Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Cidro, 29.06.2010 9:29:44, IP: ***.***.72.18, #94535
Sledující, jsi blbá, nebo co ? Víš, co bychom my museli podat stovek trestních oznámení na něj ? Vždyť on uráží a zesměšňuje jako první a bezdůvodně všechny lidi tady i na jiných diskuzích. On to nemá v hlavě v pořádku.
No, ale teď si bude muset být jistej kontrolou z FÚ a dalšími. No a pak přijde na řadu ta jeho držka nevymáchaná. Lidi se na něj jezdí dívat už teď, co te to za Libereckého debyla.
JC, 29.06.2010 9:57:18, IP: ***.***.129.91, #94536
Debil jsi ty protože se píše měkké i. Vy jste anonymní svoloč a tak jste se pojmenovali i na doktorce .Ty nulo nevyhrožuj a nauč se psát. Slušní lidé se nebojí podepsat a ty Karle se vrat na psychiatrii v Jihlavě . Bydlíš v paneláku a kouřit jedíš dolů výtahem. Kdysi se na Tebe chystal Martin ale nechal tě být. Jste opravdu nuly a nikod z Vás nepíše k tématu a ani neporadí. Zde je to jenom snůška ponluv a napadání. Jste nemocní a hulíte a chlast je Váš problém. Na jakých diskuzích ty blbečku ,píši akorát sem a na doktorku nepíši půl roku a přesto mě tam dobytek jako jste vy pomlouvá. Vy nemáte charakter ,pomlouváte mě tam a přitom moc dobře víte ,že tam nepíši ,že jsem nechal účet zrušit . Tu držku nevymáchanou máš ty k**téne a neber si mě do té své držky .Opravdu jak Vás tam někod na doktorce popisuje tak to sedí. Vy hlupáci vždyt vy nemáte jméno jste anonymní svoloč ,slušný člověk se nebojí a podepíše se.Ne tak vy nuly .
JC, 29.06.2010 10:10:14, IP: ***.***.129.91, #94537
Zvláštní je ,že Karel psal na diskuzi dovykání na kopeček a odtamtud ho vyhodli,zvláštní a ten samý Karel hulí dodnes zatímco já někouřím dvacátý devátý rok. 29 rok bez cigaret a vy? Hulíte a špiníte . Když mne nadávali vždy jsem řekl ,vzpomenete si na mě až si zapálíte . Kolik jich do dneška skutečně nekouří? Ze sta 5 ,10 ? Tak to je ta správná odpověd
JC, 29.06.2010 11:16:40, IP: ***.***.129.91, #94540
Jednou provždy platilo a platit bude. Moralizovat a poučovat můžou ti co boj se závislostí vyhráli. Mne zde napadají kuřáci a spitaři. Líba ,Karel a další a další hulí a nedokážou přestat .Ti zde mají radit ? Já nekouřím 29 rok a nepijí 14 rok. Tak jestli může někdo moralizovat ,tak ti na stejné lajně a to není ani Líba a ani Karel a mě vy ubožáci nevyhrožujte ,jste nuly
Ale, ale, 29.06.2010 11:18:41, IP: ***.***.20.27, #94541
"debyl" je z tvého repertoáru přece:-)) Nikdo, krom tebe tady není takový "debyl", aby to napsal s tvrdým y. To je parodie, víš, ale ty se svou omezenou mozkovou kapacitou, ani nevíš, co to je:-)
Jsi nemocný člověk a hulíš, chlast je tvůj problém. My tě nepomlouváme, ale píšem pravdu, to jen ty sebestředný člověk to za pomluvu považuješ i**ote!
Na doktorku nepíšeš jen proto, že nemůžeš, jinak by byla zablitá tvým projevem. Tak tam šmíruješ a pak to bleješ tady. Cidrychu, představ si tu nádheru, moct psát na doktorku. My můžeme všichni všude, ty už skoro nikam:-)
Jinak si po sobě občas přečti, cos vytvořil a oprav si chyby než to pošleš! Je to hrůza!!!!!!!
JC, 29.06.2010 11:38:39, IP: ***.***.129.91, #94546
Na doktorce čtu jak se tam pomlouváte a jak pomlouváte vy špíny mě .Jste bezcharakterní a zablití svými ubohými žvásty. Odkdy můžou radit kuřáci a spitaři. Já jsem zrušil účet a mám pokoj svoloči ,tak jste si nazvali výstižně svoji diskuzi. Je to lahoda to nekuřáctví to ale vy nikdy nepochopíte .Přál bych to Líbě ale asi těžko přestane ,skoro bych řekl ,že je to horší jak přestat pít . Když tak sleduji ty co mne napadali na odvykání jak znovu kouří ,tak se tiše směji pod vousy. Kdo se směje naposled ten se směje poslední. Těch výhrůžek a nadávek co jsem dostal .A od koho ? Od svoloče a ubožáků. Takže místo špinění na sobě zapracujte a snažte se .Nadáváním a špiněním zde se kouření achlastu nezbavíte. Představte si tu nádheru bez cigaret a čistý vzduch ,záclony, děti dýchají čistý vzduch a ne bába čoud z pusy ,fuj. Hezký den ale jenom ti slušní.
Tys, 29.06.2010 11:42:59, IP: ***.***.20.27, #94547
zrušil účet a lezeš tam stejně:-))) Tady jsou na tebe stejné reakce, jako na doktorce a tady ti to nevadí??? Lžeš, utnuli ti přístup zrůdo!
ses, 29.06.2010 11:52:12, IP: ***.***.30.18, #94548
ňák zadrhnul.Příspěvek 9.57.
Píše ten Cidrych usoptěnej.NĚKOD A NIKOD.To vždycky,když se mu vzbouřej poslední hormony:-)))))
no, 29.06.2010 12:01:59, IP: ***.***.30.18, #94549
..12.3.2010 17:52

