Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Pavel, 31.08.2010 6:04:41, IP: ***.***.217.2, #102885
Když on si jc, myslí, že je Letadélko Káně, lítá s Čukem a Gekem nad náma, a zachraňují nás.A Ty, mv, si klidně čteš o Hradech....., za chvíly se dozvíš, že jsi se sama svěřila, že je manžel v hospodě, pije,a pokoušíš o nástavbu na gymplu!Vytáčíš ho s nějakou trapnou VŠ, víš, že to jenda nemá rád, neuznává žádný školy, jen tu svou, životní, která byla samé bonzování, vlezdop**elkování, klanění, touhy po moci......Je tak "čestný", musel nahlásit p.Liškovi, že ho tu někdo pomlouvá, třese se radostí, že zase zasel zlo.Čím víc si hraje na lidumila, tím je víc jasné, co je to špínu.
mv, 31.08.2010 7:07:31, IP: ***.***.21.114, #102886
Jenže je vytočenej, předešel ho Martin. Toho pána první zkontaktoval on. Ale stejně teď dva roky bude psát o tom, že tady chudáka ml pomlouvali a my nic a bla bla bla...až se do toho vložil ON a potom měl ml klid.
Dneska ať si mě klidně uráží, je mi to jedno. Včera mě to ale moc mrzelo.
Hezký den, jdu pracovat.
Jana, 31.08.2010 7:14:46, IP: ***.***.217.2, #102888
Mv, jak Tě může ten hlupák urazit, ublížit Ti?Je to pod tvou úroveň, jemu děláš jen radost.Nemůžeš ho brát vážně.
odpověd, 31.08.2010 7:27:09, IP: ***.***.127.229, #102889
prosím normálně myslící lidi.Je fakt možné,že jak JC a ML hned ví kdo je ten p.Liška?6e ho JC,ML znají hned mu volají?
Blbost ML-martinliška
zlínský kraj
rok narození 1975
vyučen stolář-truhlář
záliby hudba,houbaření,lození po skalách
Obzvlášť Čertových v Lidečku,
narozen svobodné matce Františce
rozveden,kvůli pití,fetu,kouření,agresivitě
bezdětný,nastěhován do Francové lhoty,k přítelkyni Martině,prodávající v krámě,který chce pronajmout,jede do Ameriky vydělat peníze!
Vy si myslíte,že oni psychopati hned vědí komu mají volat!
ML je lhář ,psychicky narušen od mládí!zdraví zahumení
Vždyť se ho zeptáte,na porodnici a hned opoví Zlínská,Martina přítelkyně tam jezdí na urologii.já znám jak jeho tak celou rodinu.
Jo Martine liško chytrá máš v příjmením písmeno"š"?Jsem dala otázku,odpověd Tvá byla ano,já se za jméno nestydím!Nemusíš,ale děláš mu ostudu!Jinak ještě do rodiny patří strýc František pracuje v mezu,strýc Vlastik ten je malíř,teta Marie pracuje též u šéfa Jaroslava(všechno jsou sourozenci,i Ti včerejší),jak mají firmu rozdělenou.katka zdraví tě pes Ben :-))
Věra, 31.08.2010 7:35:53, IP: ***.***.72.18, #102890
Ježíšmarjá susedo, jdi už s tím konečně do p**ele ! Jsi psychicky narušená osoba a měla by ses léčit ! Pořád dokola tady meleš nějaké kraviny a nikdo tady na tebe není zvědavej. Táhni !
jen ml, 31.08.2010 7:43:17, IP: ***.***.127.229, #102895
se může na pravdu rozčilovat aj s tatíkemjendou který ho nechal mlátit tak že skončil na půllitrech rumu neurolech rozveden,bez práce na cigárech vajgle hází kolem sebe ml metlu a šup šup zametat po sobě
andrea, 31.08.2010 10:47:43, IP: ***.***.175.250, #102905
Ty d**ile blbý, na koho si tu hraješ? Ta za kterou se vydáváš neumí ani zapnou počítač, natož tam psát takové hovna!!!
