Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Jana, 04.07.2010 5:29:19, IP: ***.***.217.2, #95160
Vědomě to překroutil, víme.A o Libě na Doktorce ty hrůzy píše ten jeho miláček, milionář s h**nocucem, Martin ml.Kluci se dohodli, rozumí si ve sviňárnách náramně.
PL, 04.07.2010 5:54:26, IP: ***.***.217.2, #95161
Už takto dokazuje svou povahu, to.Taky si to pamatuji. jasně mluví o tom, že to Pepa zažil, ale bylo to!Ne, zmetek to podsouvá všem, co mu nelezeme do zadku, a to chce radit, pomáhat.Pošklebovat se, využívat nemocné je zločin.Mává tu pořád paragrafama, uražený, sám by měl sedět, v kleci nadoživotí.
Nora, 04.07.2010 6:38:16, IP: ***.***.217.2, #95162
Tuto diskuzi zničil schválně.Je to zbabělý skřet, nemá přátele, -nedivme se-, tady by chtěl vládnout, nějak se mu nedaří, proto je tak zlý.A určitě je hrozné, jak může ublížit někomu, kdo sem náhodou napíše, potřebuje pomoc, a on se vloží do role rádce.Nerozumí alkoholismu, mele kraviny, ale kdo potřebuje pomoc, hledejte jiné diskuze!Najdete, tam on není, jsou to kvalitní, dobré fora,tam jsou lidi, ne hovada v podobě jc.
Pepa, 04.07.2010 7:19:34, IP: ***.***.217.2, #95163
Je tu klídek, čisto!Hurá k vodě, užívejme si střízlivého života,žít a nepít je výborné.
Petr, 04.07.2010 7:54:58, IP: ***.***.217.2, #95164
Určitě je to pravda, lze žít a nepít alkohol, a na jc sere i Bílý Tesák.
Hanka, 04.07.2010 9:11:46, IP: ***.***.21.114, #95165
Bude sranda, až se tady objeví. Nejdřív spočítá naše příspěvky, zmíní se, jak to vypadá na Doktorce a potom se pochlubí jaký má krásný život, vypíše se z toho jak ta malá - nevlastní - se k "dědovi" má a pak začne kopat... KLASIKA.
Pořád nechápe, že blázni vždy lidi přitahovali. Proto tady o něm píšeme. Pokud si dobře pamatuji i o Josce se hodně psalo, potom zmizela a už po ní neštěkne ani pes. Kéž by jí JC následoval....
Děti i vnoučata máme také, ale svoje, nás se naše děti neštítí. Anebo jsme ještě mladí a užíváme si svobodného života. To on nechápe.
Už se těším na ten slovní průjem, aspoň se s kámošema pořádně zasmějeme.
A teď hurá k vodě, přeji krásný den.
Hanko, 04.07.2010 9:19:10, IP: ***.***.217.2, #95166
Dřív jsme se mu smáli, i v práci, nyní unavuje, otravuje.Je zlý, moc zlý člověk.Nedovedu si představit, být alkoholik, požádat o pomoc-i to potřebuje odvahu a sílu- a on se na mně nalepil,já se mu svěřil, a on se pak posmíval, ubližoval.Nepatří sem,hloupý, zlý magor.
, 04.07.2010 9:53:28, IP: ***.***.217.2, #95169
Můžeme napsat jeho příspěvky bez něho!Zkusíme to?
JCskutek, 04.07.2010 10:23:54, IP: ***.***.217.2, #95170
Tak milánkové, přečetl jsem si tady i na Doktorce příspěvky, jste svooč, a budete.Jenda vám chybí, pořád ho máte v hlavě, pomlouváte ho, hovna u cesty.Jana, k**va, co nedá pokoj, a ostatní, Pl, Pepa, Nora...taky špiní.Já nekouřím 1 rok, nepiju 2 roky, ze mně so berte příklad.Všude oblíbený, zkoušky ze sváření mám za jedna, a další profese, celý život chlapská práce, živil jsem rodinu, kterou jsem neměl.Chlapi mně dali přezdívku Šumavský medvěd, věděli proč.Předky mám z královského indiského rodu.Stačí, čuráčí hlavičky?Vy pijete, kouříte, válíte se u kompu, nemakáte, jste nemakačenka, vysypte popelníky, šup, do práce.Jinak Zdeničko, sledující, prožil jsem krásný víkend,hrál jsem si s malou na písku, říkala mně Honzo, mám tě ráda!, děti nelžou.S přáteli, nyní z Itálie , jsme se dívali na Ještěd, grilovali, povídali si.Ocenili mé zboží, mé ceny, doufám, že i Vy dvě jste se měli krásně.
