Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Pepa, 28.08.2010 7:10:41, IP: ***.***.217.2, #102415Oh, ta pokora, ty uznáš, že chce někdo jiný pomoc, bez tebe, že to jiný zvládne???Víš velice dobře, že bys odtamtud letěl, brzy!Ty zrůdo, o naši práci, život se nestarej, máš svýho nad hlavu.Moc dedukuješ, jako vždy naprosto špatně, nesuď nás podle sebe.Nemáš na nás.Možná i máš peníze, ale za ty si nekoupíš lásku, přátelství.Co, že negriluješ?Cizina už řadí auta, čeká na komika.
PL, 28.08.2010 7:11:34, IP: ***.***.217.2, #102416Co je alkohol.cz?
Jana , 28.08.2010 7:30:36, IP: ***.***.217.2, #102419Mějte se hezky, lépe než jc, přes víkend.Vím, že jistě budete se mít dobře, on nás zase ohromí nějakou megaakcí,kterou si vysní.
JCskutečný, 28.08.2010 8:02:20, IP: ***.***.129.91, #102422Vy jste ale někteří tupci . Ty tužko pospíchám ,když vy blbečkové děláte chyby ,tak je směšné jak držíte basu ,jak průhledné. I když se pl p**ral Vám nesmrdí a tak je to se vší,OPROTI VÁM VY UBOŽÁCI, ANI JEDEN NEPÍŠE K TÉMATU ,TAK PRÁCE A POMOC LÉKAŘŮ JE PERFEKTNÍ. A také je to pro lidi jako je třeba Zdenička a sledující ,kteří zde psali. Jenže .To velké jenže by se muselo dostat ke kvalitním účastníkům diskuze a ne sprosté svoloči ,která si na slušné jenom hraje. Když pak někdo žádá radu -je sprostě napaden svoločí jan,eva,brum,věra ,pl,pepa to jsou ty největší žáby na prameni. Vy někomu pomáháte ? Vždyt tady jenom upozornujete ,když udělám pravopisnou chybu a to má být jako diskuze o alkoholismus a kouření? Vždyt vy jste úplně zmrvili celou tu Abecedu zdraví. Ani jeden z Vás nikdy nepsal k tématu ,ani jeden z Vás nenapsal jak na to. Když jsem třeba napsal kefír,koníčky,vyhýbat se hospodám a úprava životosprávy a další jak na to ,setkal jsem se s posměchem. Ne všichni opět jenom svoloč z doktorky věra,jana,eva,pl,pepa .To je ta banda co opruzovala na doktorce a zlikvidovala tam diskuze .Ted přelezla sem . pl píše o kvalitních serverech .Tak proč tam nejsi a píšeš sem? Čte to asi dost slušných lidí ,těm přeji úspěch ale té sebrance zde nic ,stejně chlastají a hulí . Moc dobře víte ,že nedokážete přestat.
JC, 28.08.2010 8:14:55, IP: ***.***.129.91, #102423mv ty jsi ta největší vrána zde .Píšeš jak děláš vysoké jednu za druhou a Tvá inteligence Ti říká v 21:05 napiš na "abecedu zdraví" čekajíá tam na tvé vysokoškolské názory. Ty vráno já (když už nic jiného se bavím) jak si zde hraješ na vysokou a přitom sleduješ pár vypitých účastníků jako je věra ,jana,eva ,pl,pepa jo a prdlá brum. Studuješ a připravuješ se na vysokou a píšeš zde elaboráty a různé . To člověk honosící se titulem vysokoškolák ,nedělá .Tedy pokud má oprvadu vysokou ,ty máš akorát tak vysoké ch+++í .Při Tvé inteligenci si určitě dosadíš. Pl,pepa na to snad také přijde. Martin Vám to napsal dobře točí 50 litrů denně a mám z Vás zrovna tak jako já akorát p**el. Šašci do počtu. Kdybych měl opravovat všechny vaše chyby ,tak bych se upsal. Ale řeknu akorát jednu věc .To jak jste se pojmenovali a psali si na doktorce název "SVOLOČ" tak to je jedinná výstižná trefa . Co je to slídit .pl píše že je na všech diskuzích a mě říkáte slídit? Musím se smát proč vysokoškolačka po nocích zde píše a je do party se svoločí. Vrána k vráně sedá ,rovného si hledá .Slušným hezký den .
