Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
aaaa, 20.08.2010 8:04:52, IP: ***.***.54.254, #101455Další z perel
Samozřejmně. Čech , jak poleno.
Marta, 20.08.2010 8:14:11, IP: ***.***.129.91, #101456JC nemusíš litovat zlikvidovali už více diskuzí ,doktorku také.
Věra, 20.08.2010 8:42:49, IP: ***.***.72.18, #101457Cidro, ty namrzlej havrane, ty si mě neber vůbec do té své nevymáchané držky. Nesaháš mi ani po kotníky. Jsi jen nevzdělané hovado, které zk**vilo každou diskuzi, na kterou vlezlo. Nedokázal jsi v životě vůbec nic. Protože hulíš a chlastáš dál, nikdo ti tvých 49+29 nevěří. Od rána do večera sedíš v zatuchlém kvelbu a vyhlížíš, komu by ses klaněl, aby si koupil alespoň magnetku. To si říkáš podnikatel ? Cha cha, ten vypaadá jinak, vole. Jsi obyčejný h**no u cesty, nicka a všem se svojí blbostí jenom pro smích. Kdy už ti to konečně dojde, ty trpíš nějakou zvláštní úchylkou. Jdi se léšit a neber si mě do huby.
JCskutečný, 20.08.2010 10:45:01, IP: ***.***.129.91, #101464věro ty jsi zde na kompu od rána do večera .Navážela jsi se zde do i dalších .Já oproti tobě nekouřím a nechlastám .I ty kurvy se baví mezi sebou slušněji než ty . 29+29 .let. Já přestal kouřit a pít kvůli sobě a ne kvůli nějaké posrané věře ,která nedokáže přestat kouřit a chlastat. Byli jste na doktorce a lezete za mnou jako svině po bukvicích . ale skoro bych řekl ,že to píše za tebe někdo jiný .Bláznivá vrána jsi byla vždy ale i když jsi měla do slušnosti daleko ,přeci jenom jsi se držela ,Ted žumpa a neopřel bych si o tebe ano kolo. To ,že jsem slušný k zákazníkům je v pořádku ,jako slušný obchodník .To ,že jsem celý den v obchodě -nekouřím zde to totiž jednak nejde a jednak jsem 29 let bez cigarety ale to ty nulo nedokážeš. Až půjdeš okolo tak tam mám ve vitríně v ozdobném rámu soutěž EUROREGIONTOUR 2010 cenu za 2.místo Jan Cidrych . Těch ocenění je tam více ale to jenom o těch hovnech jak o sobě s oblibou píšeš. hezký den všem slušným
Brr, 20.08.2010 12:04:48, IP: ***.***.213.249, #101469Cidro,, 13.5.2010 12:06
Neunesl jsi pravdu, tak tady jí máš :
neumíš reagovat v zátěžových situacích, neumíš být empatický, neumíš být lidský, neumíš česky, máš rád jenom sebe, stále jen lžeš, chlubíš se tím, co máš, nebo jsi měl, neb mít budeš, neuneseš prohru, umíš se jen vytahovat, dělá ti dobře kopání do mrtvol, přikazování ostatním co mají nebo nemají dělat, nesneseš úspěch druhých, všem, kdo s tebou nesouhlasí, nebo mají jiný názor, sprostě nadáváš a to zpočátku i bezdůvodně, jsi slizkej jako had, ale i ten had je hezčí, než ty. Chceš od druhých upřímnost, ale vzápětí je za to zesměšníš a srazíš dolů. Jsi hnus a odpad této společnosti. Takoví lidé by měli být izolováni od společnosti, aby nemohli dále škodit a urážet. I to vlastní dítě tě zavrhlo, koho z nás, z téhle svoloče jak nás nazýváš, zavrhly vlastní děti ????????? Nikoho, jen a jen tebe.
Až sem tě srazil alkohol, dopadl si moc špatně narozdíl od všech ostatních, kterým tady nadáváš. Proto tě každý nenávidí a nemáš žádné přátele, jen ten hrnkařskej smradlavej kvelb. Jsi podvraťáckej h**zl a na tom trvám. Zde jsi jim diskuzi rozvrátil už jen tím, že jsi sem strčil ten svůj smradlavej rypák.
