Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

nebo tohle..., 16.08.2010 22:07:21, IP: ***.***.114.236, #101105
JCskutečný, 20.5.2010 11:24
Je načase se zde chovat slušně a kulturně .Evo1 a Evo 2. Ani jedna zde nepřispíváte nějakou radou či slušným příspěvkem ,jenom napadání a i těch kdo se mne zastávají.Jsi pro tuto diskuzi navíc. Tam jsem četl Vaši svoloč na doktorce ,kterou jste si založili.Tam se obrat a nechod za mnou .Máš na mne závislost . Co se týká Tebe ,kdyby ti majitel zakázal přístup nic by se nedělo. Vždyt ani jeden z Tvých příspěvků není o alkoholismus a nekuřáctví a další. Ty nedokážeš napsat jak jsi přestal kouřit a píšeš ,že jsi nikdy neměla porblém s alkoholem. Tak je každému jasné ,že sem píšeš akorát pomlouvat,špinit a škodit. Proč píši já? Protože vím ,že je spousta i těch ,kteří nepíší ale čtou. Informace ode mne ,že jde přestat kouřit ,že jde přestat pít alkohol to je to co potřebují. A to ,že píši nekouřím 28 let a ač silný kuřák přestal jsme sám ,tak to píši proto ,že mne štvou řeči ,že nejde přestat ,Proto píši ,každý rozumný ví ,že mám jiné ocenění ,které mi dělá radost a že nepotřebuji se zde předvádět
JCskutečný, 17.08.2010 6:14:47, IP: ***.***.129.91, #101113
Anebo tohle .,Jste nuly a protO nemáte šanci přestat chlastat a kouřit., K tomuto poznatku jste přispěli vy sami svým ubohým špiněním ,ne mě ale viděl jsem to u jiných ke kterým jste vůbec neměli důvod. Například ,.na doktorce "Spříznivkyni " kterou jsem založil psali slušně .Dáša,Iveta,Ivetka,Zdenička a napadli jste sprostě i je . Takže nebudeme o moji maličkosti hovořit ,jste normální obyčejná svoloč. Proč si myslíte ,že tyto ženy přestali psát? Protože zjistili ,že jste skutečně svoloč a ted doktorka opuštěná .Proč? No protože tam nejsem já. Zde to samé opakujete má slova protože sami nemáte vlastní. Hulíte a chlastáte a nevíte jak z toho. Ve 22 hod já spím zatímco Vám to nedá a šmejdíte a vytahujete staré příspěvky. No řekněte ,je to normální? NENÍ MAGOŘI .
JC, 17.08.2010 6:24:12, IP: ***.***.129.91, #101114
mv ty patříš k největším i**otům zde .Ty pakárno proč já bych se měl vztekat? Protože jsem v pohodě nekouřím a nepiji?.Co vy by jste někteří za to dali. Jemže vy nuly to by jste místo ubohých příspěvků si museli šáhnout do svědomí. Skoro všichni co zde píšete chlastáte a kouříte. Zde šmejdíte proto že hledáte návod ,radu jak přestat. O jakých prohulených letech ty troupe hovoříš -nekouřím 29 let a a dohromady 29 let abstinuji . Jsi blb spočítej si skoro 30 let života v pohodě .A ty? Martin není můj syn ,to také zde stvořil jeden primitiv z Vás .Ani není stolár a ani nebydlí jak o něm zde někteří blbštajni píší. Sedím pevně v sedle protože si věřím oproti Vám vy nuly. Zde magoři mi strkají ,že mám dvě dcery atd.Zde vidím Vaše poškození z chlastu ,jak se ten alkohol na Vás vyřádil. Jste mi akorát pro srandu a vyplnění času ,jinak debata s vámi k prdu .
mv, 17.08.2010 7:09:55, IP: ***.***.21.114, #101116
Ahoj Jendo, na tebe v idiocii opravdu nemám. Tam ti patří první místo.
A vztekáš se parádně....bacha aby ti něco neruplo v hlavě.
Nekouřila jsem nikdy, piji 4x do roka a to velice střídmě. Jsem tu z důvodu, že mě baví jak soptíš. V těch sr***ách ses vyválel dokonale. Ty prochlastané a prohulené roky...fuj!
Psal jsi, že máš od soudu, jak ses příkladně staral o děti. Nééééé o dítě. Takže kolik máš dětí?
Vím, že ML není tvůj syn, ani nějaký truhlář či co mu podsouvají.
Všimni si, jak dlouho jsem byla slušná. Ale to urážení Věrky, Evy a Jany mi velice vadí. O urážení Zdeničky nic nevím, jelikož jí ani z příspěvků neznám.
Jdu na houby, hezký den.
jc a ml, 17.08.2010 7:10:23, IP: ***.***.165.35, #101117
