Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 16.07.2010 8:59:26, IP: ***.***.129.91, #96421
Musím Vás vy bando kontrolovat aby jste mi nepřidělovali kvalitní příspěvky jiných . Jana píše o Vás moc hezky česky . Mohla by se cítit poškozená ,že ji beru její nádherné ,pravdivé věty. To DEBÍLKOVÉ na Vás opravdu sedí.
Tak přestaň, 16.07.2010 9:02:11, IP: ***.***.20.27, #96422
už konečně kecat, správně...vyčerpal jsi všechny možnosti...tak jdi makat, jak na nás chceš dělat, když tady věčně kuňkáš nesmysly. Tak šuš, šup, típni to cigáro a zvedni tu svou starou svěšenou p**el a makat!
KP, 16.07.2010 9:53:52, IP: ***.***.21.114, #96434
Tak abychom si to zopakovali, psal jsem: "Slušných lidí si velice vážím a je mi jedno zda-li je to lékař, dělník, prodavačka v supermarketu (těch si vážím strašně moc, vím, že na tak těžkou práci bych neměl) nebo nezaměstnaný." Tak co, rozumíš česky?
A proč si myslím, že mají prodavačky velice těžkou práci jsem psal v dalším příspěvku, ale ten jsi nějak opominul. Jen vytrháváš věty, viz. Pepa, Jana, teď já a dokola je opakuješ.
Proč jsi byl zvolen úsekovým důvěrníkem (ty píšeš dělníkem, asi zase minela, co?, ty historiku) jsem ti také vysvětlil, chlapi se tě báli, tak ti dali funkci, abys držel hubu a nebonzoval.
Že jsi patřil k nejlepším SÁŘEČŮM tomu opravdu věřím, k nejlepším svářečům jsi nepatřil, to bys u toho zůstal a nelajdal se od práce k práci.
Bohužel této větě nerozumím : "Udělal ksi prom tuto zemi hubou ". Asi po ránu pár panáčků, co?
Píšeš, že výstavba probíhala vesměs za socíku. Ano, a co jsi jako chtěl dělat. Sedět na p**eli a čekat až doroste generace, která to udělá?
A taky jsem ti psal, abysis mě nebral do huby. Víš, ty jenom lžeš a překrucuješ, tak já začnu taky.
Ty píšeš, bez znalosti věcí, že jsem obyčejný lenoch, tak jak se ti líbí, když napíšu pro změnu já - bez znalosti věci - že tvoje matka je obyčejná k**va. Tak co, líbí?
JCskutečný, 16.07.2010 9:58:31, IP: ***.***.129.91, #96435
Snažím se Vás vychovat a pomoci Vám všem. Jde mi jenom o to aby jste pochopili jaký hezký život je bez cigaret a chlastu. Opravdu o nic jiného mi nejde. Ty řeči okolo jsou jen aby řeč nastála a odpověd na Vaše věčné sprosté napadání. Zdravím tímto slušné Zdeničky-sledující a další své příznivce a fandy.Jak psala správně Jana (lepší se a sebekritika ji sluší) nechceme zde DEBILY . Na doktorce se už trochu udělal pořádek. Tak hezký den přátelé
JCskutečný, 16.07.2010 10:07:14, IP: ***.***.129.91, #96438
Zde jsi potvrdil co jsi za zkurvence to já bych o Tvé matce nikdy neřekl a zde se jasně potvrzuje ,že jste opravdu ta hovna u cesty .Mám tisíc způsobů ty k**téne si zjistit tvůj nick ale zde sem většiniu píší jenom ubožáci. Co se týká SNV tak jsem tam pracovl jako zástupce velitele režimu a ty nemáš ani na ty vězněné ty matky ctili. Jsi opravdu dobytek a nejsi žádný vysokoškolák .Rodiče z Tebe vychovali obyčejný sprostý dobytek., vyhozené peníze .Jak můžeš slovo lenoch přirovnat ke slovu k**va? Opravdu v base byli lidé třeba násliníci atd ale ty na ně nemáš ,protože jsi oproti nim normální lidská zrůda. Tak nějak jsem tě ještě bral ale zde jsi ukázal všem co jste někteří za hovna u cesty. Chyb ty posranej inžynýre tam máš jak máku . Polib mi p**el a děkuj bohu ,že si tě nezjistím.
JC, 16.07.2010 10:08:59, IP: ***.***.129.91, #96439
Oprava násilníci .
To máš, 16.07.2010 10:10:55, IP: ***.***.20.27, #96440
ještě komunistické manýry s vychováváním co???
Nám jde jen o to, abys zmizel ze života normálních lidí. Opravdu o nic jiného nám nejde.
Dobře a několikrát si přečti, co ti píše KP a nehraj si tady na rádce.