To platí i dnes!
v, 20.08.2010 12:46:42, IP: ***.***.213.249, #101473Potřebuje do zubů(nebo protézy):-)))
Kretének zlostnej.
JCskutečný, 20.08.2010 12:54:12, IP: ***.***.129.91, #101474Jste svoloč obyčejná hovna u cesty ten ,tvůj hloupý svoločský názor mne nezajímá. Zde slušné sledující,Zdeničku,Martina a spol jste zahnali ,už sem nepíší. Psychotesty ,které jsem absolvoval a vyhrál ve výběrovém řízení hovoří o něčem jiném. To ,že zde vypité mozky a vesměs recidivy z AA anebo pár blbečků mne nemůže rozhodit. Pro mne jsou rozhodující slušní lidé a to jak sledující,Dáša,Iva,Ivetka,Zdenička ,Martin a další byli .Zde ostatní brak a svoloč. Jsi blbeček rozváděl jsem se a syn chodil do druhé třídy co ten mohl vědět o životě. Na těch vašich ubohých doměnkách stavíte paláce .Pomlouváte Martina,Zdeničku,sledujíc´í a i mne ,zkrátka všechny co se mnou sympatizovali . Tak jako jste zk**vili server "doktorka" kde jste si zařídili "svoloč" diskuzi kam já přes třičtvrtě roku nepíši a přesto je konec.Tak to dopadne i zde .Přátelé moji to zde opustili jenom kvůli svoloči jako jste vy sami. Ted máte blbečkové prostor . brr anonymní dobytek co v anonymitě špiní druhé ,jako ta prdlá věra co pomlouvá můj obchod. Taková coura at strká rypák do svých věcí .Celé dny jenom na kompu pomlouvá a špiní špindíra. Mne už vynechte mne hovna u cesty nezajímají byla to jenom ztráta času s nulama .věra a další budete chlastat dál ,dál budete vy nuly kouřit a třeba se z těch cigaret p**erte.Já mám spoustu přátel a zákazníků slušných ,kterých si vážím a cundry je mě nechodí.
lad, 20.08.2010 14:09:53, IP: ***.***.72.18, #101478Pane Cidrich, ale to vy tu sedíte na diskuzi od rána do večera.
divák, 20.08.2010 14:27:25, IP: ***.***.54.254, #101479Pane Cidrich, ale to vy tu sedíte na diskuzi od rána do večera.
cundry je mě nechodí. ???????
co chtěl asi básník říci.
Již se zalyká, brzy bude konec.
V krámku ani "cundra", z "tibetu" taky nikdo a celej den jen dřepět a dřepět, ani zapálit si nejde. Ještě, že to dřepění je již natrénováno.
nelad, 20.08.2010 14:29:00, IP: ***.***.129.91, #101480budeme ted psát sami?po r - y
nedivák, 20.08.2010 14:36:14, IP: ***.***.129.91, #101482d**il divák píše 18.8.2010 14:24 " DNES JIŽ MAKÁ JEN DEBIL" d**ilní od d**ila ." ALE MY SE JIŽ MÁME SE DOBŘE " ano nechtějte aby se pan Cidrych bavil s takovýma d**ilama ,už jen ten názor na lidi co pracují svědčí o těžkém psychickém postižení a tak jste na tom ted všichni , divákem počínaje dále věra ,eva největší nuly , budete si rozumět .Pište k tématu svoloči,k tématu .
