebo zavírají, když má žena třeba jen tričko bez rukávů. Tak abys jí někdy ještě spatřil, když jí tam pošleš samotnou, bez chlapa. Jsi ty vůbec normální ?
JCskutečný, 16.09.2010 12:30:58, IP: ***.***.129.91, #104894
Já tam nejel aby mi neusekli třeba pindoura a mě je lepší na zahradě na chalupě a řezat dříví. Jinak rád tak Tunisko,Řecko ,Švýcarsko.Věrka jela s šévkou z vysoké školy a tak nemám starost ,.Za to Tvá kamarádka vykulená Evka prudí .To není ženská ale spíše mužatka ,taková rašple no na Slovensku mám plno obchodních přátel .Co se týká normálnosti ,tak kdy ty budeš normální a přestaneš kouřit cigarety? Normální je nekouřit to nevíš?
JCskutečný, 16.09.2010 12:37:44, IP: ***.***.129.91, #104896
Ty stará rašple co pořád napadáš a kdo se s tebou baví ty obludo. Věděl jsem ,že začneš vymýšlet krávoviny co a jak. Znám tě ty vráno namrzlá a když si tě představím takovou rozhádanou ,bláznivou ženskou , už jsem se s takovýma vránama dlouho nesetkal .To víš ke mě chodí nakupovat normální lidi ,ne něco jako ty strašidlo .Ty nevyženeš nic ,žádný patro ,ty jsi akorát zde vyhnala sledující a Zdeničku. No to jsou ale skutečné ženy a jak se příkladně starají ,no když je postavím vedle tebe ,ne to nejde ,Evo jsi obyčejná kráva nejde to říci slušně ,
Evo, Věrko, 16.09.2010 12:44:45, IP: ***.***.21.114, #104898
naprosto jste to vystihly, tleskám...
Ten blboň se vždycky chytne sám do vlastní blbosti.
Eva, 16.09.2010 12:51:20, IP: ***.***.170.155, #104899
Ani se mi nechce věřit, že bys tohle co jsi sesmolil v posledních dvou příspěvcích mohl myslet vážně. Jak slovosledem, tak obsahově. Ty jsi fakt akorát tak vhodný na tu zahradu. V kterém tom státě je věrka a jak tam letěla???
::-) To platí!!!, 16.09.2010 12:51:29, IP: ***.***.213.249, #104900
Eva, 16.9.2010 11:34
Jo a kdybys měl tak spokojený a vyrovnaný život, nebudeš nás tady stále o tom přesvědčovat:-))) Už právě proto, že jsi spokojený a vyrovnaný bys neměl potřebu o tom psát. Jsi zakomplexovaný, nešťastný a neustále musíš ostatní přesvědčovat o opaku.To je přesně tvá reakce na vše:-)))
Olda, 16.09.2010 12:52:32, IP: ***.***.21.114, #104901
Co je "šévka z vysoké školy" ??? Psal jsi, že ta tvoje Věruš chlastá víno, to v Dubaji nepřežije. A kam že to vlastně jela? Myslím konkrétně.

A proč ML může kouřit doutníky a chlastat? On není normální?

Evo, jak vidíš, už je to tady. Malé děcko v období vzdoru...přesně, jak jsi to napsala.
        Předchozí   1 .. 528529530531532533534 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.