JCskutek, 04.07.2010 10:24:09, IP: ***.***.217.2, #95171
Tak milánkové, přečetl jsem si tady i na Doktorce příspěvky, jste svooč, a budete.Jenda vám chybí, pořád ho máte v hlavě, pomlouváte ho, hovna u cesty.Jana, k**va, co nedá pokoj, a ostatní, Pl, Pepa, Nora...taky špiní.Já nekouřím 1 rok, nepiju 2 roky, ze mně so berte příklad.Všude oblíbený, zkoušky ze sváření mám za jedna, a další profese, celý život chlapská práce, živil jsem rodinu, kterou jsem neměl.Chlapi mně dali přezdívku Šumavský medvěd, věděli proč.Předky mám z královského indiského rodu.Stačí, čuráčí hlavičky?Vy pijete, kouříte, válíte se u kompu, nemakáte, jste nemakačenka, vysypte popelníky, šup, do práce.Jinak Zdeničko, sledující, prožil jsem krásný víkend,hrál jsem si s malou na písku, říkala mně Honzo, mám tě ráda!, děti nelžou.S přáteli, nyní z Itálie , jsme se dívali na Ještěd, grilovali, povídali si.Ocenili mé zboží, mé ceny, doufám, že i Vy dvě jste se měli krásně.
JCvok, 04.07.2010 10:24:50, IP: ***.***.217.2, #95172
Zapomněl jsi napsat chyby.
JC , 04.07.2010 13:22:33, IP: ***.***.21.114, #95177
Tak jsem si počet.Bez Jendy nedokážete žít.dva dny nejsem a jen a jen jenda.Jste závilsí na mé osobě.Proč něco raději neděláte,máte náké radosti?Zažili jste být někdy první ,nezažili.Mám diplomy,můžu doložitJste pouhá svoloč ,hovna u cesty.Ten pocit 60let nepič a70 nekuřák.Krásný víkend ,chaloupka s 50metrovým bazenem.Ale zavolali že musím do kšeftu lidi chtějí kupovat můj porcelán odpátku zde stanovali před mým obchodem.Teď jsem jen na chvíly si odkočil ke kompu a zde samá svoloč ,hovna u cesty ,pepa popisuje své dnešní ráno, nis než svoloč.Sledující a Zdeniče krásný den ostatním nic.
JCsledující ZD, 04.07.2010 13:39:09, IP: ***.***.217.2, #95178
Juch!
statistika, 04.07.2010 13:49:02, IP: ***.***.54.254, #95181
tak se ta čísla začínají vymykat.
jestli je to ten stejný pan o kterého je zde takový zájem, jak si myslí, ročník dvaapadesát, tak to je doopravdy borec, když již nekouří 70let v osmapadesáti letech věku, mimochodem, ani jste mu nepřáli minulý měsíc k narozkám. ale něco tu stejně není v pořádku, protože včera na Jablonecké určitě nikdo nestanoval a u baráku paní Dzikosové nebyla skoro ani noha.
Hele, 04.07.2010 17:52:43, IP: ***.***.217.2, #95186
Statistiko, nebuď přecitlivělá, když jenda napíše, že to tak je, tak to tak je!Jasný?Nediskutuj, protože on dedukuje!Jsi taky jednoduchá, zařazuješ se mezi svoloč, hovna u cesty.Dáša, Iva, Ivetka, Zdenička, sledující, to jsou čestné, kvalitní dámy zde.jediné.a jenda taky.Zřejmně hulíš, chlaščeš, nepatříš taky do čtvrté cenové?Avlastně tam patříte všichni, protože on jediný dře, dělá slávu českému sklu, ve vietnamu, ukrajině...ocenění si najdeš u něho v krámu, jistě tam visí, když víš, kde to je , mazej nakoupit kvalitu, nestyď se utratit balík, protože krachuje.Kurvy si kupují čínský porcelán.Náš dárce krve, vodí slepce přes ulici, učí neplavce plavat, dává ne povodně, charitu, pomáhá kde se dá, radí.Dojímá ho ten obdiv, který všude sklízí.Zákaznice ho zbožňují, pozoruje s něma západ slunce.........
        Předchozí   1 .. 226227228229230231232 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.