JCskutečný, 31.08.2010 12:04:27, IP: ***.***.129.91, #102906
mv víš co se stalo? Zde je tolik lidí zlých viz.ten Martin co hoi pomlouvají ,tak skoro se ztrácí přehled kdo a jak. MV přimi omluvu jestli jsi to brala jenom jako poštuchování. Manžel Tvůj si přeci může dělat co chce pokud se domluvíte. Nedovolil bych ci psát ,že Tvůj manžel je opilec ,naopak může to být fajn chlap ,když má tak rozumnou a přívětivou ženu. Co se týká toho Martina jak ho zde někdo pomlouvá .Nikdo si neuvědomuje ,že to je rodina že podnikají a v dnešní době pomluvy a urážky. Jak lidé sami říkají na pravdě trochu šprochu , Takže i mne jak zde neoprávněně někteří špiní mne asi poškozuje a já třeba přitom jsem dal na záplavy ,dětem,postiženým,dávám slevu na městskou kartu a pro další region a nemusím .Dávám ze svého . Možná že mne někdy mrzí ,že člověk pomáhá ,dával krev,zastával se druhých a co. Ale nelituji poznal jsem zde pár slušných lidí a třeba osud Zdeničky anebo sledující jak vrací mamince alkoholičce péči je dojemné ,proto jsem se jich tolik zastával a zastávat budu .Kdo jiný než zde by jim měl pomoci .Neotočil jsem se k nim zády ,když žádali o pomoc .
JCskutečný, 31.08.2010 12:15:18, IP: ***.***.129.91, #102907
Jsi magor a spoustu zde rozmíšek máš na svědomí. Už jsem Ti psal ,že můj kamarád Martin je někdo jiný. Mám dojem ,že schválně špiníš toho Martina s tou stav.firmou. Včera jsme si volali a dnes mi volal jeho webmaistr .Říkal jsem mu at si zjistí přes web.zde tvůj nick .Jsi parchant mají rozvětvenou firmu rodinu a ty je takto špiníš bez možnosti obrany. Ty máš štěstí ,že tě neznám držku bych ti za ně rozbil. Když něco máš tak na férovku a nešpin zde . Hodně hádek a pomluv jsi zde zavinil . Pozdrav slušným.a normálním.
martineLiško, 31.08.2010 13:07:17, IP: ***.***.165.52, #102910
co krákáš?Tu andreu co tu píšeš znáš,nebo o které píšeš?Ty píšeš o Tvé švagrové co má TVého nevlastního bratra Staňu ,mají toho malého Šimonka že JO???Jinak jak se kojí ,kojils,kojils moc hezky kolem dnes 11.55hod stál venku u Martiného obchůdku a kouřil obyčené cigáro!!Měls černý svetr jsi podobný JC podle jeho foto!Jinak můžete volat kdo máte zájem o pronájem 577 321 094!!! Je to pevná linka kdo byste zaskočil Martinu než se vrátí,s vydělanými kačkami né dolary.Zdravili jsme se prčáááá je na celém záhumení
v, 31.08.2010 13:30:43, IP: ***.***.114.236, #102913
KOKODÁÁÁÁK,KOKOKOKOKODÁÁÁÁÁK,KOKO,
KOKOPIPI....
normální, 31.08.2010 13:50:35, IP: ***.***.127.230, #102914
JC prosím co tím myslíte?Tady celou rodinu špiní jen on sám ML,ten jediný psal zkurvy synu o kom o své matce?On pochoval celou rodinu!On rodí přítelkyni,která není těhotná!On napíše v sobotu má syna,v neděli jsou na sále!On píše je to kluk,to mají dva?Jednoho v sobotu,druhého v neděli?On se chválí ,lže,píše je sám nemá ani vlastního ani nevlastního bratra!JC píšeš je z rozvětvené rodiny,špiníme je né on sám a ty s ním!Lžete kouří,pije nic nemá nech prodává sám!!!!!
JCskutečný, 31.08.2010 14:03:16, IP: ***.***.129.91, #102917
Panebože za co mne trestáš.Martin můj kamarád je někdo jiný než píšeš ty ,ty mluvíš o jiném člověku .
, 31.08.2010 14:16:26, IP: ***.***.127.230, #102921
je to ten co tu píše ze zahumení,který dnes kouřil.Vše svědčí o jeho lžích,ten kdo neví o co se jedná.Nikdy nebude kopírovat firmy,kapelu,personál porodnice!tebe atd....Firmu otce Martiny,já nejsem naivní,jak Vy dvá.Zavolej co porodila Martina a blahopřej jí 577321094,má to na dveřích na bílém papíru nepřehledutelné!!!petr
, 31.08.2010 14:27:04, IP: ***.***.114.236, #102925
...tak kam se hrabe cidrych,tohle je prosím taky pěknej kolovrátek:-))))))))))))))))) jen ty čísla má každej svoje:-))))))))
        Předchozí   1 .. 476477478479480481482 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.