JC 58let bydlel dříve na slovensku,otec musel kvůli povolání měnit místa
ML 35let,syn JC narozen svobodné matce Františce,JC sám psal "Čo bolo,to bolo čo už teraz".Jak chtěli tak udělali tak mají.My se známe víme víme o sobě všechno,co děláme voláme si i přestože nás dělí přes 3OOkm.pravda
ML (modrý nick),martinliška do 35let,zlínský kraj ,záliby práce se dřevem,hudba,houbaření.pravda Martin tam měl navíc fotku zemřelého muže,který se propil.Na otázku proč se rouhá má tam fotku zemřeleho,odpověděl jen se srandy s prče.Jinak je vyučen stolář -truhlář.Měli kapelu ,kde hrál hodně pil,kouřil chodil domů nad ránem,jeho bývalá manželka Magda se s ním kvůli tomu rozvedla.Jeho divize skončila protože na svou firmu nemá,JC mu nemá zčeho pomoct je rád,že ho zaměstnal nevlastní strýc Jára kde pracuje,jako papírový ouřada.Místo šéfové manželky,která je na mateřské se synem Vojtíkem.Nyní je nastěhován u mladé přítelkyně Martiny ,ve Francové Lhotě.Je bezdětný ,děti neměl ani s Magdou ,přítelkyně je mladá děti ještě nechce!Jinak psal,že ho nevlastní fotr tak mlátil,že skončil na půllitrech rumu,cigárách ,pivu,neurolech!Na tom je stále jeho zuřivost,agresivita bývá hrozná.Je přímo nepříčetný!Jinak lže chválí se jak tatík JC.
JCskutečný, 17.08.2010 7:30:50, IP: ***.***.129.91, #101118
mv začínáš být normální a rozumná ,když si přečteš zpět příspěvky a jak se nabourali do Zdeničky a sledující pochopíš.Obávám se ale že to víš a děláš mrtvého brouka. O jakých prohulených letech to hovoříš a jakém vzteku ,já se bavím ,v divadle si to nemlžeš upravit zde ano. Niky jsi nekouřila a tak nevíš a nedokážeš ani posoudit co je to zbavit se kouření. Najdi aspon tolik hřibů jako jsme našli v sobotu odpoledne s Věruškou na Ještědu.Hodným a slušným hezký den.
jc a ml, 17.08.2010 7:37:00, IP: ***.***.165.35, #101119
Jc piš k tématu,proč jsi nechal syna Martina mlátit nevlastnímu fotru,že skončil na půllitrech rumu,cigárech,pivu neurolech?No chlastá kouří,žere neuroly i teď je agresivní,nepříčetný lhář!
JC, 17.08.2010 7:45:25, IP: ***.***.129.91, #101121
13.8.2010 od 11:46,12:00,14:25,18:05 atakdále jsou odpovědi proč jste takové nuly
jc a ml, 17.08.2010 7:49:56, IP: ***.***.165.35, #101122
Jc piš k tématu,proč jsi nechal syna Martina mlátit nevlastnímu fotru,že skončil na půllitrech rumu,cigárech,pivu neurolech?No chlastá kouří,žere neuroly i teď je agresivní,nepříčetný lhář!
jc a ml, 17.08.2010 7:49:57, IP: ***.***.165.35, #101123
jc a ml, 17.08.2010 7:49:57, IP: ***.***.165.35, #101124
Věra, 17.08.2010 8:18:18, IP: ***.***.165.35, #101128
on Jc má plný krám cizinců bude mlčet.On na pravdu neodpoví to je otec nechá syna mlátit,až chlastá kouří je na prášcích.Rozvedený,bezdětný lhář,to vypisoval o řediteli dvou židlí,milionář s holou p**elí,léky musí pivo cigára fuj zdraví zničené
v, 17.08.2010 8:19:44, IP: ***.***.114.236, #101129
Zamindrákovanej cidrych si tu hojí svůj zpackanej život.
v, 17.08.2010 8:42:12, IP: ***.***.114.236, #101133
JCskutečný, 17.8.2010 07:30
mv začínáš být normální a rozumná ,když si přečteš zpět příspěvky a jak se nabourali do Zdeničky a sledující pochopíš.Obávám se ale že to víš a děláš mrtvého brouka. O jakých prohulených letech to hovoříš a jakém vzteku ,já se bavím ,v divadle si to nemlžeš upravit zde ano. Niky jsi nekouřila a tak nevíš a nedokážeš ani posoudit co je to zbavit se kouření. Najdi aspon tolik hřibů jako jsme našli v sobotu odpoledne s Věruškou na Ještědu.Hodným a slušným hezký den.

Ty jsi blb.Přečti sit to po sobě.ÚROVEŇ.

Nebud labut.
Věra, 17.08.2010 8:50:21, IP: ***.***.72.18, #101134
Ty magore v 08:18, co tu neustále meleš hovadiny, NEPIŠ ZA MĚ !
        Předchozí   1 .. 422423424425426427428 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.