Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

!, 27.07.2010 21:01:56, IP: ***.***.114.236, #98074

Nebo tahle:

JCskutečný, 27.7.2010 15:11
Bobku všichni nejsou svině ale vy co tvrdíte ,že jste mě viděli kouřit tak jste . Je zvláštní jeden d**il řekne ,že mne viděl kouřit a stádo ovcí mě vidělo taky. Vždyt to říkám jste obyčejná hovna u cesty a škoda slov.Tam máte opuštěnou tu Vaši slavnou "Svoloč " jak jste se trefně a pravdivě pojmenovali .Sedí Vám to a 29 +29 Jste stádo ovcí a čekáte ty svoje rypáky nalepené na kompy. Tak kolik kouřím denně ? Musím se smát co vy jste to za stádo. Je Vás pár debílků a zde se navzájem dolpujete.Koukejte jít makat
!!!, 27.07.2010 21:03:04, IP: ***.***.114.236, #98075
Nevypadá to,že je moc šťastný a hlavně zdravý.
ml, 27.07.2010 21:54:28, IP: ***.***.216.18, #98078
vidím,že to nigdo nečté,tož ňa poľúbte,tam gde sa neľúbá:-))
JCskutečný, 27.07.2010 22:06:09, IP: ***.***.129.91, #98081
No ano přesně svoloči ,tak se vy chováte ,pomlouváte a špiníte .Jenda na Vás sere z vysoka. Víte co je je skutečnost ? Zatímco já nekouřím 29 let a bez ničeho ,tak vy se masírujete a je vám to k prdu.A víte proč? Právě pro ty Vaše zmrvené závistivé povahy. Vy sami nedokážete přestat ,tak svoloč hodí do etéru .Viděl jsem ho kouřit a přitroublé ovce jako stádo mééé on kouří a Jana a další přitroublíci no on kouří a nám lže. Jste opravdu ubožáci a já se nedivím ,že máte problémy .Mě nesaháte ani po paty .Proč se nepřihlásíte jmény? Já Vám to řeknu z obav aby ti k**téni aby sami jeden do druhého se nenaváželi do Vás Nemáte vnitřní disciplínu ,bojíte se nemáte čisté svědomí. Já ano já se nemám za co stydět. Vy ubožáci v anonymitě pomlouváte druhého. Už to svědčí o Vašem charakteru na h**no. Vy sami víte jací jste k**téni a z obav od druhých se nepřihlásíte. Co třeba sousedi .Je ten k**tén říká ,že nepije a nekouří a chlastá a jedno cigáro od druhého. Ale zde moudří anonymové se doplnují a tomu to dáme sežrat .Když mi to nedokážeme ,tak nikdo. Bobo jdi se léčit a řekni adresu pro sousedy aby věděli ,vždyt se nemáš za léčbu skrývat .Máš to v bodě NETAJIT SE S LÉČBOU . Ano pamatuji jak jste žebrali a nadávali .Kazíš nám léčbu a diskuzi nepiš na svoloč to je naše diskuze mi jsme si ji založili. SKUTEČNOST VAŠÍ TOUHY PO VĚDĚNÍ A VZÁJEMNÉM PSANÍ JE "OPUŠTĚNÁ DISKUZE" Takže Vám vůbec nejde o diskuzi ,Vám jde o nabourávání se a pomlouvání druhého. Proto jste ta hovna u cesty a vždycky zůstanete. Vy to víte a proto se také k nim hlásíte.A když už nedokážeme přestat kouřit tak rozhlásíme ,že kouří.Jak Vám říkám dobře jste hromada hnoje. Já z Vás mám akorát legraci jak jste průhlední. Na doktorku nepíši přes půl roku a vy máte o mne tam pořád starosti .Cvičím s vámi jak s opicema .Něco napíši a hned vím jak bude svoloč jednat. Tak slušným dobrou noc a svoloči nic .Vy si selekci uděláte sami .
JCskutečný, 27.07.2010 22:06:46, IP: ***.***.129.91, #98082
No ano přesně svoloči ,tak se vy chováte ,pomlouváte a špiníte .Jenda na Vás sere z vysoka. Víte co je je skutečnost ? Zatímco já nekouřím 29 let a bez ničeho ,tak vy se masírujete a je vám to k prdu.A víte proč? Právě pro ty Vaše zmrvené závistivé povahy. Vy sami nedokážete přestat ,tak svoloč hodí do etéru .Viděl jsem ho kouřit a přitroublé ovce jako stádo mééé on kouří a Jana a další přitroublíci no on kouří a nám lže. Jste opravdu ubožáci a já se nedivím ,že máte problémy .Mě nesaháte ani po paty .Proč se nepřihlásíte jmény? Já Vám to řeknu z obav aby ti k**téni aby sami jeden do druhého se nenaváželi do Vás Nemáte vnitřní disciplínu ,bojíte se nemáte čisté svědomí. Já ano já se nemám za co stydět. Vy ubožáci v anonymitě pomlouváte druhého. Už to svědčí o Vašem charakteru na h**no. Vy sami víte jací jste k**téni a z obav od druhých se nepřihlásíte. Co třeba sousedi .Je ten k**tén říká ,že nepije a nekouří a chlastá a jedno cigáro od druhého. Ale zde moudří anonymové se doplnují a tomu to dáme sežrat .Když mi to nedokážeme ,tak nikdo. Bobo jdi se léčit a řekni adresu pro sousedy aby věděli ,vždyt se nemáš za léčbu skrývat .Máš to v bodě NETAJIT SE S LÉČBOU . Ano pamatuji jak jste žebrali a nadávali .Kazíš nám léčbu a diskuzi nepiš na svoloč to je naše diskuze mi jsme si ji založili. SKUTEČNOST VAŠÍ TOUHY PO VĚDĚNÍ A VZÁJEMNÉM PSANÍ JE "OPUŠTĚNÁ DISKUZE" Takže Vám vůbec nejde o diskuzi ,Vám jde o nabourávání se a pomlouvání druhého. Proto jste ta hovna u cesty a vždycky zůstanete. Vy to víte a proto se také k nim hlásíte.A když už nedokážeme přestat kouřit tak rozhlásíme ,že kouří.Jak Vám říkám dobře jste hromada hnoje. Já z Vás mám akorát legraci jak jste průhlední. Na doktorku nepíši přes půl roku a vy máte o mne tam pořád starosti .Cvičím s vámi jak s opicema .Něco napíši a hned vím jak bude svoloč jednat. Tak slušným dobrou noc a svoloči nic .Vy si selekci uděláte sami .
Pravda, pravda..., 27.07.2010 22:10:20, IP: ***.***.21.114, #98083
tady nikdo elaboráty nečte, ani ty Cidry.
Možná by stačila "klíčová slova".