:-))), 20.08.2010 15:44:06, IP: ***.***.213.249, #101488JCskutečný, 20.8.2010 12:54
Jste svoloč obyčejná hovna u cesty ten ,tvůj hloupý svoločský názor mne nezajímá. Zde slušné sledující,Zdeničku,Martina a spol jste zahnali ,už sem nepíší. Psychotesty ,které jsem absolvoval a vyhrál ve výběrovém řízení hovoří o něčem jiném. To ,že zde vypité mozky a vesměs recidivy z AA anebo pár blbečků mne nemůže rozhodit. Pro mne jsou rozhodující slušní lidé a to jak sledující,Dáša,Iva,Ivetka,Zdenička ,Martin a další byli .Zde ostatní brak a svoloč. Jsi blbeček rozváděl jsem se a syn chodil do druhé třídy co ten mohl vědět o životě. Na těch vašich ubohých doměnkách stavíte paláce .Pomlouváte Martina,Zdeničku,sledujíc´í a i mne ,zkrátka všechny co se mnou sympatizovali . Tak jako jste zk**vili server "doktorka" kde jste si zařídili "svoloč" diskuzi kam já přes třičtvrtě roku nepíši a přesto je konec.Tak to dopadne i zde .Přátelé moji to zde opustili jenom kvůli svoloči jako jste vy sami. Ted máte blbečkové prostor . brr anonymní dobytek co v anonymitě špiní druhé ,jako ta prdlá věra co pomlouvá můj obchod. Taková coura at strká rypák do svých věcí .Celé dny jenom na kompu pomlouvá a špiní špindíra. Mne už vynechte mne hovna u cesty nezajímají byla to jenom ztráta času s nulama .věra a další budete chlastat dál ,dál budete vy nuly kouřit a třeba se z těch cigaret p**erte.Já mám spoustu přátel a zákazníků slušných ,kterých si vážím a cundry je mě nechodí.
A to tele hubou mele...tak to se mi chce zpívat,když čtu tady tohoto pána...Psychotesty,které jste absolvoval za totáče na bachaře,tak to musela být síla.Určitě jste se zapotil.Proto se tak navážíte do doktorů a inženýrů.Jasně,kam se na vás hrabou,co?
A co se týče diskuzí,na těch jste se podepsal nejvíc vy.Chybí vám bohužel sebekritika.Když vám někdo bude kopat do báboviček na písku,taky tam už nepáchnete.Tak co chcete?Že tam nechodíte třičtvrtě roku už nikoho nezajímá.Ještě je tam po vás smrad.A tady to bude to samé.To máte pravdu.Myslíte si,že bude někdo tak hloupý,aby sem psal svý problémy?To by musel být naivní blázen.Ani za půl roku,zkrátka nikdy.Zapracoval jste opět perfektně.Dokud nebudou mít lidi jistotu,že se tu zase neobjevíte,nepůjdou sem.A tu nebudou mít nikdy.Zaplať bůh,že existují diskuze,kam nepáchnete.Buď na ní nemáte a nebo vás tam nepustí.
Věra vám jen oplácí,co jste zasil.To,že používá sprostá slova,jste si vykoledoval.
A tak hezký víkend všem,vám nic.Jak jste nás to naučil.Hezké,že?
Pepa, 20.08.2010 16:52:51, IP: ***.***.217.2, #101492Co furt máš hrnkáři s tou recidivou v AA?Jsi opravdu mimo, meleš nějaký lži, tam jsi, v AA, taky neuspěl, že jo?Nemohl, ty jistě ne!Proto špiníš.Ale díky!Každý rozumný, normální okamžitě pochopí, a ví, že opak je pravda.Zajdu tam taky, zajímá mně to kvůli tobě.
JC, 20.08.2010 16:57:50, IP: ***.***.129.91, #101493Jste jeden k**tén větší než druhý.vy neumíte o ničem jiném psát než pořád o mě a co takhle svoloči Váš chlast a kouření ubožáci .Na doktorku ty d**ile nechodím přes třičtvrtě roku a je to tam opuštěné ,tak se vy svoloči na nic nevymlouvejte .Chlast a kouření a špinění to by Vám šlo.mluv ty blbe o sobě .
mv, 20.08.2010 16:59:53, IP: ***.***.21.114, #101494proč se schováváš za jméno "nedivák". Všichni ví, že jsi to psal ty.
A vůbec, tebe štve, že to tady začalo být o Martinovi, co? Tak se takhle hnusně vztekáš....a zase lžeš. 29 let nepiješ...blbost, 2 měsíce recidiva se počítá.....