Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

andrea, 30.08.2010 14:30:30, IP: ***.***.165.53, #102712
já přeji Tobě Jc rozumné jednání.A MLmartinoviliškovi,nech Martina jeho přítelkyně vydělá dost,aby se mohl léčit.Jinak je dobré,že máte jaterní testy v pořádku.Měl by jste poradit Martinovi nech nekouří má plíce prouzená,nechlastá má játra prochlastaná.K synovi mu přát nikdo nebudem,žádného nemá!!!Raděj mu domluvte,můžete psát jako pam či sledující,či dz ,zd.Větší tupci zde nejsou sám jste mu na Spříznivkyni psal ty jsi ale liška chytrá.Když jsem psala ,jako ML martin li..a jestli má v příjmením "š",odepsal mám já se za jméno nestydím.Když jsem psala "Čertovy skály jsou v e Francové Lhotě,rozčileně odepsala né v Lidečku rád po nich lozí.Když jsem mu psala proč má fotku zemřelého muže,který pil až onemocněl,opatrovala ho sestra.U nás se mu říkalo Mates.Pak fotka zmizla.Odepsal se srandy s prče.No lže žádného syna nemá!Vlastně ani dceru.
no, 30.08.2010 14:34:20, IP: ***.***.213.249, #102714
Tak se s tím nezalamuj,vždyť každý se chce bavit.Nech je žít:-)))
Jan, 30.08.2010 14:39:12, IP: ***.***.217.2, #102716
Stejně si ale začal pít!Sledující, proč se neobjevíš, když tu JC není ?A znáš i ml, jsi tááák dobrá, záhadná, piješ asi víc, než máma.
není, 30.08.2010 14:43:02, IP: ***.***.165.53, #102718
když JC takový opůrce chlastu,kouření,lží podporuje ML .Tak tu nemusí kázat,jednou Pam,podruhé sledulka,potřetí dz.Ano chlastá zrovna jak ML tak JC.
JC, 30.08.2010 14:57:56, IP: ***.***.129.91, #102720
Je to skutečně škoda ,že přicházíš o možnost regeneraci mozku ,přišlo by ti ti vhod. Ty máš opravdu mezeru v vzdělání a vůbec o životě ,vím ,že se ženy neptá ale přesto ,kolik je Ti let? Víš potřebuješ rozšířit obzor ale k některým věcem se můžeš přiblížit stářím. Máš své oblíbené knihy ,které tě provázeli dětstvím. Robinsona si přečtu třeba 2000mil pod mořem,tajuplný ostrov, dva roky prázdnin ,vynález zkázy ,nebudu zde číst vše ale vidíš dnes jsou věci ,které už se pročítali dříve, Let balonem,kapitán Nemo, atd. Věra se stydí ,má pocit viny ,že se nechala unést a byla sprostá. No asi ji to odpustíme ,že . Má teta napsala knížku Zuzka -obrázky z venkovského života. Možná kdyby jsi na sobě zapracovala a vypilovala trochu tu asterivitu v chování ,byl aby jsi docela slušná žabka. No mám zase práci tak mne omluvte.
JCskutečný, 30.08.2010 15:03:08, IP: ***.***.129.91, #102722
Není bud chytrý a přemýšlej .Dokázal by jsi s chlastem udržet v dnešní době velkou firmu se spoustou zaměstnanců ,kdyby jsi pil? Bud rozumný ,v dnešní době pokud chceš přestát konkurenci a tlaky si nemůžeš dovolit chlastat. Vzhledem k tomu ,že vím že Martin sem tam doutníček a vím že má velmi vysokou odpovědnost k práci ,je zcela vyloučeno ,že by chlastal .Já si zase neumím představit svoji osobu v ožralém vydání za pultem .Tady vidíte jak druhým křivdíte.
Jarda, 30.08.2010 15:18:00, IP: ***.***.83.195, #102725
Jsem alkoholik a snažím se o život v abstinenci.Chybí mi ale radost ze života,mám často deprese a bývám agresivní.Ve střízlivém stavu jsem se rozvedl s ženou a 2 dětmi,vystřídal několik partnerek,utratil naspořené peníze za dovolené a věci pro milenky.Chodím na skupinové terapie i na anonymních alkoholicích jsem byl.V této době jsem sám,děti vídám 1 do měsíce,chodím do práce a z práce,vydělané peníze strkám do cestování.Radost ale v mém životě není.Nerad bych znovu začal chlastat,ale už myšlenky na chlast mam znovu.I myšlenky na smrt.Oba dva stavy ani chlstání ani abstinence mi nepřináší nic dobrého.Vaše pindání mi přijde absurdní.Jste do jednoho pitomci omezený.Koukam že vaše životy stojí taky za h**no.Alespoň je mi líp.
oooo, 30.08.2010 15:24:00, IP: ***.***.54.254, #102726
JC, 30.8.2010 14:57
vypilovala trochu tu asterivitu v chování

Tak to bude fuška. Ta "asterivita" se hodně blbě piluje. Zvlášť v chování , je to skoro k neupilování.