Názorná ukázka:
JC: JÁ, 28+28, svoloč, porcelán, JÁ.

To by všem stačilo, všichni přesně vědí co tím JC chtěl říct a byl by klid.
JCskutečný, 27.07.2010 22:10:58, IP: ***.***.129.91, #98084
Proč se ozývám :? Když mne pomlouváte a lžete? No naivně jsem si myslel ,že jste férový a dal jsem Vám šanci ale opět šmejdi pomlouvačný..Každý koho pomlouvají a špiní by se ozval ty né?
JCskutečný, 27.07.2010 22:12:08, IP: ***.***.129.91, #98085
Martine pekné naozaj si dobrý chalan
mv, 27.07.2010 22:16:37, IP: ***.***.21.114, #98087
Svoloč založil někdo, kdo se chtěl bavit tím, jaký jsi blbec. A protože lidi na doktorce už nebavíš, s**ou na tebe i na "Svoloč". Kapišto?
A v léčebně jsi byl, chvástal ses jak tě "kapacity" plácali po ramenou jaký jsi borec. Takže další lež, ty kuřáku.
Koukej vzít koště a šup šup ať to lítá, státu to dlužíš.
KP, 27.07.2010 22:20:02, IP: ***.***.21.114, #98088
My se také ozýváme protože nás pomlouváš a lžeš. Jak správně píšeš, každý koho pomlovají a špiní by se ozval. Tak se ozýváme. Co ti ještě není jasné?
Bobo, 28.07.2010 5:39:56, IP: ***.***.217.2, #98092
Ty jeho příspěvky večer, to už je hnus, nemá to hlavu ani patu, stejné urážky,omílání doktorky.,co to smolí.Jedině už je ko, nalitý , smažka?Mně posílá na léčení?Cha, je na tom daleko hůř, než já.Ta samota mu zaručuje, že ho nemá kdo zbavit svéprávnosti, nemá nikoho,komu na něm záleží, každému je jedno, jak se chová, potřeboval byl klec, chránit okolí.
PL, 28.07.2010 6:12:47, IP: ***.***.217.2, #98093
S ním se bavit, to je pod moji úroveň.Je to nic, věc.Dělá jen zlo, netoužím se hrabat ve špíně.Byl směšný, zábavný, nyní jen otravuje, blábolí pořád stejné věci dokola, leze všude, ne a ne se někde chytit.Nudí mně.Oplzlý starý dědek, chytá 29tou mízu tady na kompu.Onanuje při nadávkách, urážkách, i puberťáci se mu smějí.
KC, 28.07.2010 6:36:58, IP: ***.***.129.91, #98094
Vy jste si údajně jak píšete založili na doktorce "Svoloč" s tím že se chcete radit a pomáhat. Na doktorce jste mne také žádali at nepíši na "alkoholismus" že si chcete pomáhat a radit. Tak jaký je skutečný Váš zájem o abstinenci a nekuřáctví a možnosti se radit a pomáhat vidím .Vidím Vaše opuštěné ,prázdné diskuze ,kde jsem já pro Vás zrušil účet at si můžete pomáhat .Výsledek? Vy nemáte zájem si radit a pomáhat ,vy máte zájem akorát ničit. Jste závistivá svoloč ,která za mnou leze všude ,takové vližprdélky a když píši jinam lezete za mnou jak cvičené opice. Jste a budete tím pádem pořád NULY. Copak to nechápete ,že já oproti Vám jsem na jiné frekvenci a zařídím si věci sám. Každý kdo má smysl pro spravedlnost si řekne .CHTĚLI ABY JSTE p.Cidrych nepsal na doktorku a na alkohol. Máte to přání splněno a vy přesto nejste spokojeni ,nerozumíme tomu co tedy chcete . Zde je to svobodná diskuze a já si můžu psát co chci třeba 29+29 .29 let nekouřím a Vy máte také možnost se rozhodnout. Já Vám řeknu nikdo Vám nepomůže ,žádná doktorka,alkohol diskuze "svoloč,diskuze ,alkoholismus diskuze chybí totiž to nejdůležitější .Místo špinění úspěšného .Cidrycha být Vámi zaměřím se na sebe .Vy jste sami brzda sebe. Mne