Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Poly, 04.09.2010 9:36:45, IP: ***.***.217.2, #103614Jendo, nezuř, zase na tebe někde kašlou, nedávno jsi tu hymnu Č.Dvora tak chválil, chlubil jsi se s ní!Můžeš jen závidět těm, co je tam mají rádi, pozvou je na návštěvu, je to od nich hezké.
JCskutečný, 04.09.2010 10:20:45, IP: ***.***.129.91, #103618Poly Ta hymna je na osudovou a osudová jsou i pozvání. Bohužel zjistil jsem ,že když jsem tam byl já ,tak ti co tam trávili se mnou čas tam už nejsou .Život je krátký a nežijeme věčně a proč by mne zvali Ti co mne neznají. Pepovi ještě hoří vajgl před vstupem do léčebny. Pepa abstinuje rok dva ? A musím se Ti svěřit ,Víš já tam na jihu bydlel a v Kaplickém lomu jsem kdysi dělal pět let. Takže tam mám spousty kamarádů a když jezdím na dovolenou tak na Štilec /rybník/kousek od Kamenného újezdu .Víš já tam vybavoval nádobím a tam jezdím na chatu .Jinak kousek od Červenáku mám ve Chvalšinách kamaráda má velkobchod v Českých Budějicích a u něj s Věruškou přespáváme. v Českém Krumlově také jsem vybavoval obchody. Do Vyššího Brodu jezdím rád kdysi jsem tam prožíval minulý život jako převor kláštera. Ano to jsem na tom obrazu u vchodu já ,ten zarostlý sympaták. Ale to je už dlouho. Mne tam tudíž zvou všichni ale hlavně Ti co ještě žijí víš? To co už umřeli jaksi nejsou. Jinak mám jako první slevovou kartu na Metro v Linci .Nevím co bych Ti ještě řekl jo a jeden kámoš tam má jezírko ,přijedeš dostaneš prut chytíš rybu a oni Ti ji upraví. Novohradské Hory znám nazpamět ,kdysi jsem měl vstup do pásma . Poly je toho hodně co vím o Jižních čechách ,Třebon "Šupinka" nebo Masné krámy. nebo Hrdějovice -keramika dnes mají rakušáci atd. Nové Hrady hezký klášter a všude mám známé. To zboží v Českém Krumlově u schodů v obchodě je ode mne ,jinak díky mě má také ted u schodů směnárnu.Z Kamenného Újezdu začínal s porcelánem a díky i mé maličkosti dnes je ten barák jeho ,samozřejmně svojí šikovností a pracovitostí. V Omlenicích také známé ,já nevím jak tě přesvědčit ,že Jižní Čechy byli skoro dvacet let můj druhý domov. Proč bych měl zuřit nebut labut nebud hloupá tak jak Pepa z depa. Víš co je nejdůležitější ? Abstinence a nekuřáctví. Sama víš moc dobře ,že každá léčebna má své jako pánbíčka a každý kdo je svůj a samorost jako jsem já je něco co nabourává ten jejich mýtus o Klusech ,setkáních,doléčování,Pepa je čerstvý abstinent a myslí tak jak ho naučili. Já jsem jiný ,já jsem dokázal i sám přestat po krátkodobé recidivě a to dokáže málokdo. Takže já přeji všem co přestanou chlastat at s pomocí léčebny anebo sami ,vše nejlepší a dobrý vítr. Asi to není to co by jsi ty a další chtěli slyšet .Tu Vaši pokoru já znám jako ".Pomoz si a bůh Ti taky pomůže "
Jana, 04.09.2010 13:46:51, IP: ***.***.217.2, #103639Převor???????Není mně jasný toto:Pepa psal, že tam byli bývalý pacienti, kteří nepijí 30, 29, 28 let, ty úžasňáku jsi pozván nebyl!!!Patříš mezi ně, ne???A cestu po již.čechách znáš, no a?Patří to na alkoholismus?Tady je podstatné to, že tě nepozvali do léčebny, jako čestného hosta!!!!!Neodbočuj, nepopisuj, jak znáš ty již.čechy.