JC, 28.08.2010 8:14:59, IP: ***.***.129.91, #102424mv ty jsi ta největší vrána zde .Píšeš jak děláš vysoké jednu za druhou a Tvá inteligence Ti říká v 21:05 napiš na "abecedu zdraví" čekajíá tam na tvé vysokoškolské názory. Ty vráno já (když už nic jiného se bavím) jak si zde hraješ na vysokou a přitom sleduješ pár vypitých účastníků jako je věra ,jana,eva ,pl,pepa jo a prdlá brum. Studuješ a připravuješ se na vysokou a píšeš zde elaboráty a různé . To člověk honosící se titulem vysokoškolák ,nedělá .Tedy pokud má oprvadu vysokou ,ty máš akorát tak vysoké ch+++í .Při Tvé inteligenci si určitě dosadíš. Pl,pepa na to snad také přijde. Martin Vám to napsal dobře točí 50 litrů denně a mám z Vás zrovna tak jako já akorát p**el. Šašci do počtu. Kdybych měl opravovat všechny vaše chyby ,tak bych se upsal. Ale řeknu akorát jednu věc .To jak jste se pojmenovali a psali si na doktorce název "SVOLOČ" tak to je jedinná výstižná trefa . Co je to slídit .pl píše že je na všech diskuzích a mě říkáte slídit? Musím se smát proč vysokoškolačka po nocích zde píše a je do party se svoločí. Vrána k vráně sedá ,rovného si hledá .Slušným hezký den .
JCskutečný, 28.08.2010 8:19:35, IP: ***.***.129.91, #102425Ještě musím reagovat na Pepu .Nekoupíš lásku ,přátelství. Viděl jsem příklad zde ,když žádala pomoc Zdenička a sledující .Viděl jsem lásku a přátelství v přímém přenosu jak ty a další jste je vykázali.A taková svoloč ,hovna u cesty hovoří o tak vznešeném slovu jako je LÁSKA a PŘÁTELSTVÍ ? komedianti
brum,brum, 28.08.2010 8:54:40, IP: ***.***.114.236, #102428Máš od včerejška na svoloči ode mě počtení Jendo.
AT TAM NENÍ PRÁZDNO!
mv, 28.08.2010 8:55:11, IP: ***.***.21.114, #102429Nazdar nevzdělaný JC. Dokud tady budeš psát ty své hovadiny, budu sem chodit a bavit se. Musíme před tebou chránit nemocné lidi. Jsi nebezpečný jájínek.
Jako alkoholik víš, že mozkové buňky se alkoholem zabíjí a jsou neobnovitelné. U tebe se to potvrdilo, takže bys měl hledat partu sobě rovných, co mají také IQ pokojové teploty. Tady nikomu nesaháš ani po kotníky. Najdi si svoji nějakou vránu, hrcni si k ní na zadek a potom si krákorej třeba celý den.
No,, 28.08.2010 8:58:03, IP: ***.***.114.236, #102430Měl by si spíš pořádně zaš**at.To taky pomáhá:-)))))
Je vidět,že mu to chybí a vráží se mu to jinam.
nesmysl, 28.08.2010 8:59:00, IP: ***.***.127.232, #102431tvá vymyslená sledujka jsi ty!!Tá denička nikdy nenapsala,že žádá pomoc.Ona jen napsala všeobecně,svůj život nikomu nenadávala nikdy tebe osobně nepožádala o pomoc,nikoho s dalších.Jsi psychoušek máš hlasy,jak tvůj emele ML tom zklaplo,proč je nezaložíš a musí jeho přítelkyně jet vydělávat na ožralu kuřáka.Možná ten rozvedený ředitel dvou židlí,jezdící s Fekálem se octne na ulici!Jak bude muset sbalit pakl!
mv, 28.08.2010 8:59:05, IP: ***.***.21.114, #102432Že tady Sledující žádala o pomoc? A že nic nenapsala. A Zdenu vůbec neznám.
brr, 28.08.2010 8:59:46, IP: ***.***.114.236, #102433Jsi neskutečně směšný s těma Zdeničkama a šmejdilkama:-))))))))))))))))))
nesmysl, 28.08.2010 9:02:21, IP: ***.***.127.232, #102434JC ještě ten milionář MLmartinliška hytrá,pije ,kouří to je tedy HOVNO U CEST !!!SVOLOČ na nic jen to vyvážení žump Fekálem!!!Na neurolech agresivní lhář!!!!
hela, 28.08.2010 9:16:02, IP: ***.***.127.232, #102436Martine,blbečky si nech pro sebe!!!kde bys je vzal?Já chodím k Tvé přítelkyni,na zástup prodávat.Domluvila mi to Tvá švagrová Andrea,má Tvého nevlastního bratra Stáňu,mají malého Šimonka.Že Martina(Tvá přítelkyně těhotná není),vím jistě a na 100%!!JEDE VYDĚLAT PENÍZE DO AMERIKY!!!!!Rozmýšlí se,jestli ti dát kopačky a zpakovat Tě!!Takže císařským řezem rodit fakt nebude,jak píšeš 30.8.!!Jsi blbeček jen Ty a velmi ,veliký.jinak mě znáš nedávno mi zemřel tatínek v 53letech.Jen proto ,abys nenadával do blbečků!!!Jo mám syna Patrika.