neoslovujte ,sami sebe přesvědčujte a pište k tématu . Mne vynechte a opuštěním diskuze na DOKTORCE JSTE JASNĚ UKÁZALI OČ VÁM JDE .JENOM SE NABOURÁVAT DO DRUHÉHO. Do Martina jste se obouvali také.Do sledující a Zdeničky také a ani jeden z nich Vám nezavdal příčinu .Neurazil Vás a jenom projevili se mnou sympatie. Proto říkám že jste ksindl a vůbec Vám nejde o abstinenci. Hloupý kdo Vám to věří. Dr.na alkohol diskuze Vám naivně věří Váš skutečný zájem ale opuštěná tolik chtěná "DOKTORKA " diskuze "svoloč" a diskuze "alkoholismus " svědčí o Vašem hraném zájmu. Budeme si radit ,pomáhat a jenom chceme aby nám to nikdo neničil. Jste stádo bořitelů . Slušným přeji hezký den .Zde také nikdo nepsal třeba devět dní 9 dní a jakmile jsem napsal tak desítky primitivních napadání moji osoby. Ne já to opravdu vidím tak ,že vy si akorát vymýšlíte protože víte ,že kouřit a chlastat nedokážete .Byli čtyři dny volna já vůbec nepsal a desítky příspěvků ,které mne v mé nepřítomnosti napadali.,vždyt si je zkontrolujete o těch svátcích . Na doktorku nepíši přes půl roku a stejně když už tam tedy někdo napíše ,tak jenom mne napadne . Ne Vy nemáte skutečný zájem o abstinenci a nekuřáctví .Rozumní lidé Vám to nebaští umí číst a vidí. Opuštěná " Doktorka " a když tak jste i tam napadali druhé .Já tam nepsal .Koho pomlouvám anonymní kašpárky? Vždyt vy jste vzduch ,nic ,anonymní nuly ,které se neumí postavit za své jméno. Jenom v anoynymitě špiníte a napadáte . Jenda červený hadr .Vy nejste ale býci ,vy jste volové.
JCskutečný, 28.07.2010 6:45:13, IP: ***.***.129.91, #98095
MV píše za Vás .SVOLOČ A ZDE PÍŠEME PROTOŽE SE CHCEME BAVIT píše příspěvek 27.7.2010 22:16 .A PROTOŽE UŽ NEPÍŠETE NA DOKTORKU "SVOLOČ" ,"ALKOHOLISMUS" TAK TAM NEPÍŠEM ANI MY. JÁ TO VÍM ,ŽE PÍŠETE JENOM PRO URÁŽKY A POBAVENÍ ,TENTO VÁŠ OTEVŘENÝ PŘÍPSĚVEK HOVOŘÍ ZA VŠECHNY A VŠECHNO. VÁM VŮBEC NEJDE O ABSTINENCI A NEKUŘÁCTVÍ ,VY SE CHCETE POUZE BAVIT A JÁ TAM NEPÍŠI ,TAK NENÍ DO KOHO SE TREFOVAT .Tohle já vím dávno řada dalších Zůstali jste zde akorát ksindlové a h**zlové. Nuly .Jste odpad společnosti a bude dobře ,když Vám seberou podpory a pošlou Vás pracovat ,zdraží cigarety a chlast . Plácali mne po ramenách protože viděli skutečný zájem a výsledek 29 let bez cigaret a 29 let bez alkoholu a jestli s výpadkem je jedno je to pořád 29 hezkých let. Ne já ale Vy jste v p**eli lidově řečeno Musím se smát co jste to za ubožáky.
Pepa, 28.07.2010 6:58:43, IP: ***.***.217.2, #98096
Nikdo tě neplácal po rameni, takových na léčení jako jsi ty, zažili stovky.Je fakt, že sem lidi píšou kvůli tobě, mají z tebe p**el, časem ale už otravuješ, hnusíš se.Diskuze na Doktorce jsi zničil ty, jsi pyšný?Alkoholik.cz, funguje výborně, jen proto, že tam nejsi.Tak má vypadat diskuze, řeší se problémy, lidi se nebojí napsat své starosti, nenapadneš je, nevyužiješ.Sice tam šmíruješ, ale nemůžeš nic.To je trest, co?Už zalez, od rána komolíš blbosti, blábolíš, zapal si, napij se, p**er se, je mně to jedno.Nezajímáš mně.
        Předchozí   1 .. 323324325326327328329 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.