Jéžíši , to jsou perly
mv, 30.08.2010 15:26:56, IP: ***.***.21.114, #102728
Já vím, že máš problém něco pochopit, takže ještě jednou. Alkohol zabíjí mozkové buňky. A otázka: kdo z nás dvou je alkoholik? Nápověda: já to nejsem...
Opravdu nemusíš zde číst (?) vše....a co Timur a jeho parta? To je přeci taky tvá oblíbená...Já mám trochu jiný vkus, ale Verne - proč ne.
A neodpověděl jsi mi na otázku, pořád doporučuješ koníčky, tak jsem se ptala, co máš proti tomu, když si já jdu číst knihu? Konkrétně: Po rozhlednách a starých hradech 6, V. Pohorecký. Jestli bude ještě hezky, plánujeme výlet, tak pátrám. Tak mi napiš, co je na čtení knih špatného.
Je mi pár přes třicet.
Co to mám vypilovat????
mv, 30.08.2010 15:40:10, IP: ***.***.21.114, #102730
No vidíš, Jardo, jak jsme Ti pomohli. Aspoň jeden spokojený....
sledující...., 30.08.2010 15:45:19, IP: ***.***.60.236, #102731
Jane, proč jsem tu nebyla, pže jsem se rozhodla v minulém příspěvku někdy před měsícem, nevím, že tu končím, k tématu to není. Občas jsem sem koukla a potvrdilo se to, dneska jsem psala, že nebudu psát o svých problémech, ale jen tak jako vy všichni ostatní. To je moje věc, že vím ,že Martin je někdo jiný, než za koho ho máte. Rýpejte si raději na diskuzi, kde Halina, Yoassarian, Markéta.....

Andreo, já přeji roumné uvažování Tobě.
Jarda, 30.08.2010 15:52:00, IP: ***.***.83.195, #102733
Spokojený nejsem.Jen mi můj stav přijde ještě dobrý ve srovnání s tím co se tu dá dočíst.Alkohol je vážně svině,která z vás udělá vymaštěnýho d**ila.Je to tu poznat.
JCskutečný, 30.08.2010 15:59:43, IP: ***.***.129.91, #102734
No konečně rozumný člověk. Vidíš ty jsi alkoholik píšeš ale jsi chytřejší než ta údajná parta nepičů zde .Jedna vysokoškolačka výš než druhá a všechny s koněm za vozem. Jsi praktik pro život a určitě jsi v životě vyzkoušel vše a dost. Máš větší rozhled než hromada knihomolů zde. Ti o skutečném životě ví prd. Hezky píšeš ,že se snažíš. Zkus to vzít jako já a postav se k tomu ,že se nesnaž ale žij. Využij té zkušenosti máš víc než oni. Depky jsou třeba je rozchodit. Máš vztek ,že nemůžeš do hospody ? .No víš musím se ti přiznat ,také já se zde bavím těma hlupákama jak píší o životě a co přečetli .Život sám píše každého knížku. Cestování je fajn poznávání. Hele Jardo jednou jsem byl s přítelkyní na dovolené u moře kámoš měl cestovku tak jugoška. Rozešel jsem se s ní a on podruhé at jedu s ním sám. Byl to trest .Vzpomě jsem si jenom na ty hezké chvíle a na ty špatné zapoměl .Ty bud rád ,že máš stav ,že nepiješ a žiješ. Ty říkáš zde to psaní,já vyplnuji z dlouhé chvíle nebot jsem svůj a nikdo mi nebude nařizovat. Mám něco za sebou a i když mne rehabilitovali tak své jsem si užil ,Tito někteří nic ,neznají život akorát tlachání a těžko tě také pochopí. Rozumí Ti akorát ten ,kdo si nabil rypák. Píšeš ani chlastání a ani abstinence. O tomhle stavu hovořil jednou Doc.Skála . Ty musíš najít život právě v té abstinenci. Skála nebyl alkoholik ,on přestal pít alkohol právě kvůli alkoholikům aby se nám přiblížil. Já nevím nikam nechodím na žádné terapie k čemu ,stejně máme každý jinou povahu a život. Ty si ho udělej lepší ,máš na to . Zvolil jsi si abstinenci ,zvolil jsi si život ,tak si ho nekaz . Víš moc dobře sám co Ti dalo práci než jsi se dostal až sem ,jsi svobodný a alkohol tě nevodí za ručičku ,bud svůj .
Jarda, 30.08.2010 16:04:32, IP: ***.***.83.195, #102736
Doktor Skála je přeci alkoholik.
JCskutečný, 30.08.2010 16:04:33, IP: ***.***.129.91, #102737
Ahoj sledující já také píši jen tak ,když nejsou lidi. Víš co je legrace jak se někteří vytočí ,o nic jim přitom nejde. O svých problémech ,jak jsi psala s maminkou ,oni tě ani nechtějí pochopit jsou to prázdné duše a ty od nich chceš aby přemýšleli. Svěřuješ se zde lidem ale oni sami chlaščou a hulí ,nedokáží přestat ,tak píší .
        Předchozí   1 .. 469470471472473474475 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.