Nedošlo ti, že vnucuješ někomu, kdo nekouří nějaké své přiblblé teorie? Nebo si opravdu podnikatelská elito myslíš, že jsi jediný, kdo dokázal přestat kouři? Tak už si strč to tvé nekuřáctví a bezalkoholový život do pr.....je to každého věc. Hezký život je v něčem jiném, ale to takový duševní mrzák jako ty nikdy nepochopí. Jestli někdo kouří, pije je jeho věc, nemáš absolutně právo do toho komukoli krafat, stejně z tebe má každý akorát prču:-)))
Omyl, 16.07.2010 10:19:54, IP: ***.***.20.27, #96442
KP není žádný zkurvenec, jen píšeš zrovna jako ty, napíše co ho zrovna napadne, stejně jako tebe, bez nějakých faktů, opět jsi nic nepochopil. ty píšeš o každém, vymyšlené hovadiny, aniž bys ho znal, tak ti KP ukázal, jak to vypadá z druhé strany. Princip je stejný, už to chápeš duševní mrzáčku???? Zase vyhrožuješ bachaři? Co ty jsi za svini křivou, to se jen tak nevidí.
KP, 16.07.2010 10:27:26, IP: ***.***.21.114, #96443
Proč se rozčiluješ, ty opravdu neumíš číst? Tak to je problém. O jiných ženách tady - opět bez znalosti věcíí - klidně píšeš svinstva a opravdu sis myslel, že ti to projde. O mě, Janu, Pepu se otíráš a lžeš pořád. A když já napíšu PŘEDEM ohlášenou lež, tak vyletíš a budeš mi nadávat? Ono jak se do lesa volá, ....
Jo, co to mělo znamenat ten dvorek a bič? To mi říkal kámoš právník, že na žalobu by bylo. Na nadávkách nic ani ty, ani já nevysoudíme, to odnese majitel, že to tady neošetřil.
Nezapomeň teď dokola psát, co jsem ti hezkého napsal. Budeš k smíchu. Každý normální člověk ví, proč jsem udeřil tak tvrdě, to jen ty s chápáním máš problém.
KP, 16.07.2010 10:34:58, IP: ***.***.21.114, #96445
Jsem rád, že vy ostatní normální jste to, co jsem napsal a hlavně, proč jsem to napsal, pochopili. Díky.
!, 16.07.2010 10:45:46, IP: ***.***.30.18, #96447
Ano,chápeme a budeme do něj šít taky,do židáčka.
JCskutečný, 16.07.2010 10:54:00, IP: ***.***.129.91, #96450
Pochopil jsem ,že jste prachobyčejné kurvy a až budete v p**eli tak si vzpoměnte .Totiž matky a maminky jsou tabu a ty jsi normální odpad společnosti. Na doktorce tam už psali jaký jste dobytek a plně se to potvrdilo. Některé servry jsou moderovány právě kvůli takovým dobytkům jaký jste .Ono totiž i na doktorce kam nepíši půl roku jsou zrovna takové svině jako jsi ty rádoby vysokoškoláku .Ty nectíš slušnost a u maminek to začíná. To je ta co dala život a určitě se najde více takových ,kteří ti určitě tleskat nebudou. Ty vysokou školu nemáš
brum,brum, 16.07.2010 10:59:11, IP: ***.***.30.18, #96451
Prská jak starej kocour:-)))
Měl jsi být už dávno v p**eli,Cidrychu.Stáhnout ocas mezi nohy.Jenže ten tvůj, na to jaký jsi vohon,je tak prťavej,že by to muselo být artistický číslo.A bacha na infarkt,nějak se moc čertíš!
KP, 16.07.2010 11:10:24, IP: ***.***.21.114, #96456
Ony ženy by měly být všeobecně tabu. To ti nedošlo? Proč jim tak hnusně nadáváš? Bylo by ti milé, kdybych napsal, že tvá matka je lenoch, d**ilka, svině, nemytá nečesaná špindíra, h**no u cesty, svoloč,...takhle normálně tituluješ ženy. A ty ženy jsou také matky. Nedochází?
Samozřejmě si o tvé mámě nemyslím, že by byla k**va. Musí to být svatá žena. Jen mě napadá, že nemá být na co hrdá. Syn spiťan, rozvedený, vnoučata nezná.
A opět lež, jak můžeš napsat - opět bez znalosti věci - že VŠ nemám. Chápeš, ty jsi nepoučitelný....tak mám hodit taky další lež? Nebo už dáš pokoj?
Nedá pokoj, 16.07.2010 11:34:10, IP: ***.***.20.27, #96475
nikdy a nikde. Teď zase otravuje na tématu kouření. To je neskutečný!!!
        Předchozí   1 .. 266267268269270271272 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.