Pavel, 04.09.2010 16:34:59, IP: ***.***.217.2, #103651Neodepisuje, je mlčenlivý!Co dodat, je nechtěný, nežádoucí......doufám, že se zalkne vzteky.Stejně pozván jako čestný host, jinak by letěl, machroval, vychloubal se, a ono nic!Jo, Pepa, toho si tam váží!!
sledující...., 04.09.2010 17:14:31, IP: ***.***.60.236, #103657Na nic jsem se celý týden neptala, někdo mě dokonale napodopil, nevím, kdy jsem psala naposledy ,ale asi tak v pondělí, teď dočítám, od té doby jsem NIC NEPSALA DO TEĎ.
sledující...., 04.09.2010 19:38:38, IP: ***.***.60.236, #103665Smysluplné jsou příspěvky jen p. Cidrycha, je to aspoň o něčem, dokonce k tématu a je to ze života, není to jen pruzení někoho a slovíčkaření. No nic, dobrou noc.
Poly, 04.09.2010 19:42:09, IP: ***.***.217.2, #103666Ty příspěvky jsou tak smyslplné, jako Ty nesmyslná.Krávo.
špion, 04.09.2010 20:42:44, IP: ***.***.217.2, #103667Při představě montážníka jendy máš jistě orgasmus, jen si užij!Je taky indický princ, bachař a šumavský medvěd.
7777, 05.09.2010 8:17:22, IP: ***.***.54.254, #103692Sledující.... 4.9.20101 17:14 = Standard.
Začátek příspěvku
Celý týden jsem se neptala nebo nepsala jsem již tři dny - vždy prvně vysvětlení, že by strach, omluva ???
někdo mě dokonale "napodopil". Chybka, jako od někoho. Mysl je prostě vázána na to pití, anglosaský typ.
nevím kdy jsem psala naposledy......nevím, kdy zase napíši, vím, že jsem nepsala, nechci psát a nebudu psát a hotovo.
Dočítám. Od té doby jsem nic nepsala do teď....a od potom do někdy budu zase psát.
Jéžíši pište trochu normálně a k věci. Samé budu nebudu, píšu nepíšu a hlavně nemáte dopito.
7777, 05.09.2010 8:40:36, IP: ***.***.54.254, #103694Kam až se to dostáváme ???
Smysluplné příspěvky ???
Do Vyššího Brodu jezdím rád kdysi jsem tam prožíval minulý život jako převor kláštera. ...no ty máš dost
Ano to jsem na tom obrazu u vchodu já ,ten zarostlý sympaták. ...no ty máš dost
Ale to je už dlouho. Mne tam tudíž zvou všichni ale hlavně Ti co ještě žijí víš? Ti co už umřeli jaksi nejsou....syčáci, umřeli si a nepozvou a nepozvou mě
Jinak mám jako první slevovou kartu na Metro v Linci ....a taky mám první proštípnutej lístek z koněspřežky a první prošlou tramvajenku. No prostě, já toho mám. Hlavně mám endogenní deprese a měl bych být na úplně jiné diskuzi.
Nevím co bych Ti ještě řekl, jo a jeden kámoš tam má jezírko ,přijedeš dostaneš prut chytíš rybu a oni Ti ji upraví...no skoro, jako v posledních chlupářích.
To je co ?? To si umím bájit a vymýšlet.
A to ještě druhý kámoš, ten má trochu menší jezírko, spíše loužičku a ten tam má zase čolky. A další kámoš, ten má….ten nemá nic , jo a ještě jeden další kámoš, ten taky nemá vůbec nic a ještě k tomu lže a krade.......
Cukr, 05.09.2010 10:07:22, IP: ***.***.217.2, #103698A stejně ho do Červeňáku nepozvali!Kdo by byl na něj zvědavý?
Pepa, 05.09.2010 10:09:29, IP: ***.***.217.2, #103699Jo, ty sympatáku převore, kde jsi zjistil, jak já dlouho abstinuji?Sice ti do toho nic není, staráš se přesto o mou osobu, informace máš vymyšlený, lžeš!
7777, 05.09.2010 10:27:48, IP: ***.***.54.254, #103701Asi začíná být na tobě závislý.
mv, 05.09.2010 12:00:40, IP: ***.***.21.114, #103707Ta Markéta, ta tady opravdu chyběla. Kde je Yossiran, nejsem já. Takže mizím, s tou bláznivou nehodlám být ani na společné diskusi.
Mějte se fajn a být Vámi, též mizím. Ale neberte to jako radu, těch je tady dost, spíš maličké doporučení. Pa.
mv, 05.09.2010 12:07:46, IP: ***.***.21.114, #103709Omluva: jméno jsem zkomolila. "Yossarian", to jen pro pořádek, je mi jedno, jak se ta osoba podepisuje.Tak ahoj.