ADMINE!!!!
Admine, prosím, zablokuj Cidrycha, už jednou jsi to udělal.........Cidrychovi po dvou letech otrnulo a už tady zase prudí!!!
ADMINE DÍKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odvykání kouření,ano měli tě tam velmi rádi.
no, 29.06.2010 12:04:30, IP: ***.***.30.18, #94550
...a takhle to dopadlo,viď Jendo.Doufám,že to půjde i tady.

JC13.3.2010 06:38

Závislost
Příspěvek smazán administrátorem.
fuj, 29.06.2010 12:06:53, IP: ***.***.30.18, #94551
Re: Alkoholismus JC, 29.6.2010 11:38
Na doktorce čtu jak se tam pomlouváte a jak pomlouváte vy špíny mě .Jste bezcharakterní a zablití svými ubohými žvásty. Odkdy můžou radit kuřáci a spitaři. Já jsem zrušil účet a mám pokoj svoloči ,tak jste si nazvali výstižně svoji diskuzi. Je to lahoda to nekuřáctví to ale vy nikdy nepochopíte .Přál bych to Líbě ale asi těžko přestane ,skoro bych řekl ,že je to horší jak přestat pít . Když tak sleduji ty co mne napadali na odvykání jak znovu kouří ,tak se tiše směji pod vousy. Kdo se směje naposled ten se směje poslední. Těch výhrůžek a nadávek co jsem dostal .A od koho ? Od svoloče a ubožáků. Takže místo špinění na sobě zapracujte a snažte se .Nadáváním a špiněním zde se kouření achlastu nezbavíte. Představte si tu nádheru bez cigaret a čistý vzduch ,záclony, děti dýchají čistý vzduch a ne bába čoud z pusy ,fuj. Hezký den ale jenom ti slušní.

KOKOTE !!!
fuj, 29.06.2010 12:08:51, IP: ***.***.30.18, #94552
LEPŠÍ ČOUD Z PUSY,NEŽ TY TVÝ HOVNA,DEBILE !!!
JC, 29.06.2010 12:10:21, IP: ***.***.129.91, #94553
Líbí se mi jak tam správně jmenují ty co kouří a klidně jim to napíší .Jsou tam tací co rozdávají rozumy přitom hulí jak fabriky a to je mi k smíchu. Nevím proč vlastně píší ti co kouří a chlastají uniká mi proč. A já mám obrovský pocit čistoty ale to vy nikdy nepochopíte ,je to nad vaše myšlení. Vy tak pošpinit úspěšné na to Vás užije .Píší o závislosti ,rozdávají rozumy ale aby sami šli příkladem tak to ne .A to jste skoro všichni ,chytří jak rádio Jerevan ale fajčiar a kuržaci ,opilci a chytrolíni a trvdolíni. Ti co chtějí skutečně přestat pít a kouřit musí jinak vy jim moudra nedáte
JC, 29.06.2010 12:12:00, IP: ***.***.129.91, #94554
V ZIMĚ KAŽDÉ HOVNO KOUŘÍ ALE VY KOUŘÍTE I V LÉTĚ . Musím se smát ,ty troubo pouštím kouř do vzduchu
Za to, 29.06.2010 12:16:24, IP: ***.***.20.27, #94555
ty rozdáváš jedno moudro za druhým. Drž už raději hubu, to je hrůza to číst:-))) Takový žvásty....!
        Předchozí   1 .. 199200201202203204205 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.